! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Hudba jinak


Kniha obsahuje CD se 70 minutami speciální hudby.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Cukorbeteg a gyermekem


Az 1-es típusú diabétesz széles körben elterjedt anyagcserebetegség, amely meglepően sok gyermeket érint. Bár a cukorbetegség inzulinfüggő, az érintett gyerekeknek éppen olyan keveset kell emiatt szenvedniük, mint a szemüvegeseknek a szemüvegtől. Az új kezelési stratégiának és az új gyógyszereknek köszönhetően a cukorbeteg gyerekek azt ehetnek és ihatnak, amit szeretnek, amíg a vérben az inzulinszint rendben van. Ez a könyv ahhoz ad tanácsokat, hogyan csökkenthető az egyéni életmód segítségével a diabétesz jelentette kockázat. Főként pedig hogyan lehet elérni, hogy a cukorbeteg gyermekekben ne alakuljon ki a betegségtudat.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

A tökéletes étrend


Az egész világon jól ismert egészségügyi szakember, dr. Bob Arnot forradalmian új szemléletű könyvének alapfeltevése egyszerű, ám rendkívül erőteljes: az ételek gyógyszerek. Bizonyos ételek fogyasztása elkerülhetetlenül hízáshoz, illetve rossz kedélyállapothoz vezet, míg más típusú élelmiszerek garantálják a fogyást, valamint a csodás közérzetet. Ezen felismerés birtokában a nagy sikerű szerző lépésről lépésre, közérthetően mutatja be programját, amellyel testünk fiziológiai működését alapjaiban változtathatjuk meg: hízásról fogyásra váltunk, miközben örökre megváltoztatjuk az ételekről vallott nézeteinket. A világ vezető kutatói az utóbbi időkben szinte ontják a testsúlyszabályozás új korszakát megnyitó eredményeket, dr. Arnot pedig a világon elsőként összegyűjtötte és rendszerbe foglalta ezeket a felfedezéseket. Hatékony és szerteágazó programjában megtalálhatják a negatív ionizáló készülékekről, a hajnal szimulátorról, a táplálék-kiegészítőkről, illetve - ami a legfontosabb - a glükózbevitelről a legfrissebb információkat. Az érthetőség kedvéért: azok az ételek, amelyeket szervezetünk gyorsan glükózzá alakít, feltartóztathatatlan hízáshoz vezetnek. A legfőbb bűnösök az ételeinkben nagy mennyiségben található keményítők, illetve finomított cukrok. Ezek helyett inkább sok oldódó rostot tartalmazó "kemény ételeket" kellene fogyasztanunk. Ha ezt tesszük, jóllakottnak, erőtől duzzadónak, frissnek és egészségesnek érezzük magunkat - miközben leadjuk felesleges kilóinkat. A fejezetekben megtalálhatnak mindent - az időzített étkezéstől (a nap egészére megtervezett, időszakokra lebontott étkezési terv, amely megmondja, mikor és mit együnk) kezdve a karcsúsító ételek meghatározásának módszeréig. A tökéletes étrend sokkal több, mint egy újabb fogyókúrás könyv - ez a könyv életmódot is jelent, amely nem csak az alakunkat, de kedélyállapotunkat is megváltoztatja.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Lisztérzékenyek könyve


Összeállításunkban azt a célt tűztük magunk elé, hogy gyakorlati ötletekkel, receptekkel segítsük a coeliakiás diéta összeállítását. A recepteket úgy válogattuk össze, hogy a törzskönyvezett diétás termékek kiegészítéseként fogyasztható, az étrendet színesebbé, egészségesebbé tevő házi készítmények szerepeljenek benne.
Vypredané
6,96 € 7,33 €

A sclerosis multiplex és az étrend


A sclerosis multiplex egy olyan betegség, amely nem gyógyul meg spontán, és nem a különböző kezelési módok alkalmazását követően. A beteg élethosszát szerencsére alapvetően nem befolyásolja. A lényegesen gyakoribb, epizódokban jelentkező forma az aktív epizódok közötti tünetmentes időszakban meghagyja a beteg számára a teljes értékű életminőséget, ugyanakkor a megbetegedés aktivitása idején a beteg teljesen munkaképtelenné válhat. Az életminőség lényeges romlása általában hosszú évek múltán jelentkezik mozgáskorlátozottság, csökkent testi és szellemi terhelhetőség formájában. E könyv célja, hogy a betegekben és a hozzátartozóikban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adjon választ.
Vypredané
7,53 € 7,93 €

Baby Om


Megszülted a kisbabádat, és máris két új cél lebeg a szemed előtt. Szeretnél mihamarabb újra csinos, jó alakú nő lenni, és szeretnél jó anyukája lenni a gyermekednek, akivel az első pillanattól fogva meghitt, tartalmas kapcsolatra törekszel. Nekünk már évek óta használ, amit most a figyelmedbe ajánlunk: a Baby Om tanfolyam gyakorlatsorozatait tanítjuk: minden alapvető tudnivalót, melyek birtokában belekezdhetsz a jógázásba; négy osztálynyi jógagyakorlatot, melyeket a szülés utáni felépülés fázisaira és a kisbaba fejlődési ritmusára egyforma tekintettel állítottunk össze; egy speciális jóga edzéstervet, amit azok figyelmébe ajánlunk, akik császármetszéssel hozták világra a gyermeküket, stb.
Vypredané
9,79 € 10,31 €

Fogyókúra almaecettel


El az édes, sós és hizlaló ételektől, arccal az "ecetvékony" alak felé. Ez a könyv megismertet azzal, miképp segíti kioldani az almaecet a felesleges zsírt a zsírpárnákból, és hogyan segíti elő, hogy a felesleges kilók tartósan el is tűnjenek. A részletesen bemutatott négyhetes ... Folytatás ›› fogyókúra program hatékony újdonságot jelent az eddig megszokott fogyókúrákkal szemben. Főként persze azért, mert az alapanyag rendkívül egészséges. De a fogyni éppen nem akaró is talál a könyvben sokféle receptet almaecettel készülő ízletes ételek és italok elkészítéséhez. A(z) Fogyókúra almaecettel Könyv szerzője Klaus Oberbeil.
Vypredané
7,72 € 8,13 €

Kell a gyereknek a korlát


Kell a gyereknek a korlát, de a felnőttnek is: a szülőnek, a nevelőnek, a tanárnak, mindazoknak, akik részt vesznek a nevelési folyamatban. Az a nevelő, aki nem állít fel korlátokat, tehetetlen báb lesz, akit a gyerek semmibe vesz, és rabszolgájának tekint. A korlát ahhoz is hozzásegít, hogy kölcsönösen elfogadjuk és tiszteletben tartsuk egymás személyiségét. Bár a szülők, nevelők, tanárok zöme ösztönösen érzi, hogy korlátokat felállítani helyes dolog, ha cselekvésre kerül a sor, igen sokan elbizonytalanodnak. Mindenki "csak jót" akar a gyereknek, s az általános vélekedés szerint ez kizárja a korlátozást. Mekkora tévedés! Márpedig nem egy szülő-gyerek kapcsolatban bizony alaposan eleresztették a gyeplőt, a szülő némán tűr, csak tűr, míg ki nem fakad, hogy zeng tőle a ház.
Vypredané
7,91 € 8,33 €

Fogyjunk akupunktúrával és diétával!


Ez a könyv azért készült el, hogy bizonyítsuk: képesek vagyunk "csodákra"... Az akupunktúra és diéta segít
Vypredané
7,91 € 8,33 €

Ételünk és életünk az öt elemmel


Az öt elemen alapuló táplálkozási módszer nem egy újfajta diéta - éppen ellenkezőleg: talán a legrégebbi és a legegészségesebb táplálkozási rendszer a világon. Évezredek óta ismerik, művelik, és mindig továbbfejlesztik. Míg a nyugati táplálkozási rendszerek az élelmiszerek egyes alkotóelemeit és a különféle diéták hatását vizsgálják, a keleti gondolkodás középpontjában az egész ember, az energiaállapotok harmonizálása és kiegyenlítése áll. A kötet által javasolt táplálkozási rendszer nem csak étkezési, de életviteli szokásainkat is pozitív módon befolyásolja, hatására javul kreativitásunk, életerősek és életvidámak leszünk
Vypredané
5,84 € 6,15 €

Otthonunk energiát adó növényei


A növények egyéni energiamezőt fejlesztenek, melyet tudatosan használhatunk a szoba légkörének javítására és így jó közérzetünk érdekében. Mi a megfelelő kapcsolat ember és növény közt - erre felel ez a tanácsadó. Megtudja, mely növény hat kedvezően a környezetre és így önre is. Választ kaphatunk arra is, hogy lehet energetikailag a szobát a megfelelő növénnyel tisztítani. Tartalmaz részletes energia-bemutatót - mely növény milyen bajra jó. Energiaáram - hova kell tenni a növényt.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Pět Tibeťanů záruka dlouhého života


Pět slavných a osvědčených cviků Arnold Lanz doplnil o individuálně přizpůsobené techniky těla, uvědomělé stravování a cílevědomé mentální cvičení.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Legyünk egészségesek!


Az egészséget leginkább a jó levegőhőz lehet hasonlítani: csak a hiányát vesszük észre - és ahhoz, hogy visszaszerezzük, nagyon sokat kell fáradoznunk! Legjobb lenne úgy gazdálkodni vele, hogy életünk végéig kitartson és szellemünk szabadon szárnyalhasson, hiszen ép testben ép a lélek! Mit tehet a kismama, hogy testileg, lelkileg egészségesen szülessen a gyermeke? Milyen az egészséges életmód gyermekkorban? Milyen a kisgyermek, az iskolás, a serdülő megfelelő életvezetése? Milyen legyen az étrendje? E könyv a sokunkban felmerülő ilyen és hasonló kérdésekre olyan világosan megfogalmazott, korszerű válaszokat gyűjt össze, amelyeket az Olvasó nemcsak szívesen elolvas, henem hasznosítani is tud.
Vypredané
8,69 € 9,15 €

Autopatie


Autopatie je metoda celkového pozitivního ovlivňování lidského organismu, od spirituální sféry až po tělesné orgány, vyrůstající na základech klasické homeopatie. Kniha pojednává o historii, filosofii, o postupech autopatie, o domácí přípravě potencované sliny a obsahuje i rady pro autopatickou samoléčbu.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Az allergia gyógyítható


Az allergia az ipari társadalmak tipikus betegsége, amely bármelyik korosztályt megbetegítheti. Minden érintettnek fontos esemény tehát, hogy a dr. Rainer Dirkesmann vezette kutatócsoportnak sikerült találni egy hatóanyagot, amely nemcsak eredményes, hanem nagyon jól elviselhető is. Ez a Xolair nevű hatóanyag a stuttgarti egyetem kutatói szerint légúti allergiák esetén igen jól alkalmazható. Könyvünk átfogó ismertetést ad az allergia előidézte betegségekről, azok súlyossági fokozatairól. Megtudj uk, mikor mutathatja más betegségek jelenlétét, milyen megelőzési lehetőségei vannak az allergiának. Könyvünket a számos gyakorlati tanács miatt minden szakember és minden laikus haszonnal forgathatja.
Vypredané
5,48 € 5,77 €

Všetko o meditácii


Technika je v súčasnosti rozvinutá na takej vysokej úrovni, že dokáže nadviazať kontakt priamo s ľudským mozgom. Určite sa už každý stretol s elektrickými charakteristikami mozgových vĺn rozdeľujúcich stavy vedomia do štyroch základných hladín (frekv enčných pásiem). Preto je všeobecne známe, že vlny hladiny beta (14 Hz a viac) sprevádzajú stav veľkého fyzického a duševného výkonu, ale aj úzkosti a bolesti. Vlny hladiny alfa (8 - 13 Hz) sú naproti tomu sprevádzané duševným a telesným uvoľnením. E xistujú prístroje, ktorá prezradia, v akej úrovni vedomia sa človek práve nachádza (pasívna metóda spätnej väzby, tzv. biofeedback), a prístroje, ktoré ho dokážu dostať do požadovanej úrovne vedomia (audiovizuálna stimulácia). Nevýhodou prístrojov je však to, že je na nich človek jednak závislý (musí ich mať k dispozícii) a jednak sú použiteľné iba v optimálnych podmienkach. Kniha Mariana Repku VŠETKO O MEDITÁCII podáva veľmi zrozumiteľným a jasným spôsobom návod na to, ako sa môže človek naučiť zotrvávať v stave vedomia, ktoré je charakteristické pre vlny hladiny alfa v bežnom živote. Pri práci, pri rozhovore, pri tvorbe, pri zábave, pri chôdzi, čiže počas celého dňa. Tvrdí, že je možné podávať veľký fyzický výkon v pohode a bez stresu. Ni koho to síce kniha sama o sebe, len samotným prečítaním, nemôže naučiť, ale na základe informácií obsiahnutých v texte knihy sa to každý môže ľahko naučiť sám.
Vypredané
5,67 € 5,97 €

Akupunktura ucha


Aurikuloterapii můžeme považovat za léčbu zásahem do tzv. vnitřního lékaře, tedy do systému, který sám v určitých mezích koriguje chyby v chodu organismu. Tento vnitřní lékař může rezignovat při trvalém stresu, povelkých traumatech fyzických i
Vypredané
9,46 € 9,96 €

Allergiamentes otthon


Hogyan bizonyosodhatunk meg afelől, hogy otthonunk és mindennapjaink allergiamentesek? Akár új otthont teremtünk, akár a régit tökéletesítjük, az Allergiamentes otthon megadja a választ. A könyv helyiségről helyiségre, témáról témára haladva tárja fe l a problémát, és egy sor gyakorlati, könnyen kivitelezhető megoldást ad, valamint szakmai tippeket és rövid tájékoztatást nyújt. Az egyes allergiás gondokat orvosi összefüggéseiben mutatja be, a tünetek, okok és megoldások ismertetésével.
Vypredané
14,61 € 15,38 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.