Doprava nákupov od 15 € je TERAZ ZADARMO

Pannon-Literatúra

vydavateľstvo

Varázslók és varázslatok


Érdekes kérdésekre kaphatnak választ a gyerekek a varázslókkal és varázslatokkal kapcsolatban.
Vypredané
0,91 € 0,96 €

A szex?- Könnyed gondolatok az intimitásról


„Szeretnék találkozni azzal, aki feltalálta a szexet, és megnézni, most min dolgozik.”
Vypredané
4,67 € 4,92 €

Kagylók - Spotter´s Guide


A szakértők által írt, gondosan illusztrált, könnyen forgatható Spotter’s Guide sorozat nélkülözhetetlen zsebkönyv. Az internetlinkek segítségével további izgalmas felfedezéseket tehetsz
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Kerti virágok - Spotter´s Guide


A részletes leírás több mint 100 kerti virág beazonosítását segítik elő.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Lovak és Pónik - Spotter´s Guide


A szakértők által írt, gondosan illusztrált, könnyen forgatható Spotter’s Guide sorozat nélkülözhetetlen zsebkönyv. Az internetlinkek segítségével további izgalmas felfedezéseket tehetsz
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Séta a természetben - Spotter´s Guide


A szakértők által írt, gondosan illusztrált, könnyen forgatható Spotter's Guide sorozat a természetbarátok nélkülözhetetlen zsebkönyve. A részletes leírások által több mint 150 növényt és állatot azonosíthatsz be!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Tengeri és édesvízi halak - Spotter´s Guide


A szakértők által írt, gondosan illusztrált, könnyen forgatható Spotter's Guide sorozat a természetbarátok nélkülözhetetlen zsebkönyve. A részletes leírások által több mint 100 tengeri és édesvízi halfajt azonosíthatsz be!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Tengeri és szárazföldi madarak - Spotter´s Guide


A szakértők által írt, gondosan illusztrált, könnyen forgatható Spotter's Guide sorozat a természetbarátok nélkülözhetetlen zsebkönyve. A részletes leírások által több mint 100 tengeri és szárazföldi madárfajt azonosíthatsz be!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Vadállatok - Spotter´s Guide sorozat


A szakértők által írt, gondosan illusztrált, könnyen forgatható Spotter's Guide sorozat a természetbarátok nélkülözhetetlen zsebkönyve. A részletes leírások által több mint 180 vadállatot azonosíthatsz be! Ha állatkertben, vadasparkban vagy bárhol máshol találkozol valamelyik állattal, jelöld be a könyvben.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Harckocsik


Mi a harckocsi? Mi a feladata a személyzetének? Hogyan törnek át a harckocsik a nehéz terepen? És hogyan néznek ki majd a jövő páncélosai? A kötet megismertet a világ legsikeresebb páncélosaival, az első világháború acélszörnyetegeitől kezdve a jelenkor ultramodern tankjaiig, megtörtént eseteket mutat be a harckocsik-ütközetek történetéből, valamint elénk tárja a fegyverzet és a páncélvédelem fejlődését.
Vypredané
4,21 € 4,43 €

Csak fiúknak - játékos foglalkoztató gyerekeknek


Gyere és kalandozz egyet a robotok, nindzsák, űrlények, kalózok és szuper járgányok világában! Kifestők, trükkös rajzok, útvesztők, pontösszekötők és sok más szórakoztató feladat várják, hogy örömet okozzanak neked!
Vypredané
2,57 € 2,70 €

Csokoládés finomságok


Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.
Vypredané
1,57 € 1,65 €

Baba érkezik


Csodálatos idézetek és elbűvölő fotók gyűjteménye szülők és leendő szülők részére. "A gyerek az öröm, a reménység. Gyönge testében van valami világi; ártatlan lelkében van valami égi; egész kedves valója olyan nékünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség." Gárdonyi Géza
Vypredané
3,51 € 3,69 €

Óceánok élővilága - Matricás füzetek


Ismerd meg az óceánok bámulatos élővilágát, és tudj meg számos érdekes tényt! A látványos képek akkor válnak teljessé, ha beragasztod a matricákat a megfelelő helyre.
Vypredané
5,15 € 5,42 €

Állatkertek lakói


Érdekes és hasznos információkat tudhatunk meg az állatkert állatairól. Meseszerű és valós fotókkal is illusztrált kiadvány.
Vypredané
1,76 € 1,85 €

Babajelbeszéd


"Láttál már kisbabát, aki csillogó szemekkel tapsolt, vagy éppen integetett kis kezeivel? Ez minden szülőt büszkeséggel tölt el. De ami még fontosabb, ezekkel a jelekkel megértjük a kisbaba közléseit. A babajelekkel mindent fantasztikus módon tovább tudjuk fejleszteni. A kimondott szavak mellé kézjeleket társítunk, amit babák megértenek, majd az utánzás képességével elsajátítanak. Így rengeteg mindent tudnak közölni környezetükkel, még mielőtt megtanulnák a folyékony beszédet. Ezt a különleges, mégis természetes kommunikációs formát más országokban több mint 30 éve használják, néhány éve pedig már Magyarországon is elérhető a módszer - a családok nagy örömére."
Vypredané
5,48 € 5,77 €