! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Plat4M Books

vydavateľstvo

Vítamínová biblia


Záujem dnešného človeka získať čo najviac poznatkov, ako si udržať dobrý zdravotný stav svojho organizmu, súvisí často s vysokým pracovným nasadením, s túžbou udržať si dobrú duševnú i fyzickú výkonnosť a rovnováhu, ale i telesnú krásu a dokonalosť. Akú úlohu môžu hrať vitamíny v tomto úsilí a ako si zabezpečiť ich dostatočný príjem? Bežne sa čitatelia rôznych populárnych či populárno-vedeckých časopisov môžu dozvedieť, aká je odporúčaná denná dávka určitého vitamínu, aké problémy môžu vzniknúť z jeho nedostatku a aké sú jeho najbohatšie prirodzené zdroje. Menej sa však dozvieme o dôležitých súvislostiach týkajúcich sa využiteľnosti prijatého vitamínu, vplyvu životného prostredia a životného štýlu, procesu starnutia či vplyvu stresových situácií. Táto kniha je určená všetkým, ktorí sa zaujímajú o svoje zdravie a chcú maximálne vylepšiť kvalitu svojho budúceho života.
Na sklade 4Ks
9,45 € 9,95 €

Oddelená strava: Recepty a diéty


Autorka v knihe ponúka recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a z lacných a dostupných surovín aj u nás na Slovensku. Recepty sú jednoduché a každého - i náročného - stravníka uspokoja. Popri vhodnej kombinácii potravín sa tu zoznámite aj s pestrým jedálnym lístkom na jednotlivé ročné obdobia a každý si určite nájde vyhovujúce jedlo podľa svojej chuti aj momentálnej nálady a podľa zdravotného stavu. V receptoch autorka ponúka sladké a osviežujúce kombinácie štiav, jednoducho pripravovanú zeleninu s ľahkou zálievkou i krehké šaláty spojené s delikátnou príchuťou cestovín, zemiakov a ryže. Ba čitatelia tu nájdu recepty na rozličné čerstvé aj zmrazené pochúťky pre tých, ktorí si radi zamaškrtia na sladkostiach. Milovníci mäsitých jedál sa určite uspokoja s porciami pripravenými z rybích, kuracích a morčacích produktov. Okrem receptov jednotlivých jedál tu nájdu aj kompletné diéty na podporu a zlepšenie látkovej premeny. Pri každom recepte nájde čitateľ jeho energetickú hodnotu. O AUTORKE Prof. RNDr. Katarína Horáková, DrSc., profesorka všeobecnej biológie z Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Počas pôsobenia na fakulte vychovala stovky odborníkov v oblasti mikrobiológie a biomedicínskeho inžinierstva. Popri pedagogickej práci sa roky výskumne zaoberala vyhľadávaním nových, biologicky aktívnych látok s antimikrobiálnymi, antioxidačnými a protinádorovými vlastnosťami. Bola vedúcou medzinárodných EÚ projektov za Slovensko v oblasti vývoja veľmi citlivých imunotestov, zisťujúcich neškodnosť potravín. Vychádzajúc z poznatkov v tejto oblasti sa začala hlbšie zaoberať aj štúdiom spôsobov správnej výživy a zdravého životného štýlu. Je autorkou mnohých vedeckých, odborných a vedecko-populárnych publikácií. Profesorke Kataríne Horákovej za výsledky celoživotnej tvorivej práce udelil Slovenský literárny fond prémiovú cenu, ako prejav uznania za jej prínos na rozvoji slovenskej vedy doma i v zahraničí. V súčasnosti prednáša na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave v rámci Univerzity tretieho veku, v dvoch štúdijných odboroch: 1. Potraviny a zdravie človeka a 2. Starostlivosť o telesné a duševné zdravie, ktorého je súčasne odbornou garantkou Katarína Horáková je autorkou týchto publikácií: Oddelená strava (1998), Dělená strava (česká verzia, 1999), Nebojme sa zdravia (1999), Nebojme se zdraví (česká verzia, 2000), Oddelená strava - A čo ďalej? (2001), Oddelená strava: Recepty a diéty (2001), Oddelená strava: Očistné kúry a diéty (2002), Monitor zdravia (2005), Detoxikácia organizmu (2007 – 2010, 5 vydaní), Detoxikace organizmu (česká verzia, 2008), A szervezet méregtelenítése (maďarská verzia, 2008 a 2010, 2 vydania), Umenie zdravo žiť (2009 a 2010, 2 vydania), Varovné signály tela – Srdce a cievy v ohrození (2011), Detoxikácia organizmu - Kľúč k zdraviu (rozšírená a doplnená verzia, 2012, 6. vydanie) a Body Detox (Detoxikácia organizmu – Kľúč k zdraviu, anglická verzia, 2012).
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Redukčná diéta, 4. vydanie


Už štvrté vydanie publikácie Redukčná diéta – Ako chudnúť a nehladovať? od Kataríny Skybovej prichádza na slovenský knižný trh. Množstvo spokojných čitateľov a čitateliek tejto praktickej knižky je potvrdením jej kvalitného obsahu, ktorý pomohol už nejednému zbaviť sa prebytočných kilogramov. Prestali ste sladiť kávu, nejete chlieb ani pečivo, mastné ste vylúčili úplne, čas od času držíte hladovku a aj napriek tomu sa vám schudnúť nedarí? Urobili ste už všetko, alebo takmer všetko preto, aby ste sa zbavili nadbytočných kilogramov a ručička na váhe sa aj napriek tomu nepohla ani o gram? Pri pohľade do zrkadla vám zíde na um vždy tá istá otázka: Prečo práve mne sa nedarí schudnúť? Táto kniha sa prvýkrát dostala do predaja v roku 2009. Po vypredaní prvého nákladu došlo ešte v tom istom roku k dotlači. Po necelých troch rokoch na základe požiadavky čitateľov a distributérov kníh sme knihu uviedli na trh vo februári 2012. Kniha sa vypredala za polrok a tak sa vydavateľ rozhodol uviesť v septembri 2012 už jej štvrté vydanie.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Varovné signály tela


Mnohí žijeme, ako keby sme chceli čo najskôr zomrieť. Je to daň nášmu "modernému", nie práve zdravému životnému štýlu. Sme stále pohodlnejší a jedávame omnoho viac pokrmov upravených umele, vrátane veľkého množstva tukov. A aký je výsledok? Predčasné opotrebovanie, strata pocitu radosti zo života a zo zmyslu vlastnej práce, poruchy zdravia. Sú krajiny, kde už na to prišli. Ľudia tu viac športujú, zdravšie sa stravujú, menej fajčia a vo väčšine týchto štátov, vďaka pochopeniu nového životného štýlu, je výskyt najrozšírenejších civilizačných chorôb na ústupe. Žiaľ, u nás to ešte nemôžeme konštatovať, skôr naopak. Dosť neskoro sme začali mať záujem o ekológiu, životné prostredie, kvalitu potravín a stravovacie návyky, a tak ischemické choroby srdca, mozgové príhody, rakovina, či cukrovka majú u nás stále stúpajúci trend. Mali by sme sa konečne spamätať, veď na každom z nás záleží, aby nastala všeobecná zmena k lepšiemu.Možno patríte medzi tých, ktorí v minulosti kadečo zanedbali, dnes sa však chcete vyliečiť, a dokonca lacno a spoľahlivo. Pre všetkých odhodlaných zlepšiť svoj zdravotný stav predkladám túto knihu, v ktorej na základe varovných signálov tela môžeme odhaliť príčinu svojich problémov a ťažkostí. Zistiť, čo nám chýba, súčasne nájsť návod, ako to všetko napraviť, a tak predísť vypuknutiu choroby, ktorá na nás striehne. Verte, vždy je výhodnejšie chorobám predchádzať, ako ich liečiť.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Titanic. Pýcha a skaza


Koľko Slovákov bolo na palube pyšného Titanicu? Prežili alebo zahynuli spolu s ďalšími 1 500 nešťastníkmi v mrazivých vodách Atlantického oceánu? Autor krok po kroku podrobne opisuje posledných 160 minút najväčšieho námorného nešťastia a osudy pasažierov do-vtedy najdokonalejšej lode histórie. Zachytáva doteraz len málo známe okolnosti potope-nia obrovského zaoceánskeho parníka. V napínavom príbehu spred sto rokov nechýba ani odhalenie skutočnej pravdy príčiny potopenia, ktorú pred svetovou verejnosťou celých 98 rokov tajila vnučka jedného z dôstojníkov Titanicu. Zoznámime sa aj s ďalšími životnými osudmi tých, ktorí si v nešťastnú noc zo 14. na 15. apríl zachránili iba holý život.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Vtipy na každý deň


Vtipy nás dokážu zabaviť a priviesť na iné myšlienky aj vtedy, keď už nič nepomáha. Aj toto je zmysel malej zbierky vtipov na každý deň. Ideálny darček pre najbližších, ale aj šéfov či priateľov. Knižka obsahuje vyše tristo vynikajúcich anekdot na témy: blondínky, kameňáky, muži, svokry, ženy, zvieratá, babka a dedko, v práci, z každého rožku trošku, reštaurácie a obchody a dvaja. Ozaj, a ten poznáte ako major vojenskej akadémie vysvetľuje študentom na hodine geometrie: - Keď si predstavíme 180-stupňovy kruh. - Ale kruh, pán major, má predsa 360 stupňov! - prerušil ho odvážny študent. - Ja viem, ale myslím na taký malý 180-stupňovy kruh...!
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Vražda z pomsty


Detektívky a kriminálne príbehy patria v súčasnosti k najvyhľadávanejším knižným žánrom. Skúsený autor stoviek poviedok a príbehov prichádza so zbierkou 19 prípadov, kde dvaja kriminalisti riešia vraždy rôzneho typu. Ide o súbor krátkych detektívnych príbehov, ktoré sa odohrávajú v mestskom i vidieckom prostredí. Príbehy vo svojom obsahu pri všetkých prípadoch vzájomne spája rovnaká dvojica kriminalistov kapitán Drozd a poručík Fialka. Riešia, dedukujú, no v závere vždy prípad vyriešia v prospech spravodlivosti. A tak spoznáme vraha vysokoškolskej profesorky, milenca vytúženej ženy, herečky v divadle.
U dodávateľa
6,56 € 6,90 €

Detoxikácia organizmu, 6. rozšírené vydanie


Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky - a to sú pôvodcovia našich chorôb. Často sa snažíme "odhladovať" prebytočné kilogramy nevyváženou rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však niet čo čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami! Málokto si naplno uvedomuje, že okrem zdravého stravovania akú dôležitú úlohu hrá pravidelná detoxikácia - očista organizmu.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Hriešne spovede


Hriešne spovede je 33 erotických príbehov o vášni, radosti zo života, malých i väčších prekvapeniach a ich následkoch. Áno, v živote sa skutočne stane všeličo a najmä v mladosti neraz robíme veci, ktorých by sme sa neskôr určite nedopustili. Možno. Ktosi múdry totiž raz povedal: „Ľahko je byť v starobe cnostný…“ A určite vedel, čo hovorí. Hriešne spovede sú príbehy o ľuďoch, ktorí prežívajú niečo nezvyčajné, pikantné, vzrušujúce, skrátka to, na čo sa nezabúda. Možno vás pobavia, možno pobúria a niektorí si zase pri ich čítaní spomenú na niečo, s čím sa ešte nikomu nepriznali…
U dodávateľa
7,55 € 7,95 €

Pochúťky a misy z hydiny


František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou tematikou od tohto najvýznamnejšieho predstaviteľa slovenského kulinárskeho sveta - úžasného praktika pri varení, dlhoročného prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. František Janata v knihe odovzdáva vo forme niekoľkých desiatok chutných receptov z hydiny skúsenosti, ktoré nadobudol počas celého svojho života. Všetky recepty koncipoval tak, aby ich dokázala vo svojej kuchyni pripraviť každá mladá i skúsenejšia gazdinka, ktorá chce svojich najbližších potešiť originálnym a chutným jedlom.
U dodávateľa
7,55 € 7,95 €

Rok v ovocnej záhrade


Rok v ovocnej záhrade je každodenný praktický sprievodca skúseného i menej skúseného záhradkára. Autorom tejto knihy je nestor slovenského ovocinárstva a záhradkárstva profesor Ivan Hričovský spolu so svojím žiakom Martinom Durecom. Toto dielo by nemalo chýbať v knižnici žiadneho záhradkára, aby v ňom mohol vyhľadávať neoceniteľné rady, ako, o čo a kedy sa postarať v ovocnom sade či v záhrade. Podobných kníh na danú tému už v minulosti vyšli celé desiatky. Táto má však jedinečné smerovanie - je ako kalendár, v ktorom môžete denne listovať, takpovediac počnúc prvým januárom a končiac posledným dňom v roku. Rozdelená je do dvanástich mesiacov, kde sú popísané potrebné činnosti v konkrétnej časti roka. V knihe sa dočítate o mechanickej ochrane ovocných rastlín, ako aj o priamych vegetatívnych spôsoboch, spôsoboch rozmnožovania stromkov a kríkov, typoch štepenia, o druhoch vrúbľovania, aké sú najvýhodnejšie pestovateľské tvary pre záhradky. Ďalej autori predstavujú podpníky pre ovocné druhy, výber odporúčaných odrôd, vysvetľujú prečo je dôležitý pôdny rozbor, ozrejmujú faktory podmieňujúce úrodnosť ovocných stromov, predstavujú základy rezu, vplyv ohýbania výhonov a konárov na rast a rodivosť. Nechýbajú ani témy, ktoré zaujímajú každého záhradkára – výživa a hnojenie, zavlažovanie, regulovanie rodivosti, regulácia násady plodov či ochrana ovocných rastlín. Autori sa venujú aj témam ako prevrúbľovanie a prihnojovanie, rozmnožovaniu odrezkami, výsadbe stromkov i kríkov, ročný cyklus aktivity ovocných rastlín, rýchlosť rastu, rast a dozrievanie plodov, opad listov, vegetačný pokoj. Neobchádzajú ani tému biozáhradky, očkovanie a vrúbľovanie, rozdelenie a charakteristika spôsobov štepenia. V každom mesiaci sa podrobne venujú nevyhnutným úkonom pri pestovaní chutných záhradných plodov od jabĺk, hrušiek, sliviek, malín, až po jahody, černice či čučoriedky. V neposlednom rade autori odporúčajú a popisujú nevyhnutné kroky pre každé ročné obdobie. Rok v ovocnej záhrade je publikácia, kde nájdete podrobné postupy - ako čo zlepšovať, aby vaše záhradky boli naozaj príťažlivými miestami a aby ste v nich aj pri namáhavej práci vždy nachádzali miesto oddychu a relaxu.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Redukčná diéta, 3. vydanie


Prestali ste sladiť kávu, nejete chlieb ani pečivo, mastné ste vylúčili úplne, čas od času drží-te hladovku a aj napriek tomu sa vám schudnúť nedarí? Urobili ste už všetko, alebo takmer všetko preto, aby ste sa zbavili nadbytočných kilogramov a ručička na váhe sa aj napriek tomu nepohla ani o gram? Pri pohľade do zrkadla vám zíde na um vždy tá istá otázka: Pre-čo práve mne sa nedarí schudnúť? Telesná hmotnosť súvisí s energetickou bilanciou orga-nizmu a so životným štýlom každého človeka. Zmena životného štýlu je najúčinnejší recept na chudnutie a preto až 95 percent ľudí s nadváhou môže schudnúť a dosiahnuť ideálnu hmotnosť! Výsledok a tempo chudnutia závisí najviac od spôsobu stravovania! Strava sa na úspechu chudnutia podieľa viac ako 70 percentami. Redukčná DIÉTA s jedálničkom na 28 dní je komplexný stravovací program, ktorý má ambíciu stať sa sprievodcom na ceste k vašej ideálnej hmotnosti a zlepšeniu body image
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Tradičné račianske jedlá


FRANTIŠEK JANATA patrí nepochybne k najznámejším slovenským kulinárskym mágom vôbec. Za celý svoj aktívny profesionálny kuchársky život vykúzlil tisíce a tisíce chutných pokrmov, po ktorých skonzumovaní sa ešte dlho šťastlivci od novozélandského Aucklandu cez japonské Kyoto až po portugalský Lisabon oblizovali a vychutnávali jeho očarujúce kulinárske skvosty. Zaslúžene je aj preto držiteľom prestížneho ocenenia WACS, ktorým sa môže hrdiť iba 81 najlepších kuchárov na celom svete. V TEJTO KNIHE sa František Janata rozhodol predstaviť širokej verejnosti tradičné jedlá, ktoré sa už od nepamäti pripravovali v jeho rodnej obci Rača. Spolu so svojou bývalou spolužiačkou, úspešnou podnikateľkou na poli kulinárskom i vinárskom Ankou Zvozilovou, predstavujú recepty ich mám a starých mám. Ponúkajú nám jedlá zvláštnych názvov, tvarov a chutí. Šmor, vajsprádlová omáčka, knofla či beleše, súkance, opantance alebo perky. Odkrývajú zabudnuté jedlá, ktoré ešte v minulom storočí boli úplnou samozrejmosťou každodenného života. Kniha je popudom oživiť tradičnú račiansku kuchyňu, predstaviť jej širokú ponuku nielen domáci občanom Rače, ale umožniť spoznávanie zabudnutých chutí a kuchárskych postupov pre všetkých ostatných. DNES MLADÁ GENERÁCIA preberá cudzie zvyky, návyky i zlozvyky, dáva prednosť rýchlym, čas šetriacim formám stravovania. Najmä mrazeným polotovarom či nezdravým fastfoodom. Je nepísanou povinnosťou staršej generácie upozorniť mládež na čaro domácej, lokálnej kuchyne, predstaviť skvostné jedlá, ktoré už ponúkajú iba v máloktorej reštaurácii. Má dať mladým ľuďom šancu „ochutnať“ svoju minulosť. PRÍRODNÉ A PÔDNO-KLIMATICKÉ PODMIENKY Rače, dnešnej súčasti veľkej Bratislavy, ovplyvňovali po celé stáročia i ráz miestnej gastronómie. Prejavovali sa typickými jedlami, ktoré nenájdeme nikde inde na svete. Mnohé sú chutné, sýte a prirodzene zdravé i vizuálne atraktívne. Recepty v tejto knihe sú typicky račianske a autori ich vybrali spomedzi mnohých ďalších miestnych špecialít, ktoré by isto stálo zato taktiež predstaviť. Nájdeme tu mäsité jedlá, ale nechýbajú ani múčne či bezmäsité, sladké, slané a typické nezabudnuteľné polievky, štrúdle, záviny a koláče. Oplatí sa knihu prelistovať a stráviť s ňou príjemné chvíle, na ktoré sa nezabúda. Dobrú chuť a dobré čítanie!
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Záhrada pre úžitok


V knihe ZÁHRADA PRE ÚŽITOK v časti Ovocinárstvo profesor Hričovský podrobne popisuje požiadavky ovocných druhov na prostredie, podrobne sa venuje problematike podpníkov pre ovocné druhy, ďalej klasickým a súčasným pestovateľským tvarom. V ďalšej časti knihy sa opakovane pri jednotlivých ovocných druhoch zaoberá tvarmi vhodnými pre pestovanie, nemalú pozornosť venuje výberu odrôd, kde predstavuje tie najodolnejšie voči rôznym chorobám. Záhradkári v knihe pri jednotlivých odrodách privítajú aj rady týkajúce sa prípravy pozemku, termínom výsadby, ako aj agrotechnike v záhrade. Ivan Hričovský praktickými radami a postupmi odporúča reguláciu opadu plodov, a to najmä ručnou prebierkou. U každého ovocného druhu počnúc jabloňami, cez hrušky, čerešne, ďalej jahody a maliny až po menej známe ovocné druhy ako sú zemolez, brusnice či rakytník rešetliakovitý v záhrade venuje pozornosť ochrane jednotlivých druhov ovocia. Čitateľ si so záujmom isto prečíta aj tú časť knihy, kde sa venuje oberaniu a uskladňovaniu ovocia. V knihe ZÁHRADA PRE ÚŽITOK v časti Zeleninárstvo profesorka Valšíková okrem iného prináša rady, ako plánovať pestovanie zeleniny v záhrade, poukazuje na pestovateľské zásady, ktoré vedú ku kvalitnej úrode jednotlivých druhov, venuje sa najznámejším chorobám a škodcom a postupom, ako predchádzať ich rozširovaniu, ďalej predstavuje účinné pestovateľské postupy a nepochybne zaujímavou súčasťou knihy je kapitola pestovanie zeleniny v chránených priestoroch. Autorka sa pri jednotlivých druhoch zeleniny podrobne venuje ich botanickej charakteristike, nárokom na pôdu a prostredie, príprave pôdy a hnojeniu, jednotlivým krokom pri pestovaní a ošetrovaní a v neposlednom rade zberu a kvalite trhového tovaru. Nájdeme tu aj informácie o pôvode a význame pri výžive, podrobnosti o osive a sadive, príprave pôdy a výsadby, ďalej o rýchlení a rady o pestovaní v pareniskách, fóliovníkoch a skleníkoch. V knihe ZÁHRADA PRE ÚŽITOK v časti Vinohradníctvo docent Hronský začína zdôrazňovaním významu pestovania viniča hroznorodého v záhradkách a jeho požiadavkami na prostredie. Venuje sa formou praktických rád rastu, zretiu a prezrievaniu hrozna, významu slnečného žiarenia, geografickým podmienkam a organizmom v pôde, členeniu vinohradníckych regiónov Slovenska podľa bonitných kategórií. Podstatnú časť tejto kapitoly autor venuje stolovým a muštovým odrodám, popisuje rozdelenie odrôd podľa stupňa skorosti zretia hrozna. Veľký dôraz kladie na rozmnožovanie viniča, štepeniu, výsadbe v záhradke, ošetrovaniu, rezu, tvarovaniu dreva po reze, voľbe vedenia a tvarovaniu kra viniča. Dôležitou súčasťou sú aj technológie pestovania - obrábanie pôdy vo vinohradoch, výživa a hnojenie viniča ošetrovanim krov.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Rozprávka o škriatkovi menom Pe-Pe


O škriatkoch sa toho už popísalo veľa. Príbeh o Petrovi a škriatkovi menom Pe-Pe však doteraz ešte nikto nepoznal. Ako to všetko začalo?Ako tak sedel Peter v okne, zazrel v húštine nejaký pohyb a nejaké čudo vyšlo z lesa. Bol to malý človiečik, ktorý by sa zmestil pokojne do topánkovej škatule. Pomalým, váhavým krokom kráčal k Petrovmu oknu. Keď bol pred ním, obradne sa uklonil a povedal: "Dobrý večer, volám sa Pe-Pe a som škriatok."
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Zoštíhľovacia diéta


Vedeli ste, že rýchle diéty patria k najčastejšie využívaným spôsobom chudnutia a tešia sa veľkej obľube? Výskumy uvádzajú, že viac ako 66 percent žien pri úprave svojej hmotnosti dodržiava krátkodobé diéty. Ide obyčajne o nulové, tekuté a jednostranné diéty alebo diéty s vylúčením tukov a sacharidov. Keďže tieto diéty telu nedodajú potrebné živiny, ich účinky sú často diskutabilné a výsledky neisté. Pre tých, čo chcú rýchlo zoštíhlieť a lepšie sa cítiť, a očakávajú, že diéta bude účinná, bezpečná a bez jo-jo efektu, sme pripravili zoštíhľovaciu diétu na tri, päť a sedem dní. Zoštíhľovacia diéta je nízkoenergetická, so zastúpením všetkých potrebných živín. Telu dodá málo energie, ale zato všetky živiny, bielkoviny, sacharidy, tuky, vitamíny a dostatok vlákniny. Je chutná, pestrá, nenáročná na prípravu a zložená z potravín s nízkou energetickou hustotou, vysokým podielom vody a nízkym glykemickým indexom. Odľahčí trávenie a dodá vitalitu. Je vhodná v čase, keď chcete rýchlo napraviť stravovacie chyby po „období hojnosti“, keď ste jedli viac, ako bolo vhodné. Ale aj vtedy, keď sa chcete rýchlo dostať do formy, napríklad po zime, pred dovolenkou alebo keď cítite, že šaty vám začínajú byť priúzke. Diéta je predpísaná na určitý počet dní, a tak je potrebné ju aj dodržiavať! Jej účinok podporí cvičenie, ktoré sme pre vás pripravili v konkrétnom cvičebnom pláne a cvičebnej sérii. Kniha obsahuje rady a odporúčania čo robiť a ako sa stravovať po ukončení diéty.
Vypredané
4,74 € 4,99 €