Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Lucia Jesenská-Horecká

List.php:/getLoadedProductCollection 2 List.php:/getLoadedProductCollection 2
  • Autor: Lucia Jesenská-Horecká

    Kuchárska kniha

    Vydavateľstvo: GEORG
    Dátum vydania: 4. marca 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 4,90 €
    Vaša cena: 4,66 
    Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Lucia Jesenská-Horecká

    Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány

    Vydavateľstvo: Georg, Žilina
    Dátum vydania: 2. mája 2014
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,50 €
    Vaša cena: 9,03 
    Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno zaujímavých, pestrofarebných receptov od Lucie Jesenskej-Horeckej, ktoré vynikajú nielen svojou originalitou ale aj výnimočnou chuťou. … Zobraziť viac info ►