! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Beletria pre chlapcov strana 3 z 3

Chlapec Majo je starším bratom dievčatka, slušný, usmievavý, stále s knihou v ruke. Po škole chodí do kníhkupectva a trávi tam svoje popoludnie. Knihožrút je tiež jeho kamarát avšak občas, keď Knihožrút vyvádza, musí za neho hasiť neplechu, ktorú Knihožrút vyviedol. Na oplátku mu Knihožrút vždy poradí super knižku práve podľa jeho gusta.
Nižšie nájdete výber obľúbených Majových knižiek pre chlapcov.

  • 5 /5

Tigrí tím: Tajná úloha pre upíra


Tajný odkaz vyláka kamarátov z Tigrieho tímu v noci na cintorín. Keď sa medzi náhrobkami zjaví postava upíra, poriadne ich to vydesí. Tigrí detektívi sa radšej ukryjú, ale nočná príhoda im nedá spať. Vrátia sa teda na cintorín, tentoraz sa im však do cesty pripletú ďalšie záhadné postavy oblečené v čiernom a začnú ich prenasledovať. Dokážu Bea, Luk a Patrik vyriešiť túto záhadu alebo na cintoríne naozaj straší? Zapoj sa do pátrania aj ty a zaži veľké dobrodružstvo!
Vypredané
9,49 € 9,99 €
  • 5 /5

Maťko a Kubko - 12. vydanie


Hore v horách, kde kopce vyliezajú jeden druhému na plecia, aby dovideli čo najďalej, pasú ovce valasi. Oviec je veľa, valasi dvaja, Matej a Jakub, a jeden pes. Ale ešte viac ako oviec je vari toho, čo sa im pri pasení pritrafilo. Dozviete sa, ako okrem oviec i búrku napásli, s medveďom sa skamarátili, učili kukučku kukať a vílu ovečky dojiť...Slovenský detský bestseller nepochybne patrí k najvydávanejším a najpredávanejším rozprávkovým knihám a získal niekoľko ocenení.
Vypredané
7,35 € 7,90 €
  • 5 /5

Minecraft: Stavebné chuťovky


Táto kniha je plná malých zábavných projektov, ktoré si môžete v Minecrafte postaviť. Podrobné návody, rôzne staviteľské finty a tipy vás naučia novým trikom a zároveň preskúšajú vaše zručnosti pri tvorbe ministavieb, ktorými zapôsobíte na svojich kamarátov.
Vypredané
9,49 € 9,99 €
zľavy Haba
  • 4,8 /5

Krajina príbehov 7: Príbeh mágie


Mágia ti otvorí cestu k slobode Keď štrnásťročná Brystal objaví zakázanú časť knižnice a v nej knihu o mágii, navždy to zmení jej život. Vďaka nej totiž zistí, že dokáže čarovať! Lenže v Južnom kráľovstve ženy nesmú čítať a mágia je nezákonná. Pred prísnym trestom ju zachráni tajomná madam Počasitá, ktorá ju privedie do magickej akadémie, kde sa má naučiť, ako sa stať vílou. Brystal a jej spolužiaci však odhalia zlovestné sprisahanie, ktoré ohrozuje svet i mágiu samotnú. Bude v ich silách zastaviť hroziacu katastrofu?
Vypredané
14,24 € 14,99 €
  • 5 /5

Minecraft - Kniha prežitia so samolepkami


Túžite po dobrodružstve? Urobte prvé kroky do nebezpečného sveta Minecraftu s touto oficiálnou Knihou prežitia so samolepkami. Vnútri nájdete stovky samolepiek, pomocou ktorých vytvoríte užitočné predmety, zhotovíte si úžasné brnenie a postavíte svoju prvú základňu. Taktiež zistíte, kde presne vyťažíte vzácne rudy, na ktorých miestach nájdete prirodzene vytvorené stavby a ktorým mobom by ste sa mali radšej vyhýbať. Stačí, ak správne splníte všetky úlohy.
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 5 /5

Tigrí tím: Démon z magickej lampy


Na Tigrí tím čaká ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo. Tentoraz sa odohráva v egyptskej Káhire, kde partia navštívi Beinho otca. Bohatý podnikateľ, ktorý žije uprostred púšte, dvojhlavý had a muž so šiestimi prstami, ktorému patrí magická lampa? Tigrí detektívi sú vtiahnutí do víru desivých udalostí, a keď Luk vyčaruje z magickej lampy démona, nový prípad naberá rýchly spád.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Tigrí tím: Záhada strašidelného domu, 2. vydanie


Bea, Luk a Patrik náhodou pri výlete na bicykloch objavia starý dom, o ktorom kolujú čudné chýry. Zdá sa, že s polorozpadnutým domom naozaj nie je niečo v poriadku. Traja kamaráti sa rozhodnú vkradnúť do domu. Na stole objavujú zarámovanú starú fotografiu. No len čo sa jej dotknú, stane sa niečo strašné...
Vypredané
9,49 € 9,99 €
  • 4,6 /5

Tigrí tím - Prastará hladomorňa


Tigrí tím sa dostal do problémov. Spoločenstvo Bielych rytierov ich chce prinútiť, aby našli prastarú hladomorňu, v ktorej je v zajatí držaný jeden z ich členov. Ak to Tigrí detektívi odmietnu, vydierači hrozia tým, že unesú Beinu tetu! Luk, Bea a Patrik sa teda púšťajú do horúčkovitého hľadania, pri ktorom im neraz ide doslova o život...
Vypredané
9,49 € 9,99 €
  • 5 /5

30 výnimočných futbalistov, ktorí vošli do dejín


Toto sú príbehy šampiónov, ktorí majú všetko potrebné: zručnost s loptou, tvorivú víziu, silu či rýchlosť. A predovšetkým majú odvahu. Sú to príbehy futbalistov od Lionela Messiho po Cristiana Ronalda, od Gigiho Buffona po Pelého a mnohých ďalších. Príbehy 30 najlepších futbalistov sveta, ktorí prepísali dejiny futbalu. Prečítajte si fakty a zaujímavé príhody, ktoré vám rozpovedia vzrušujúce príbehy o prekonávaní samých seba, nádeji, rozprávkovom bohatstve a štedrosti či odhodlaní vytrvať. Ale najmä o túžbě vyhrať.
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Vítajte vo svete plnom kníh a knižných priateľstiev!

Skamaráťte sa s knižnými postavičkami, ktoré vás hravo prenesú svetom kníkupectva, s odborníkom na knihy Knihožrútom, usilovným dievčatkom Adelkou, jej starším bratom Majom, cestovateľkou Lastovičkou Soničkou, strážnym psíkom Dorkou či nezbednými myškami Miškou a Riškou.
Každá postavička vám predstaví svoje obľúbené stránky, rôzne knižky, a podľa žánru poradí kde hľadať a čo čítať.

Zároveň vás na všetkých predajniach Panta Rhei čaká Knižný guru, predajca označený ružovou šatkou, ktorý vám s radosťou poradí v spleti detských kníh. V spolupráci s odborníčkami odporučíme aj knižky pri problematike s čítaním, rozbehneme diskusiu na túto tému a porozprávame sa, ako sa učiť čítať a čo robiť, ak to nejde ako po masle.

Ambasádorom projektu nemôže byť nikto iný ako Miro Jaroš! A čo viac? Pripravil si exkluzívne pre vás pieseň o knihách a vyzýva do knižného tanca! Sledujte naše sociálne siete pre viac informácii, zapojte sa do tanečnej výzvy a získajte balík detských kníh na celý rok.

Tešíme sa na vás v predajniach Panta Rhei, či eshope www.pantarhei.sk.