! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Romantická beletria strana 460 z 463

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

V ringu


Brooke Dumasová se vždy toužila dostat na olympijské hry. Její sen o zlatu roztříštilo zranění kolene, nyní proto jako fyzioterapeutka pomáhá podobně zraněným sportovcům. Nejlepší kamarádka Melanie ji jednoho dne zavede na zápas v boxu, který jí změní celý život – potká zde slavného zápasníka Remingtona Tatea. Brooke je přesvědčena, že to jediné, co po ní chce, je rychlovka na jednu noc, on si ji ale najme jako svou fyzioterapeutku. Brooke to k Remingtonovi přitahuje, chce ho víc, než kdy chtěla cokoli jiného, on se ale drží zpátky. Remington chce poprvé v životě skutečný, vážný vztah, nejprve ho ale Brooke musí opravdu poznat – i se všemi jeho temnými tajemstvími.
Predaj skončil
8,50 €

dostupné aj ako:

Úplne najviac


Milujete niekoho, ale je to iné, než ste dúfali? Hľadáte niekoho, ale nie a nie ho nájsť? Chcete zmeniť svoj život, ale namiesto toho život mení vás? Čítajte. Niet lepšieho lieku na pocit, že svet a ľudia v ňom sú trochu divní. Alebo že ste divní práve vy. Deviata kniha Maxima E. Matkina predstavuje hrdinov, ktorí sú ako vy alebo ako ľudia, ktorých poznáte: Mladá žena na ceste pomsty. Muž s kliatbou sexuálneho štvanca. Otec, ktorý tápa v chaose reality a predstáv. Učiteľka očarená ukrajinským robotníkom. Dievča, ktoré chce vyliečiť svet. Lekár, ktorému dochádza, že všetko je inak. Krásna žena v okamihu, keď pochopí, že všetko je dočasné. Muž, ktorý vie viac než ostatní. Všetci túžia po láske a každý z nich robí celkom iné veci, ktorými sa jej vyhýba a zároveň snaží priblížiť. Všetci sa nakoniec stretnú v miestnosti bez okien, kde čakajú na zázrak. Otázkou je, či sa dá veriť v existenciu zázrakov a či máme schopnosť ich rozoznať, keď skutočne prídu. Nie ste to, čo cítite, ale to, čo robíte.
Predaj skončil
7,99 €

dostupné aj ako:

Čierna princezná a ryšavý poddaný


Čierna princezná a ryšavý poddaný, kniha prvá je prvý diel románu napísaného mladou autorkou, ktorej cieľom nebolo dostať svoje dielo k čitateľom ale čitateľov do príbehu k hlavným hrdinom. Síce názov obsahuje slovo princezná a poddaný, no jedná sa skôr o metaforu ako o príbeh spred pár storočí z kráľovského dvora. Hlavnou postavou je Mária Elena Orntová (priateľmi nazývaná Nena), osemnásťročné dievča tvrdohlavej a arogantnej povahy (princezná), ktorá spozná po presťahovaní Olivera a Jamesa, chudobnejších no milých, usmievavých, svojských, vtipných susedov, dvojčatá. Naučí sa smiať, mať rada, ľúbiť, robiť veci pre druhých, no dokonca aj plakať a smútiť. Ako dopadne takéto spojenie skúšané osudom? Je jeden z nich jej osudovou láskou (poddaný)? Nech sa páči, vojdite do príbehu a dozviete sa. Ukážka z diela Nena O. - Vystavala som okolo seba imaginárny múr, ktorý si dokázal prekonať až ty. Minule som si prečítala krásny citát od A. D. S. Exupéryho, ktorý znel: „Láska začína tam, kde sme schopní prestať myslieť na seba a ochotní vykonať niečo pre druhého, čo nás niečo stojí“. A dospela som k záveru, že tento citát je presne o nás dvoch. Po tom zbúranom múre viac nemyslím na seba. Myslím len na teba, aká som vďačná za každý jeden okamih s tebou, ako ti môžem zas dokázať, že ťa neskutočne milujem a kedy ťa opäť uvidím. Si to, prečo ráno vstávam, si ten kto ma robí šťastnou a kto je moje všetko. Z tohto dôvodu si ťa beriem, sľubujem pred všemohúcim Bohom, že ti budem vernou manželkou, že ťa nikdy neopustím ani v šťastí ani v nešťastí, ani v zdraví, ani v chorobe, a že ťa budem milovať a ctiť si ťa po všetky dni svojho života. O autorke Nena Turner je slovenská spisovateľka z Prešova, narodená v roku 1991 pod znamením váhy. Z literatúry obľubuje fantasy, romány, anime komiksy a sama o sebe tvrdí, že je prehnanou romantičkou. Čo sa týka jej tvorby, tak píše od dvanástich rokov a odvtedy je Nena Orntová jej hlavnou postavou s ktorou sa v každom diele stotožňuje. Jej snom je vydať rad románov a poviedok pri ktorých by bola Nena Orntová nástrojom ako vtiahnuť čitateľov do deja a odbremeniť ich od každodennej reality (nudy, smútku, negatívnych emócií).
Predaj skončil
3,80 €

Profesor


Charlotte Brontë, autorka nesmrteľného románu Jane Eyrová, napísala veľké príbehy plné citov a vášní. Jej nezameniteľný štýl rozprávania jej priniesol celosvetovú popularitu a uznanie. Dnes zaraďujeme jej diela už do svetovej klasiky, ale je až neuveriteľné, ako si dokáže stále podmaňovať ďalšie generácie čitateľov. Hlavným hrdinom jej románu Profesor je William Crimsworth, ktorý hľadá vo svete svoje miesto i blízku dušu. V detstve stratil rodičov, ujala sa ho rodina a tá ho poslala na štúdiá, ale zaobchádza s ním ako s nesvojprávnym a menejcenným jedincom. William túži byť nezávislý, vzbúri sa proti ujcom i násilníckemu bratovi a odíde za prácou do Bruselu. Neznáme prostredie je voči nemu, ako voči cudzincovi, nevraživé. Napokon až vďaka povolaniu učiteľa angličtiny si konečne ujasní, čo od života očakáva.
Predaj skončil
9,99 €

dostupné aj ako:

Anjeli nespia


Nové vydanie prvého bestselleru známej spisovateľky a scenáristky Barbory Kardošovej určite poteší všetky čitateľky, ktoré túto knihu márne v kníhkupectvách hľadajú. Autorka kníh Sladko v ústach , Vydať sa a zomrieť a Medium Love v nej perfektne rozohráva spleť vzťahov ľudí túžiacich po láske. Diabolsky nekompromisná Lala je bývalá letuška. Je čerstvo rozvedená a žije so svojím štvorročným synom Jimom. Tejto príťažlivej tridsiatničke sa snívajú iba dva druhy snov – katastrofické letecké alebo pornografické, v ktorých hrá vždy hlavnú úlohu. Lala sex potrebuje, bez neho stráca imunitu. A nerobí jej problém dostať ktoréhokoľvek chlapa. Božsky nekompromisná tridsiatnička Irma žije sama s tromi mačkami, zbaliť chlapa sa radšej nepokúša, vždy to zle dopadlo. Platonicky miluje záhadného muža. Adam žije sám. Ťahá mu na štyridsať a nevie sa spamätať zo smrti svojej jedinej lásky. Bojí sa snívať, lebo v snoch sa k nemu stále vracia nebohá Gréta. Všetci traja sa už aspoň raz v živote poriadne popálili. A hoci sa nepoznajú, musia sa stretnúť, spoznať a zblížiť. Občas totiž musíme uzrieť cestu niekoho iného, aby sme našli tú svoju.
Predaj skončil
7,99 €

dostupné aj ako:

Ľudské telo


Autor dnes už kultovej knihy Osamelosť prvočísiel prichádza s ďalším, rovnako zaujímavým a pútavým románom. Rota mladých chlapcov, z ktorých najmladší má sotva dvadsať rokov, má pred sebou prvú veľkú životnú skúšku, vojenskú misiu v Afganistane. Pri odchode vojaci ešte netušia, že miesto, kam ich posielajú, je jedno z najnebezpečnejších území celého konfliktu – základňa ICE v oblasti Gulistan. Chlapci, vyčerpaní horúčavou, nudou a strachom zo smrti, na základni žijú, ako im to dovoľujú okolnosti: prehlbujú priateľstvá i vzájomné kontrasty, hľadajú rozptýlenie a navzájom si vyvádzajú nebezpečné kúsky. Zato v noci sa ich zmocňujú spomienky. V absolútnom tichu, tichu civilizácie i prírody, počúvajú tlkot vlastného srdca, šum svojho vnútra, neustávajúcu aktivitu ľudského tela. Opäť ho pripravuje a vydá vydavateľstvo Slovart a bude opakom predchádzajúceho melancholického titulu, ktorý vyšiel v anglickom jazyku pod názvom The Human Body.
Predaj skončil
9,99 €

dostupné aj ako:

Děti nikoho


Když David, John a malá Susanne osiří, skončí v rukou krutého strýce. Chlapci se rozhodnou, že utečou. Sestřičce slíbí, že se pro ni vrátí. Tehdy netuší, co dívenku u strýce čeká. V Nairobi lepší život nenajdou, skončí v dětského gangu, kde platí tvrdé zákony, drogy a násilí. John se z gangu vymaní díky dívce Kioni, zatímco Davida spaluje pocit viny za smrt malé sestry…
Predaj skončil
6,00 €

dostupné aj ako:

Svet podľa Garpa


Román plný absurdít, nečakaných situácií a náhod, ako i obyčajnej ľudskosti a koncov, ktoré napriek všetkému úsiliu nemôže človek odvrátiť. Hlavným hrdinom je Garp, neobyčajný človek plný obyčajnej ľudskej túžby, ktorého životné osudy poznačí už jeho počatie – jeho matka si zaumieni mať dieťa bez partnera a za otca si vyberie nevyliečiteľne chorého vojaka T. S. Garpa, ktorého ošetruje. Matka vplýva na Garpa po celý život. Všetky postavy knihy (Garpova matka, manželka Helen, jej milenec, synovia), ako aj ich skutky pôsobia reálne a nečakanou silou. Každý má nejaké sny a usiluje sa ich uskutočniť, no keď ich uskutoční, stanú sa ťaživou nočnou morou, ktorej sa dá uniknúť iba smrťou. Garp vychovávaný excentrickou matkou Jenny Fieldsovou, ktorá sa rozhodla mať dieťa bez manžela dospieva pod jej vedením do svojráznej osobnosti. Spoločne odídu do Viedne s jediným cieľom: písať. Jenny napíše svoj životopis Sexuálne podozrivá, ktorý sa stane bestsellerom a stane sa uznávanou autoritou v ženskom hnutí. Garp, aby sa mohol oženiť s Helenou, napíše poviedku. Jeho tvorba je však príliš afektovaná a Garp si v nej rieši najosobnejšie bolestné zážitky, ktoré ho ako desivé predstavy, neustále prenasledujú. Slávnym sa stane až po napísaní bulvárneho románu Svet podľa Bensenhavera, ale úloha, ktorú má ako úspešný spisovateľ na verejnosti plniť, ho zaskočí nepripraveného. Román je plný groteskných situácií, ktoré sa dotýkajú citlivých tém dneška – individuality osobnosti, sexuality, ženského hnutia, násilia a strachu z nešťastia. Z tejto bohatej mozaiky obrázkov sveta vystupuje do popredia Garpove neúnavné snaženie chrániť šťastie a kľud svojej rodiny.
Predaj skončil
6,99 €

dostupné aj ako:

Tajomstvo tvojho rodu


Adriana Langová pracuje ako redaktorka časopisu Živé dejiny. Miluje záhady a kvôli skvelým článkom neváha prenocovať na tajomných miestach. Téma, ktorú si tentoraz vyberie, prevráti jej život hore nohami. Privedie ju na miesto, kde prestane rozumieť samej sebe, kde ju klamú všetky zmysly a kde netuší, čo je sen a čo skutočnosť. Ako to, že pozná reč, ktorá jej má byť cudzia? Kto je ten nevšedný muž, čo žije na tajuplnom hrade v horách? A prečo ju tak neodolateľne priťahuje? Akoby to nestačilo, Adriana sa zamotá do príbehu starého rodu a vôbec netuší, že je ohrozený jej život. A nielen ten jej... Autorka úspešnej knihy Všetky moje tváre nás aj vo svojom ďalšom románe vtiahne do príbehu plného napätia, tajomstiev a lásky.
Predaj skončil
5,90 €

dostupné aj ako:

Júlia különszám 63.


Natalie Anderson: Olthatatlan vágyPenny nem akar tartós kapcsolatot, állandó lakhelyet vagy munkát, mivel egy évnél tovább nem bírja sehol. Carterrel is csak futó viszonyt tervez, s a férfinak eleinte nincs is ez ellen semmi kifogása. A szűkre szabott egy hétben szenvedélyes éjszakákat és nappalokat töltenek el együtt, de aztán elérkezik a búcsú pillanata…Heidi Rice: Hiába futszMár az első találkozásukkor leveszi a lábáról Mac Brody, a híres színész a félénk Pennyt. A lány nem is ellenkezik, amikor a férfi futó kalandot ajánl neki, és kiköti, csak szexet akar, szerelemről szó sem lehet. Ám az érzelmeknek nem lehet parancsolni…Kate Hardy: Könnyű kaland, extrákkalVégre teljesül Ella régi álma, és egy váratlan nyereménynek köszönhetően ellátogathat Rómába. Hamarosan bizalmas viszony szövődik közte és a jóképű idegenvezető, Rico között. Mivel a múltban mindketten sokat csalódtak, megállapodnak, hogy ők csak futó ismerősök lesznek, extrákkal…Brenda Jackson: Szerelmünk érintéseA tengerparton kocogva Kendra szíve vadul zakatolni kezd, amikor a távolban megpillant egy férfit. Ez csak egyet jelenthet: Slate Landis visszajött a városba…
Predaj skončil
4,22 €

Bianca 281–282.


Susan Crosby: Szenvedély a négyzeten"Egy üres házra kell vigyáznom?" – csodálkozik Marcy, hiszen még sosem kapott ilyen megbízást. Ám mivel pillanatnyilag ez az egyetlen állásajánlata, igent mond. Úgy érzi, valami nem stimmel, de mivel az ingatlan tulajdonosa egy besavanyodott matematikaprofesszor, nem aggódik különösebben. Ám egy éjjel hirtelen ott áll elotte a férfi, és kiderül, hogy Eric maga a megtestesült csábítás...Leigh Duncan: Mint a hurrikán  Cocoa Beach kihalt utcáit csak egyetlen ember járja: Brett Lincoln, a jóképu rendor. Ellenorzi, hogy minden lakos idoben távozott-e az otthonából a közelgo hurrikán miatt. Egyszer csak mozgást érzékel az egyik házban, amelyet nemrég adtak bérbe, és gondolkodás nélkül bekopog. Gyönyöru, fiatal no jelenik meg az ajtóban, aki nem is hallott a közelgo veszélyrol...
Predaj skončil
4,79 €

Júlia különszám 61.


Sharon Kendrick: Valentin-napi vendetta A Valentin-napi bál pompás alkalom, hogy a csinos rendezvényszervezo, Fran megleckéztesse a barátnojét elcsábító, majd galádul cserbenhagyó Sam Lockhartot. A lány egy percig sem kételkedik az igazában, ám hamarosan ráébred, hogy tévedett...Natalie Anderson: Szerencsés baleset Az önbizalomhiánnyal küzdo Kelsi épp egy szépségszalonba igyekszik, amikor belehajt a pirosba, és elüt egy fiatal férfit. A lány a sokktól majdnem rosszul lesz, ezért az "áldozat" meghívja egy kávéra, hogy megnyugtassa. Ezzel egy rendhagyó kapcsolat veszi kezdetét...Robyn Grady: Szerelemterápia A férfiakban csalódott Phoebe be akarja bizonyítani saját magának, hogy képes a szenvedélyes szerelemre, csak a megfelelo alanyt kell megtalálnia hozzá. Nem kell sokáig keresnie, mert úgy tunik, Matt minden szempontból megfelel...
Predaj skončil
4,22 €

Negyven felé a pártában – nőcik a pácban


De tényleg, hol bujkálnak az egyedülálló pasik? Bori és Cica a negyvenes éveikben járnak, csinosak, intelligensek és humorosak. Ja, és szinglik. Ok ketten már tényleg mindent megpróbáltak a hosszú évek alatt, hogy felkutassák a férjnek valót, azonban igyekezetük eredménytelen maradt. Valami mindig hiányzott... a pasikból. Bori nyitott, minden pasiban a nagy O-t keresi, Cica viszont válogatós. Miért nem lelik a PASIT? Elkeseredés helyett humorral élik meg a pasizással teli mindennapokat. A balul elsült randik csajos összeröffenéseik könnyesre nevetteto sztorijaiként vonulnak be életük történetébe. A két kényszerszingli Isztambulba utazik pihenni, ahol hihetetlen kalandokban van részük, és az is kiderül, végre rájuk mosolyog-e a szerencse. R. KELÉNYI ANGELIKA boldog házasságban él, karaktereit valós személyek ihlették, a történetek nagy része valóban megtörtént, még ha néha nehezen hihetoek is. Új regénye ismét megnevetteti az olvasókat, ami gyógyír minden bajra.
Predaj skončil
4,20 €

Bianca 275–276.


Laura Marie Altom: Ki érti a noket? Rohamléptekkel közeledik a karácsony, de szegény Jess házában egyáltalán nem áhítatos a hangulat. A két eleven kislány igencsak próbára teszi az egyedülálló anyuka türelmét, ráadásul a kedvenc kiscsikójuk is folyton bajba keveredik. A legnagyobb felfordulás közepette betoppan hozzájuk a jóképu Gage, de Jess élete mégsem lesz sokkal egyszerubb... Alison Leigh: Szilveszteri tuzijáték Remekül kigondoltam mindent, állapítja meg elégedetten Drew. Eloször is látszatházasságot köt asszisztensnojével, a gyönyöru Deannával, így apja rá fogja bízni a családi cég vezetését. Csakhogy amikor Szilveszter éjszakáján a párocska elkezdi a szerepjátékot, a lányt elborítja a szenvedély, és a pattogó szikrák összekeverednek a tuzijáték petárdáival...
Predaj skončil
4,79 €

Melón sa vždy smeje


Niektoré knihy rastú postupne ako stromy, postupne sa im rozrastajú koruny, plné vzduchu, poletujúcich vtákov, plné ovocia. Príbehy spisovateľa Adama a jeho ženy, lekárky Škorice, sú práve z takýchto prírodných materiálov: každá haluz, každý konárik je ich ďalším a ďalším pokračovaním, vyrastajúcim z toho istého kmeňa. Ich rozprávačom môže byť napríklad vietor, ktorý to lístie, aj po opadaní, znovu a znovu pozošíva, vytvorí v nich nové vlny. Ich putovanie, vychádzajúce z omamného tepla objatí, tíchne presne na tom brehu, kde sa smejú dva dozreté melóny.
Predaj skončil
7,99 €

dostupné aj ako:

Tri brehy Dunaja


Príbeh tohoto historického románu sa odohráva krátko po skončení prvej svetovej vojny a vyhlásení vzniku Československej republiky. Vojna poriadne zasiahla do osudov protagonistov, ale ich skutočný boj sa ešte len začína. Michal, ktorý prerušil štúdiá v Prahe, pôsobí ako dôležitý predstaviteľ novej československej armády. Šándor, jeho priateľ zo strednej školy, sa ako Maďar a syn popredného prešporského advokáta ocitne na druhej strane barikády – medzi tými, ktorý by radi dosiahli pripojenie Prešporka k Maďarsku. Navyše Šándor miluje Michalovu sestru Hanku. Politická situácia sa zo dňa na deň mení a na jej pozadí sa odohrávajú osobné drámy.
Predaj skončil
9,99 €

dostupné aj ako:

Doktor Glas


Přední švédský spisovatel Erik HjalmarFredrikSöderberg se narodil v roce 1869 ve Stockholmu a zemřel roku 1941 v Kodani, kam se odstěhoval v roce 1917. Uznání mu přinesl deníkový román Doktor Glas, který si ve švédské literatuře získal významné místo. Bylo o něm napsáno mnoho studií, jeho myšlenková atmosféra je silně ovlivněna filozofickými směry, které byly moderní na přelomu století a jejichž nositeli byli kupříkladu Schopenhauer, Nietzsche, Darwin a Freud. Knihu lze číst jako román milostný i kriminální. Jeho hlavní předností však je popis vnitřních myšlenkových pochodů titulní postavy doktora Glase, jenž se rozhoduje, zda má zabít muže, který týrá a ničí svou manželku, s níž se Glas sblíží. Ve Švédsku je znám pojemglasovská otázka, pod nímž se rozumí problém, zda člověk smí posloužit dobré věci tím, že někoho zabije, tedy zda smí brát spravedlnost do vlastních rukou. Záporná odpověď vyplývá ze samotného vyústění děje. Doktor Glas zůstává i po činu velice nešťastným člověkem, ba ještě nešťastnějším, než byl dříve. Ani jeho „spolupachatelka“ paní Gregoriová na tom není lépe. Ta zase trpí podle motta knihy: „Tělesná slast a neskonalá samota duše.“
Predaj skončil
2,49 €

Vyvolená


Druhý román talentovanej autorky ponúka nezabudnuteľný príbeh o veľkej láske zrodenej z veľkého hnevu a odpustenia. Od začiatku bolo všetkým jasné, že je iná ako ostatné, no svojím vzdorom dosiahla iba poníženie. Už pri prvom pohľade na ňu vedel, že je vyvolená jeho srdca. Bol však presvedčený, že láska sa dá aj vynútiť... Koľko času musí prejsť, aby pochopil, že v láske niet miesta pre strach a moc? Koľko času musí prejsť, aby jej srdce prijalo ponúkanú lásku?
Predaj skončil
6,60 €

dostupné aj ako:

Pachuť slov


Má tridsať, je čerstvo rozvedený a už to takmer strávil, leží v nemocnici s komplikovanou zlomeninou a zrazu má chuť zo všetkého sa vypísať. Z toho čo bolo, aj z toho, čo nie je, a pritom mohlo byť. Kniha vyjde, má úspech a zrazu sa jej dej začína prenášať do života. Je to iba zhoda náhod alebo si to takto naprogramoval? Túžby sa stávajú realitou. A potom je tu ona, trošku workoholička, trošku zábudlivá, v manželstve, kde to začína škrípať. Kamienok hodený do okna ich na chvíľu spojí. A tá chvíľa má pre oboch význam, iný, ako si mysleli na začiatku.
Predaj skončil
6,99 €

dostupné aj ako:


Milujete zamilované príbehy plné vášnivého iskrenia? Vybrali sme také, kde sa miesia osudové vyznania i sklamanie. Nechajte sa uniesť vo víroch vášne a tá pravá láska dozrie v pravý čas. Veď čarovný princ niekedy potrebuje len osudové stretnutie.