! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Black Friday v Panta Rhei strana 88 z 88

Myška v tekvici plyšová hračka JELLYCAT


Každý potrebuje tajný úkryt a Myška v tekvici je v schovávaní naozaj dobrá! Táto maslová myška našla tekvicu takej správnej veľkosťti aby sa zmenila na útulný domček ! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie
Vypredané
16,00 € 31,99 €

Ramblers riečny Jazvec plyšová hračka JELLYCAT


Ramblers riečny Jazvec, sa chystá na prechádzku do búrlivého počasia. Tento jazvec je oblečený v sivom kabátiku so zeleným šálom omotaným okolo krku vždy pripravený zazrieť vystrašených drobných chrobáčikov. UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru.Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,50 € 30,99 €

Zvonkohra s 13 rolničkami


Hudobná hračka s veľkými roľníčkami, ktorá tým najmenším deťom dáva možnosť sprevádzať pesničky, tanec a cvičenie. Vynikajúca a obľúbená hračka, ktorá podporuje zmysel pre rytmus. Hračky hudobné nástroje Goki prebúdzajú u detí už od útleho veku záujem o hudbu a majú veľmi pozitívny vplyv na ich vývoj. Hra s detskými hudobnými nástrojmi je bezprostredná a jednoduchá, deti získavajú cit pre rytmus, ideálne rozvíja zmyslové vnímanie, koordináciu, schopnosť sústrediť sa, učia sa vyjadrovať emócie a odbúravajú napätia. Nechávajte hudobné nástroje pre deti ľahko prístupné. Hra na hudobné hračky má vplyv na ich kreatívne i konštruktívnu myslenie a muzicírovaniu aj v malej skupinke im sprostredkúva pozitívne emócie zo spoločného zážitku. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,89 € 6,99 €
zľavy Haba

Sada MAPED Creativ Artist Board Magnetická tabuľa


Súprava obsahuje 1 magnetickú tabuľku, 13 magnetou s motivmi príšeriek, 6 farebných fixú Marker´s Peps a handričku. Na magnety a tabuľku ide malovat fixami, a znovu farby setrít a malovať znovu.
Vypredané
15,40 € 22,00 €

MiniBox MAPED Creativ Papierová bábka Strašiak


Papierová bábka strašiaka pre vlastné dotvorenie a rozhýbanie. Súprava obsahuje 6 farebných ceruziek, farebné bavlnky na prevlečenie, 1 hárok obojstranných okrúhlych samolepiek a ďalšie príslušenstvo. Na zostavenie nie je potrebné lepidlo. Výška bábky je 30 cm. Vhodné pre deti od 5 rokov.
Vypredané
5,10 € 7,29 €

MiniBox MAPED Creativ Zamatové maľovanie Pokladnička


Súprava obsahuje 6 farebných fixiek Color´Peps Jungle a papierovú skladačku malej pokladničky, ktorú možno vyfarbiť podľa vlastnej predstavy. Zamatové časti zabránia prekresleniu farieb pri vymaľovávaní. Pri vhodení mince pokladnička zamáva. Rozmer pokladničky 7 x 6,5 cm. Vhodné pre deti od 4 rokov.
Vypredané
5,10 € 7,29 €

Aladine Akrylový priehľadný blok Stampo CLEAR 5 x 8,5 cm


Transparentný akrylový blok na upevnenie gélovej pečiatky. Jednoduchá aplikácia bez použitia lepidla. Pre ľahšiu manipuláciu a presné umiestnenie pečiatky. Veľkosť 5 x 8,5 cm, s kvalitnými zabrúsenými hranami.
Vypredané
7,99 €

Aladine Gélové pečiatky Stampo CLEAR Lapač snov 13 ks


Súprava dekoratívnych gélových pečiatok. Jednoduché a presné umiestnenie pečiatky vďaka transparentnému prevedeniu. Vhodné použiť s akrylovým blokom pre ľahkú manipuláciu. Možno využiť aj na potlač textilu – s ohľadom na jemnú grafiku, odporúčame využiť textilný vankúšik. Atraktívne dizajny pre tvorenie všetkého druhu.
Vypredané
10,99 €

Black Friday knihy

Knihy so zľavami až -83% kúpite na e-shope Panta Rhei.