! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 10 z 36

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Niešo


Svetoznámy britský komik a autor detských bestsellerov David Walliams už napísal množstvo skvelých kníh o neposlušných, zlostných, papuľnatých, drzých, nadutých a rozmaznaných deťoch, dokonca aj o tých, čo sú fakt najhoršie na svete. Ale toto tu ešte nebolo! Vymyslel príbeh decka, ktoré má absolútne všetko. Všetko, na čo len pomyslí, mu okamžite zabezpečia jeho láskaví a dobroprajní rodičia. No ono aj tak chce viac. Viac a viac, a viac! Skrátka – strašne chce, ale fakt strašne chce ešte NIEŠO! Rodičia sú zúfalí. Čo je to NIEŠO? Pátranie ich zavedie do tajných trezorov knižnice, kde nájdu Netvoropédiu, i do tých najodľahlejších končín džungle. A čo nájdu? Všetko možné. Tak to poďte hľadať s nimi. Len pozor, aby ste pritom neexplodovali od smiechu!
Na stiahnutie
8,99 €

dostupné aj ako:

Strašidelná knihovna: Poplach u hasičů


Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – na rozdíl od ostatních lidí totiž dokáže vidět duchy. Jejich detektivní kancelář je proto jako stvořená pro řešení zapeklitých záhad! Povídá se, že na místní hasičské stanici mají trable s novým psem Sparkym. Z neznámých důvodů štěká a vyje před dveřmi do klubovny. Proč to asi dělá? Když jeden z hasičů spatří v noci stín, který se plíží stanicí, je jasné, že Klárka a Kaz mají nový případ.
Na stiahnutie
8,28 €

Mačací bojovníci: Slnečná cesta


Vydajte sa po slnečnej ceste...Kmeň mačiek už mnoho mesiacov mierumilovne žije pri vrcholku hory. Ale koristi je málo a ročné obdobia sú kruté. Ich vodkyňa sa obáva, že neprežijú. Keď sa jej v záhadnom sne zjaví krajina plná jedla a vody, skupina odvážnych mladých mačiek sa vydá hľadať lepší domov.Čaká však na nich veľa nástrah. V neznámom svete, kde čelia osamelým mačkám a neľútostným tulákom bojujúcim o územie a moc, musia putujúce mačky nájsť spôsob, ako žiť spoločne bok po boku - inak riskujú, že sa navždy rozdelia.
Na stiahnutie
6,30 €

Psie záchranárky: Nová členka svorky


Super čítanie pre dievčatá, ktoré majú rady psy a dobrodružstvá!Taylor, Saša a Kim vzali medzi seba svoju novú kamarátku Briannu. Tá sa k nim s radosťou pripojila a stala sa novou členkou psieho klubu v Roxbury Parku.Bri je šťastná, že má konečne priateľky, napriek tomu sa však cíti trochu odstrčená. Miluje psi a najmä prítulnú Lily, ktorú by si najradšej vzala domov. Dokáže presvedčiť svoju mamu, aby si psa adoptovali? Zbaví sa pocitu, že je medzi kamarátkami piate koleso na voze?
Na stiahnutie
6,00 €

Grázlik Gabo lieta v oblakoch


V poslednom pokračovaní príbehov najslávnejšieho grázlika na svete Gabo neverí vlastným ušiam. Poletí lietadlom! Žiaľ, spolu s ním aj jeho príšerní rodičia a otravný brat Vilko. Čo už, vždy lepšie ako hrabať trávu v záhrade. Už sa nevie dočkať, kedy sa dosýta vyblázni v novom akvaparku. V škole dostal za úlohu zbierať pochvaly za pomoc v domácnosti. Keby niekto konečne ocenil pozeranie na telku, mal by vyznamenaní až-až. Navyše musí napísať sloh na hodinu dejepisu. Grázlik Gabo však znova vymyslí niečo, čo ste ešte nevideli! Veď sa len začítajte!
Na stiahnutie
4,99 €

dostupné aj ako:

Ukradené housle


Znáte malého detektiva? Jmenuje se Frantík Lebeda a má už tři úspěšně vyřešené případy. Pravda, nebyl na ně sám, pomohli mu nejlepší kamarádi Matěj a Zdíša, nechyběl ani vlčáček Kazan. Tak jako v pátrání po drahých houslích. Ty se totiž ztratily v základní umělecké škole, kde učí i Frantíkova tetička hru na klavír. Milou tetičku Emilku v strašlivém podezření přece nemůže malý detektiv nechat. A on už má velké tušení, takže, kamarádi, jdeme na to! Volné pokračování knížek Ukradená cukřenka, Ukradený prsten a Ukradené štěně.
Na stiahnutie
9,75 €

Bella


Plnia sa vianočné želania aj neposlušným šteniatkam?Keď sa Bella ako malé chlpaté šteniatko ocitne v rodine plnej detí, praje si len jediné: zapadnúť medzi ne a stať sa jedným z nich. Tým najposlušnejším! S dobrými nápadmi, ako to docieliť, však jej majitelia prestanú mať trpezlivosť. A tak sa ocitne v útulku. Tam od skúsených psích kamarátov pochytí nejednu múdrosť, takže keď si ju vyberie nová rodina, je odhodlaná ukázať, že je ten najlepší pes na svete.Vianoce sa blížia a aj Bella má svoje psie želanie: nájsť rodinu, ktorá ju bude milovať.
Na stiahnutie
9,10 €

Charlie Merrick a jeho parta nul: Branky, body, kámoši


„Hraju za Severku Galactic a tenhle příběh je o naší první sezóně. Nemám tušení, jak to všechno skončí, ale pevně doufám že na mistrovství světa! Budu vám vyprávět všechno, co se stane – PO PRAVDĚ –, i když to třeba bude těžký.“ Charlie miluje fotbal. Pořád se na něj dívá, pamatuje si všechny fakta a zajímavosti, a dokonce je i kapitánem mládežnickýho družstva – Severky Galactic. Když Charlie zjistí, že na zahajovací turnaj k letošnímu mistrovství světa vybírají mládežnický týmy, rozhodne se tam zapsat i Severku. Ale je v tom háček. Musí dokázat, že Severka si místo na turnaji zaslouží, a to nejde tak snadno, pokud vedete tým, kterej hraje naprosto nemožně. Tahle knížka vypráví příběh Charlieho a jeho kamarádů, je plná zábavnejch kreseb, opravdovejch zajímavostí o fotbale, záznamů ze zápasu, a může ji snadno číst kdokoliv – kluci, holky, lidi, co knížky úplně nemusej, a hlavně všichni, kdo milujou fotbal!
Na stiahnutie
8,89 €

Sherlock Junior a strelec bez hlavy


V druhej časti novej kriminálnej série pre deti môžete záhadné detektívne prípady riešiť spolu s hlavnými hrdinami, a zároveň sa len tak mimochodom naučiť anglické slová a frázy, ktoré sa dajú ľahko pochopiť zo slovenského textu. Sherlock Junior nie je len najmladší, ale aj najbystrejší detektív v Londýne. Nie div, je predsa priamym potomkom slávneho detektíva... Zo slávneho Britského múzea v Londýne najprv niekto ukradne hlavu vzácnej šachovej figúrky. Neskôr zmizne aj celá figúrka, strelec je jednoducho preč. Nikto netuší, čo sa stalo ani kde ho hľadať. Sherlock Junior a Watson neváhajú a okamžite sa pustia po stope záhadného zlodeja. Podarí sa im vyriešiť Prípad strelca bez hlavy?Napínavý kriminálny príbeh, spletité hádanky a prvé slová a vety po anglicky, to všetko čaká len na vás. + Všetky anglické texty si možno vypočuť v origináli na webovej stránke http://www.duden-leseprofi.de/Sherlock-Bär
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Ako Štefan Drco vyhral kopu hnoja


Obojstranná knižka, v ktorej sa príbeh odvíja podľa rozhodnutia hlavnej postavy - ak chceš vedieť, ako to dopadne, keď sa rozhodnú pre cnosť, čítaj knihu z jednej strany, ak chceš vedieť, čo sa stane, ak zvíťazí neresť, knihu otoč a čítaj z druhej strany. Štefan Drco bol nevídaný zjav z malej obce, pred ktorou sa aj vrany otáčali. V kolektíve nebol príliš obľúbený, pretože bol mimoriadne nerozhodný. Na dedinskej zábave vyhral v tombole kopu hnoja. A keďže sa nevedel rozhodnúť, či ju má obísť sprava alebo zľava, sadol si na stoličku a pozoroval, čo sa v tej kope hnoja deje. Zrazu vidí, že nie je sám, čo sa nevie rozhodnúť. Kohút Fifinbrus sa rozhoduje medzi pýchou a pokorou, pavúk Motaj medzi lakomstvom a štedrosťou, komáre Mirnix a Dirnix medzi zradou a vernosťou.
Na stiahnutie
10,49 €

dostupné aj ako:

Příšerné příběhy vánoční


Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. Ano, opět jsou tu tolik oblíbené Příšerné příběhy britského autora Chrise Priestleyho, kterého při návštěvě Prahy u příležitosti vydání českých překladů jeho knih město natolik nadchlo, že uvažuje umístit sem děj některého ze svých dalších děl. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů a samozřejmě nezbytné, hrůzu nahánějící poučení, že není radno porušovat pravidla ani psané či nepsané zákony a že zlé, zlomyslné chování je po zásluze potrestáno.
Na stiahnutie
6,32 €

Volání divočiny: Oheň na nebi


Pevnina skončila, ale putování nekončí! Lusa, Kallika, Ujurak a Toklo se vydávají na Věčný led do krásné, ale nehostinné ledové prázdnoty. Kallika je ve svém živlu – konečně se vrátila domů! Ostatní ale na ledu trpí: Toklo je ještě nevrlejší než dřív, Lusa by nejradši jen spala, a dokonce i Ujurak začíná ztrácet odhodlání… Pod ledem navíc malý grizzly objeví něco strašlivého…
Na stiahnutie
9,75 €

Bubáček a klobouková víla


Uhodli byste, koho ukrývá Lukáš v kapse? Nejlepšího kamaráda – strašidýlko jménem Bubáček! Společně už prožili několik dobrodružství, a teď o prázdninách pojedou k dědečkovi na venkov. Lukáš hned druhý den vyrazí s dědou do lesa. Bubáček se zatím vrhne na průzkum půdy, kde objeví… kloboukovou vílu! Ta je moc smutná, protože se jí ztratil klobouk. Jakmile se Lukáš vrátí, pustí se všichni do hledání. Vyřeší záhadu, kam klobouk milé víly zmizel? Volné pokračování knížek o strašidýlku Bubáčkovi.
Na stiahnutie
9,26 €

Brok, Flek a strašidla


Dva stateční psi, pan hajný a les plný roztomilých strašidel. Brok je jezevčík. Žije v lese s panem hajným. A ten mu jednoho dne přivede kamaráda – štěně voříška jménem Flek. Spolu pak zažívají různá dobrodružství. Zdejší les totiž je totiž rájem nejen pro srnky, zajíce nebo veverky, ale hlavně pro všelijaká strašidla. Takové strašidlo ovšem může vidět jen ten, kdo na ně věří. Brok a Flek se tak seznámí třeba s Banánovkou ušatou, Okurcií nebo Smradivkou. Někdy pomůžou oni jim, jindy je to naopak. Každopádně si všichni v tomhle lese užijí spoustu legrace!
Na stiahnutie
10,25 €

Jed


Marianne nikdy nechtěla být bojovnicí, ale když Dvanácti ostrovům hrozí nepokoje, bude muset porazit hrozby zevnitř i zvenčí říše. Teď je z ní totiž Zmije, ale veškeré naděje na mír se rozplývají. Na trůně zůstává zkažený král, loupežníky se nedaří zastavit a Marianne si není jistá, komu z posádky může důvěřovat. Aby ostrovy vzkvétaly, musí být obnoveno pouto, které kdysi pojilo souš a oceán. A k tomu může dojít jediným způsobem – magie se musí vrátit. Podaří se Marianne přivolat prastaré síly zpět?
Na stiahnutie
12,21 €

Strašidelnická


Dobrodružná jízda metrem za tajemstvím podzemních strašidel! Jednoho dne si bráškové Ondra a Vítek přinesou domů z metra, kde dřív pracoval jejich děda, opravdické strašidlo – střapáče! Hned se s ním spřátelí, ale to ještě netuší, co má tenhle tvor za lubem. A že rozhodně nestraší sám... Pražské metro je totiž strašidel plné! Nastupte na eskalátory a vydejte se na zábavné i napínavé dobrodružství v podzemí, kde skučí daleko víc věcí, než jen vítr od přijíždějící soupravy!
Na stiahnutie
13,68 €

Muunova dobrodružství: záhada ztracených snů


Jestlipak, milé děti, víte, co se děje ve vašem pokojíčku, když si večer šupnete do postýlek a zavřete oči? Jak je možné, že k vám ve spánku přicházejí sny? Po setmění, kdy vaše víčka klesnou únavou, k vám tichounce přicházejí strážcové snů – malé huňaté příšerky, které se starají o to, aby se každé dítko dorůžova vyspalo a aby se dětský úsměv nesl tajuplnou nocí jako světlo plamínku, které porazí každou tmu. Strážcové, mezi něž patří i malý chlupáč Muun, každou noc fouknou na vaše víčka trochu kouzelného prášku, který vám přivodí ty nejhezčí sny. Jenomže ouvej – jednoho dne všechen prášek znenadání zmizí. Muun se tak musí vydat na dobrodružnou výpravu, aby zachránil dětské snění a přišel záhadě chybějícího prášku na kloub.
Na stiahnutie
10,25 €

Minecraft: Koniec


Originálny príbeh zo sveta MinecraftuOd nepamäti žijú fantómy konca Fin a Mo v tajomnej krajine Konca. Pozorovaní mocným posledným drakom objavujú prastaré ruiny. Ich domovom je loď, ktorá sa nehybne vznáša na okraji veľkomesta Telos, obývaného ďalšími fantómami - ich príbuzenstvom. Na svojej lodi majú všetko, čo potrebujú a myslia si, že poznajú každý detail svojho sveta. Zdanie však klame a Fin s Mo to pochopia, keď do ich krajiny vtrhnú votrelci z inej dimenzie. Nazývajú sa ľuďmi a prichádzajú, aby kradli, plienili a skolili posledného draka. Fin a Mo sú odhodlaní brániť svoj domov. Keď sa však ľuďom ocitnú zoči-voči, zistia, že nie sú na boj pripravení tak ako si mysleli. Tak sa ocitnú uprostred vojny medzi ľuďmi a fantómami konca, v ktorej ide o samotné prežitie a budúcnosť ich sveta.
Na stiahnutie
7,70 €

Tajomná lekáreň


Niektoré tajomstvá by mali ostať navždy utajené!V starej vile to zvláštne vonia – mnohými vôňami súčasne. To si Luci všimne vo svojom novom domove ako prvé. Nedokáže však zistiť, odkiaľ tie neobyčajné pachy prichádzajú. Ani kľúč, ktorý nájde pod drevenou doskou v schodisku, nepasuje do žiadnej zámky. Existuje vo vile tajná izba? Luci sa pustí do pátrania spolu so svojím malým bratom Bennom a chlapcom od susedov Matsom. Keď sa im podarí preniknúť do skrytej časti vily, nemôžu uveriť vlastným očiam. Objavia regály plné záhadných flakónov s ligotavými a bublajúcimi voňavými tekutinami! No vo fľaštičkách nedriemu iba príjemné prekvapenia, ale aj veľké nebezpečenstvá. Najmä jeden flakón by mal radšej navždy zostať zatvorený...
Na stiahnutie
8,40 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.