! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Audioknihy - Duchovný rozvoj strana 2 z 21

Z múdrosti otcov – September


Audiokniha Z múdrosti otcov – September, ktorú napísal Miron Keruľ-Kmec. Krátke zamyslenia na každý deň. Svätí otcovia nás učia modliť sa, myslieť a žiť kresťanským spôsobom. Prinášajú múdrosť, ktorú nadobudli vlastnou skúsenosťou v duchovných zápasoch.
Na stiahnutie
4,90 €

Z múdrosti otcov – Júl


Audiokniha Z múdrosti otcov – Júl, ktorú napísal Miron Keruľ-Kmec. Krátke zamyslenia na každý deň. Svätí otcovia nás učia modliť sa, myslieť a žiť kresťanským spôsobom. Prinášajú múdrosť, ktorú nadobudli vlastnou skúsenosťou v duchovných zápasoch.
Na stiahnutie
4,90 €

Z múdrosti otcov – Jún


Audiokniha Z múdrosti otcov – Jún, ktorú napísal Miron Keruľ-Kmec. Krátke zamyslenia na každý deň. Svätí otcovia nás učia modliť sa, myslieť a žiť kresťanským spôsobom. Prinášajú múdrosť, ktorú nadobudli vlastnou skúsenosťou v duchovných zápasoch.
Na stiahnutie
4,90 €

Z múdrosti otcov – Máj


Audiokniha Z múdrosti otcov – Máj, ktorú napísal Miron Keruľ-Kmec. Krátke zamyslenia na každý deň. Svätí otcovia nás učia modliť sa, myslieť a žiť kresťanským spôsobom. Prinášajú múdrosť, ktorú nadobudli vlastnou skúsenosťou v duchovných zápasoch.
Na stiahnutie
4,90 €

Z múdrosti otcov – Apríl


Audiokniha Z múdrosti otcov – Apríl, ktorú napísal Miron Keruľ-Kmec. Krátke zamyslenia na každý deň. Svätí otcovia nás učia modliť sa, myslieť a žiť kresťanským spôsobom. Prinášajú múdrosť, ktorú nadobudli vlastnou skúsenosťou v duchovných zápasoch.
Na stiahnutie
4,90 €

Z múdrosti otcov – Január


Audiokniha Z múdrosti otcov – Január, ktorú napísal Miron Keruľ-Kmec. Krátke zamyslenia na každý deň. Svätí otcovia nás učia modliť sa, myslieť a žiť kresťanským spôsobom. Prinášajú múdrosť, ktorú nadobudli vlastnou skúsenosťou v duchovných zápasoch. Ponúkajú ju ďalším generáciám podobne, ako otcovia ponúkajú dedičstvo deťom, ktoré je plodom ich veľkých námah.
Na stiahnutie
4,90 €

Ženy z divokej záhrady


Audiokniha Ženy z divokej záhrady, ktorú napísala Zuzana Vaľovská. Boli súčasťou väčšieho plánu a majú miesto v Ježišovom rodokmeni. Kniha plná výnimočných žien. Mnohí sa im vyhýbajú, ďalší ani netušia, že existujú. Ako môže neposlušnosť, žiarlivosť, pretvárka, uprednostňovanie jedného z detí, prostitúcia, prekračovanie pravidiel, podvedenie manžela a vražda zachrániť človeka? Myslíte si, že vám Biblia nemá čo povedať: Skúsite to risknúť? Táto kniha vám pomôže objaviť, akí ste vzácni.
Na stiahnutie
10,00 €

Z múdrosti otcov – Február


Audiokniha Z múdrosti otcov – Február, ktorú napísal Miron Keruľ-Kmec. Krátke zamyslenia na každý deň. Svätí otcovia nás učia modliť sa, myslieť a žiť kresťanským spôsobom. Prinášajú múdrosť, ktorú nadobudli vlastnou skúsenosťou v duchovných zápasoch. Ponúkajú ju ďalším generáciám podobne, ako otcovia ponúkajú dedičstvo deťom, ktoré je plodom ich veľkých námah.
Na stiahnutie
4,90 €

Z múdrosti otcov – Marec


Audiokniha Z múdrosti otcov – Marec, ktorú napísal Miron Keruľ-Kmec. Krátke zamyslenia na každý deň. Svätí otcovia nás učia modliť sa, myslieť a žiť kresťanským spôsobom. Prinášajú múdrosť, ktorú nadobudli vlastnou skúsenosťou v duchovných zápasoch. Ponúkajú ju ďalším generáciám podobne, ako otcovia ponúkajú dedičstvo deťom, ktoré je plodom ich veľkých námah.
Na stiahnutie
4,90 €

Hovory s Bohem II


Audiokniha Hovory s Bohem II, kterou napsal Neale Donald Walsch. Druhá audiokniha populárních Hovorů s Bohem je psána formou „veřejného dialogu“, který je určen všem, kdo přemýšlejí o své duchovní cestě v kontextu moderní doby. To, co se přihodilo autorovi této knihy, se může stát i vám. Je čas začít nový život. Zajímá vás spojení mezi duchovní a hmotnou realitou? Autor, sám hluboce věřící, se odvážil vstoupit do dialogu s Bohem a zaznamenal ho formou srozumitelnou každému člověku.
Na stiahnutie
10,95 €

Setkání s pastýři


Audiokniha Setkání s pastýři, kterou napsala Maria Grace Dateno. Dobrodružné setkání s pastýři v Betlémě. První díl ze série příběhů pro děti ve věku 6–9 let, v němž tři děti žijící v současnosti zažívají velká dobrodružství pokaždé, když se dostanou do minulosti, do doby za Ježíšova života. K tomu nedochází náhodně, ale pokaždé se tak děje, když řeší nějaký „problém“.
Na stiahnutie
3,63 €

Nad slovami sv. Izáka Sýrskeho - Homília 65 – 77


Audiokniha Nad slovami sv. Izáka Sýrskeho - Homília 65 – 77, kteorú napísal Miron Keruľ-Kmec. Asketické homílie svätého Izáka Sýrskeho Nad slovami sv. Izáka Sýrskeho - Homília 65 – 77. Asketické homílie svätého Izáka Sýrskeho sa považujú za najlepšiu učebnicu duchovného života. Svätý Izák Sýrsky nielen detailne predstavuje základné kroky pre budovanie intenzívneho vzťahu s Bohom, ale postupne čitateľa dvíha k duchovným výšinám.
Na stiahnutie
11,90 €

Klaun to zkouší znovu


Audiokniha Klaun to zkouší znovu, kterou napsal Jiří Suchý. Knížka Jiřího Suchého Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování s názvem Klaun to zkouší znovu. Čítankový klasik a stále svěží principál Semaforu si tak podruhé dopřává potěšení z hledání dobrodružné cesty k Tajemství v naději, že by jeho uvažování mohlo posloužit jako inspirace těm, kterým toto potěšení nepřišlo na mysl.
Na stiahnutie
9,12 €

The Rule of St Benedict (EN)


Audiobook The Rule of St Benedict, originally written in 516, The Rule of Saint Benedict for monastic living has been soul-inspiring for a countless number of people – not only monks, nuns and priests, but also a considerable number of lay people. It covers matters of doctrine, the structure of the monastery as the House of God, and observance of the Divine Office.
Na stiahnutie
10,50 €

Nová Zem


Audiokniha Nová Zem, ktorú napísal Eckhart Tolle, odhalí našu duchovnú nevedomosť. Hlavným hrdinom tejto nevedomosti je naše ego. Egoická myseľ. Pretože v každej myšlienke - každej spomienke, interpretácii, názore, pohľade, reakcii, emócii sa skrýva pocit seba - Ja (ego).
Na stiahnutie
12,95 €

Anjelský chlieb


Audiokniha Anjelský chlieb, ktorú napísala Tessa Afsharová je novozákonný biblický román. Príbeh Lýdie predavačky purpuru a jej neuveriteľnej cesty odvahy. Započúvajme sa do novozákonného biblického románu obľúbenej autorky Tessy Afsharovej, v ktorom verný Boh vyháňa z ľudského srdca strach, lieči zranenia a napĺňa sklamané srdcia láskou.
Na stiahnutie
12,00 €

Perla z Moabu


Audiokniha Perla z Moabu, ktorú napísala Tessa Afsharová je novozákonný biblický román. Príbeh chudobnej vdovy Rút a jej milovanej hebrejskej svokry Noemi Započúvajme sa do príbehu obľúbenej autorky Tessy Afsharovej v ktorom milujúci Boh vo svojom náručí kriesi mŕtve sny a pretvára ich na živú lásku.
Na stiahnutie
12,00 €

Vánoční rozjímání


Audiokniha Vánoční rozjímání, kterou napsal Anselm Grün. Nádherná zamyšlení, plná něhy a lásky, která by neměla chybět žádnému adventu. Vánoční poselství jednoho z nejoblíbenějších duchovních autorů současnosti provází čtenáře v krátkých hutných črtách po adventních a vánočních tématech. Ozařuje je jako témata radostného času plného očekávání: tichý čas vs.
Na stiahnutie
6,89 €

Zákon rezonance


Audiokniha Zákon rezonance, kterou napsal Pierre Franckh. Toužíte po šťastných okamžicích, ale ony se stále zdají být naprosto nedosažitelné? Hledáte vysněného partnera, pevné zdraví, spokojený život podle svých představ? Přivolejte si je! Díky knize Zákon rezonance objevíte jednu ze základních pravd: do života si můžete přitáhnout pouze to, s čím jste v rezonanci, to, co vibruje na stejné energetické hladině jako vy.
Na stiahnutie
13,88 €

Kategória "Duchovný rozvoj" zahŕňa knihy a zdroje, ktoré sa zaoberajú hlbšími aspektmi ľudskej existencie a rozvoja. Tieto materiály sa zameriavajú na posilňovanie duchovného povedomia, hľadanie zmyslu života a rozvoj osobného vzťahu k duchovným hodnotám. 

Kategória duchovného rozvoja je zameraná na objavovanie hlbších aspektov ľudskej bytosti a hľadanie zmyslu života. Tu nájdete knihy a zdroje, ktoré vás inšpirujú k hlbšiemu sebapoznaniu, duchovnej pohode a rastu. Táto kategória obsahuje diela týkajúce sa rôznych náboženstiev, duchovných tradícií, meditácie, filozofie a duchovného vývoja. Tu nájdete podnety na zvýšenie svojho duchovného povedomia a hľadanie harmónie vo vnútri seba.