! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Silo


Toto je príbeh o ľudstve, ktoré sa snaží prežiť, o ľudstve na hrane. Svet, ako ho poznáme, sa stal neobývateľným, ľudia žijú v obrovských podzemných silách a na zem sa môžu dívať len cez kamery a veľké obrazovky. Rozhovory o živote na povrchu sú zakázané, ale vždy sa nájdu ľudia, ktorí o ňom snívajú, túžia dostať sa von. Títo ľudia sú však pre silo nebezpeční, pretože svojím optimizmom dokážu nakaziť aj iných. Za trest dostanú presne to, čo chcú: Môžu vyjsť von.
Predpredaj
25,11 € 27,90 €

Vyvýšené záhony - krok za krokem


Proč vyvýšené záhony? Protože jsou praktické! Zelenina výborně roste, nevznikají problémy s plevely ani škůdci, ušetří se práce při pěstování a sklizeň je nejen bohatá, ale máte ji přímo před nosem. A pokud záhon včas zakryjete, lze chutnou zeleninu, koření a saláty sklízet celoročně, takže počáteční námaha i náklady za materiál se bohatě vyplatí. Kniha vás provede jednotlivými kroky, jak tento zahradnický zázrak zbudovat a osadit.
Predpredaj
16,29 € 18,10 €

Nezlomní: Prošli džunglí, aby našli nejlepšího přítele


Knižní předloha filmu s Markem Wahlbergem v hlavní roli, skutečný příběh o osudovém setkání sportovce a psa. Když závodíte 700 kilometrů skrz džungli a hory Ekvádoru, toulavý pes v patách je to poslední, co potřebujete. Přesně to se ale stane Mikaelu Lindnordovi, když jednoho dne hodí zbídačenému tulákovi masovou kuličku. Ať se s týmem snaží sebevíc, nemohou ho setřást – a Mikael si brzy uvědomí, že ani nechce. Příběh Arthura je strhujícím svědectvím o výjimečném poutu utvořeném v extrémních podmínkách a boji za záchranu jednoho psího života.
Predpredaj
19,75 € 21,94 €

Výzva sluneční královny


Deset dívek a soutěž na život a na smrt. Lor žije pod nadvládou krále Aurory už dvanáct let. Touží po jediném – pomstít se za roky věznění a všechna další příkoří, která ji potkala. Kola osudu se roztáčejí a Lor se ocitá v sousedním království mezi devíti Vyvolenými, které mají soutěžit o titul Sluneční královny. Pokud se Lor podaří získat si srdce Slunečního krále, získá nejen svobodu, ale konečně i kýženou odplatu. Jenomže Lor nemá ve Výzvě sluneční královny co dělat a ostatní Vyvolené to vědí. Nezastaví se před ničím, aby Lor ze hry vyřadily. A výhra se tak pro Lor stává otázkou života a smrti.
Predpredaj
19,75 € 21,94 €

Česko na grilu


Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to přinesla soutěžní reality show Česko na grilu. Deset párů složených z milovníků grilování se utkalo o titul Grilmastera roku i zajímavou výhru v souboji nad žhavými uhlíky pod přísným dohledem nekompromisní poroty v podání Zdeňka Pohlreicha a Martina Svatka. Soutěžní dvojice vytvořily mimořádně třaskavé a emotivní prostředí – a jen jedna si mohla dojít až pro výhru. Zaujaly vás soutěžní recepty, chcete si je vyzkoušet na vlastní gril párty? Nalistujte příslušnou stránku a … Rozpalte grily!
Predpredaj
19,75 € 21,94 €

Tři Sekery


Nevidíš je, ale oni vidí tebe
Predpredaj
19,75 € 21,94 €

Zvieratká z Kúzelného lesa – Mačička Kiki, 2. vydanie


Mačacia víla Kiki má milú povinnosť. Každý deň poletuje po lese a zdobí pavučiny blyšťavými kvapôčkami rosy. Jedného dňa stretne uplakaného myšiačika Miška, ktorý sa stratil. A pretože sú v Kúzelnom lese, kde si zvieratká pomáhajú, utrie mu slzičky a spolu sa dajú do hľadania. Podarí sa Kiki doviesť Miška domov? Ich napínavá cesta sa začína... Bonus navyše – na konci knižky nájdete pár zábavných úloh inšpirovaných príbehom.
Predpredaj
7,64 € 8,49 €

Labková patrola - Zábavné úlohy s labkami


Žiadna práca neodolá našej labke! Pridajte sa k odvážnemu tímu Labkovej patroly a hrajte sa s Ryderom, Rockym, Marshallom, Skye, Zumom a ďalšími! Naučíte sa s nimi nové veci a precvičíte si to, čo už poznáte. Čaká vás veľa zábavy so záchranárskymi šteniatkami v hlavnej úlohe. Tak neváhajte a vydajte sa za dobrodružstvom.
Predpredaj
7,19 € 7,99 €

Ježko Sonic 3: Bitka o Angel Island


Keď Neo Metal Sonic – zlý robot s rýchlosťou Sonica, s rozumom Dr. Eggmana a s nezničiteľným mechanickým telom – dobýva ostrov, aby získal ešte viac sily, Sonic a jeho priatelia sa musia spojiť a bojovať proti nemu. Dokáže však Sonic s celým odbojom poraziť Neo Metal Sonica raz a navždy?
Predpredaj
8,09 € 8,99 €

Ježko Sonic 4: Nákaza


Dvaja gauneri, Rough a Tumble, sú späť a chcú sa pomstiť Sonicovi a jeho priateľom. A nie sú jediní – vrátili sa aj niektorí z najväčších Sonicových nepriateľov a s pomocou nových zákerných spojencov plánujú rozšíriť nákazu do celého sveta. Dokonca ani Sonic nedokáže uniknúť pred vírusom.
Predpredaj
8,09 € 8,99 €

SpongeBob - Veľká kniha zábavy


S obľúbeným kuchárom od Chrumkavého kraba sa ani chvíľočku nebudete nudiť! Vypravte sa do Bikini Bottom a užijte si veľa zábavy so SpongeBobom a jeho kamarátmi. Vyskúšajte si lov medúz, pátranie po pirátskom poklade, vyfukovanie bublín či súboj v karate s veveričkou Sandy. Tak už na nič nečakajte a vydajte sa za dobrodružstvom s veľkou knihou plnou vtipných úloh podľa obľúbeného seriálu!
Predpredaj
9,89 € 10,99 €

Gerda, 2. vydanie


Malá Gerda je najšťastnejšia veľryba na svete. Raz sa však prihodí niečo nečakané a Gerda zostane úplne sama. Vyberie sa teda na plavbu šírym oceánom. Cestou stretáva veľa nových kamarátov: kosatky, tučniaky, čajky a chobotnice. Prezradia jej zaujímavosti o svojom živote, ale aj o oceáne, v ktorom všetci spolu žijú. Nájde nakoniec malá Gerda nový domov?
Predpredaj
11,69 € 12,99 €

Ako nájsť stratené dievča


Pred rokom bez stopy zmizne milovaná roztlieskavačka Stella. Jej mladšia sestra Iris sa púšťa do vyšetrovania na vlastnú päsť. Zmarí však jedinú stopu polície a dostane prísne varovanie. O rok neskôr sa stratí ďalšie dievča, po tom čo odvysiela poslednú časť svojho podcastu o Irisinej sestre. Tentoraz už Iris nič nezastaví. Každý jej krok však neúnavne sleduje podozrievavá detektívka. Iris má len tridsať dní, aby rozlúskla najnebezpečnejší prípad svojho života. Preteky s časom sa začínajú.
Predpredaj
15,29 € 16,99 €

Na Zemi sme na chvíľku nádherní


Brilantný, srdcervúci, nežný, originálny – Vuongov debut je rozsiahly a zdrvujúci portrét rodiny a zároveň dokladom oslobodzujúcej sily rozprávania. Rozprávač, ktorého všetci volajú Psíček, sa v svojich takmer tridsiatich rokoch rozhodne napísať list matke, v ktorom odkrýva rodinnú históriu. Dovoľuje jej nazrieť do okamihov svojho života, ktoré nikdy nepoznala. Prináša svedectvo o vzťahu medzi slobodnou matkou a jej synom, ako aj surový pohľad na otázky rasy, spoločenskej vrstvy, sexuality a maskulinity.
Predpredaj
17,09 € 18,99 €

Prokurátor a ja, 2. vydanie


"ZLOČIN A LÁSKA SA ZRÁŽAJÚ V STRHUJÚCOM PRÍBEHU PROKURÁTORA, KTORÝ MUSÍ OBETOVAŤ VŠETKO VO VOJNE S PODSVETÍM A SO SEBOU SAMÝM " Elitný prokurátor Andrej má v hľadáčiku organizovaný zločin, vo vrecku funkčný morálny kompas a v živote poriadok. Je verný svojim hodnotám a krásnej manželke, preto ho zaskočí, keď mu oznámi, že sa cíti zanedbávaná. Následná manželská odluka skomplikuje jeho napätý vzťah so svokrom – generálnym prokurátorom. Ten mu z pozície moci bráni v trestnom stíhaní ostrieľaného mafiána majúceho na výplatnej páske politikov. Jeho dolapenie je pre Andreja najvyššou prioritou, pre ktorú však bude musieť obetovať viac, ako by mohol čakať. Nepremyslený nemravný obchod s pôvabnou tanečnicou Ninou totiž nečakane zatrasie jeho životom na všetkých frontoch. A fatálne preverí jeho srdce i charakter. Nina je sirotou od útleho detstva, no naučila sa byť spokojná s tým, čo má. Milovaný starší brat ju rozmaznáva a ona sa môže venovať tomu, čo ju napĺňa – tancu. O Andrejovi jej stačí snívať, keďže si ju vôbec nevšíma. Je atraktívny, vyrovnaný, úspešný a… ženatý. To posledné robí jeho prehliadanie znesiteľným. Keď sa však naskytne príležitosť aspoň jedinýkrát upútať jeho pozornosť, nezastaví ju nič. Z drobnej iskry, ktorú tým vznieti, vzbĺkne prudký oheň s ničivým účinkom nielen pre nich dvoch. Ninu však prekvapí ich vzácna blízkosť, akú ešte nezažila. Nedokáže sa jej vzdať napriek trestu, ktorý na seba nenechá dlho čakať…"
Predpredaj
16,16 € 17,95 €

Uloupené dívky


Je to přesně pětadvacet let, co beze stopy zmizela sedmiletá Melody Jonesová. K jejímu únosu a vraždě se už přiznala spousta podivínů a podvodníků, ale tentokrát přišel na policejní stanici někdo, koho rozhodně nečekali – bohatý podnikatel a filantrop Steven Harte, který tvrdí, že o tom starém případu něco ví. Vzápětí obdrží Kim Stoneová zprávu, že se z místní družiny ztratila osmiletá Grace Lennardová. Steven je ochoten mluvit pouze s Kim a rozehrává s ní chladnokrevnou psychologickou partii. Ještě náročnější souboj čeká na Kim za dveřmi vězení, kde si pro ni její úhlavní soupeřka, doktorka Alexandra Thorneová, připravila doslova výbušné tajemství. Odhalí ho jen výměnou za svobodu…
Predpredaj
19,75 € 21,94 €

Ohnivý sloup, 3. vydání


Po Pilířích země a Na věky věků, celosvětově oblíbených historických ságách od bestselleristy Kena Folletta, přichází Ohnivý sloup, třetí rozvětvený příběh zasazený do anglického městečka Kingsbridge, příběh mocných panovníků i jejich nepostradatelných pomocníků, příběh plný intrik, vražd a zrady, ale také lásky, přátelství a naděje. Píše se rok 1558 a Evropu sužují náboženské konflikty. Osmnáctiletý Ned Willard ale v tuto chvíli netouží po ničem jiném než oženit se s Margery Fitzgeraldovou. Jejich vztahu však není přáno, a tak Ned odchází pracovat pro princeznu Alžbětu. Ve chvíli, kdy se Alžběta stane královnou, obrátí se proti Anglii celá Evropa. Chráněná oddanou skupinou nápaditých špehů a odvážných tajných agentů lpí na svém trůnu i zásadách. Skutečný boj totiž staví ty, kdo věří v toleranci a kompromis, proti tyranům, kteří všem ostatním vnucují své názory – ať to stojí cokoli…
Predpredaj
41,74 € 43,94 €

Loutkář, 3. vydání


Druhý díl bestsellerové krimisérie vydané ve 35 zemích. Případ Hadrový panák byl vyřešen, hrůza z něj se ale stále vznáší nad Londýnem. Detektiv Wolf zmizel a jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd: oběšené oběti mají na hrudi vyřezáno „NÁVNADA“. Stejně označená těla se objeví i v New Yorku a do vyšetřování se tak vloží FBI. Stopy vedou ke dvojici psychiatrů, kam zavraždění docházeli, i ti jsou však nalezeni mrtví – se slovem „LOUTKA“ vyřezaným na hrudi. Kdo tady tahá za nitky?
Predpredaj
19,75 € 21,94 €

Ztracený vévoda z Wyndhamu, 2. vydání


Grace Eversleighová, společnice obávané a nesmlouvavé vévodkyně vdovy z Wyndhamu, se postupně začíná smiřovat s myšlenkou, že ji v životě nic nečeká. Když se však objeví Jack Audley, vysloužilý kapitán a možná i pravý vévoda z Wyndhamu, obrátí se její život vzhůru nohama. Dokáže překonat vévodkynin odpor i vlastní obavy? Anebo si Jack vezme lady Amelii, které už v kolébce bylo předurčeno, že se stane jeho ženou?
Predpredaj
17,28 € 19,20 €