Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Série


Edície


Najpredávanejšie - Knihy - Zdravie, životný štýl s. 386 z 390

Szív-és érbetegek nagy diétáskönyve


A szív-és érbetegek diétás könyve nemcsak szív-és érbetegnek szól! A szívbetegségekben történő elhalálozás ma is a vezető halálok a világon és hazánkban is! A könyv segítséget nyújt azoknak, akik hajlandók az életvitelükön változtatni, hogy javítsanak az általános közérzetükön és megelőzzék a bajt! A betegséget mindig könnyebb megelőzni, mint kezelni! Az orvos- dietetikus és életmód tanácsadó szerzőpáros nem egy diétával és receptgyűjteménnyel örvendeztette meg olvasóit és segített praktikus tanácsaival betegeknek, hozzátartozóiknak, és az egészséges életre vágyóknak!
Vypredané
7,47 € 7,86 €
Rezervácia v kníhkupectve

A Tao Gyógyító Fényének felébresztése III.


Ez a kézikönyv bemutatja az életerő (Chi) keringetésének módszerét a test két központi akupunktúrás vezetékéből álló hurokban. A férfias (Yang) és a nőies (Yin) bioenergia-áramok egyensúlyának megteremtése a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális egészség elérésének legközvetlenebb útja. A jelen könyv Mantak Chia taoista mester korábban (angolul) megjelent, széles körben elismert "A gyógyító energia felébresztése a Tao segítségével" című munkájának alaposan átdolgozott és bővített változata. A könyvben Chia mester áttekintést nyújt a teljes taoista testi/tudati/szellemi rendszerről. A könyvben olvashatunk - többek között - az öngyógyításról, a megvilágosodásról, a szellemi fejlődésről, és a energiáról is.
U dodávateľa
12,26 € 12,90 €

Reumatoid artritiszes betegek kézikönyve


A reumatoid artritisz, vagy sokízületi gyulladás hazánkban kb. 50-100000 embert érint. Régen a betegek zöme rokkanttá vált, mert az ízületeket megtámadó autoimmun betegség kezelése és rehabilitációja még nem volt elég fejlett. Ma már a helyzet sokat javult. Ennek oka, hogy a korai felismerés után azonnal elkezdett oki terápia megóvja a betegeket a súlyos szövődmények kialakulásától, a tüneti szerekkel jól csökkenthető a fájdalom, a korszerű gyógytornával, az ízületvédelmi eljárásokkal, valamint a gyógyászati segédeszközök széles választékával a betegek életminősége sokat javult. A kezelések az ún. "Artritisz központokban" történnek, ahol a betegek komplex terápiája a lehető legmagasabb szinten oldható meg. A szerzőpáros tollából olyan kézikönyv és kérdés-gyűjtemény született meg, ami a betegségben szenvedőknek és hozzátartozóiknak remélhetőleg a legjobb háttéranyagul szolgálhat.
Vypredané
7,86 € 8,27 €
Rezervácia v kníhkupectve
Pútač na knihu Priatelia - oficiálna kuchárka
Pútač na knihy druhej akosti

És a te lelked?


Ezt a könyvet iránytűnek szántam. Eleinte magamnak, mostantól barátaimnak is. Mert mindenki az, akit nem csak a haszonszerzés, az élősködés és hatalomvágy hajt. Mert szeretni, örülni, bízni, boldognak lenni és hinni: ezek az igazi értékek. Ehhez kell minél több jó lélek érvényesülése. És a te lelkedé is.
U dodávateľa
10,93 € 11,50 €

Teljes megtisztulás


A könyv szerint azért jöttünk emberként e világra, hogy a Földön megélhessük a szellem és az anyag egységét. Ez az élmény rendkívüli élvezetet jelenthet, ám azután évtizedes gyötrelmek következnek, amelyek annál fájdalmasabbak, minél jobban elhanyagoltuk korábban testünket. Tudjunk meg minél többet arról, mi történik szervezetünkben a különböző anyagokkal, és mit tehetünk annak érdekében, hogy megszabaduljunk a mérgektől. Ehhez nyújt segítséget e kötet, amely: különleges, titkos tippeket kínál az egészség megőrzéséhez; hatékony módszereket ad a salaktalanítás elején megfigyelhető, átmeneti rosszabbodás elkerülésére és tanácsokkal szolgál a káros anyagok leggyorsabb kiürítéséhez. Az egyes fejezetek önmagukban is a lehető legátfogóbb ismeretet nyújtják, akkor is érthetőek, ha valaki nem olvassa el az egész kötetet. Átböngészésük után megdöbbentő ismeretekkel gazdagodunk, egészen más fényben látjuk majd szervezetünket és embertársainkat. E mű, amely teljességgel új megvilágításba helyezi a gyógyulás és gyógyíthatóság fogalmát is, korszakos áttörést jelenthet.
Vypredané
10,93 € 11,50 €
Rezervácia v kníhkupectve

Hallgass a szívedre akkor is, ha nehéz idők jönnek!


Ez a könyv egy spirituális térkép a saját boldogságodhoz
Vypredané
10,93 € 11,50 €
Rezervácia v kníhkupectve

A belső ígéret


A könyv utat mutat a végső önismeret eléréséhez. Választ ad arra, hogyan fedezzük fel a bennünk szunnyadó belső képességeket, és miként bontakoztassuk ki azokat. A szövegek, melyek Sri Chinmoy egyetemi előadásaiból származnak, időtlen bölcsességeket tárnak fel közérthető egyszerűséggel. A fejezeteket újra és újra elolvasva az olvasó a spirituális élet mélységeibe merülhet.
Vypredané
7,29 € 7,67 €
Rezervácia v kníhkupectve

A bőség Feng Shui-ja


A belső Feng Shui módszerei, amelyek megváltoztatják életünket
Na sklade 3Ks
7,68 € 8,08 €

Ako dostať od života, čo chceme


V knihe Ako dostať od života, čo chceme sa s vami podelím o 30 inšpirujúcich myšlienok, ktoré mi hlboko transformovali život a pomohli uskutočniť vytúžené zmeny. Verím, že vám tieto jednoduché pravdy a uvedomenia ponúknu nové perspektívy a pohľady na váš život a samých seba. A keď sa stanú vašou súčasťou, veľmi skoro pocítite pozitívnu zmenu, a hlavne začnete mať svoj život pevne vo svojich rukách.
Vypredané
9,41 € 9,90 €
Rezervácia v kníhkupectve

Bennünk fénylő mandalák


Csémy Éva üvegre festett mandaláival üzeni, hogy bárki képes magából előcsalogatni mindazt a szépséget, amit egy mandala kifejez. Mi a mandala? Hogyan tudjuk lelkünk mélyéről előcsalogatni a bennünk rejlő titokzatos világot? Hogyan tudja ezt bárki művészi alkotásként megjeleníteni? Minderre választ kaphatunk az esztétikai élményen túl lelki megnyugvást és megtisztulást is nyújtó könyvből. Személyes élményeiről, művészi útkereséséről, arról a megfoghatatlan felfedezésről, amit számára Elisabeth Forestier francia festőnő alkotásai jelentenek, lebilincselő, magával ragadó és színes stílusban vall a szerző.
Vypredané
8,84 € 9,30 €
Rezervácia v kníhkupectve

Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm


Több időt szeretnél álmaid és vágyaid megvalósítására? Óráid nagy részét kötelezettségeidnek szenteled, s kevés időd marad a lazításra, az önfejlesztésre vagy a családra? A kimerültség ellenére is igyekszel kiszolgálni mindenki más igényeit? Azt kívánod, bárcsak segítene valaki a házimunkában, hogy több időd maradjon magadra? Több időre és pénzre van szükséged, hogy kielégítőbb hivatásra vagy életstílusra válts? Ha igen, ez a könyv neked íródott. Először azonban hadd tegyek fel néhány fontos kérdést: Hogyan javulna az életed, ha több strukturálatlan idővel rendelkeznél? Milyen változtatásokat hajtanál végre? Hogyan változnának a kapcsolataid? Mivel töltenéd a felszabadult időt? Ha el tudod képzelni, hogy miként javulna az életed, ha több időd lenne, úton is vagy e vágyad megvalósítása felé. Meg tudod csinálni! Saját tapasztalatból tanultam meg, hogyan élvezzem a családommal töltött időt, a hivatásomat, az egyetemet, a testgyakorlást, a meditációt és az egyedüllét pillanatait. Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy megosszam másokkal ezeket a hatékony és megvalósítható megoldásokat az idő-béklyó felszámolására - olyan megoldásokat, melyek csökkentik stressz-szintünket, nem pedig növelik azt.
Vypredané
8,84 € 9,30 €
Rezervácia v kníhkupectve

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...