% Zľavy na hry %

Joe Navarro

autor

Árulkodó jelek


Szeretnél kitűnni a többiek közül? Szeretnéd átlagos karrieredet átlagon felülivé tenni a testbeszéd rejtett erejével? Úgy érzed, hiába minden szakértelmed, kreativitásod és motivációd, nem tudsz előrelépni?Joe Navarro, az egykori FBI-ügynök, a viselkedéselemzés nemzetközileg elismert szakértője, a "Beszédes testek" szerzője megosztja velünk a régen várt választ.Kiderül, mi történik valójában a munkahelyeden vagy épp az állásinterjúkon. Az "Árulkodó jelek"-ből megtanulhatod, hogyan fejleszd nem verbális intelligenciádat, hogyan használd a testbeszédet munkád során. Ha pedig állást keresel, megtudhatod, hogyan viselkedj, hogy a mindent eldöntő első benyomás rólad tökéletes legyen!
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Beszédes testek


Szeretnéd ránézésre kiismerni az embereket? Tudni akarod, hogy jöhetsz rá, ha valaki hazudik neked? A közhiedelemmel ellentétben az arc árulkodik legkevésbé az emberek valódi érzelmeiről. Az ujjaink, a lábujjaink vagy a szemöldökünk mozgása ellenben meglepően sokat elárul rólunk. Ahhoz, hogy megtanuljuk értelmezni a testbeszédet, a legkevésbé irányítható reakciókat kell kiismernünk, amit a különböző érzések kiválthatnak belőlünk! Joe Navarro, az egykori FBI ügynök, a viselkedéselemzés nemzetközileg elismert szakértője könyvéből mindezek mellett azt is megtudhatod, hogyan használd tudatosan a testbeszédet arra, hogy a főnököd, a családtagjaid, a barátaid vagy akár egy idegen pozitív benyomást szerezzen rólad!
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Veszélyes személyiségek


Naponta újabb és újabb tragédiákról szólnak a hírek - Newton, Boston, Aurora, Columbine. A riportokban számtalanszor elhangzik, hogy "bár voltak ugyan jelek, de senki nem foglalkozott velük". A szörnyű tragédiákon túl felettébb félelmetes az a tény, hogy a bűnözők kevesebb, mint 1%-át ítélik börtönbüntetésre. Ez egyben azt is jelenti, hogy az újságok minden egyes szalagcímére több millió, az átlagembert veszélyeztető helyzet jut. És a valódi bűneseteken túl ott vannak az őrült munkatársak, a fékevesztett családtagok vagy épp azok a kegyetlen szomszédok, akik bár fizikai fájdalmat nem okoznak, mégis folyamatosan megkeserítik az életünket. Vajon időben felismerhetjük az ilyen emberektől érkező fenyegetést? Joe Navarro, az FBI egykori ügynökének könyve megtanít a négy leggyakoribb "veszélyes személyiség" - a nárcisztikus, a ragadozó, a paranoiás és a labilis típus - azonosítására. Részletesen ismerteti az egyes típusok felől érkező fenyegetést. Így megvédhetjük magunkat, rövid és hosszú távon egyaránt. De ha mégsem tudtuk elkerülni a pusztító erő közelségét, bemutatja azt is, hogyan dolgozhatjuk fel az általa okozott traumát.
Vypredané
11,84 € 12,46 €

Three Minutes To Doomsday


It is 1988 and Florida-based FBI agent Joe Navarro divides his time between SWAT assignments, flying air reconnaissance, and working counter-intelligence. A body-language expert with an uncanny ability to "read" those he interrogates, Navarro is known as super-intense - an agent whose work ethic quickly burns out partners. He craves an assignment that will get him noticed by the FBI top brass but then again, as he'll come to learn: be careful what you wish for ...It was while on a routine assignment - interviewing a 'person of interest', a former US soldier named Rod Ramsay with links to another soldier, Clyde Conrad, recently arrested in Germany as a traitor - that Navarro thought he smelled a rat. He noticed a tic in Ramsay's hand when Conrad's name was mentioned. Not a lot to go on, but enough for Navarro to insist that an investigation be opened.What followed was extraordinary - and unique in the annals of espionage detection - a game of cat-and-mouse played at the highest level: on one side, an FBI agent who must not reveal that he suspects his target; on the other, a traitor, a seller of his country's secrets, whose weakness is the thrill he gets from sparring with his inquisitor. To prise from Ramsay the full extent of the damage he had wrought, Navarro had to pre-choreograph every interview because Ramsay was exceptionally intelligent, with the second highest IQ ever recorded by the U.S. Army. It would become an interrogation that literally pitted genius against genius - a battle of wits fought against one of the most turbulent periods of the 20th century - the demise and eventual collapse of the Eastern Bloc and the Soviet Union - and the very real possibility that Russia's leaders, in a last desperate bid to alter history's trajectory, might engage in all-out war. As Navarro was to learn over the course of nearly fifty exhausting and mind-bending interviews and interrogations, Ramsay had handed the Soviets the knowledge needed to destroy America and its western allies...In Three Minutes to Doomsday, Joe Navarro tells this extraordinary story for the first time - a story of the exposure and breaking of one of the most damaging espionage rings in US history whose treachery threatened the entire world.
Vypredané
17,05 € 17,95 €

What Every BODY is Saying


What you say is often far less important than how you say it. One of the harbingers of success is understanding how nonverbal cues such as body language, dress, and demeanor affect how you are perceived and understood. In this book Navarro, one of the leaders in nonverbal behaviours, demonstrates how to modify your subconscious statements to your greatest advantage and also read what other people are 'saying' nonverbally. These skills will increase your ability to accurately assess moods, decode behaviors, anticipate problems, avoid hidden pitfalls, influence negotiations, and understand the secret motivations of those around you.
Vypredané
19,90 € 20,95 €

The Dictionary of Body Language


From former FBI agent and bestselling author Joe Navarro, a field guide companion to his classic What Every BODY is Saying, revealing the more than 400 essential body language indicators.A decade after his huge international bestseller What Every BODY is Saying, which has sold more than half a million copies in the U.S. and been published in dozens of foreign territories, retired FBI agent Joe Navarro offers its follow-up. The Dictionary of Body Language is a companion "field guide" to What Every BODY is Saying, expanding the original work with hundreds of additional behaviours, and presenting them all in an easy-to-reference format.Moving from the head down to the feet, Navarro explains the hidden meanings behind the many conscious and subconscious things we do with our bodies. We learn how to tell a person's true feelings from movement and dilation in their pupils; what to watch for in the lips of a person who may be afraid, or lying; the many different varieties of arm-crossing, and what each one means; how the position of our thumbs when we stand akimbo reflects our mental state; and many other fascinating insights. The applications for readers are numerous, from the business environment to romantic relationships.After reading The Dictionary of Body Language, you'll have a new ability to read other people's true intentions, and to adjust your own body presentation so that you can convey the right messages.
Vypredané
12,83 € 13,50 €

A testbeszéd kézikönyve - Rejtett kommunikáció A-tól Z-ig


A Beszédes testek szerzőjének új könyve"Ha a nyelvet azért kaptuk, hogy eltitkolhassuk a gondolatainkat, akkor a mozdulatok célja a gondolatok leleplezése." John NapierJoe Navarro egész életét azzal töltötte, hogy másokat tanulmányozott. Az FBI különleges ügynökeként huszonöt éven keresztül dolgozott kémekkel és veszélyes bűnözőkkel mint a nem verbális kommunikáció szakértője. Nyugdíjba vonulása után szakértelmét tanácsadóként kamatoztatta, a mai napig előadásokat tart és nemzetközi sikerkönyveket ír.A testbeszéd kézikönyvében Navarro összefoglalja mindazt, amit a nem verbális kommunikációról tudni érdemes. Több mint 400 viselkedésmintát elemez, hogy bárki megérthesse a viselkedések és gesztusok mögött rejlő valódi szándékokat és érzelmeket.Megtudhatjuk, hogy mi a jelentése a tudatos és tudattalan mozdulatoknak, mi az árulkodó jele a hazugságnak, mit üzennek az egyes kéz- és testtartások. Ezáltal nemcsak könnyebben megérthetjük embertársaink valódi érzéseit, de mi magunk is tudatosabban kommunikálhatunk, ami mind a szakmai, mind a magánéletben hasznunkra válhat.o Mit jelent a pupillák változása? o Hogyan olvasható le valakinek a szájtartásáról, hogy hazudik? o Mit árul el lelkiállapotunkról csípőre tett kéznél a hüvelykujjunk helyzete? o Mi mindent árul el az érintés jellege és gyakorisága? o Létezik, hogy a járásunk és a lábtartásunk többet elmond rólunk, mint a beszédünk?És további sok száz trükk, hogy helyesen értelmezhessük mások viselkedését, és a legkedvezőbb fényben tüntethessük fel magunkat.
Vypredané
11,03 € 11,61 €

Veszélyes személyiségek


GYAKORLATI TANÁCSOK ÉS TESZTEK, HOGY ELKERÜLHESSÜK AZ ÉRZELMI ÉS A FIZIKAI BÁNTALMAZÁSTÉletünk során valamennyien találkozunk veszélyes személyiségekkel. Lehetnek családtagok, partnerek, házastársak, közeli és távoli barátok, munkatársak vagy akár ismeretlenek. Ha akár csak felületes ismeretségbe kerülünk ezekkel a veszélyes személyiségekkel, könnyen áldozatokká válhatunk. Ezek az emberek annyira sérültek és érzéketlenek, hogy mi hisszük magunkat felelősnek az általuk okozott szenvedésért, miközben ők maguk hallani sem akarnak mérgező viselkedésük megváltoztatásáról.A Veszélyes személyiségek segít az ilyen személyiségtípusok felismerésében, és konkrét tanácsokat ad, hogy szükség esetén hogyan kezeljük, illetve kerüljük el őket. A kötetben olvasható figyelmeztetések akár életmentőek is lehetnek, de legalábbis megakadályozhatják, hogy súlyos lelki, fizikai vagy anyagi sérelmet szenvedjünk.Joe Navarro, az FBI egykori különleges ügynöke bemutatja a narcisztikus, a ragadozó, a paranoiás és az érzelmileg labilis személyiségek meghatározó vonásait, hogy miként viselkednek, milyen érzéseket váltanak ki belőlünk, illetve hol és hogyan találkozhatunk velük. A szakértő által összeállított gyorsteszteknek köszönhetően bárki könnyen értelmezni tudja a figyelmeztető jeleket, és ezáltal felismerheti és elkerülheti a fenyegető helyzeteket.
Vypredané
11,03 € 11,61 €

Be Exceptional


From internationally bestselling author and retired FBI agent Joe Navarro, a ground-breaking look at the five powerful principles that set exceptional individuals apart. Joe Navarro spent a quarter century with the FBI, pursuing spies and other dangerous criminals across the globe. In his line of work, successful leadership was quite literally a matter of life or death. Now he brings his hard-earned lessons to you. Be Exceptional distils a lifetime of experience into five principles that outstanding individuals live by:Self-Mastery: To lead others, you must first demonstrate that you can lead yourself. Observation: Apply the same techniques used by the FBI to quickly and accurately assess any situation. Communication: Harness the power of verbal and nonverbal interaction to persuade, motivate, and inspire. Action: Build shared purpose and lead by example. Psychological Comfort: Discover the secret ingredient of exceptional individuals. Be Exceptional is the culmination of Joe Navarro's decades spent analysing human behaviour, conducting more than 10,000 interviews in the field, and making high-stakes behavioural assessments. Drawing upon case studies from history, compelling first-hand accounts from Navarro's FBI career, and cutting-edge science on nonverbal communication and persuasion, this is a new type of leadership book, one that will have the power to transform for years to come.
Vypredané
17,05 € 17,95 €