- Počet strán: 224
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788075291912
- Jazyk: český
- ISBN: 978-80-7529-191-2
- Dátum vydania: 2. novembra 2016
- Vydavateľstvo : Slovart
- Hmotnosť: 1,01 kg
- Preklad: Stanislava Moravcová
Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb
Turan T. Turan
V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb - od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa údeného za studena až po lososa údeného horúcim dymom. Kniha je plná zrozumiteľných a jednoduchých návodov na stavbu vlastných udiarní a tiež tipov, ako improvizovať pomocou vonkajšieho grilu a bežného vybavenia domácnosti. Nájdete tu odporúčania, aké druhy dreva používať pre rôzne druhy potravín, ako nasoľovať v náleve i nasucho, a ďalšie odborné rady, ako sa zdokonaľovať v tomto prastarom kuchárskom umení. Dodajte dobrým surovinám šmrnc a prírodnú chuť.
- Počet strán: 224
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788075291912
- Jazyk: český
- ISBN: 978-80-7529-191-2
- Dátum vydania: 2. novembra 2016
- Vydavateľstvo : Slovart
- Hmotnosť: 1,01 kg
- Preklad: Stanislava Moravcová
V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb - od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa údeného za studena až po lososa údeného horúcim dymom. Kniha je plná zrozumiteľných a jednoduchých návodov na stavbu vlastných udiarní a tiež tipov, ako improvizovať pomocou vonkajšieho grilu a bežného vybavenia domácnosti. Nájdete tu odporúčania, aké druhy dreva používať pre rôzne druhy potravín, ako nasoľovať v náleve i nasucho, a ďalšie odborné rady, ako sa zdokonaľovať v tomto prastarom kuchárskom umení. Dodajte dobrým surovinám šmrnc a prírodnú chuť.
227 205 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 62 kníhkupectvách
Hodnotenia (1)
5Recenzia
vsetko OK, a u Vas najlepsia cena