! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 5 z 36

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Megadom na strome 4: 52 poschodí


Andymu a Terrymu nestačilo 39 poschodí domu na strome, a tak pristavali ďalšie. Teraz majú vlastnú pizzeriu, mrkvomet na raketový pohon, dostihovú dráhu pre hojdacie koníky, strašidelný dom, akadémiu na výcvik nindža slimákov, skvele vybavenú detektívnu kanceláriu a ešte kadečo. Nuda im skrátka nehrozí. Dejú sa tu však hrozne čudné veci. Vydavateľ Megadomu na strome pán Frňák sa nedožaduje novej knihy a nikto nevie, kde je. Susedka a kamoška Jill zaspala spánkom Šípkovej Ruženky. A tak Terry s Andym začnú pátrať po pánovi Frňákovi a hľadať princa, čo sladkým bozkom vyslobodí Jill. Neveríte? Tak čítajte, budete sa smiať, až kým na sto rokov nezaspíte. Megaúspešná séria Megadom na strome od známeho Andyho Griffithsa pobaví malých i veľkých.
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Psie záchranárky: Šteniatko pre šťastie


Super čítanie pre dievčatá, ktoré majú rady psy a dobrodružstvá! Psí klub, ktorý založila Kim so svojimi kamarátkami Taylor a Sašou, funguje perfektne. Ich novou klientkou sa dokonca stala ich obávaná učiteľka pani Bensonová, ktorá sa ujala vystrašeného šteniatka. Malý jorkšírik potrebuje mimoriadnu starostlivosť a Kim môže predviesť svoj talent. Horšie je to však s jej prospechom. Napriek všetkej snahe sa jej v škole veľmi nedarí. A tak rodičia prídu s nápadom, že by mohla prestúpiť na školu v susednom meste. Kim je zdrvená. Musela by totiž opustiť aj milovaný psí klub. Aby zvládla takýto problém, bude potrebovať pomocnú ruku svojich kamarátok aj pomocnú packu štvornohých zverencov. Nové šteniatko jej možno prinesie šťastie!
Na stiahnutie
6,00 €

Psie záchranárky: Prvý raz do akcie


Ako zachrániť útulok aj kamarátsvo? Kim má tú najlepšiu kamarátku na svete – Sašu. A úplne najskvelejšie na tom je, že obe majú rovnaký koníček. Milujú psy! No keď ju po prázdninách Saša zoznámi s novou spolužiačkou Taylor, má Kim obavy, či kamarátstvo v trojici môže fungovať. Inými slovami – žiarli. A aby toho nebolo málo, vyskytne sa ďalší problém: psiemu útulku, do ktorého chodia pomáhať, dochádzajú peniaze. Bude treba vymyslieť plán, ako ho zachrániť. A nielen útulok, na zachraňovanie je toho viac než dosť...
Na stiahnutie
6,00 €

Psie záchranárky: Úžasný pes


Saša, Kim a Taylor sú nerozlučná trojica, ktorá najradšej trávi voľný čas v spoločnosti psích kamarátov. Po škole majú skvelú brigádu. Berú na prechádzky psov zaneprázdneným ľuďom, a pomáhajú tak získať peniaze na prevádzku psieho útulku. V neďalekom psom salóne však otvoria psiu škôlku, ktorá ich nápad preberie a začne im konkurovať. Prídu dievčatá o svojich zákazníkov alebo im zostanú verní, pretože vedia, že sú jednoducho najlepšie?
Na stiahnutie
6,00 €

Zvierací záchranári: Vystrašený zajačik


Krásny príbeh z našej prírody o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká. Anetka, Matúš a ich kamarát Oliver objavia vo svojom bunkri na sídlisku králika. Napadne im, že je to domáci maznáčik, ktorý niekomu utiekol. Matúšov otec však deťom vysvetlí, že to nie je králik, ale divoký zajac! Jedno daždivé popoludnie začnú nešťastného zajačika naháňať dva psy. Ušiak zostane vyčerpane ležať v detskom pieskovisku. Deti s oteckom ihneď zavolajú do záchrannej stanice, aby im prišli na pomoc. Bude zajačik v poriadku?
Na stiahnutie
5,60 €

Veľká kniha prdov


Koľko toho vieš o prdoch? Vieš, že rybie prdy takmer spustili vojnu s Ruskom? Že čuchanie prdov môže byť zdravé a že môžeš pracovať ako profesionálny ovoniavač prdov? Že prdenie ľudí je v Afrike nezákonné, ale zdvorilé v Južnej Amerike? Poznáš najuprdenejšie zviera na svete? Jedlo, po ktorom budeš najviac prdieť? Vieš, koľko prdov vdýchneš počas jedného letu na dovolenku? Myslíš si, že prdy sú nielen zábavné, ale aj fascinujúce? Táto kniha plná vtipných faktov o prdoch je tu potom práve pre teba!
Na stiahnutie
4,90 €

dostupné aj ako:

Dusty 4: Vianočný zázrak


Vianoce sa blížia a každý sa na ne teší. Okrem Paula. Jeho kamarátka Alex sa s ním už nejaký čas nerozpráva a Paul netuší, čo sa deje. Aby ju rozptýlil, rozhodne sa s Dustym vyriešiť záhadu miznúcich zvierat v miestnom útulku. Lenže čoskoro prichádza na to, že práve Alex môže byť kľúčom k celému tajomstvu. Má jeho kamarátka prsty v krádežiach? Prečo je taká uzavretá a odmeraná? Dusty musí zozbierať svoj um aj inštinkty, aby pomohol svojim ľudským priateľom a všetci sa dočkali vianočného zázraku.
Na stiahnutie
6,30 €

Zvierací záchranári - Hladná vydrička


Tretiaci zo zlatomoraveckej základnej školy vyrazili do školy v prírode v Hriňovej. Každý deň tu zažívajú malé dobrodružstvá a veľa sa toho naučia. Nikto z nich by však nečakal, že zohrajú dôležitú úlohu pri záchrane života. Na jednom z výletov nájdu deti pri rieke zoslabnuté vydrie mláďa. Kam sa podela jeho mama? Prečo ho nechala opustené? Deti aj učiteľky by sa o vydríča rady postarali, ako však správne postupovať? Je čas zavolať na pomoc zvieracích záchranárov!
Na stiahnutie
5,60 €

Sliz


Svetoznámy britský komik a autor detských bestsellerov David Walliams pre vás tentoraz napísal niečo nielen veľké, ale aj pekne hnusné! Chcete to fakt čítať? Tak vitajte na ostrove MULČ! Na tomto malom ostrove býva neuveriteľné množstvo hnusných dospelých. Školu, miestny park, hračkárstvo, ba dokonca aj pojazdné zmrzlinárske auto riadia príšerní dospeláci, ktorí radi robia deťom peklo zo života. Samotný ostrov vlastní tá najodpornejšia osoba - Gréta Chamtivá! Niečo s nimi už konečne treba spraviť. Nájde sa aspoň jeden odvážlivec, čo to zvládne? Zoznámte sa s Nedom - neobyčajným chlapcom so zvláštnymi schopnosťami - SLIZOSCHOPNOSŤAMI!
Na stiahnutie
8,39 €

Najhorší rodičia na svete


Svetoznámy britský komik a autor detských bestsellerov David Walliams už napísal tri knihy o najhorších deťoch na svete aj knihu o najhorších učiteľoch, no nezabudol ani na rodičov. Samozrejme, je to kniha o tých najhorších a najtrápnejších rodičoch na zemeguli. Že tých máte doma? No... veď uvidíme... Každému, kto siahne po tejto knihe, okamžite svitne, že jeho rodičia tým našim nesiahajú ani po členky. Ak sa k vám priblíži Peter Puch, okamžite si musíte zapchať nos alebo utekať po kyslíkovú masku. Najrýchlejšej matke Uršule Uponáhľanej by sa rýchlo odpratal z cesty aj medveď grizly. A Monty Monopol? Kradne hračky vlastným deťom. Radšej si dajte pozor. Áno, všetci rodičia sú trápni, ale pri čítaní o tých najpodivnejších, najtrápnejších a najšialenejších vám môžu od smiechu prasknúť gate. A kto vám ich potom zašije? No predsa tá najhoršia z najhorších! Supermatka! Má otrasné šaty, v jednej ruke kefu, v druhej mop, a už sa teší, ako vám ich zašije. Alebo prišije k...
Na stiahnutie
9,09 €

Az örökség ára


Az Örökösök viadala című kötet folytatása Alig egy hét telt el a villában tett sokkoló felfedezés óta, és Avery semmivel sem jutott közelebb a megfejtéshez, hogy miért hagyta rá az öreg milliárdos, Tobias Hawthorne a vagyonát. A DNS-teszt bebizonyította, hogy a lány nem vérrokon, a jelek mégis arra utalnak, hogy sokkal szorosabb szálak fűzik a rejtélyes családhoz, mint hitte. Avery próbál kizárólag a rejtély megoldására összpontosítani, de nem könnyű tiszta fejjel gondolkodni, amikor a két szívdöglesztő Hawthorne testvér, Grayson és Jameson egyre jobban beférkőzik a bizalmába, és ez talán kockázatosabb, mint a folyamatosan rá leselkedő veszélyek. Hónapok ót a New York Times bestsellerlistájának élén!
Na stiahnutie
7,86 €

A lapátos fickó


Mindegy, mi miatt ébredek fel éjjel, tudom, hogy ott áll majd a bejárati ajtónál egy alak. Sosem szól hozzám, csak nézi, ahogy elmegyek mellette a fürdőszoba felé. A föld felett lebeg, halvány, derengő fény veszi körül, és lapátot tart a kezében. Most olyan szívesen írnám, hogy ez a legijesztőbb dolog, amit valaha láttam, de sajnos nem lenne igaz. Ez csak a kezdet. Timo Smith vagyok, kvízversenygyőztes, a farangói általános iskola tanulója, és van egy szellem a lakásunkban, akit csak úgy hívok: a lapátos fickó.
Na stiahnutie
5,91 €

Az ellopott zsiráf


Vidékről érkezett, pipázik, hatalmas bajusza van, és imádja a pacalpörköltet. Ő Szalai tata, Jenci és Barnabás nagyapja, aki úgy dönt, felcsap nyomozónak, és megkeresi unokáival az állatkertből ellopott zsiráfot. Remek csapat segít nekik: Király Tibi, a pesti vagány, Dezsi, aki szeretne rettentő bátor lenni, és Beniczky Péter, a peches magándetektív. Velük tart egy nem teljesen szobatiszta törpenyúl és gazdája, Zsuzsi, aki nagyon csinos lány. Főleg, ha leveszi a szemüvegét. Csak olyankor orra esik. Hogyan lesznek hőseinkből tévésztárok, miért eszik mindig parizert a kétbalkezes nyomozó, és kik a rejtélyes zsiráftolvajok? Egyáltalán mi a csudának lopnak el egy zsiráfot? Minden kiderül ebből a vidám, kalandos könyvből, melynek hőseit végül annyira megszeretjük, mintha személyesen ismernénk őket. Az új kiadás felújított formában, Oravecz Gergely rajzaival jelent meg.
Na stiahnutie
4,93 €

Alattunk a kincs


A 4. b osztály néhány tagja kincskeresési lázban ég. Persze csak titokban, hiszen ha nem vigyáznak, még elszólják magukat, és akkor valaki előttük találja meg a kincset, helyettük lesz gazdag. Tomi, Feró, Dina, Gabi, Olgi és persze Mara biztosak benne, hogy a kisvárosban közismert "Bolond Béla" egyáltalán bolond, és amikor arról énekel, hogy "alattunk a kincs", akkor igazat mond. A csapat egyik fele tehát nekiindul, hogy a város alatt húzódó pincerendszerben megtalálja a rejtélyes ládát, miközben a csapat másik fele odafent őrködik… Nógrádi Gábor új regénye nem csupán egy kalandos kincskeresés története, hanem egyúttal komoly dilemmát is feszeget: vajon kit illet meg a megtalált kincs? A gyerekeket, akik az életüket kockáztatták érte? Vagy inkább a várost, amely valóban rászorulna a támogatásra? És mi történik, ha felbukkannak az értéktárgyak eredeti tulajdonosai?
Na stiahnutie
5,91 €

Lóri és a kihalt állatok


A tizenkét éves Lóri rajong a biológiáért. Álmában időnként kihalt állatok jelennek meg: a fiú a Holdkarmúval, Gyomorköltővel, Óriásalkával, Kardfogúval és Bozótpatkánnyal folytatott párbeszédek segítségével próbálja értelmezni élete eseményeit. Hogyan dolgozza fel anyja és az iskolaudvaron élő kisegér, Edmondantesz halálát, saját elhúzódó betegségét, klímaszorongását, teste zavarba ejtő változásait? S legfőképpen: mit kezdjen az osztálytársa, Panni iránti titkos érzéseivel?
Na stiahnutie
5,91 €

Hora ožívá


Sopka vybuchla silou deseti milionů tun dynamitu... Jedenáctiletá Jessie vyrůstala s každodenním výhledem na nádhernou horu Svaté Heleny. Prošlapávala její klikaté stezky, potápěla se v jezerech a lovila pstruhy v říčkách. Samotný pohled na ni Jess uklidňoval, připadalo jí, jako by nad ní ta vysoká dáma držela ochrannou ruku. Samozřejmě věděla, že se jedná o sopku, netušila však, že jde o aktivní vulkán, který by dokázal ničit a zabíjet. A pak hora Svaté Heleny exploduje s nepředstavitelnou zuřivostí. Jess se znenadání ocitá uprostřed nejsmrtelnější a nejničivější sopečné erupce v dějinách Spojených států. Kolem ní tryská popel a kamení a Jess netuší, zda se jí podaří včas uniknout. Dokázal bys přežít ty?
Na stiahnutie
7,30 €

Vianočný chlapec Nikolas


Tento príbeh je o Vianočnom otcovi. Možno preňho máte iné mená, napr. Santa či Mikuláš. Ale ak by ste boli elfovia, nevolali by ste ho inak ako Vianočný otec. Viete si však predstaviť, že kedysi ho nikto nepoznal? Bol obyčajným chlapcom a žil uprostred ničoho. Veľa toho o svete nevedel, poznal však chuť hubovej polievky, chlad severského vetra a príbehy, ktoré mu rozprávali rodičia. S mágiou ho spájalo len to, že v ňu veril. A v jeho živote sa mali čoskoro udiať zázraky, ktoré si nevedel ani predstaviť!
Na stiahnutie
8,40 €

Adam a tajemství Těžkovského hrádku


Do malého městečka Těžkov se načas přistěhuje desetiletý Adam, jehož rodiče odjeli na rok za prací do Anglie. Čeká ho zde to, co každého nováčka – nová škola, noví spolužáci, nové problémy. Aby nevypadal jako srab a dokázal, že se nebojí, kývne na výzvu spolužáka Vojty a vydá se v noci na Těžkovský hrádek. Kdyby jen tušil, že se výprava na středověkou zříceninu změní v napínavé pátrání po ztracené rodinné památce a rytířském pokladu. Obstojí Adam ve zkoušce odvahy? A najde si ve městečku nové kamarády?
Na stiahnutie
8,77 €

Oroszlánszívű testvérek


Astrid Lindgren meseregénye varázslatos, álombéli tájakra repíti hőseit. A kedves falusiak és az elszánt gonoszok rettentő küzdelme során a szerző úgy fogalmazza újra az élet, a halál és a hűséges szeretet örök kérdéseit, hogy a történetbe belefeledkező olvasó maga is új fényben látja ezeket. Jonatan a legjobb testvér a világon. Akkor sem habozik, amikor öccse, Karl az égő házban reked: életét kockáztatva menti ki őt. Ezzel a tettével nyeri el az Oroszlánszívű nevet. És ezzel a tettével kezdődnek a fivérek kalandjai is a mesés Nangilaja hegyei közt, Cseresznyevölgyben és Vadrózsavölgyben. A helybéli lakosok békéjét ugyanis a teljhatalomra törő, gonosz Tengil fenyegeti.
Na stiahnutie
5,91 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.