! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 2 z 36

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Honba za pokladem - Tajemný odkaz


Marly poznala pana Summerlinga jako milého, leč poněkud podivínského souseda, který chodil po okolí s detektorem kovů a říkal o sobě, že je hledač pokladů. Nikdy by nevěřila, že se do podobného pátrání pustí i ona. Pan Summerling totiž ve své závěti jí a dalším dvěma dětem jeden poklad odkázal. Má to však několik háčků. Musí vyřešit řadu hádanek, rébusů a indicií, aby zjistily, kde se nachází. A nejen to, musí na tom pracovat společně – na což se Marly vůbec netěší. Podaří se Marly, Isle a Saiovi rozluštit šifru a najít stopy, které jim pan Summerling zanechal? Novinka od autorky oblíbené série Strašidelná knihovna.
Na stiahnutie
8,77 €

Honba za světlitem


Členy party, Vika, Berta, Heldu a Alistu, svede dohromady jedna malá krádež spáchaná s dobrým úmyslem… Plachý Vik, který dosud vyrůstal jako v bavlnce, chráněn před existencí nepřátelských mobů, se musí vypořádat se zjištěním, že svět za zdí jejich farmy vůbec není takový, jak mu rodiče tvrdili. Je obrovský, zákeřný, a tak nevyzpytatelný! Ale zároveň mu do cesty připletl tři dobré kamarády, s nimiž se ani on sám nebojí pustit do velmi nebezpečných dobrodružství!
Na stiahnutie
12,21 €

Klub Klikařů - Boj o Krkavec


Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný. Tajemný bílý mercedes sjíždí z Krkavce do města a muži v něm po něčem pátrají. Nebo po někom? Podezřelá aktivita kolem Krkavce svede dohromady nesourodou partičku spolužáků. Nadšený biker Lukáš, do historie zažraný Jirka a charismatická Šárka budou muset spojit své síly, protože sami by nedokázali čelit hrozbě, která se na ně a na celé město řítí. Podaří se trojici kamarádů odhalit tajemství Krkavce? Zvítězí oni, nebo podezřelý spolek spiklenců se záhadným názvem Čísla?
Na stiahnutie
10,25 €

Kúzelná zvieracia kaviareň


Dvaja kamaráti majú spoločné tajomstvo! Dokážu sa rozprávať so zvieratkami! Dobrodružstvo je za dverami! Ellie s mamou začínajú nový život – presťahujú sa do veľmi starého domu po starom otcovi. Chcú si otvoriť mačaciu kaviareň, ale najskôr musia v dome privítať nových nájomníkov. Ellie sa nechce o nové bývanie deliť s nikým cudzím, hlavne nie so susedom Blakeom a jeho neposedným šteňaťom. Potom však spolu objavia zázračný starý telefón a myš, ktorá ich chce stoj čo stoj dostať z ich nového domu. Ellie a Blake musia spojiť sily a vymyslieť, čo s tým.
Na stiahnutie
5,60 €

Zvierací záchranári: Statočný bocian


Krásny príbeh z našej prírody o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká. Lenka sa chystá na svoj prvý letný tábor, a to hneď dvojtýždňový. Pôvodne tam mala ísť so svojou kamarátkou Petrou, nakoniec však odchádza sama. Trápi ju neistota, či to bez Petry zvládne. Dokáže si nájsť v tábore kamarátov? No len čo spozná dievčatá, s ktorými je ubytovaná v chatke, obavy z nej rýchlo opadnú. A keď potom cestou do mesta objavia v komíne chátrajúcej továrne poraneného bociana, Lenke je jasné, že na tieto prázdniny nikdy nezabudne.
Na stiahnutie
5,60 €

Záchranná stanica: Rys Leo


Nový napínavý príbeh zo Záchrannej stanice v Zázrivej - poďte s nami po vlčici Lune zachrániť rysa Lea! „Nááá pi-pi-pi-pi,“ volala na sliepky babka Chmúrová. Väčšinou jej ihneď odzdravili, no to ráno sa z kurína neozývali žiadne hlasy. „Na či ste šecke skapali, či čo?“ spýtala sa babka, keď otvárala drevené dvierka. Nadýchla sa prievanu a hromovo kýchla – HAPČÍÍÍ! Ako blesk z jasného neba vybehlo z tmavého kurína akési zviera... Nový napínavý príbeh zo Záchrannej stanice v Zázrivej! Poďte s nami po vlčici Lune zachrániť rysa Lea a čoskoro aj ďalšie zvieratká. Nielenže zažijete dobrodružstvo, aké v skutočnosti prežili slovenskí záchranári v Zázrivej, ale navyše sa dozviete, čo ste o týchto prekrásnych zvieratkách doteraz nevedeli.
Na stiahnutie
7,00 €

Max Einsteinová: Bojovníci za lepší svět (4)


Max se konečně setká se svým hrdinou Albertem Einsteinem a kromě toho peláší po ledovcích, obeplouvá Velký bariérový útes a létá v tryskáči na solární pohon, aby zastavila globální oteplování - než bude pro planetu Zemi příliš pozdě. Jako vždy jí věrně pomáhají její přátelé z Institutu pro lepší svět. Přidej se taky!
Na stiahnutie
9,89 €

Prázdniny u starej mamy


Na dedine je toľko úžasných vecí! Jurko a Elenka sú mestské chúdence, ako hovorí ich babička, a preto sú u svojich starkých na prázdninách. Celé dni sa kúpu pri starom mlyne, skúmajú zákutia starej pajty či tajomnej povaly, skáču z kozla, hrajú sa s chlapcami a dievčatami od susedov a spoznávajú veci, o ktorých sa im v meste ani nesníva. Skrátka, leto plné dobrodružstiev, voľnosti, nových zážitkov a pocitov. Na konci každej kapitoly sú rôzne otázky a úlohy, kde si deti môžu otestovať svoj postreh, predstavivosť, fantáziu či pamäť.Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR odporúča túto knižku ako doplnkovú literatúru pre žiakov 4. a 5. ročníkov základnej školy.
Na stiahnutie
6,30 €

Sherlock Junior a bezhlavý střelec


Sherlock junior není jen nejmladší, ale i nejbystřejší detektiv v Londýně. Není divu, když je přímým potomkem slavného Sherlocka Holmese. Lewiské šachové figurky patří k pokladům Britského muzea v Londýně. Teď však střelec náhle přijde o hlavu… a vzápětí zmizí celý! V muzeu zavládne obrovský rozruch. Sherlock junior a jeho kamarád Watson se pokoušejí případ vyřešit, zároveň však sami upadnou v podezření. Podaří se jim vyřešit případ bezhlavého střelce? Druhá část napínavé kriminální série pro děti, v níž mohou řešit záhadné detektivní případy spolu s hlavními hrdiny a zároveň se jen tak mimochodem naučit anglická slova a fráze, které lze snadno pochopit z českého textu. Napínavá detektivka se vzrušující zápletkou.Krátké, srozumitelné anglické dialogy.Všechny výrazy jsou přeložené ve „Slovníčku“.Hádanky a rébusy k zamyšlení.Pro začínající angličtináře od 8 let.
Na stiahnutie
9,89 €

Sherlock Junior a krkavce z londýnskeho Toweru


V štvrtej časti novej kriminálnej série pre deti môžete záhadné detektívne prípady riešiť spolu s hlavnými hrdinami, a zároveň sa len tak mimochodom naučiť anglické slová a frázy, ktoré sa dajú ľahko pochopiť zo slovenského textu. Sherlock Junior nie je len najmladší, ale aj najbystrejší detektív v Londýne. Nie div, je predsa priamym potomkom slávneho detektíva... Nová záhada zavedie Sherlocka a Watsona do londýnskeho Toweru. Prípad je to mimoriadne podivný: hoci majú obrovské krkavce z Toweru pristrihnuté krídla, z ničoho nič zmizli a nikto netuší, kde ich hľadať. Každý v celučičkej krajine však vie, čo to znamená – ak sa už neukážu, celé kráľovstvo je odsúdené na zánik. Napínavý kriminálny príbeh, spletité hádanky a prvé slová a vety po anglicky, to všetko čaká len na vás. Všetky anglické texty si možno vypočuť v origináli na webovej stránke http://www.duden-leseprofi.de/Sherlock-Bär.
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Záchrana morských korytnačiek


Séria Vetroplavci o deťoch, ktoré zachraňujú ohrozené druhy zvierat, je tu. Prvá časť s názvom Kto zachráni korytnačky? Je plná dobrodružstiev i čarovných obrázkov. Max žije so starým otcom v prímorskom letovisku Hviezdna zátoka. Keď Sofii, ktorá tam trávi prázdniny, bezočivá čajka ukradne zmrzlinu, podelí sa s ňou o svoju a skamarátia sa. V neďalekom mangrovníkovom lesíku objavia starú ošarpanú plachetnicu menom Veternica. Tá sa však ako šibnutím čarovného prútika zmení na prekrásnu loď a vypláva s nimi na šíre more. Prečo ich odvezie práve na Havaj, kde sa čochvíľa majú vyliahnuť mláďatá morskej korytnačky? Asi preto, že potrebujú pomoc a Max so Sofiou sú tí praví - nadšení milovníci zvierat a prírody, ktorým osud našej planéty nie je ľahostajný.
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Tajomná lekáreň: Záhada čierneho kvetu


Podarí sa obľúbeným hrdinom nájsť meteoritový prášok a zachrániť voňavú lekáreň? Luci Alvensteinová má tajomstvo. Hlboko pod ich domom sa ukrýva neobyčajná miestnosť – voňavá lekáreň! Tu sa vyrábajú magické vône, v ktorých drieme obrovská moc. No jedného dňa zmizne vzácny meteoritový prášok, tá najdôležitejšia prísada. Bez nej nedokážu vyrobiť žiadnu vôňu, a tak nebudú môcť oslobodiť Matsovho otca spod vplyvu Bezcitnej vône...
Na stiahnutie
9,10 €

dostupné aj ako:

O chlapci, který rozuměl psům


Dobrodružný příběh o psech a věcech, které někdy raději nechceme vidět. Oblíbená slovenská autorka Gabriela Futová přichází s nelehkým tématem pro starší děti. Kniha je o lásce ke zvířatům, ale budete v ní také svědky různých způsobů týrání psů. Když učitelka vzala třídu do útulku, aby děti pomohly s venčením psů, chlapec, o kterém je příběh, si vzal toho nejošklivějšího pejska a bral to jako jednorázovou povinnost. Tak to ale bylo jen do chvíle, než na něj pes Jety promluvil. Tím se spustila série „velkých akcí". A často šlo skutečně o krk. Společně zachránili spoustu čivav z množírny a také psy uvázané k řetězu. Dostávali se do problémů, zasahovat musela i policie, přespávali v lese, propadali beznaději a pak znovu zmobilizovali síly… Naštěstí pochopení mámy a táty vše pomohlo vyřešit. Nech se pozvat na strhující dobrodružství, které každého chytí za srdce: Mít psa je snem spousty dětí. Mým ale ne. Psa jsem měl a moc jsem ho miloval, ale když odešel, žádného jiného jsem už nechtěl. Jenže potom jsem potkal Jetyho. A ten se rozhodl, že chce mě. Bránil jsem se, ale Jety spustil lavinu událostí, která mě strhla s sebou. Takže tato knížka je o lavině. A o zbabělosti, špatném svědomí, odvaze i nejistotě, o nezištné lásce a hlavně o pejscích.
Na stiahnutie
9,89 €

Šťastné a krvavé Vánoce


Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot, v útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí. Jen dva dny před Vánocemi tu dojde k hrůzostrašné krvavé nehodě, ze které se však nakonec vyklube úkladná vražda. Podaří se jim odhalit pachatele dřív, než bude po Vánocích?
Na stiahnutie
12,21 €

Záchranná stanica: Vlčica Luna


„Aha, tam!“ skríkol Lukáš a vystrelil ukazovák ku kríkom. Vystrašená mama schmatla Lukáša za ruku a ťahala ho preč. Z trávy napokon vykukla malá sivá hlava so špicatými ušami. „Veď je to len šteňa,“ uľavilo sa Lukášovi. Záchrana strateného psíka sa čoskoro zmenila na napínavý boj o život opusteného vĺčatka. Dokonalý prípad pre odvážnych zvieracích záchranárov.
Na stiahnutie
7,00 €

dostupné aj ako:

Megadom na strome 4: 52 poschodí


Andymu a Terrymu nestačilo 39 poschodí domu na strome, a tak pristavali ďalšie. Teraz majú vlastnú pizzeriu, mrkvomet na raketový pohon, dostihovú dráhu pre hojdacie koníky, strašidelný dom, akadémiu na výcvik nindža slimákov, skvele vybavenú detektívnu kanceláriu a ešte kadečo. Nuda im skrátka nehrozí. Dejú sa tu však hrozne čudné veci. Vydavateľ Megadomu na strome pán Frňák sa nedožaduje novej knihy a nikto nevie, kde je. Susedka a kamoška Jill zaspala spánkom Šípkovej Ruženky. A tak Terry s Andym začnú pátrať po pánovi Frňákovi a hľadať princa, čo sladkým bozkom vyslobodí Jill. Neveríte? Tak čítajte, budete sa smiať, až kým na sto rokov nezaspíte. Megaúspešná séria Megadom na strome od známeho Andyho Griffithsa pobaví malých i veľkých.
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Psie záchranárky: Šteniatko pre šťastie


Super čítanie pre dievčatá, ktoré majú rady psy a dobrodružstvá! Psí klub, ktorý založila Kim so svojimi kamarátkami Taylor a Sašou, funguje perfektne. Ich novou klientkou sa dokonca stala ich obávaná učiteľka pani Bensonová, ktorá sa ujala vystrašeného šteniatka. Malý jorkšírik potrebuje mimoriadnu starostlivosť a Kim môže predviesť svoj talent. Horšie je to však s jej prospechom. Napriek všetkej snahe sa jej v škole veľmi nedarí. A tak rodičia prídu s nápadom, že by mohla prestúpiť na školu v susednom meste. Kim je zdrvená. Musela by totiž opustiť aj milovaný psí klub. Aby zvládla takýto problém, bude potrebovať pomocnú ruku svojich kamarátok aj pomocnú packu štvornohých zverencov. Nové šteniatko jej možno prinesie šťastie!
Na stiahnutie
6,00 €

Psie záchranárky: Prvý raz do akcie


Ako zachrániť útulok aj kamarátsvo? Kim má tú najlepšiu kamarátku na svete – Sašu. A úplne najskvelejšie na tom je, že obe majú rovnaký koníček. Milujú psy! No keď ju po prázdninách Saša zoznámi s novou spolužiačkou Taylor, má Kim obavy, či kamarátstvo v trojici môže fungovať. Inými slovami – žiarli. A aby toho nebolo málo, vyskytne sa ďalší problém: psiemu útulku, do ktorého chodia pomáhať, dochádzajú peniaze. Bude treba vymyslieť plán, ako ho zachrániť. A nielen útulok, na zachraňovanie je toho viac než dosť...
Na stiahnutie
6,00 €

Psie záchranárky: Úžasný pes


Saša, Kim a Taylor sú nerozlučná trojica, ktorá najradšej trávi voľný čas v spoločnosti psích kamarátov. Po škole majú skvelú brigádu. Berú na prechádzky psov zaneprázdneným ľuďom, a pomáhajú tak získať peniaze na prevádzku psieho útulku. V neďalekom psom salóne však otvoria psiu škôlku, ktorá ich nápad preberie a začne im konkurovať. Prídu dievčatá o svojich zákazníkov alebo im zostanú verní, pretože vedia, že sú jednoducho najlepšie?
Na stiahnutie
6,00 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.