! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Astrológia, horoskopy, snáre strana 2 z 2

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Tajomstvá Adama 154 + Číselný snár


Ako Viktor Vavrín som v písaní kníh začiatočník, ale ľudia ma poznajú ako veštca a liečiteľa Adama154 viac ako 15 rokov. Poskytujem dennodenné služby v tejto oblasti, ale možnosti oslovenia väčšieho množstva ľudí cez telefón je obmedzený. Za viac ako 15 rokov mám síce desťtisíce spokojných klientov, ale je to dosť málo na to, aby sa podstatne viac ľudí dozvedelo o možnostiach netradičného spôsobu liečenia a jeho využívania pre seba prostredníctvom svojho podvedomia a snov . Kniha dáva aj návod, ako zlepšiť svoju finančnú situáciu. Rozhodol som sa preto prostredníctvom e-knihy mnohonásobne rozšíriť tieto poznatky pre širokú verejnosť. Vážený čitateľ, predkladám vám útlu, ale výstižnú knihu v ktorej sú zachytené moje dlhodobé poznatky o snoch a práca s nimi. Kniha jasnou a zrozumiteľnou formou vysvetľuje, ako pracovať s vašimi snami, predovšetkým negatívnymi. Učí nás, ako zmeniť to negatívne na pozitívne tak, aby to doslova zmenilo váš negatívny osud, aj keď si myslíme, že je to nemožné. Kniha novátorskými, dlhodobo odskúšanými a realizovanými postupmi vysvetľuje, ako dešifrovať naše choroby v snoch a možný spôsob, ako ich zničiť. Kniha vám prezradí, ako sny vedia odhaliť vašich neprajníkov zakódovaných v rôznych snových podobách. Dozviete sa, ako postupovať, aby ste dokázali nad snovými nepriateľmi vyhrať v snoch a tým aj v reálnom živote. Kniha vám rozpovie niekoľko skutočných príbehov z Adamovej praxe, o pomoci našich blízkych, ktorí sú už dávno po smrti a ako ich duch dokáže pomôcť aj pri vyriešení našich neriešiteľných situácií v našom živote. Niekoľko zaujímavých prípadov, ako sú schopný duchovia vojsť do vášho tela a vyliečiť vaše choroby alebo akýkoľvek iný problém v našom živote. Neoddeliteľnou súčasťou knihy je liečenie na diaľku s využívaním podvedomia, ktoré v konečnom dôsledku vyhodnocuje ako liečenie prebieha vlastnou samodiagnostikou. Dozviete sa, čo podľa Adama najviac ovplyvňuje vaše zdravie v súčasnom svete. Zaujímavým dodatkom knihy je aj Číselný snár, ktorý je vytvorený transformáciou snových symbolov na čísla, ktoré môžete využiť v číselných lotériách a podstatne si vylepšiť vašu finančnú situáciu. Kniha nech je pre vás zdrojom informácií, ako si zlepšiť súčasný život. Kniha dáva aj návody a postupy, ako si aj vy sami môžete výrazne pomôcť pri nastolení harmónie, rovnováhy vo vašom tele a súčasne, ako sa zbavovať negatívnych energií.
Na stiahnutie
8,80 €

Výklad snů dasainsanalytickou metodou


Ve snu je člověk účasten průběhu snových událostí osobně a cele, i když po probuzení ví, že to byl „jen“ sen. To, co se v něm událo, nemůže být bez následků považováno za bezvýznamný nebo dokonce prázdný kus života. Snový život je podobně jako život v bdění součástí našeho pobytu, bytí-ve-světě. Možnosti snového života jsou prolnuté s možnostmi bdění. Mnohé sny jsou tak určující, že jim podřizujeme bdělý život. I když se nám zdá, že na sny nemusíme brát žádné ohledy – konečně, vždyť je vždy nakonec zapomeneme – přesto, jak jsme se mohli přesvědčit, tvoří nezbytnou, specificky významnou stránku bdělého života. Jsou jeho zavazujícím, inspirativním, dobrodružným, hrozivým, poučným, zábavným i nesnesitelně pravdivým, svébytným aversem. Sny nemáme ve své moci ani tehdy, když se o to snažíme, a někdy se i zdá, že se nám to daří. Pokud by se nějakým způsobem podařilo snový život oktrojovat, znamenalo by to ohrožení samé podstaty lidské existence, totiž svobody. Svobody žít svými, na společném světě nezávislými a nekontrolovanými možnostmi, a to nejen ve snovém, ale i v bdělém životě. Sny nám tento úděl vytrvale připomínají.
Na stiahnutie
6,59 €

dostupné aj ako:

Az Univerzum mindenben támogat


Hogyan érezzük magunkat biztonságban, és bízzunk az életben, bármi történik is? A The New York Times bestsellerszerzőnek és nemzetközi tanítónak, Gabrielle Bernsteinnek sikerült. Ezt az egyensúlyi állapotot önmaga átadása és az átszellemülés spirituális ösvénye mentén érte el. Az elénk tárt történetek és egyetemes tanulságok megadják a keretet az akadályok elengedéséhez, melyek blokkolják a mindannyiunk által vágyott boldogságot és biztonságot. A könyvben található gyakorlatok segítenek elhagyni a kontrollkényszert, hogy végre megnyugodhassunk a bizonyosság és a szabadság könnyed érzésében – és ne csak hajszoljuk, hanem valóban megéljük az életet. Használd az univerzum energiáinak áramlását arra, hogy erőre kapj, hogy szinkronba kerülj és támogatást találj, ha elveszett vagy, hogy biztonságra lelj, szemben a bizonytalansággal. Az írónő fontos életvezetési titkokat fed fel előttünk, hogy felszabadítsa azt a megnyugtató meggyőződésünket, hogy az Univerzum figyel ránk és mindenben törekvésünkben támogat, csak rá kell tudni hangolódnunk. „Ezzel a könyvvel elköteleztem magam amellett, hogy a lehető legtöbb embert ébresztek rá hitével és örömével való kapcsolatára. Hiszen ebben a kapcsolatban útmutatást kapunk a valódi célunkhoz: szeretetté válni és a szeretetet sugározni. Ezek a szavak nem maradhatnak meg a szimpla trendszavak szintjén, melyeket kiposztolunk a közösségi média felületeire. Ezeknek a szavaknak küldetésünkké kell válniuk. A boldogság, a biztonság és a védettség, amire vágyunk, a saját szeretet iránti elkötelezettségünkön múlik.” Gabrielle Bernstein
Na stiahnutie
8,32 €

dostupné aj ako:

Křesťanská astrologie


Významné astrologické dílo, sepsaná proslulým anglickým astrologem Williamem Lillym (1602-1681), který se nejvíce proslavil předpověďmi požárů Londýna a osudy anglických králů i šlechticů, vychází v českých zemích poprvé, přičemž text je překladem původního renesančního díla, z nějž současní astrologové stále čerpají. Tato úchvatná práce seznamuje čtenáře s horární astrologií. První část nás uvádí do umění astrologie a za použití efemerid pojednává o charakteru dvanácti znamení zvířetníku i jednotlivých planet. Druhá část podrobně seznamuje s jednotlivými domy a podává metodický návod, jak pracovat s dotazy klientů; Lilly na jednotlivých příkladech detailně rozebírá otázky týkající se manželství, majetku, zdraví a nemoci, délky života, úmrtí a mnoho dalších. Část třetí je zasvěcena práci s nativním horoskopem a představuje několik různých způsobů posuzování hvězdného vlivu na osud zrozence, rozebírá význam tranzitů a progresí planet.
Na stiahnutie
24,49 €

dostupné aj ako:

Výzva svetu


Semjasa veliteľka flotily Erra je vesmírna bytosť a jej Výzva svetu sa prihovára človeku pomocou telepatických schopností. Mária Harničárová odovzdáva vo svojich knihách jasné posolstvo mieru. Semjasa hovorí o mimozemských aktivitách vo vesmíre pomocou veľkej galaktickej rady. So zvolením tejto rady je poverená byť nápomocná ľudskej civilizácii s nižšou dimenzionálnou úrovňou napredovať vpred vo vývoji osobnosti a ľudských schopnosti. Kladie dôraz na každodenný život v ktorom hlavnú úlohu zohráva láskavý prístup jeden k druhému. Zároveň odhaľuje pravdy o vesmíre a existencii nových mimozemských civilizačných svetov. Úlohou ľudskej bytosti ako takej je prevziať zodpovednosť za celý národ v zmysle vytvorenia systému, ktorý bude podporovať výskum, technické zdatnosti a zručnosti človeka. Podstatou celého systematického procesu je sila myšlienky v nastolené celosvetového mieru, ktorej silný potenciál energia prenikne do samotného univerza vesmíru. Tento potenciál tvorivého procesu a pozitívneho myslenia nosí každý človek v sebe, vo svojom vnútri už pri samotnom zrodení. V podstate je to naše dedičstvo božieho plánu a zámeru, ktorý nevyužívame. Z určitého pohľadu vecí sme zajatí vo sfére falošných právd, názorov a reality. Tento labyrint vytvára falošnú moc na Zemi pre pocit strachu, nevedomosti a otroctva. Tieto zmätočne informácie sa ukladajú do našej vnútornej podstaty DNA bunky, ktoré majú vplyv na rýchly proces starnutia telesnej schránky samotného človeka. Stárnutie ľudskej bytosti je zmanipulovaná informácia vložená do našich buniek pomocou spôsobu a životného štýlu jednotlivca a celej spoločnosti. Toto programovanie sa môže zmeniť iba vtedy ak človek sám vytvorí systém informácií a pracovných činnosti pre duševné a telesne blaho a dobro človeka. Samotná kniha sprostredkováva duchovné dedičstvo univerzálneho mieru našej doby v novom šate kvantovej fyziky a genetického inžinierstva čistej a skutočnej energie a možnostiam odkryť svoje schopnosti, ktoré ľudská bytosť v sebe ukrýva.
Na stiahnutie
15,00 €

Slunce, Měsíc a Země


V dnešní uspěchané době se málokdo zastaví, aby se pokochal krásami, které nabízí noční ale i denní obloha. A z těch mála jen někteří plně rozumí vzájemným pohybům Slunce, Měsíce a Země, tak jak je můžeme pozorovat ze Země. Ve 28 krátkých kapitolách doplněných diagramy nás autor zavede do problematiky vzájemných pohybů těchto tří vesmírných těles. Důkladněji si prostudujeme pohyb Měsíce kolem Země a seznámíme se s jeho některými důsledky pro život. Dozvíme se, proč dochází k zatměním Slunce a Měsíce, která z nich jsou četnější a jak složité je zatmění předvídat. Také se pokusíme sestavit kalendář, který by měl zohledňovat jak sluneční rok, tak i měsíční fáze, měl by mít jednoduché dělení do týdnů, měsíců a ročních období a vyjadřovat aktuální fázi a polohu Měsíce, příliv, odlivu a zatmění. Nakonec nahlédneme do magie čísel skryté v plánech megalitických kamenných kruhů, které v prehistorických dobách sloužily zřejmě také jako kamenné kalendáře.
Na stiahnutie
6,49 €

dostupné aj ako:

Asztrológia


Születési horoszkópod – a benne lévő állatövi jegyekkel és planétákkal együtt – pontosan azt a pillanatot rögzíti, amikor megszülettél. Ez az égitestekről készült pillanatfelvétel egy életre a tiéd, és egész eljövendő életedről felvilágosítást ad. Az asztrológia nem az eleve elrendeltetésről szól, hanem egy jelképes nyelv, amely gyakorlati segítséget ad a mindennapjainkban. A könyv nem kényszerít ránk semmit, hanem egyszerű és praktikus irányt mutat számunkra. A horoszkóp mintázata elárulja, mi életed legfőbb hajtóereje. Az állatövi jegyek és horoszkópodon való elhelyezkedésük annak lenyomatai, hogyan intézed a dolgaidat. A tizenkét ház megmutatja, hol számíthatsz a legnagyobb sikerre. A planéták a házakban rávilágítanak a személyes kapcsolataidra, anyagi ügyeidre, hivatással kapcsolatos hozzáállásodra, veleszületett képességeidre, kreativitásodra és még sok egyébre. Ha pedig pályaválasztás előtt állsz, az aspektusokról szóló fejezet tanácsot ad, milyen hivatás illik hozzád legjobban. Első pillantásra a horoszkóp olyan, mint egy titkosírással megírt térkép, amelynek birtokában izgalmas utazásra indulhatsz. Ennek az utazásnak ugyanúgy nincs vége, ahogyan a körnek sem; folyvást újabb és újabb kalandokat ígér.
Na stiahnutie
3,81 €

dostupné aj ako:

Magyar Vízönto Könyv


Az Isten-tudás Újszövetsége Ajánljuk e muvet minden nyitott Istenfélo ember figyelmébe, aki szeretné hinni, hogy Isten a Föld teremtményeit békességre és életimádatra alkotta - keressük hát együtt az Isteni Egység közös nevezojét, TUDÁS és TAPASZTALAT által - elvégre a 2010-tol megkezdodött új korszak, a Vízönto a TUDÁS KORA, sötét dogmák nélküli idoszaka az emberiségnek: ?A bölcsesség kezdete ez: szerezz bölcsességet, és minden keresményedbol szerezz értelmet." Példabeszédek 4: 7
Na stiahnutie
2,54 €

Věštby podle zvěrokruhu


Napadlo vás někdy, že hvězdy mohou ovlivňovat váš život? Chtěli byste se dozvědět více o tom, jaké odpovědi na životní výzvy vám může přinést astrologie? Alice Ekrek vám ve své knize poskytne přesný výklad vašeho osobního horoskopu sestaveného na základě postavení planet v okamžiku vašeho narození. Kniha nabízí čtenářům analýzy pro jednotlivá data narození obsahující zajímavé informace o schopnostech, charakterových vlastnostech daného jedince a také tipy pro úspěšné zvládání pracovních úkolů, partnerských a rodinných vztahů. Inspirativní věštby prodchnuté moudrým vhledem astrologie se mohou stát vodítkem pro každého, kdo stojí před důležitým rozhodnutím, řeší nějakou obtížnou životní situaci, nebo prostě jenom hledá harmonii a úspěch ve svém profesním či soukromém životě.
Predaj skončil
14,91 €

Jak pracovat s krystalem


Lidstvo odedávna fascinovaly krystaly a drahé kameny. Díky své kráse byly nejprve používány k okrasným účelům. Netrvalo však dlouho a lidé objevili jejich skryté schopnosti, v první řadě schopnost zklidnit mysl a obnovit vnitřní rovnováhu. To zákonitě vedlo k jejich používání při věštění a léčení.   Jejich využití je však mnohem širší. V knize Jak pracovat s krystalem se seznámíme s padesáti jednoduchými rituály, které nám pomohou nejen posílit naše zdraví nebo sebevědomí, ale také zlepšit vztahy doma či v práci, najít štěstí a dokonce i lásku. A k tomu všemu nám postačí pouze jediný krystal. Naučíme se, jak si vybrat ten pravý, jak o něj správně pečovat a třeba i to, jak jeho prostřednictvím můžeme pomoci někomu blízkému.   Richard Webster, znalec lidské duše, pracuje se spolehlivými zdroji podpořenými vlastní dlouholetou praxí. Pokud máte rádi jeho knihy, můžete si být jisti, že vás ani tentokrát nezklame.
Predaj skončil
14,91 €

Astrológia pre teba a pre mňa


Astrológia pre teba a pre mňa je úžasný sprievodca znameniami zverokruhu, ktorý vás zorientuje v rôznych medziľudských vzťahoch – či už ide o partnera, priateľov, kolegov či šéfa. Stačí sa ním riadiť a docielite skvelé výsledky. Konečne porozumiete vzťahom, na ktorých vám záleží, naučíte sa, ako ich zharmonizovať či ako odhaliť pravú povahu osôb okolo vás a ľahšie dosiahnuť vytúžený cieľ. Viete napríklad, ako vychádzať s Býkom, debatovať o peniazoch s Rakom či zlepšiť sexuálny život so Škorpiónom? Astrológia pre teba a pre mňa ponúka riešenia najzásadnejších problémov, s ktorými sa boríme vo vzťahoch všetci. S každým možno vychádzať, stačí zvoliť správnu taktiku.
Predaj skončil
10,40 €

dostupné aj ako:

Karma könyv


A karma szanszkrit szó, amely cselekvés-t jelent. Pontosabban azt, hogy minden egyes cselekedetünk, gondolatunk meghozza a maga gyümölcsét. A karma szerint semmi sem történik véletlenül, hiszen a karma törvénye kizárja a véletlen fogalmát. A karma ismeretében legyen akár egyéni, akár családi megérthetjük és elfogadhatjuk, hogy mindenfajta igazságtalanság csak látszat.
Predaj skončil
3,25 €

dostupné aj ako:

Az asztrológus karmikus történetei


Az asztrológia a segítségünkre van abban, hogy fellebbentsük a fátylat a karmánkról. A születési horoszkópból világossá válik, hogy milyen életfeladattal születtünk, melyek azok a helyzetek, amelyekkel a sors először lehetőségeket kínál a karma teljesítésére, és ha nem tesszük, utána kényszerít a feladat megoldására.
Predaj skončil
3,25 €

Astrológia, horoskopy a snáre sú zaujímavou kategóriou literatúry, ktorá sa zaoberá astrologickými a vešteckými témami. Táto oblasť sa týka štúdia hviezd, planét, znamení zverokruhu a ich vzťahov k ľuďom a ich osudu. Pre niektorých je to fascinujúci spôsob, ako lepšie pochopiť samých seba a svoj život, pre iných je to len zábava.

Astrológia je starodávnym umením a vedou, ktorá sa vyvíjala už po tisíce rokov. Tí, čo ju podporujú, veria, že poloha planét v čase nášho narodenia ovplyvňuje našu osobnosť, charakter a osud. Astrologické mapy, známe aj ako horoskopy, sa vytvárajú na základe dátumu, miesta a času narodenia, a tieto mapy môžu poskytnúť rôzne informácie o človeku, jeho vzťahoch a budúcnosti.

Horoskopy sú potom konkrétnymi interpretáciami astrologických máp pre rôzne znamenia zverokruhu alebo pre konkrétne obdobie, najčastejšie týždenné, mesačné alebo ročné horoskopy. Ich cieľom je poskytnúť rady, predpovede a návody, ktoré majú pomôcť lepšie porozumieť blížiacim sa udalostiam a rozhodnutiam v živote.

Snáre sú spôsobom, akým sa ľudia snažia interpretovať svoje sny. Podľa náboženských a kultúrnych tradícií sa verí, že sny môžu mať významné posolstvá o našom podvedomí alebo budúcnosti. Snáre sa zameriavajú na rozlúštenie symboliky snov a ich aplikáciu na konkrétny životný kontext.

Astrológia, horoskopy a snáre majú veľkú popularitu najmä medzi tými, ktorí sú otvorení duchovným a ezoterickým aspektom života.