Veronika Marék

autor

Boribon házikója


Boribon elhatározza, hogy házikót épít. Először pokróccal leteríti az asztalt, aztán bevisz mindent, ami fontos neki. Csakhogy hamarosan vendégek érkeznek: Bence és Szuszi. És a sok minden mellé már nem férnek be a kuckóba! Ráadásul este el is kell pakolni a kuckót. De nem baj, hiszen másnap újra lehet építeni! - Marék Veronika új Boribon könyve megint a legkisebbek egyik fontos alaptémáját járja körbe. Az egyszerű, letisztult mese jelentése épp olyan többrétű, amilyen sok mindent jelent és jelentett mindannyiunknak egy tökéletes kis kuckó. Hiszen melyik kisgyerek ne azonosulna a kuckót, búvóhelyet, saját kis teret építő Boribonnal? A konfliktus átlátható megoldása pedig megnyugtató erejű a bölcsis-ovis hallgatóknak.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Boribon a játékmackó


Volt egyszer két testvér: Gabi és Gyuri. Nem nagyon hasonlítottak egymásra, de abban teljesen egyformák voltak, hogy nem vigyáztak a játékaikra. Boribonra, a szürke játékmackóra sem. Fölvágták a hasát, azután magára hagyták. Boribon pedig eltűnt...
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Boribon és a 7 lufi


"Boribon bánatosan nézte a felhős eget. - Esőre áll az idő. Milyen szomorú nap van ma! Hirtelen Annipanni toppant elébe. - Csakhogy megtaláltalak Boribon! Ajándékot hoztam neked: hét színes lufit. Tessék!" - kezdődik a mese.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Jó éjszakát, Annipanni!


"Boribon és Annipanni szamóca-szedésből térnek haza. Amint mennek, mendegélnek, egyszer csak megpillantanak egy nyivákoló kiscicát. - Mi bajod van? - Éhes vagyok. - Gyere velünk, kiscica! Adunk neked vacsorát. Most már hárman mennek hazafelé..." - kezdődik a mese. A(z) Jó éjszakát, Annipanni! (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Boribon és Annipanni


Marék Veronika művein már több generáció nőtt fel, így a legfiatalabbaknak szinte kötelező kezükbe venni műveit. Ezúttal Boribon mackóval és Annapannival találkozhatunk egy színes képekkel díszített könyvecskében, amelyet már az első osztályosok is könnyedén elolvashatnak!
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Annipanni, mesélj nekem!


Boribon nagyon szeretné, ha Annipanni mesélne neki, de Annipanninak nagyon sok a dolga. Emlékeztetőül rajzol is magának egy kannát, egy felfordított kisautót és egy tálkát. Vajon mit jelentenek ezek a jelek? Boribonnak sikerül megfejtenie...
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Boribon és az állatok - babakönyv


Minden gyerek, aki elmúlt két-három éves, ismeri Boribon történeteit. Ezzel a kemény lapos babakönyvvel immár a legkisebbek is szívükbe zárhatják Boribont. Meséljenek a képek - ezúttal Boribonról és az állatokról!
Vypredané
5,08 € 5,35 €

Kippkopp és a hónapok


"- Halihó, mindent beborít a puha hó! - kiáltotta vidáman Tipptop, a gesztenyelány. - Készítsünk egy hóembert itt, a dombtetőn! Mindjárt munkához is láttak. Gömbölyítettek két hógolyót és egymás tetejére rakták. Két kicsi hógolyóból lett a hóember keze. Végül feldíszítették ... Folytatás ›› ágacskákkal, színes bogyókkal." - kezdődik a mese. A(z) Kippkopp és a hónapok (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp a fűben


Kippkopp, a gesztenyegyerek felébred téli álmából és játszótársat keres. Kalandos útja során rengeteg állattal megismerkedik. De vajon megtalálja-e elveszetnek hitt barátját, a katicabogarat? Kiderül a meséből, melyet az írónő gyönyörű színes rajzai kísérnek. Marék Veronika ... Folytatás ›› meséin generációk nőttek fel, ne hagyja, hogy gyermeke kimaradjon! A(z) Kippkopp a fűben (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp és Tipptopp


"A napsütötte őszi erdőt felkavarta a szél. Egy helikopter-falevélen gesztenye-kislány utazott magasban. Fel akarta fedezni a világot. Lassan, óvatosan ereszkedett lefelé. Éppen ott pottyant le, ahol egy sün turkált a tarka levelek között." - kezdődik a mese.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp karácsonya


A történetből a gyerekek megtudhatják, hogyan töltötte karácsonyát Kippkopp, a gesztenyegyerek és kis barátja, a cinke. A(z) Kippkopp karácsonya (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
7,47 € 7,86 €

Kippkopp gyerekei


Egy öreg fa gyökerei között lakott Kippkopp, a gesztenyefiú és Tipptopp, a gesztenyelány. - Úgy szeretem ezt a kuckót! - szólt Kippkopp egy napon. - Szép, szép... - sóhajtott Tipptopp - csak hiányzik belőle valami. - Ugyan mi? - Hát... egy gyerek. - Ezen könnyen segíthetünk! ... Folytatás ›› - kiáltotta Kippkopp. - Azt hiszem, éppen megérett a vadgesztenye! Odasiettek a gesztenyefához, de csalódottan látták, hogy a fa alatt csak néhány tüskés, zöld gömböcske hever... A(z) Kippkopp gyerekei (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Télapó és Ezüstmackó


Senki sem gondolta volna, még maga Télapó sem, hogy mekkora galibát okoz, hogy Marcinak adja Ezüstmackót, és Mónikának pedig a labdát. Persze mindketten a macival szeretnének játszani! Marci megsajnálja a kishúgát, és eltervezi, hogy a megtakarított pénzén vesz egy másik Ezüstmackót. De sajnos ilyen játékot nem árulnak üzletben. Itt már csak Télapó segíthet! Marci hosszú, kalandos útra indul, és egy másik Ezüstmackóval tér vissza, így minden jóra fordul és boldogan telik a karácsony.
Vypredané
5,42 € 5,70 €

Boribon, merre jársz?


Minden gyerek, aki elmúlt két-három éves, ismeri Boribon történeteit. Ezzel a kemény lapos babakönyvvel immár a legkisebbek is szívükbe zárhatják Boribont. Meséljenek a képek - ezúttal Boribonról és a járművekről!
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Kippkopp a hóban


Kippkopp, a kis gesztenyegyerek története a cinkékkel, akiket megmentett az éhségtől és a hidegtől. A(z) Kippkopp a hóban (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp karácsonya


A történetből a gyerekek megtudhatják, hogyan töltötte karácsonyát Kippkopp, a gesztenyegyerek és kis barátja, a cinke. A(z) Kippkopp karácsonya (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
6,96 € 7,33 €