! Doprava ZADARMO už od 20 € !

O Kvapku Lepšia kniha

K týmto štandardným kategóriám a úlohám, ktoré knihy majú pribudne na jeseň nový druh, charitatívne knihy. Tieto knihy spĺňajú všetky atribúty, ktoré od štandardných kníh čakáte, máte však teraz možnosť dať im pridanú hodnotu a spraviť z nich „O kvapku lepšiu knihu“.
 
Touto pridanou hodnotou je možnosť podporiť statočných detských pacientov, ktorí bojujú so zákerným život ohrozujúcim ochorením tvorby krvi a musia podstúpiť dlhý a náročný liečebný proces, spojený s transplantáciu kostnej drene.
 
Sieť kníhkupectiev Panta Rhei sa rozhodla podporiť charitatívne aktivity Nadácie Kvapka Nádeje, zamerané na podporu Transplantačnej jednotky kostnej drene v Detskej fakultnej nemocnici v Bratislave, ktorá je unikátnym a jediným lekárskym oddelením s celoslovenskou pôsobnosťou.
 
O kvapku lepší zákazníci, ktorí si od septembra do novembra 2017 kúpia v ktoromkoľvek so 47 kníhkupectiev Panta Rhei svoju obľúbenú knihu, budú mať možnosť dobrovoľne prispieť 1% z ceny svojho nákupu, na renováciu a modernizáciu izieb, v ktorých sú na Klinike detskej onkológie a hematológie Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave, hospitalizovaní detskí pacienti, ktorí sa pripravujú na transplantáciu kostnej drene.  
 
Nadácia Kvapka Nádeje bola založená v roku 2010 s cieľom efektívne a kontinuálne podporovať liečebné a sociálne potreby detí postihnutých nádorovým ochorením. Počas svojej pôsobnosti sa nadácia etablovala ako inovatívna, proaktívna a dôveryhodná nezisková organizácia s filantropickým zameraním, ktorá kladie maximálny dôraz na efektivitu a účelové využitie získaných finančných zdrojov. Počas svojej pôsobnosti Nadácia Kvapka Nádeje financovala verejnoprospešné projekty s celoslovenskou pôsobnosťou, ktorých hodnota presiahla 1,5 milióna Euro. Prostredníctvom týchto zdrojov boli vybudované, zrenovované a modernizované klinické nemocničné oddelenia, zakúpené moderné liečebné prístroje, ale aj zabezpečené rekondičné a rehabilitačné pobyty pre deti, ktoré už úspešne transplantáciu kostnej drene absolvovali. „Sme veľmi vďační, že sa taká významná slovenská spoločnosť, ako Panta Rhei bezpochyby je, rozhodla náš charitatívny projekt podporiť. Svedčí to dôvere, ktorú našej práci a jej výsledkom spoločnosť venovala, ale hlavne o jej štedrosti a ochote nezištne pomáhať“, konštatoval Štefan Bernát, správca Nadácie Kvapka Nádeje. 
 
Sieť kníhkupectiev Panta Rhei je lídrom na slovenskom knižnom trhu a ponúka zážitky i vzdelanie prostredníctvom kníh už 21 rokov. „Panta Rhei ako úspešná spoločnosť pôsobiaca na Slovensku si je vedomá svojej sociálnej zodpovednosti voči spoločnosti a dlhodobo kladie dôraz na participáciu na významných filantropických projektoch celospoločenského významu. Preto sme sa rozhodli, že podporíme verejnoprospešné aktivity Nadácie Kvapka Nádeje. Veríme, že naši zákazníci majú otvorenú myseľ, veľké srdcia a štedré dlane a radi kúpou našich kníh a venovaní časti kúpnej ceny, podporia statočných detských pacientov v ich boji so zákernou chorobou“, uviedol Ladislav Bödök, konateľ Panta Rhei.
← Predchádzajúci blog

Panta Rhei na ďalšom festivale – tento raz zdravom

Nasledujúci blog →

Fabian Lenk: Marco Polo a tajný spolok