! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 6 z 36

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Oroszlánszívű testvérek


Astrid Lindgren meseregénye varázslatos, álombéli tájakra repíti hőseit. A kedves falusiak és az elszánt gonoszok rettentő küzdelme során a szerző úgy fogalmazza újra az élet, a halál és a hűséges szeretet örök kérdéseit, hogy a történetbe belefeledkező olvasó maga is új fényben látja ezeket. Jonatan a legjobb testvér a világon. Akkor sem habozik, amikor öccse, Karl az égő házban reked: életét kockáztatva menti ki őt. Ezzel a tettével nyeri el az Oroszlánszívű nevet. És ezzel a tettével kezdődnek a fivérek kalandjai is a mesés Nangilaja hegyei közt, Cseresznyevölgyben és Vadrózsavölgyben. A helybéli lakosok békéjét ugyanis a teljhatalomra törő, gonosz Tengil fenyegeti.
Na stiahnutie
5,91 €

Áron és Zoé PET király ellen


2052 júniusa. A fiatalok Hologram Diszkóba járnak, drón-futár szállítja ki az ebédünket és egyre többen kötnek robotokkal házasságot. A természet azonban siralmas állapotban van.A tizennégy éves Áron és Zoé a vakáció kezdetén életük legnagyobb kalandjába keverednek. I.PET király, a Szemét Birodalom ura világuralomra tör és a két kamasznak kell őt megállítani. A tét nem kisebb, mint a Föld megmentése. Vajon sikerül nekik?A kaland során Áron és Zoé bejárják Magyarország tájait és többek között megismerkednek Magyarország első női miniszterelnökével. A történet fontos elemei a barátság, a kitartás, a személyiségfejlődés és az önzetlenség.
Na stiahnutie
2,78 €

Enola Holmesová – Případ pohřešovaného markýze


 První díl detektivní série, podle kterého vznikl původní film Netflixu  Když Enola Holmesová, mladší sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesových, zjistí, že její matka zmizela, vydá se ji do Londýna hledat. Rozhodně ale není připravená na to, co ji tam čeká. Zaplete se do únosu mladého markýze, prchá před ničemnými vrahy a snaží se vyhýbat svým prohnaným starším bratrům – a přitom dává dohromady stopy, které by jí pomohly rozluštit matčino záhadné zmizení. Zvládne se v tom zmatku Enola zorientovat a najde svoji matku?
Na stiahnutie
8,77 €

Dusty: Beze stopy


Pavel neví, co si počít: Zašel si jen nakoupit do obchodu a Dusty mezitím beze stopy zmizel. Sám by nikdy jen tak neutekl, tím si je Pavel jistý. V tomhle musí mít prsty někdo cizí, kdo nemá za lubem nic dobrého. A opravdu se objeví svědek, který viděl, jak Dustyho unesli! Rozbíhá se intenzivní pátrací akce. Podaří se Pavlovi najít svého milovaného psího kamaráda?
Na stiahnutie
8,77 €

O princeznej Eleanore


Kde bolo, tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo. Žili v ňom kráľ, kráľovná a malá princeznička Eleanora. Jedného dňa sa Eleanora prebudila, prehľadala celé kráľovstvo, no nikde nemohla nájsť mamičku. Kde je? Čo sa stalo? Zbalila si teda pár vecí do batôžka a vydala sa ju hľadať.
Na stiahnutie
7,00 €

Hrozba ve vlaku na horu čarodějnic


Hal a strýc Nat vyrážejí vstříc svému čtvrtému dobrodružství. Jsou velikonoční prázdniny a strýc Nat dostane nečekaný dopis od svého starého přítele, barona Esenbacha, který ho žádá, aby vyšetřil podivnou smrt příslušníka starého šlechtického rodu, k níž došlo v hluboké a temné soutěsce nedaleko rodinného sídla na úpatí hory, kde se podle pověsti od nepaměti slétaly čarodějnice. Rod je po více než století stíhán nebezpečnou kletbou a je možné, že jejímu prokletí padne již brzy za oběť další jeho člen.Z hradu vyjíždí pohřební vlak vstříc smutečnímu obřadu, který proběhne v cíli cesty – na hoře čarodějnic. Zbývá projet soutěskou, v níž hrabě Alexander nalezl svou smrt. Hal na kletby nevěří, ale ve vzduchu se vznáší podivné napětí, které všechny kolem naplňuje nevysvětlitelným strachemPřijde mu Hal na kloub, nebo kletba zvítězí i nad ním?
Na stiahnutie
11,72 €

Altináj


A tízéves Csábán a Keszi törzs tagja, amely több mint ezer évvel ezelőtt a Don–Donyec-vidéki pusztában élt. A fiú él-hal a lováért, Altinájért, a gyors lábú sárga kancáért, akit az apjától kapott ajándékba. Csábán egyre ügyesebben üli meg Altinájt, még versenyt is nyer vele – ám az apa eladja a paripát. Az elkeseredett Csábán Altináj keresésére indul. Kalandjai során egy öreg sámán óvja lépteit, egy boszorkány a szolgálatába fogadja, s egy medvekoponyás rémalak többször keresztezi az útját... Legyőzhet-e ennyi nehézséget egy kisfiú? Megtalálhatja-e szeretett lovát? És fény deríthet-e az apja rejtélyes múltjára, amely még az ő fiatal életét is beárnyékolja? Az izgalmas ifjúsági regény felújított kiadásban jelenik meg, Herbszt László fekete-fehér grafikáival. 
Na stiahnutie
6,90 €

Az Éjfél-völgyi Gimnázium


Rachel egy tizenhárom éves lány, aki imádja a könyveket. Ezért mindenki utálja. Ám amikor egy iskolakezdés előtti este visszakerül a múltba, a kedvenc könyvébe, hirtelen megváltozik az élete. Az Éjfél-völgyi Gimnáziumban meglepetések – és barátok – sora várja, ugyanakkor egy egész iskolányi ellenség is, a Dél-völgyi Gimnázium tanulói. Régóta köztudott, hogy valaha történt egy baleset, amely miatt a két iskola elidegenedett egymástól, de senki sem tudja, mi történt pontosan. Azt is sejteni lehet, hogy a dél-völgyiek nem fogják annyiban hagyni a dolgot, és bosszút esküdtek. Rachelre és barátaira vár a feladat, hogy megtudják, mire készülnek az ellenséges iskolában. Rachel egyik barátja, Nóra is próbálja kideríteni az igazságot, miközben számos izgalmas kalandba keverednek. Mindenképpen meg kell fékezniük a délieket, ha nem akarják, hogy elfajuljanak a dolgok…
Na stiahnutie
7,01 €

Karó, Nyíl, Én és a többiek…


Egy alföldi kis iskola 7. osztályában véget ért a tanév. Haraszti Gábor osztályfőnöke, akit a diákok Karónak becéznek, és testnevelés tanára, Nyilas tanár úr nyári túratábort szerveznek. A gyerekek nagy izgalommal várják a tábor kezdetét, mely számos különleges kalandot rejt. Aggtelektől Szilvásváradig kísérhetjük végig őket útjukon. A bükki táj különleges szépségei, állat- és növényvilága mellett, a főszereplő kisfiú serdülőkorba lépésével kibontakozó érzéseinek nyiladozását is nyomon követhetjük. Az első szerelem különleges érzését elhomályosítja az édesapjával történt tragikus baleset, de hogy mindezt miként dolgozza fel és milyen élményekben lehet részük a túrázó gyerekeknek, a könyv lapjain megtaláljátok! Kellemes, élményteli utazást kívánok Karóval, Nyíllal és a többiekkel!
Na stiahnutie
5,35 €

Enola Holmes: A titokzatos levél esete


Enola Holmes édesanyja majd' egy évvel eltűnése után végre életjelet ad magáról. Milyen slamasztikába keveredhetett, és képes-e Enola segíteni neki? A Holmes-rezidenciára titokzatos üzenet érkezik Enola, Mycroft és Sherlock régóta eltűnt anyjától. Miután Eudoria Holmes lányának, Enolának szánja a levelet, a levéltitok intézményét mélyen tisztelő Sherlocknak nincs más választása, mint egyszer és mindenkorra kézre keríteni az őt folyamatosan lerázó húgát.Enolának mesterdetektív bátyja kitartó érdeklődése nélkül is van elég baja: egy spanyol herceg hitvese, Lady Blanchefleur eltűnése ügyében nyomoz. Hogy függhet össze a szenzációs eset Eudoria Holmesszal, és mit tartalmazhat az anya üzenete, amit csak Enola tud megfejteni? Enola, Sherlock és Mycroft kénytelenek egyesíteni erőiket, de vajon rálelhetnek a családi békére is?
Na stiahnutie
7,39 €

Enola Holmes: A fekete batár esete


Mindenki tudja, hogy dr. Watson Sherlock Holmes jobbkeze, így eltűnése óriási döbbenetet vált ki. Még magának Sherlocknak sincs fogalma arról, hol lehet hűséges barátja. Enola figyelmét felkelti a rejtélyes eset, de vannak egyéb gondjai is: bátyjai továbbra is keresik, és lelepleződése katasztrofális következményekkel járna.Ám amikor a Watson-rezidencián egy folyondárral, galagonyával és fehér pipaccsal teli bizarr virágcsokor tűnik fel, Enolának cselekednie kell. Felölti legkifinomultabb álruháját, és a csokor küldőjének nyomába ered - mégpedig sebesen, mert tudja: a virágok a halált szimbolizálják.A Magyarországon is óriási népszerűségű Enola Holmes-sorozat harmadik részében a tétek minden eddiginél magasabbak, a rejtélyek pedig minden korábbinál mélyebbek.
Na stiahnutie
7,39 €

A játék neve: Budapest


Te ?mit szólnál, ha egyik napról a másikra eltűnne a kémiatanárod? Nyilván magasról tennél rá – kivéve ha ő a kedvenced, ráadásul az utolsó órán feladott egy furcsa és érthetetlennek tűnő rejtvényt. Sági, Bogdán, Vaki és Petra azonnal nyomozásba kezd, de nemsokára kiderül, hogy a megfejtő egy rakás pénzt is nyer. A tét emelkedésével hamarosan az egész város beleveti magát a játékba, és felbukkan jó néhány alvilági figura is… Vajon Ságiék elég ügyesek, hogy megfejtsék a feladványt? Helyt tudnak állni a régi számítógépes játékokkal vívott párbajokban? Le tudják győzni a gonosz Evilbellt? És főleg, sikerül kiszabadítaniuk Petrát, akit időközben elraboltak? Miközben az egész város a feje tetejére áll, és a kamaszoknak egyszerre kell helytállniuk a digitális és a valós világban, appokban és társas kapcsolatokban, az olvasó megismerheti a kortárs Budapest ikonikus helyszíneit és rejtett gyöngyszemeit. Szűcs Ádám tíz évig napi rendszerességgel kutatta Budapest titkait, jó pillanatait az Egy nap a városban blog társtulajdonosaként és szerzőjeként. Rengeteg városi túrát szervezett, ahol a fő rendezőelv mindig a meglepetés és a játék volt. Első ifjúsági regénye szintén a meglepetés erejére épít, és izgalmas, fordulatos, friss nyelvezettel mutatja be a fővárost a tizenéveseknek. 12 éves kortól ajánljuk!  
Na stiahnutie
7,86 €

Barátságháló


Időutazásos kalandok a múltban és egy másik dimenzióban! Lencsi és Fülöp egy különleges képességű macska segítségével nemcsak a gonosz ellen szövetkezik, hanem egyúttal a szigorú Márti néni körül szakadozó barátsághálót is újraszövi. Fantasztikus meseregény a világot összetartó hálókról. Somfai Anna író, fizikus ezzel a kézirattal 2017-ben megnyerte az Aranyvackor pályázat különdíját. „Fülöp leheveredett az ágyára, és a Star Wars posztert bámulta, amit még papától kapott, amikor az utolsó részt együtt megnézték. Miféle erő lakozhat a barátságkristályban? Amióta kézbe fogta, biztos volt benne, hogy a kristályban valamiféle pozitív erő lakik. Vagy csak jó célra használta, mint a jedik? Előhúzta a zsebéből a kristályt, vizsgálgatta, forgatta. A barátságkristály szürke színben csillogott, és a végtelen jelnek csaknem a fele fényesen ragyogott rajta. Vajon Kasztórnak mi szüksége van a kristályra?”
Na stiahnutie
8,42 €

Pestre fel!


Bogi élete teljesen felfordul, mikor egy kis vidéki faluból szülei válását követően Pestre kell költöznie. A hetedik osztályos lány hirtelen rengeteg kihívással kénytelen megküzdeni: felzárkózni a tananyagban, helytállni egy új osztályközösségben, kezdeni valamit tájszólásával, szinte állandóan vigyázni öccsére és apja mellett (vagy inkább helyett) vezetni a háztartást is. Mindemellett főszerepet kap az iskolai színdarabban, ahol egész közel kerül a fiúkhoz is… De vajon hogy bír el egy kamaszlány ennyi dologgal, tud-e élete főszereplője lenni?
Na stiahnutie
5,91 €

Lókötők és hazugok


Egy elrabolt hercegnő, akitől egy ország jövője függ – és egy zsiványfiú, akitől az elrabolt hercegnő függ. Johanna az egyik pillanatban a főváros felé tartó postakocsin ül, a másik pillanatban pedig szolgálói holttestén taposva rángatják ki onnan. Timar az egyik pillanatban a haramiák nem túl fényes, de kiszámítható életét éli, a következőben pedig olyan döntés elé állítja a sors, amelyért azt a keveset is el kéne dobnia, amije van. És mert a sors komisz – ha ő nem akarja eldobni, is elveszik tőle.Ahogy Johanna és Timar valós és képzelt üldözőik elől menekülve egyre messzebb jutnak, világossá válik számukra: csak egymásra számíthatnak. De vajon hogy végződik az út két kiszolgáltatott gyerek számára egy olyan világban, ahol csak az erősnek van szava, és ahol nem lehet tudni, mi igaz és mi hamis?
Na stiahnutie
4,76 €

Sherlock Junior a hrob vo Westmisterskom opátstve


V tretej časti novej kriminálnej série pre deti môžete záhadné detektívne prípady riešiť spolu s hlavnými hrdinami, a zároveň sa len tak mimochodom naučiť anglické slová a frázy, ktoré sa dajú ľahko pochopiť zo slovenského textu. Sherlock Junior nie je len najmladší, ale aj najbystrejší detektív v Londýne. Nie div, je predsa priamym potomkom slávneho detektíva... Sherlock a Watson neveria vlastným očiam, keď sa v ich kancelárii zjaví dekan z Westminsterského opátstva. Je to naozaj chúlostivá záležitosť! Niekto sa vlámal do hrobu Thomasa Parra, ktorý by dnes mal 153 rokov. Keby nebol mŕtvy. Mohlo sa stať, že by ožil? Naši mladí detektívi sú na stope prípadu, pri ktorom im behajú po chrbte zimomriavky. Napínavý kriminálny príbeh, spletité hádanky a prvé slová a vety po anglicky, to všetko čaká len na vás.
Na stiahnutie
6,99 €

Enola Holmesová 1: Prípad zmiznutého markíza


Keď Enola Holmesová, mladšia sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesovcov, zistí, že jej matka zmizla, vydá sa ju hľadať do Londýna. Rozhodne však nie je pripravená na to, čo ju tam čaká. Len čo opustí rodný dom, zapletie sa do únosu mladého markíza, a tak uteká nielen pred svojimi bystrými a prefíkanými staršími bratmi, ale aj pred vražednými zloduchmi. Dokáže Enola uprostred všetkého tohto chaosu vyriešiť záhadné zmiznutie markíza a nájsť svoju matku?
Na stiahnutie
8,40 €

dostupné aj ako:

Minecraft - Válečníci


Skupina srdnatých hrdinů se spojila, aby podnikla nebezpečnou cestu napříč válkou pustošeným Overworldem. Jejich cílem je porazit Arci-illagera a jeho obávanou armádu. Odkud se Arci-illager vůbec vzal? Malý Archie nikdy nestál o nepřekonatelnou moc. Ale před týráním a ponižováním ostatních illagerů se ukryl v jeskyni, kde objevil cosi, co nadobro změnilo jeho život.
Na stiahnutie
9,29 €

dostupné aj ako:

Santasaurus a Snežná striga


Druhá časť knihy o Santasaurovi a jeho kamarátovi Viliamovi od slávneho anglického autora detských kníh, textára a speváka Toma Fletchera je na svete. Prešiel rok odkedy Viliam Dily prežil so Santasaurom prežil neuveriteľné dobrodružstvo. Teraz ho čaká návrat na severný pól a stretnutie so záhadnou Snežnou strigou. Práve vďaka nej stihne vždy Santa na Štedrý večer obletieť celý svet a rozniesť darčeky všetkým deťom. Keď Viliam zistí, že osud Vianoc visí na vlásku, urobia so Santasaurom všetko, čo sa dá, len aby Vianoce zachránili. Bude to stačiť? Čarovný príbeh pre celú rodinu plný čarov, spievania, nevídaného priateľstva a vtipu. Formáty epub a mobi neobsahujú ilustrácie.
Na stiahnutie
8,99 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.