! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Audioknihy - Fantasy, upíri strana 15 z 15

Ledová země


Audiokniha Ledová země, kterou napsal John Flanagan. Ledová země - audiokniha obsahuje fantasy příběhy chlapce Willa a jeho přátel. Jedná se o třetí díl ze série Hraničářův učen.
Predaj skončil
9,12 €

Nositelé dubového listu


Audiokniha Nositelé dubového listu, kterou napsal John Flanagan. Nositelé dubového listu - audiokniha obsahuje již čtvrtý díl úspěšné fantasy série Hraničářův učeň, která vypráví o výcviku a dobrodružství mladého Willa a jeho mistra Halta.
Predaj skončil
9,12 €

Obléhání Macindawu


Audiokniha Obléhání Macindawu, kterou napsal John Flanagan, je sedmým pokračováním fantasy série s postavou hraničářova učně Willa.
Predaj skončil
9,12 €

Rozvaliny Gorlanu


Audiokniha Rozvaliny Gorlanu, kterou napsal John Flanagan. Rozvaliny Gorlanu - audiokniha obsahuje fantasy příběhy chlapce Willa a jeho přátel. Jedná se o první díl ze série Hraničářův učeň.
Predaj skončil
9,12 €

Výkupné za Eraka


Audiokniha Výkupné za Eraka, kterou napsal John Flanagan, je pátým dílem úspěšné fantasy série Hraničářův učeň, která vypráví o výcviku a dobrodružství mladého Willa a jeho mistra Halta.
Predaj skončil
9,12 €

Harry Potter The Complete Audio Collection


J.K. Rowling's complete internationally bestselling Harry Potter series brilliantly brought to life by Stephen Fry. From Harry's first year at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry to his final battle with arch-enemy Voldemort, this beautifully packaged CD box set contains over 100 CDs with a total running time of 124 hours 56 minutes, which will keep you enchanted through all seven spellbinding novels in the Harry Potter series, read by Stephen Fry. These new audio editions of the classic and internationally bestselling, multi-award-winning series feature instantly pick-up-able new jackets by Jonny Duddle, with huge child appeal, to bring Harry Potter to the next generation of readers.
Vypredané
426,55 € 449,00 €

Růže a prsten


Růže a prsten, čili příhody prince Vavřína a prince Bulky. Dramatizovaná četba na pokračování ze slavného fantaskního příběhu z tzv. vánočních knížek klasika anglické literatury.
Predaj skončil
5,09 €

V knižnej kategórii Fantasy a upíri objavíte fascinujúce svety plné magie, nadprirodzených bytostí a nekonečných dobrodružstiev.Ak hľadáte dobrodružstvo, napätie a vzrušenie, chcete sa ocitnúť vo fantastickom svete plnom kúziel a čarovných bytostí alebo v temnej a zvodnej ríši upírov, táto kategória je určená práve pre vás.

Kategória Fantasy vám otvára bránu do svetov plných imaginácie, kde sa stretávate s epickými príbehmi, hrdinami a zradami. Od klasických fantasy príbehov boja medzi dobrom a zlom až po originálne a vynaliezavé svety, knihy prinášajú úžasné dobrodružstvá, kúzla a fantáziu.

Ak vás láka tajomný a temný svet upírov, knihy v kategórii upíri vám poskytnú dobrodružstvá plné napätia, vášne a temnoty. Vstúpte do sveta bytostí noci. Tieto knihy vám prinášajú upírske príbehy o láske, boji proti temnotám a hľadaní rovnováhy medzi ľudskosťou a neprekonateľnou túžbou po krvi. Budete sa pohybovať medzi svetlom a tienistými stránkami upírskeho života, pričom odhaľujete ich tajomstvá a vzdorujete neodolateľnému pokušeniu.

K najznámejším autorom fantasy príbehov a príbehov o upíroch patria Joanne K. Rowling, Cassandra Clare, Soman Chainani, Sarah J. Maasová, Stephenie Meyer.