Vašu objednávku vám stihneme (podľa vybranej dopravy) doručiť do Vianoc, ak si objednáte do tohto dátumu:

Packeta - Doručenie na adresu

19. 12.

Balík na poštu

19. 12.

Balikobox

19. 12.

Slovenská pošta - na adresu

19. 12.

Kuriér SPS

19. 12.

Balíkovo (Alzaboxy)

19. 12.

Doručenie na predajňu

19. 12.

Osobný odber v sklade

23. 12.

Packeta - Výdajné miesto a Z-BOX

19. 12.

  • Počet strán: 320
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788081072413
  • Jazyk: český
  • ISBN: 978-80-8107-241-3
  • Dátum vydania: 1. júna 2010
  • Vydavateľstvo : Svojtka & Co.
  • Hmotnosť: 1,90 kg

Mäso a divina

Kolektív autorov

Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
  • Počet strán: 320
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788081072413
  • Jazyk: Czech
  • ISBN: 978-80-8107-241-3
  • Dátum vydania: 1. júna 2010
  • Vydavateľstvo : Svojtka & Co.
  • Hmotnosť: 1,90 kg

Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
menej

Kniha

221 373 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

Produkt ešte nemá recenzie

Only registered users can write reviews. Please or create an account

Odporúčania