! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Fitness, cvičenie, kulturistika strana 1 z 1

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Fitnes nielen pre laikov


Chceli by ste zmeniť svoj životný štýl k novej a zdravšej verzií ? Fitnes nielen pre laikov Vám ukáže ako nato ! Na rozdiel od rôznych reklamných trikov, kde nám vypracované telá hovoria, aby sme skúšali rôzne diéty, prípravky a robili hodiny kardia, je táto e-kniha plná užitočných informácií týkajúcich sa cvičenia, stravovania ale aj správneho mentálneho nastavenia. Po prečítaní sami uvidíte, že pri dosahovaní vašich snov a cieľov nemusíte trpieť, stráviť celý deň vo fitku, hladovať a stresovať sa. Kniha Vám ukáže ako si racionálne vyskladať svoj tréningový plán, ako sa rozumne stravovať bez stresovania a netrpieť hladovkou ale rovnako tak vám ukáže ako sa správne mentálne nastaviť aby Vás to, čo robíte tešilo. Nejde o žiadne vymyslené hlúposti ale o zaužívané metódy a postupy, ktoré sú v knihe podané jednoducho a efektívne. Prajem Vám všetkým príjemné čítanie a dosahovanie vašich cieľov.
Na stiahnutie
4,99 €

Jóga pro holky ze Západu


Cesta do krajiny pánevního dna – cyklická, hormonální, orgánová Milá čtenářko, držíš v rukou jógovou knížku, ve které se můžeš blíže seznámit se svou cykličností, s rolí pánevního dna a (nejen!) pohlavních orgánů ve svém životě. Dozvíš se v ní, jak se na sebe v tomto směru naladit a jak získané poznatky využít ve svůj prospěch. Tahle knížka je zároveň tak trochu kalendář, který tě provede všemi obdobími ve tvém životě. Pomůže ti prohlédnout si všechny role, které na sebe my ženy bereme ve chvíli, kdy se narodíme. A především ti ukáže, jak jimi smysluplně projít s pomocí jógy, hormonální jógy nebo meditačních technik. Jóga se ti tak může stát věrnou průvodkyní pro celý život. A hlavně díky ní můžeš navázat kontakt s tou nejlepší přítelkyní, která je s tebou od počátku bytí až do jeho konce – sama se sebou.
Na stiahnutie
9,75 €

Zdravšia, štíhlejšia, silnejšia


Vydajte sa aj vy na cestu k zdravšiemu, štíhlejšiemu a silnejšiemu ja. Stačí si uvedomiť, že aj vy si môžete vybudovať dokonalejšie telo. Ani sa okolo toho nemusí krútiť celý váš svet, nepotrebujete tráviť dlhé hodiny v posilňovni, hladovať, či robiť kardio. Autor Michael Matthews vám v knihe prezradí, že: - Telo reaguje na obmedzenie kalórií rôznymi protiopatreniami, vrátane spomalenia metabolizmu, ktoré majú zastaviť chudnutie. To je hlavný dôvod, prečo obmedzenie príjmu kalórií, ktoré spočiatku vedie k chudnutiu, môže prestať fungovať. - Oveľa lepšie je držať sa relatívne malého počtu účinných cvikov, ktorými budete postupne zaťažovať svaly stále ťažšími závažiami a potom budete cvičiť už len tieto cviky. - Chôdza nekopíruje pohyby, potrebné na budovanie svalstva, a preto pravdepodobne nezlepší váš výkon v posilňovni. Jej vplyv na budovanie svalstva je taký nevýrazný, že sa jej môžete venovať bez obáv. A to znamená, že chôdza vám pomôže pri spaľovaní kalórií a nenaruší váš pokrok v posilňovaní. - Zosilnieť, byť fit a sexy nie je vôbec také zložité alebo ťažké, ako sa vás o tom snažia presvedčiť.
Na stiahnutie
11,89 €

dostupné aj ako:

Vymakané telo


Od trénera hollywoodskych hviezdBývalý námorný ostreľovač a príslušník Navy SEALs Duffy Gaver je pre mnohých neznámym hrdinom Hollywoodu. Pod jeho dohľadom sa hercom ako Chris Hemsworth, Chris Pratt, Scarlett Johanson, Brad Pitt a mnohým iným podarilo zmeniť svoje telo na nepoznanie. Vo tejto knihe sa s vami Duffy Gaver podelí o svoje vedomosti a rady, vďaka ktorým si mnohé filmové hviezdy vypracovali božské telá. Nikto z nich sa s dokonalým telom nenarodil. Vydreli si ho staromódnym spôsobom – usilovnou prácou a stopercentným nasadením. Duffy vám povie, čo musíte urobiť, aby ste nadobudli telo superhrdinu, a ukáže vám, ako sa dá sen premeniť na skutočnosť, ak sa naplno vložíte do svojho tréningu. Vo vnútri nájdete niektoré z jeho tréningových programov, ktoré vám pomôžu získať telo, po akom ste vždy túžili.
Na stiahnutie
9,80 €

dostupné aj ako:

Domáce cvičenie


Rozhodli ste sa žiť zdravým životným štýlom, zlepšiť si svoj zdravotný stav alebo zbaviť sa nadbytočných tukových zásob, spevniť telo, či nabrať svalovú hmotu, ale nemáte čas alebo nemôžete navštevovať fitness centrá? Vytvoril som pre Vás tento domáci tréningový plán, ktorým účinne precvičíte každú svalovú partiu v pohodlí Vášho domova :) Môžete ho využívať kdekoľvek a byť fit, aj mimo vášho domova, na dovolenke alebo na pracovnej ceste :) Týmto pravidelným cvičením sa budete cítiť sviežo, spokojne a vitálne.
Na stiahnutie
19,90 €

Jóga pro lepší spánek


Naučte se jednoduché jógové techniky - pozice, meditace a dechová cvičení –, abyste mohli vy, i další, které to naučíte, kvalitně spát. Tuto knihu pro vás napsal jeden z nejlepších učitelů jógy na světě, Mark Stephens. Přestože moderní věda zná tajemství našeho spánku, snění a bdění, často si k lepšímu usínání a zdravému spánku musíme pomoci sami. Jógové praktiky jsou jednou z nejúčinnějších metod, jak si kvalitu spánku zlepšit a lépe ho využít k celkové regeneraci těla i mysli. V této knize naleznete snadné a efektivní jógové aktivity – jednotlivé ásany, sestavy, dechová cvičení a meditační praktiky. Najdete zde základní sestavy pro dobrý spánek, tedy řešení doslova pro každého, ale i další specificky zaměřená cvičení: při nadměrném vybuzení, depresi, letargii, spánkové apnoi. Kniha dále přihlíží k jednotlivým věkovým skupinám a jejich potřebám, takže zde naleznete řešení od adolescentů po seniory. S ohledem na omezení hybnosti a poruchy rovnováhy těch nejstarších je zde samostatná kapitola jógy cvičené na židli. Kromě jógy pro lepší spánek vám autor přiblíží také užitečné vědecké poznatky o spánku, jeho podstatě a fungování. Mark Stephens je autorem tří knižních bestsellerů pro učitele jógy, které již vyšly v češtině. Jógu cvičí denně od roku 1991 a od roku 1996 ji vyučuje. Je v oblasti jógy inovátorem, který kombinuje postřehy z oborů lidské fyziologie, kineziologie, neurovědy a psychosomatiky se starověkou i moderní jógou. Žije v pohoří Santa Cruz na pobřeží centrální Kalifornie a jógu vyučuje doma i po celém světě. Více o autorovi naleznete (v angličtině) na www.markstephensyoga.com Autorovy česky vydané knihy naleznete zde.
Na stiahnutie
12,21 €

Jóga pro neohebné muže


Praktické rady a cvičení pro gaučové sportovce, stárnoucí atlety či jakékoli jiné bytosti, které potřebují být trošku pružnější než právě jsou. Tato kniha přináší zábavný a přátelský pohled na cvičení jógy v pohodlí obýváku. Autorův smysl pro humor v kombinaci s geniálně upravenými jógovými pozicemi dělá z této příručky ideální návod pro ty z vás, kdo chcete začít s jógou, ale na veřejné lekce v jógovém studiu se rozhodně necítíte. Naleznete zde tři cvičební sestavy jógy, každá obsahuje kolem patnácti cviků. Na obrázcích u jednotlivých pozic autor nabízí tři možné varianty provedení - dobrou, ucházející a ošklivou. Takže vám musí být jasné, že tohoto cvičení se může zúčastnit opravdu téměř kdokoli.
Na stiahnutie
10,25 €

Trénink výbušné síly - anatomie


Tento průvodce plyometrickým tréninkem je nezbytnou součástí sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost. Díky své praktičnosti, vysoké odbornosti a komplexnosti je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a jejich trenéry. Autoři zde předávají své poznatky a dlouholeté zkušenosti z tréninků určených sportovcům všech úrovní. Popisují 94 plyometrických cviků (spolu s jejich 78 variantami, které zvyšují náročnost a umožňují plynulý rozvoj) - oboustranné cviky, jednostranně zaměřené cviky, cviky pro střed těla i plyometrické kombinace. Naučíte se také, jak obměny a posloupnosti cviků mohou ovlivnit rozvoj síly, regeneraci a nakonec i výkonnost. U každého cviku naleznete anatomické ilustrace aktuálně zapojených svalů, na nichž také uvidíte, jak svaly vzájemně spolupracují s okolními klouby a kosterní soustavou. Derek Hansen, MASc, CSCS pracuje se sportovci od roku 1988. Původní profesí trenér atletiky, později trenér a poradce proslulých sportovních týmů, vrcholových sportovců světového významu včetně olympijských medailistů, světových rekordmanů i profesionálních atletů různého zaměření. Steve Kennely, MEd, ATC, CSCS byl členem zdravotního týmu fotbalového klubu New York Giants po více než 25 sezon, dále pracoval jako sportovní trenér a silový a kondiční specialista. Věnuje se programům prevence zranění, sportovního rozvoje, poúrazové regenerace a fyzické přípravy. Další knihy z této řady naleznete na https://www.albatrosmedia.cz/hledani/?Text=anatomie&filter=%22notonlypurchasable%22%3Atrue
Na stiahnutie
17,11 €

Joga


Zistite, aké svaly pri cvičení jogy posilňujete a spevňujete!Tento svetový bestseller, anatomický sprievodca jogou, je určený pre každého, kto sa o jogu zaujíma – pre začiatočníkov aj pokročilých, pre priaznivcov power jogy a hlavne pre inštruktorov. Prehľadné anatomické ilustrácie znázorňujú prácu svalov, ktoré sú zapojené pri cvičení jednotlivých pozícií. Zrozumiteľné a presné popisy jednotlivých ásan spolu s kresbami poskytujú dokonalú predstavu o princípoch, na ktorých sú založené dané pohyby.V knihe okrem iného nájdete:Základné princípy jogy.Dýchacie techniky.Vzťah medzi jogou a chrbticou, druhy pohybov chrbtice.Dôležité informácie o kostrovej a svalovej sústave.Obšírny prehľad ásan s rozborom činnosti svalov a kĺbov, s upozornením na možné ťažkosti a prekážky, s popisom priebehu dýchania počas cvičenia a názorným anatomickým obrázkom.
Na stiahnutie
14,00 €

Aerobik a fitness


Učební text je určen pro účastníky akreditovaného kurzu ASA (Akademie Sportovních Aktivit). Obsahuje veškeré nezbytné znalosti pro instruktora aerobiku, jakými jsou názvosloví, práce s hudbou, technika prvků, stavba hodiny, metodika, tvorba choreografie a zásady sportovního tréninku, posilování a strečinku. Nedílnou součástí znalostí cvičitele aerobiku jsou anatomie a především kineziologie, svalové dysbalance a práce s tělem, které jsou rovněž v tomto učebním textu zahrnuty.
Na stiahnutie
5,00 €

dostupné aj ako:

Hormonálna joga


Mirka Bartošová roky cvičila jogu len tak pre radosť. Dnes je z nej najznámejšia priekopníčka hormonálnej jogovej terapie na Slovensku. Jej kurzami postupne prešli stovky žien, ktorým pomohla a naďalej pomáha zharmonizovať nielen hormonálny systém, ale aj celé ich ženské vyžarovanie, pretože, ako sama vraví: „Hormonálna joga ukrýva v sebe oveľa viac ako len fyzické cvičenie.“Certifikáty oprávňujúce vyučovať hormonálnu jogu ženy, mužov a diabetikov získala v Nemecku a vo Francúzsku priamo od zakladateľky Dinah Rodrigues, ktorá je jediná oprávnená certifikovať terapeutov hormonálnej jogy.Ako sa postupne ukázalo, tento súbor cvičení je priam zázračným receptom na krásu, bezchybnú postavu a žiarivú pleť. Nádherne pomáha mladším ženám, ktoré trpia akoukoľvek hormonálnou nerovnováhou, či už bolestivou menštruáciou, premenštruačným syndrómom, alebo majú ťažkosti otehotnieť. Je veľmi účinná aj pri problémoch so štítnou žľazou, najmä pri jej zníženej funkcii. Veľmi účinná je aj u žien starších ako tridsaťpäť rokov a u žien v menopauze a po menopauze, u ktorých sa prejavujú symptómy spôsobené zníženou hladinou ženských hormónov.Knižka, ktorú práve držíte v rukách, vám poskytne nielen úžasný návod, ako si zacvičiť hormonálnu jogu v pohodlí domova, ale Mirka vám v nej veľmi profesionálne vysvetlí aj to, ako v ženskom tele fungujú hormóny, ako sa ich činnosť prepája s emočným nastavením ženy, čo spôsobuje ich nerovnováhu a ako sa tá potom prejavuje v živote. Nádhernou súčasťou knihy sú aj príbehy žien, ktoré už kurz hormonálnej jogy u Mirky Bartošovej absolvovali.
Na stiahnutie
14,90 €

dostupné aj ako:

První a poslední fitness kniha


Váš průvodce na cestě za pevným tělem Nadšená sportovkyně, trenérka a autorka úspěšného blogu Fit & Fabulous vás naučí zásady správného cvičení tak, abyste se již nikdy nemuseli stydět do plavek a přestali se trápit dietami. Podrobné popisy a názorné fotografie jednotlivých cviků pomohou každému, kdo se chce začít správně a efektivně hýbat. Tato kniha bude vaší první a poslední fitness knihou, protože žádnou další už nebudete v životě potřebovat. Změňte svůj životní styl, vaše tělo si to zaslouží.
Na stiahnutie
10,25 €

Jóga - sestavování lekcí


Tento kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy obsahuje více než 2 000 fotografií a 67 modelových jógových sestav pro široké rozpětí cvičících - pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty; pro děti, mladistvé, ženy v různých obdobích života a pro seniory; lekce pro úlevu od deprese a úzkosti; sestavy pro každou z hlavních čaker a ájurvédských konstitučních typů. Mark Stephen je světově uznávaný učitel jógy, vyučuje ji od roku 1996 po celém světě.
Na stiahnutie
19,56 €

Dýchej jako medvídek


Správné dýchání dokáže zázraky. Vyzkoušejte to! Listujte spolu s dětmi touto knihou a vyzkoušejte jednoduchá cvičení na podporu dýchání, která přinášejí klid a mír, ale i potřebnou energii. Naučí vás soustředit svou mysl a procvičit tělo. Zkuste se protáhnout jako kotě nebo oddychovat jako spící medvídek. Staňte se na chvíli stromem a sledujte, jak váš dech prostupuje celým tělem. Cvičit se dá kdekoli: v autě, v obchodě, při psaní úkolů, ve škole či školce. Tak neváhejte a pusťte se do toho!
Predaj skončil
9,30 €

Dýchaj ako macko


Cvičiť sa dá kedykoľvek a kdekoľvek. V aute, v obchode, na ihrisku, v škole či škôlke. Tak neváhajte a pustite sa do toho!V dnešnej uponáhľanej dobe sa často stáva, že deti majú problémy s pozornosťou, upokojením sa či ovládaním svojich emócií. Ak si však osvoja jednoduché cviky vychádzajúce z jogy, môžu sa naučiť takéto situácie lepšie zvládať. Vyskúšajte spolu s deťmi jednoduché cvičenia z tejto knihy zamerané na podporu správneho dýchania, ktoré upokojuje myseľ, uvoľní telo a rozprúdi v ňom pozitívnu energiu.Pomocou príbehov o zvieratkách sa deti naučia sústrediť a upokojiť. Môžu sa natiahnuť ako mačiatko alebo dýchať ako spiaci medvedík, stať sa na chvíľu stromom a sledovať, ako ich dych pomaly prestupuje celým telom. Cvičiť sa dá kedykoľvek a kdekoľvek. V aute, v obchode, na ihrisku, v škole či škôlke. Tak neváhajte a pustite sa do toho!
Predaj skončil
7,00 €

Bodybuilding - anatomie 2. přepracované vydání


Praktická publikace, která vás povede úsilím při zvyšování svalové hmoty, posilování a zpevňování celé postavy, aniž byste potřebovali trenéra. Obsahuje 100 cviků na strojích, s činkami, expandéry, ale i bez pomůcek, a k nim dalších 104 variant, které jsou doplněny srozumitelnými návody a ilustracemi, zobrazující lidské tělo se zvýrazněním posilovaných svalových skupin. Pro lepší pochopení prováděných cviků zde také naleznete základy anatomie posilovaných částí těla. Vhodné i pro osobní trenéry. 
Predaj skončil
15,92 €

V kategórii "Fitness, cvičenie, kulturistika" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre všetkých, ktorí dávajú prednosť aktívnemu životnému štýlu a zdraviu. Táto kategória je ideálna pre cvičencov všetkých úrovní - od začiatočníkov, ktorí hľadajú základné informácie a tipy, až po pokročilých športovcov a odborníkov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o najnovších tréningových metódach, stravovacích plánoch a doplnkoch v oblasti fitness a kulturistiky.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o cvičení, zdravom životnom štýle a kulturistike, od tréningových rutín, cez stravovacie plány, taktiky pre rast svalovej hmoty, až po rady ako predchádzať zraneniam a udržať si motiváciu. Ponúkame tiež tituly zamerané na výživu, regeneráciu a prevenciu zranení.