! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 1 z 35

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Sestra morskej víly


Mia odmieta veriť v mágiu, hoci jej sesternica, princezná Olivia je najmocnejšia vládkyňa, akú kedy Benátky poznali. Keď však Mia stretne morskú vílu menom Ara, je pre ňu nemožné naďalej popierať svoj osud. Obe priateľky musia spolupracovať, aby zachránili svoj domov. Bude však ich spoločná mágia stačiť na odrazenie armády a nakoniec aj na samotnú porážku talisanských útočníkov?
Na stiahnutie
9,10 €

Búrka a tajomná jazdkyňa


Súťaž klubu poníkov sa zmení na katastrofu. Podarí sa im obrátiť šťastenu na svoju stranu? Blíži sa najväčšia súťaž klubov poníkov v roku – Medziklubová zlatá plaketa. Issie a jej priatelia sú na ceste za slávou, no nastane pohroma. Niekto im úmyselne poškodzuje výstroj! Aby Issie odhalila pravdu, privolá si na pomoc svojho poníka Mystika. Spolu musia tohto nespratníka zastaviť, skôr než bude neskoro...
Na stiahnutie
8,40 €

Lžička plná zášti


Hazel zemřel její milovaný dědeček a Daisy je ráda, že může kamarádce dělat společnost a odjet s ní do rodinného sídla v Hongkongu. Po příjezdu dívky zjišťují, že rodina Wongových se rozrostla, malý Teddy však není jediné překvapení, které tu na děvčata čeká. V rodinném kruhu dojde k tragédii a z Hazel se stane hlavní podezřelý. Někdo se totiž na ni snaží hodit vraždu a únos k tomu! Podaří se dívkám očistit Hazelino jméno dřív, než bude pozdě?
Na stiahnutie
12,57 €

Dobrodružství Adama Cibulky


Právě začínají prázdniny a Adam, hlavní hrdina příběhu, sní o tom, že zažije alespoň nějakou legraci. Podaří se mu dát dohromady partu kamarádů ze školy, a kromě zábavy společně zažijí i nezapomenutelné dobrodružství a objeví skrytý poklad v etruské hrobce. Tato kniha je správnou volbou pro každého školáka, který si přeje ztratit se v dobrodružstvích a na chvíli zapomenout na všední svět.
Na stiahnutie
4,90 €

Sherlock Holmes - Podpis čtyř


Buďte dnes v sedm večer před divadlem Lyceum u třetího sloupu zleva. Stala se vám křivda a zasloužíte si spravedlnost. Nekontaktujte policii. Pokud tak učiníte, bude vše marné. Když je Sherlock Holmes požádán, aby prošetřil tento záhadný vzkaz, který obdržela Mary Morstanová, on ani Watson nečekají, že budou chyceni do desítky let staré pavučiny lží. Podaří se jim odhalit dávno pohřbený zločin a vyřešit záhadu čtyř podpisů?
Na stiahnutie
9,77 €

Sherlock Holmes vyšetruje: Korunka s berylmi


Sherlock Holmes opäť zasahuje! Slávna krimi v úprave pre malých detektívov!Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovnej – to všetko je pre Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou. Život pána Holdera sa zmení na chaos potom, čo zmizne drahocenná korunka, ktorú mal strážiť. Polícia má jediného podozrivého – jeho syna, a tak sa všetky nádeje obracajú k Sherlockovi Holmesovi. Podarí sa svetoznámemu detektívovi nájsť drahocenný šperk, skôr ako vyprší čas?
Na stiahnutie
7,70 €

Ňuňuškovia - Skvelá prespávačka


V čarovnej krajine Roztomilandia je čas na nové dobrodružstvo! Leňoch Sammy bude mať narodeniny a pozval na ne všetkých kamarátov. Pripravil pre nich úžasné prekvapenie – spoločnú prespávačku! Mesačný jednorožec Luna, mačička Didi, ananás Pipa, obláčik Kami aj labrador Louis sa chcú poriadne zabaviť. Nikto však neráta s tým, že na oslavu príde aj nepozvaný hosť. Zničí čivava Čačko kamarátom celú zábavu?
Na stiahnutie
7,70 €

Karó, Nyíl, én és a többiek... 2.


Egy alföldi kis iskola 7. osztályában véget ért a tanév. Haraszti Gábor osztályfőnöke, akit a diákok Karónak becéztek, és testnevelés tanára, Nyilas tanár úr nyári túratábort szerveztek. A gyerekek nagy izgalommal várták a tábor kezdetét, mely számos különleges kalandot rejtett az elejétől fogva. Megjárták a mélységet: a Baradla barlangrendszerében és a Damasa-szakadékban, a magasságot: az Upponyi-hegység szikláin. A kis főszereplőnk lelke is megjárta a mélységet és a magasságot: amíg Eszterhez egyre közelebb hozta őt a sors, eközben majdnem elvesztette édesapját. Az első részben, a kis kirándulók eljutottak Aggtelektől Upponyig. Eközben Gábor gondolatait érthetően, sokszor kötötték le az édesapjával történtek, míg Eszter kacérkodása furcsa érzésekkel töltötte el, és bizonytalanul cikáztak érzései, amikor a lányra nézett. Helyzetét tovább nehezítette az összefejelés, amelynek következtében Esztert kórházba kellett szállítani… A második rész végére, a rejtélyekre is fény derül, de addig még sok-sok nagyon izgalmas kalandot kell átélnie Gábornak és társainak. Kérem, tartsatok velük a túra hátralévő részén is, és ha kedvet kaptatok, keressétek fel a regényben előforduló varázslatos helyszíneket. Jó képzeletbeli és valóságos túrázást, szórakozást kívánok minden kedves Olvasómnak, Karóval, Nyíllal és a többiekkel!  A szerző:Remeczki Imre 
Na stiahnutie
4,79 €

A csíkos pizsamás fiú


A kilencéves Bruno egyszer csak kénytelen családjával együtt elköltözni kényelmes berlini házukból egy sivár vidékre, ahol nincs mit csinálni és nincs kivel játszani. Ám egy napon találkozik Smuellel, egy másik fiúval, aki egy különös, párhuzamos világban él a kerítés túloldalán, és aki az ottani emberekhez hasonlóan csíkos pizsamát visel. Bruno, aki mit sem tudott korábban a holokausztról, vagy arról, hogy egy náci haláltábor szomszédságába költöztek, lassan eljut az ártatlanságtól a felismerésig, és ez a tudás őt sem hagyja változatlanul. Az ír John Boyne regénye 2006-ban az év ír gyerekkönyve volt, és számos más díjat és jelölést is kapott. 2008-ban Asa Butterfield főszereplésével forgattak belőle filmet.
Na stiahnutie
5,30 €

Daru utcától a Móra Ferenc utcáig


A szerző önéletrajzi írásai.
Na stiahnutie
2,82 €

Mindenki Jánoskája


Jánoska a földesúr elveszett gyermeke, akit a falu koldusa nevel saját unokájaként, de az egész falu sajátjának tekinti. Élete kalandosan alakul. Mély emberszeretet és jóság árad belőle.
Na stiahnutie
2,82 €

Azonosított repülő tárgy


Január 25-én egy gigantikus űrhajó jelent meg Liverpool felett. Sem hangot, sem fényt, sem rádiójeleket nem bocsátott ki magából, három óra múlva pedig eltűnt, mintha sohasem létezett volna. Ez a három óra megváltoztatta a világot. Azóta mindenki erről beszél. Találgatják, kik voltak ezek, milyen szándékkal érkeztek, és persze azt, hogy hol vannak most… Lester Hall vagyok, és én tudom, hogy hol vannak az idegenek. Köztünk vannak. Bennünk vannak. Ez nem egy ártatlan látogatás volt. Hanem egy invázió.
Na stiahnutie
6,34 €

Csí és más elbeszélések


A kötetben olvasható hat történet Fekete István novelláinak legjavához tartozik. A lírai hangvételű írások emberszereplői különös, mély kapcsolatban állnak a természettel, sorsuk gyakran összefonódik a közelükben élő állatok - madarak, kutyák, lovak - sorsával.Ember és állat harmonikus egymás mellett éléséről Fekete István a rá jellemző, magával ragadó stílusban mesél, amelyet jól ismerhetünk hasonló témájú, közkedvelt regényeiből is.
Na stiahnutie
5,30 €

Csalavári Csalavér újabb kalandjai


A Csilicsali Csalavári Csalavér című ifjúsági regény folytatása, Csalavér újabb kalandjai.
Na stiahnutie
2,82 €

Tomas és Vasbőrű


Mint Rivven minden lakója, Tomas is úgy tudta, hogy a sárkányok évszázadokkal ezelőtt kihaltak. Egy nap azonban felbukkan előtte egy izzó szempár a kovácsműhely tüzében… Kiderül, hogy a fiú azon kevesek egyike, akik képesek sárkányt megidézni, így meghívást kap a titkos Sárkány Akadémiára.Tomnak nemcsak új képességével kell megküzdenie, hanem egy rejtélyes erővel is, ami veszélybe sodorja családját. Mit választ végül? A szüleit vagy fenséges sárkányát, Vasbőrűt?A regény egy izgalmas, varázslatos és akciódús új fantasy-sorozat első kötete.
Na stiahnutie
6,34 €

Kincskereső kisködmön


A szerző egyik legismertebb ifjúsági regénye, önéletrajzi vonatkozásokkal.
Na stiahnutie
2,82 €

Visszatért csábítás


Mia Montgomery együtt megy tovább az egyetemre barátaival. Ahhoz, hogy folytathassa tanulmányait, lakhatási lehetőséget kell keresnie. Mivel legjobb barátnőjéhez és annak a jó útra tért barátjához nem akar költözni, látva minden nap a tökéletes kapcsolatukat, ezért egy olyan házba kezd el élni, ami a hatalmas bulikról és az ott lakó három srácról híres. A tervezett nyugodt év helyett pörgős, izgalommal teli, szerelmi szálakkal szőtt és egyáltalán nem unalmas jövő vár Miára.  
Na stiahnutie
5,04 €

Csilicsali Csalavári Csalavér


Csalavér, a róka azért választ új nevet, mert annyi rossz fát tett már a tűzre, hogy mindenki ismeri, mint a rossz pénzt. Meg aztán ez a név urasabban is hangzik. Persze ettől még nem javul meg. Izgalmas, humoros ifjúsági regény.
Na stiahnutie
2,82 €

Az örökség kulcsa


Az Örökösök viadala és Az örökség ára folytatása Averynek már csak néhány hetet kell átvészelnie a rejtélyekkel teli Hawthorne-házban, hogy hozzájusson sokmilliárd dolláros örökségéhez. Az életére folyamatosan veszély leselkedik, de legalább van kire támaszkodnia: a Hawthorne testvérek befogadták a családjukba, és megosztották vele titkaikat. Néhány nappal azelőtt, hogy Averyből a világ leggazdagabb tinije lenne, felbukkan valaki a múltból, és a segítségét kéri. A látogató jelenléte teljesen felbolygatja a kastélyt, régi sebeket tép fel, és újabb rejtélyeket hoz felszínre. Közben kezdetét veszi egy utolsó, veszedelmes játék egy ismeretlen, de nagy hatalmú ellenféllel, a tét pedig hatalmas: mindent vagy semmit.
Na stiahnutie
7,04 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.