Elizabeth Adlerová

autor

Dívky v sedlech 33


Na víkendový výlet pony klubu se Stefi těší o to víc, že s nimi pojede kamarád Fil. Když pak o Stefi projeví zájem nejkrásnější kluk z klubu Joe, tváří se Fil dost žárlivě a víc než ochotně vyjde vstříc Betsy, která ho koketně žádá o pomoc. Stefi zuř í a z romantického výletu se rázem stává válečná výprava.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Hořká vůně lásky


Precious žije osamělým životem naplněným prací až do doby, kdy jí cestu zkříží okouzlující Bennett. Plně se oddá vášnivému vztahu a nemůže se dočkat dne, na který si naplánovali svatbu. Jenže její milý se k obřadu nedostaví a na šokovanou Precious do lehne tíha zklamání i obav. Ponížená nevěsta nemá na slzy čas: vystrašená sestřenice Lily ji naléhavě žádá o schůzku.
Vypredané
10,22 € 10,76 €

Barcelonából, szeretettel


Bibi Fortunatát, a menő énekest, színésznőt és celebet sokan csodálták és irigyelték a városban. Aztán egy napon letartóztatták; kedvese és annak új szeretője - aki egyébként Bibi legjobb barátnője volt - meggyilkolásával gyanúsították. Bibi a hírek szalagcímeiben szerepelt, menedzsere álmodni sem mert volna ilyen hírverésről... A rendőrség azonban nem talált bizonyítékot, így szabadon engedték Bibit. Ám a meghurcolt egykori sztárt továbbra sem hagyta nyugodni a gyilkosság vádja. Barcelonába uta zott, ahol nyoma veszett. Bibi lánya a híres nyomozópáros, Mac Reilly és Sunny Alvarez segítségét kéri, ők pedig nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy minden veszélyt vállalva megoldják a rejtélyes ügyet. Ki ölte meg Bibi szerelmét és annak szere tőjét? Ki akarta gyanúba keverni a nőt? És ki hívogatja őket Barcelonából? Sunny és Mac ezúttal is botrányok, izgalmak és veszélyek közepette nyomoz, és a szövevényes bűnügy szálai Hollywood dombjaitól egészen Barcelonáig vezetnek. Elizabeth Adler, a Toscana, Amalfi, Velence és Capri varázslatos tájain játszódó romantikus krimik nagyasszonya legújabb könyvében ismét megcsillogtatja írói tehetségét. Érzékletes-érzéki leírások, fordulatos cselekmény, dekadensen fényűző helyszínek jellemzik az iga zi kikapcsolódást nyújtó regényt.
Vypredané
12,79 € 13,46 €

Vidéki menedék


A tizenöt éves Issy és egyedülálló édesanyja, Caroline Evans próbálnak rátalálni saját és közös útjukra. Amikor úgy dönt, hogy hátrahagyja szingapúri életüket (és jómódú férjét, Jamest, aki jó néhány éve szeretőt tart), Caroline teljesen más világba csöppen. Egy angol vidéki kisvárosba költözik Issyvel, ahol szerény sikereket ér el catering cégével. Issy imádja apját, és magában anyját vádolja a történtekért. Amikor Caroline álma, egy régi csűr felújítása és étteremmé alakítása végre valóra válik, és a dolgok kezdenének jó irányba fordulni, James különös eltűnése és egy pénzügyi botrány forgatja fel immár békésnek hitt életüket. Az áhított nyugalom érdekében Caroline-nak és Issynek egy gyilkossági ügyet is meg kell oldania.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Kaliforniai rejtély


Fen Dexter nyugodt élete egy viharos estén fenekestül felfordul. Vérző férfi kopogtat be hozzá, azt állítva, hogy autóbalesetet szenvedett. Elmondása szerint San Franciscóba tart, hogy segítsen a rendőrségnek kideríteni, ki gyilkolta meg a menyasszonyát. A vihar miatt Fen nem tudja kórházba szállítani a sérültet, így az nála marad éjszakára. A kényszerű összezártságban vonzalom támad köztük. Másnap reggel a férfi bemegy a kórházba, ahol Fen nővérként, egyik unkahúga, Vivi pedig orvosként a sürgősségi osztályon dolgozik. Vivi épp egy súlyos sérülttel foglalkozik, akinek átvágták a torkát. A lány állapota válságos - ő a környéken garázdálkodó sorozatgyilkos legutóbbi áldozata, akinek a szájára ugyanúgy ráragasztották a "Ne szólj szám!" feliratú jegyzetlapot, mint a korábbiakéra. A titokzatos idegen Vivihez fordul, hogy varrja össze a sebeit - ez vajon véletlen, vagy valami ördögi terv része? Ki ez az ember valójában? Mit akarhat Fentől és a családjától? Lehet, hogy köze van a gyilkosságokhoz? Ha igen, vajon lesz-e elég ideje Fennek és az unokahúgainak, hogy kiderítsék az igazságot?
Vypredané
14,61 € 15,38 €

Velem Velencében


Egy véletlen találkozás, amely áruláshoz és halálhoz vezet. Preshy, a szakmájában és pasi terén is tapasztalt régiségkereskedő biztos benne, hogy nincs olyan jóképű férfi, aki levehetné a lábáról, amíg össze nem akad Bennett Jamesszel. Szerelem első látásra, bár Preshy hamar rájön, hogy sok mindent nem tud a férfi sötét üzelmeiről. Aztán váratlanul sürgős üzenetet kap Lily Szungtól, egy távoli unokatestvértől, aki Sanghajban él, ismeri a helyi veszedelmes alvilágot - és van egy titka, amit személyesen akar megosztani Preshyvel, ezért Velencébe csábítja. A gondolák és sikátorok hazájában Preshy a cselszövések útvesztőjébe keveredik, mire rájön, itt senki sem az, akinek látszik, hiszen Velencében nem csak a karneválok idején hordanak maszkot. Elizabeth Adler, a romantikus krimik nagyasszonya, számos pazar helyszíneken játszódó regény világhírű szerzője Toszkána, Amalfi és Capri varázslatos tájai után az olasz csizma legelőkelőbb és egyben legtitokzatosabb városába kalauzol minket, ahol egy randevú akár egy életre is szólhat, de végzetes is lehet.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Toszkánai nyár


Gemma Jericho elvált, agyonhajszolt New York-i orvosnő, akinek életét az egyre nehezebben kezelhető kamasz lánya és állandóan aggódó édesanyja tölti ki. Egy titokzatos toszkánai örökségről szóló levél azonban felvillantja előtte a változás lehetőségét: búcsút mond hát az unalmas hétköznapoknak, s családjával Olaszországba utazik. Gemma azt reméli, hogy a kiruccanás alatt kibékülhet lányával, és a változás új értelmet adhat édesanyja életének is. Ám a toszkánai valóság sokkal bonyolultabbnak bizonyul, mint amelyre Gemma számított. A helybeliek ugyanis azt hiszik, hogy az örökséget képező romos villa jogos tulajdonosa Ben Raphael, a gazdag és sármos amerikai vállalkozó. Az ízléskülönbség, a pletykaéhség és az egyre durvuló viták miatt Gemma élete leggyötrőbb, ugyanakkor leggyönyörűségesebb szerelmi viszonyba keveredik a csodabogár amerikaival. A toszkánai nyár örökre megváltoztatja életszemléletét - és az életét is. Elizabeth Adler számos pazar helyszíneken játszódó romantikus regény világhírű szerzője, aki finom humorral átszőtt fordulatos történetben varázsolja elénk a lenyűgöző toszkánai tájat és lakóit.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Nerozvážnosti


Slávna filmová hviezda Jenny Havenová zahynie pri havárii. Tragická nehoda zostáva záhadou a jej pravú príčinu nepoznajú ani najbližší pozostalí - tri dospelé dcéry, ktoré matku zbožňovali a vedeli ospravedlniť všetky extravagancie, čo neodmysliteľne patrili k jej životnému štýlu. Pravda, dievčatá si mamy veľmi neužili a jej búrlivá povaha ovplyvnila i to, že každá z trojice mala iného otca a narodila sa v inom štáte a meste. India, Paris a Venetia vyrastali v internátnych školách a od útleho detstva sa museli poriadne obracať. Ich situácia sa nezmenila ani po matkinej smrti, lebo hoci Jenny všetci pokladali za nesmierne bohatú, dcéram po nej zostalo len pár dolárov. Dôležitejšie však bolo to, že po matke zdedili talent, krásu a túžbu dosiahnuť úspech. Postupne sledujeme, ako sa z výbušnej Paris stáva módna návrhárka ochotná prosiť i zvádzať, aby sa jej modely dostali na predvádzacie mólo, ako sa citlivá, no naivná India zapletie so ženatým mužom a ako najmladšia Venetia podľahne čaru života spoločenskej smotánky a užíva si v náručí otca svojho priateľa. Zároveň vychádzajú najavo háklivé podrobnosti zo života ich matky. Spätne sa dozvedáme, ako vďaka vlastnej nerozvážnosti prišla o majetok a istým spôsobom aj o dcéry. A cez odchýlené dvierka do minulosti Jenny Havenovej sa pred nami začína črtať pozadie záhadnej nehody a jej vinník. Pútavé rozprávanie o osudoch štyroch žien sa chvíľami číta ako napínavá detektívka. Takúto atmosféru vie vo svojich románoch vyčariť azda iba Elizabeth Adlerová.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Minden Monte-Carlóban kezdődött


A szépséges Sunny Alvarez megelégeli, hogy szerelme, Mac Reilly, a sikeres magánnyomozó bokros teendői miatt már megint nem ér rá oltár elé vezetni. Ezért a lány Párizsba repül karácsonyozni - egyedül. Ám hamar kiderül, nem jó magányosnak lenni. Egy csinos lánynak persze könnyen akadnak barátai, csak kérdés, milyenek. A párizsi új "barátok" gátlástalanul kihasználják Sunnyt, aki, ha nincs helyén az esze, akár ékszerrablásba, zsarolásba, sőt gyilkosságba keveredhet. Még szerencse, hogy a közelben van Allie Ray, egykori filmcsillag és igazi jó barát, és persze Mac sem tétlenkedik, amikor megszimatolja, hogy tényleg nagy a baj... Mert most már Sunny élete is kockán forog.
Vypredané
12,66 € 13,33 €

Teraz alebo nikdy


Úspešné spisovateľky zvyčajne nemenia žáner, ktorým si získali priazeň čitateľov. Elizabeth Adlerová však bestsellerom Teraz alebo nikdy podčiarkuje platnosť známeho tvrdenia, že výnimka potvrdzuje pravidlo. Prvá dáma súčasného generačného románu nám tentoraz ponúka napínavý príbeh s kriminálnou zápletkou. Aj v ňom je hlavnou postavou žena - televízna redaktorka Mal­lory Maloneová, ktorú celé Spojené štáty poznajú ako skvelú investigatívnu žurnalistku. Zaoberá sa zabudnutými a nevyriešenými prípadmi, prináša ich na obrazovku a spravidla prispeje k odhaleniu páchateľa. Ochrancovia zákona ju na jednej strane uznávajú, keď im pomáha pri pátraní, no na druhej strane zasa nenávidia, lebo jej úspechy neraz zatienia výsledky ich úsilia. Lenže v istých situáciách im neostáva nič iné, len obrátiť sa na ňu s prosbou o pomoc. Jedného dňa to urobí aj detektív Harry Jordan. Je pripravený podriadiť sa Malinej autorite, ale v priamom kontakte s ňou ustavične pociťuje nepríjemné napätie. Harrymu sa vidí, že v minulosti redaktorky sa skrýva záhada, ktorá medzi nimi vytvára bariéru nedôvery. Postupne zistí, čo ju po celý život tlačilo ako nočná mora a ďalšie udalosti ukážu, že dodnes jej hrozí vážne nebezpečenstvo. Vzrušujúce pátranie sa prelína s postupným citovým zbližovaním sympatickej dvojice a román nás udrží v napätí od prvej po poslednú stranu.
Vypredané
12,26 € 12,90 €