Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Edície


Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné s. 133 z 134

A nők egészségkönyve


A könyv szerzői olyan elismert orvos szakemberek, akik valamennyien nők. Ha egészségi állapotunkkal kapcsolatosan kérdések vagy aggodalmak merülnek fel, tőlük megbízható és megnyugtató válaszokat kapunk ebben a könyvben. Megtudhatjuk azt is, milyen bilógiai különbségeket hordoz a nők és a férfiak testi anatómiája, számos betegsége és viselkedése.
Vypredané
28,86 € 30,38 €
Rezervácia v kníhkupectve
Pútač na knihu Hypotéza lásky
Pútač na hračky HABA

Mások férjével


Az irodalom, a film egyik örök témája a szerelmi háromszög. Kötetünkben jó néhány ilyen esettel ismertetnek meg szerzőink: Bácskai Júlia, Baktay Zelka, Baktay Miklós és Varró S. Gábor. Vizsgálják: hogyan jutnak egyedülálló nők vagy párkapcsolatban élő gondos háziasszonyok, anyukák olyan helyzetbe, hogy "elszeressék" más asszony férjét. Könyvünkben felvetődik a hogyan jutottunk idáig kérdése, és segítő kezet nyújtanak szerzőink azzal, hogy elemzik a konfliktusokat a sérült, bénító helyzetbe került szereplők számára.
Vypredané

Gyógyító diéták 2.


Az első kötet után most azokat a betegségeket vettem sorra, amelyek leggyakrabban fordulnak elő, a legtöbb embert sújtják ma Magyarországon. A magas vérnyomás, a fekély-, és májbetegségek vagy a székrekedés ugyan a világon mindenütt "előkelő" helyezést kapna a betegségek rangsorában, nálunk azonban különösen sok embert érintenek.
Vypredané

Jóga - Túl téren, időn és vágyakon


A jóga nem erkölcsi rendszer, a jóga a tudatosság rendszere. Bármire is figyelsz, az lesz a valóságod. A nap huszonnégy órájában csak egy dolog lehet mozdulatlan és állandó: a megfigyelő, a szemtanú. Ő a Sarkcsillag a bensődben. Amint eltűnik a tudatlanság önmagaddal kapcsolatban, eltűnik a vágyak világa is; nem az a világ, mely rajtad kívül van, hanem az, amit folyamatosan kivetítettél magadból. Spirituális tapasztalás nem létezik – nem is létezhet. Azzal, hogy „spirituálisnak" nevezel egy tapasztalást, már el is torzítottad. A spirituális kizárólag a tiszta tudatosságot, a purusa megvalósulását jelöli.
Vypredané

Mit árul el a betegséged?


A nyugati orvostudomány sokat tud az emberi test működéséről. Ha az meghibásodik, képes megjavítani. A baj csak az, hogy módszerei sokszor nem az okokat, hanem csupán a tüneteket szüntetik meg. Az utóbbi években azonban a gyógyítással foglalkozó szakemberek figyelme mindinkább az egész emberre -nemcsak annak működésére- terelődött. Egyre többen hangoztatják, hogy a lelki tényezőknek döntő szerepe van az egyén sorsának, egészségének alakításában. A könyv psziché és szóma -lélek és test- kölcsönhatását világítja meg. A szerző felfogása szerint testünk nem csupán azt mondja el nekünk, miben vétettünk az élet ellen, de mindig pontosan megmutatja azt is, mit kell tennünk ahhoz, hogy ismét teljes harmóniában, egészségesen élhessünk.
Vypredané

Gyógyítás otthon 2.


A Gyógyítás otthon 1. című könyv folytatását tartja kezében az Olvasó. A második kötetben további 22, gyakran előforduló betegséggel foglalkozunk, segítséget nyújtva ahhoz, hogy Ön már az első tünetek jelentkezésekor otthon javíthasson önmaga vagy szerettei állapotán.
Vypredané

A meghitt erőszak


Ez a kis könyv az erőszaknak kizárólag a családon belül megjelenő formáival foglalkozik, tehát nem "férfi" és a "nő" agresszivitásával általában, hanem az erőszaknak azokkal a megnyilvánulásaival, amelyeket a két biológiai nem képviselői a családban vállalt szerepeikben - elsősorban mint "férj", illetve mint "feleség" - fájdalmas gyakorisággal produkálnak és amelyeknek áldozatai az asszonyok, ha az elkövető férfi, illetve férjek, ha az elkövető nő. (Ranschburg Jenő)
Vypredané

Allergiás gyermekek táplálása télen I. kötet Útmutató és receptkönyv tej- és tojásallergiásoknak


"Ezt a könyvet tej- és tojásallergiás kisfiam helyes diétájának összeállítása kapcsán felmerülő információhiány keltette életre. Az elmúlt 1,5 év mindennapi tapasztalatával ajánlom: azoknak, akik tejallergiában szenvednek; azoknak, akik tojásallergiásak; azoknak, akik mindkét táplálékallergiával küzdenek; mindazon szülőknek, akik gyermekeik allergiás tüneteinek kialakulását kívánják megelőzni; és mindenkinek, aki egészségesen szeretne táplálkozni. A könyv, reményeim szerint a kezdő és gyakorló szülőknek, illetve nagyszülőknek, valamint az egészségügyi szakma képviselőinek egyaránt segítséget nyújt majd a jövőben!"
Vypredané