Knižné kamarátstva | DOPRAVA ZADARMO od 15€!
kniha
  • Počet strán: 200
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788081821189
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8182-118-9
  • Dátum vydania: 13. augusta 2018
  • Vydavateľstvo: Citadella
  • Orig. vydavateľstvo:
  • Hmotnosť: 0,35 kg
kniha

Kuchyňa bez odpadu

Dana Gunders

Vedeli ste, že priemerný Američan každý mesiac vyhodí do odpadkového koša potravinové zvyšky v hodnote 30 dolárov? Nastal čas zredukovať kuchynský odpad, ktorý vytvárame a ušetriť tak aj nemalé peniaze. Táto príručka vám pomocou šikovných rád a návodov poradí, ako na to, navyše vám pomôže s revíziou vášho vlastného potravinového odpadu. Jedna z jej kapitol dokonca zachádza až do takých detailov, ako sú odpovede na otázky, či je možné konzumovať zelené stopky jahôd, alebo či treba skladovať rajčiny v chladničke. Autorka Dana Gundersová v tejto príručke rozptyľuje ilúziu, že šetrnejší prístup k jedlu je časovo a fi nančne náročný. Radí, ako dômyselnejšie nakupovať potraviny, ako pripravovať presnejšie porcie a ako správne používať chladničku. Poskytuje jednoduché nástroje (a nenáročné, praktické recepty), vďaka ktorým budete môcť produkovať menej odpadu a jesť oveľa uvedomelejšie. Zmena nikdy nebola jednoduchšia alebo chutnejšia.

DANA GUNDERSOVÁ pracuje ako vedkyňa v medzinárodnej environmentálnej neziskovej organizácii na ochranu prírodných zdrojov Natural Resources Defence Council (NRDC) a stojí na čele výskumu o možnostiach redukcie potravinového odpadu v Spojených štátoch. Jej výskumné práce o potravinovom odpade publikovali prestížne médiá ako CNN, NBC, NPR, denník New York Times, Wall Street Journal a mnohé iné. Dana je držiteľkou akademických titulov B.S. a M.S z odboru vedy o systéme Zeme na Stanfordskej univerzite. Žije v kalifornskom Berkeley so svojím manželom, dcérou a psom.
Vedeli ste, že priemerný Američan každý mesiac vyhodí do odpadkového koša potravinové zvyšky v hodnote 30 dolárov? Nastal čas zredukovať kuchynský odpad, ktorý vytvárame a ušetriť tak aj nemalé peniaze. Táto príručka vám pomocou šikovných rád a návodov poradí, ako na to, navyše vám pomôže s revíziou vášho vlastného potravinového odpadu. Jedna z jej kapitol dokonca zachádza až do takých detailov, ako sú odpovede na otázky, či je možné konzumovať zelené stopky jahôd, alebo či treba skladovať rajčiny v chladničke. Autorka Dana Gundersová v tejto príručke rozptyľuje ilúziu, že šetrnejší prístup k jedlu je časovo a fi nančne náročný. Radí, ako dômyselnejšie nakupovať potraviny, ako pripravovať presnejšie porcie a ako správne používať chladničku. Poskytuje jednoduché nástroje (a nenáročné, praktické recepty), vďaka ktorým budete môcť produkovať menej odpadu a jesť oveľa uvedomelejšie. Zmena nikdy nebola jednoduchšia alebo chutnejšia.

DANA GUNDERSOVÁ pracuje ako vedkyňa v medzinárodnej environmentálnej neziskovej organizácii na ochranu prírodných zdrojov Natural Resources Defence Council (NRDC) a stojí na čele výskumu o možnostiach redukcie potravinového odpadu v Spojených štátoch. Jej výskumné práce o potravinovom odpade publikovali prestížne médiá ako CNN, NBC, NPR, denník New York Times, Wall Street Journal a mnohé iné. Dana je držiteľkou akademických titulov B.S. a M.S z odboru vedy o systéme Zeme na Stanfordskej univerzite. Žije v kalifornskom Berkeley so svojím manželom, dcérou a psom.
Na sklade
13,90 €
13,21
  • Počet strán: 200
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788081821189
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8182-118-9
  • Dátum vydania: 13. augusta 2018
  • Vydavateľstvo: Citadella
  • Orig. vydavateľstvo:
  • Hmotnosť: 0,35 kg

book

121 048 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 15€

store

Rezervácie v 59 kníhkupectvách


Odporúčania