! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Mágia a okultizmus strana 2 z 2

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Bytosti přírody a léčení Země


Margot Ruis přináší v této zbrusu nové knize neobvyklé vhledy do světa, který je pro většinu lidí našeho kulturního okruhu neviditelný. Komunikuje s vodními žínkami, elfy, stromovými dévy a jinými bytostmi a předává jejich naléhavé poselství. Pochybený technologický a společenský vývoj v posledních desetiletích poškozuje také jemnohmotné okolí Země. Každý člověk však může vědomým životem přispět k jejímu léčení. Co se tím konkrétně myslí, ukazuje autorka na mnoha příkladech během fascinující, dojemné, humorem okořeněné cesty říší přírodních bytostných – z Rakouska přes Středomoří až na Havaj a do Indie.
Na stiahnutie
12,90 €

dostupné aj ako:

Základy praktické magie


Dnes již klasické dílo hermetických věd, literatury vztahující se k tajným učením o podstatě a příčinách věcí, určených pouze zasvěceným, mapuje danou oblast od základních pojmů, jakými je definice magie, přes teprie realizace až ke kapitolám zahrnujícím oblast adaptace, včetně problematiky soustředění, vyzařování, zmagnetování a vztahu mága a mikrokosmu a makrokosmu. Jde tedy o jakousi syntézu klasických pramenů o magii, operující na úrovni astrálního světa.
Na stiahnutie
7,79 €

dostupné aj ako:

Keltské vzory


Jak nakreslit keltskou spirálu? Jaká jsou tajemství keltských ornamentálních meandrů? Co tyto tajuplné vzory vlastně znamenají? Výtvarník Adam Tetlow nás v této vytříbené knížečce plné krásných ukázek, diagramů a praktických návodů seznamuje s magickým uměním keltských tvůrců, s jejich postupy i skrytými principy jejich tvorby. Výklad doprovází řada rytin vzácných artefaktů z raných i pozdějších období a autorovy kresby s ukázkami různých postupů.
Na stiahnutie
6,49 €

dostupné aj ako:

Az álom mágiája


Légy birtokában az erőnek, mellyel megfejtheted és tervezheted álmaid, melyeken keresztül tudatosan irányíthatod sorsod! Mit jelent az, hogy mágia? Szepes Mária, a rejtett tudományok egyik legkiválóbb magyar ismerője szerint a mágia nem más, mint képzeletünk teremtőereje. Az álmok határtalan síkja lehetőséget ad a megvalósulást kereső alkotóerőinek kibontakozására. Az álmok a lelkünkben lüktető energiákból, ki nem elégült vágyainkból, életünket nehezítő félelmeinkből keletkező feszültségek kivetülései, melyek mágikus irányítása lehetővé teszi problémáink feloldását. Te döntesz, hogy sodródsz tovább vágyaid által vezérelve a tudatalattid útvesztőiben és rejtélyes, amnéziaszerű állapot marad számodra az álomvilág, vagy a mágikus irányítás módszerének elsajátításával megoldókulccsá változtatod, melynek megtalálása elengedhetetlen a lélek fejlődéséhez. Hogy mi mindenre képes a mágia, azaz a teremtőerő, amit valójában mindenki birtokol a gyakorlatban? Miről vallanak álmaink? Hogyan fejtsük meg az álmok titkait? Miképpen változtassuk meg sorsunkat álmaink segítségével? Szepes Mária gyakorlati mágia sorozatának első kötete, Az álom mágiája ezekre a kérdésekre ad választ.
Na stiahnutie
4,26 €

dostupné aj ako:

Az áldozat mágiája


E kötetben az áldozat jelentősége helyeződik különleges fénybe, mert ebben rejlik az egyik legfontosabb mágikus kulcs. E kulcs nélkül egyetlen lépést sem tehetünk előre bármilyen elérendő cél felé. Mágikus áldozat az, amikor valami olyat teszünk, amire sem a körülmények, sem egészségi állapotunk nem kényszerít bennünket; fizikai érdekeinkkel, kényelemszeretetünkkel, kéjszerző hajlamunkkal, hiúságunkkal vagy személyes becsvágyainkkal ellentétes, világi megítélés szerint esetleg értelmetlen, és semmi anyagi hasznot nem jelent. Adomány – ellenszolgáltatás nélkül. Önfeláldozás – hála nélkül. Az áldozat mágiája közömbösíti beidegzett rossz szokásaink mérgét, és saját gyermekes igényeink, indulataink fölé emel bennünket. Aki belül így szabaddá lett, arról kívül is lehullanak a bilincsek. „Amit adunk, önmagunkból kell adnunk, úgy, hogy még forró a vágyainktól, kegyeletünktől, vérünktől, verejtékünktől és könnyeinktől. Ez a felszabadulás egyetlen valutája.” Szepes Mária
Na stiahnutie
3,81 €

dostupné aj ako:

A szó mágiája


„A szavak sokszor világbirodalmakat építenek, de vannak szavak, amelyek világbirodalmakat döntenek romba.” E könyv a hermetikus filozófia alapfogalmainak gyűjteménye. Nélkülözhetetlen alapmű. Sorrendjét nem betűrend, hanem a fogalmak értelmének logikája határozza meg. Valamennyi szédületes dimenziókra nyílik. Aki elindul feléjük, nem fordul többé vissza. Minden erőfeszítése kimeríthetetlen értékekhez juttatja az olvasót. Felvillantja előtte az örök cél bizonyosságát. E mágneses csillogás nélkül értelmes ember aligha bírná ki korunk kiszámíthatatlan provokációit. Szaporodó kérdéseire feleletet követel. Ezt teszi e sorok írója is, csaknem évszázadnyi eszmélése óta. Közben a marósavban ázó, sivatagi talajban aranyrögökre, kisebb drágakövekre is rátalált. Ezt kínálja feleletül az olvasónak a költészet, a misztériumok, a tetté vált tanulmányok és a halálközeli élmények hitelességével.
Na stiahnutie
3,81 €

dostupné aj ako:

A sors mágiája


„Sorsát alakítani csak a mentális alkímia tüzén átégett lélek tudja.” Szepes Mária azzal a tudással és szemléletmóddal ajándékoz meg bennünket, amelynek segítségével felszabadíthatjuk magunkban a mélyen szunnyadó isteni erőt, amelynek birtokában választ kaphatunk sorskérdéseinkre. Nyitott és fogékony lélekkel a hétköznapjainkban is felfedezhetjük a mágia jelenlétét. A mágia szavára figyelve életünk kedvező irányba fordulhat, és ismét egy lépéssel közelebb juthatunk a lét végső titkainak megfejtéséhez. A csoda nem varázslat, hanem – ahogy Szepes Mária írja – „a feledés fátylai mögött rejtőző magasabb természetesség. A titokká vált valóság”. Így szemlélve a csodát, már egyáltalán nem rejtélyes egyetlen olyan jelenség sem, amit korábban a csodák körébe soroltunk. Életünkben mindennapos eseménnyé válhatnak a csodák, hiszen isteni eredetünk mindannyiunkat pszichomágussá avat, ha ezt a képességet jól tudatosítjuk magunkban.
Na stiahnutie
3,81 €

dostupné aj ako:

A nevek mágiája


A mű a nevek és számok mágiájáról, valamint a kozmikus morálról árul el olyan titkokat, amelyeket csak a letűnt korok emberei ismertek. Megismerhetjük belőle az ősi betű- és számkulcsokat, amelyek segítségével nevünk titkos értelméhez juthatunk el, és általa kitárhatjuk a bennünk rejlő csodák kapuját. A természet minden jelenségének alapja a szám. Nevünket kölcsön kaptuk, mégis kijelöli életutunkat. Mivel a név számokkal kifejezhető, s a számokhoz egy-egy bolygóállás rendelhető, sorsunk megfejtésének kulcsa a kezünkben van. Nem a végzetet kell okolni a nehézségekért, hiszen mi magunk határozzuk meg életünket rossz szándékú vagy éppen jó cselekedeteinkkel és gondolatainkkal. Így hát bölcs lépés megismerni a bennünk rejlő erőket.
Na stiahnutie
3,81 €

dostupné aj ako:

Fraternitas Saturni


Největší německá okultní tajná spolecnost – Saturnovo bratrstvo (Fraternitas Saturni) – je ještě dnes nejživější a nejvýznamnější divotvůrčí společností v Německu a stále zůstává předmětem dohadů, podezření i potlačování. Byla to jen nahodilá příležitost, že doklady tohoto řádu byly v Německu zveřejněny. Tato kniha je první zevrubnou studií vykládající tyto dokumenty a interní činnost tohoto bratrstva podle nich.
Predaj skončil
9,79 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry Mágia a okultizmus nás zavádza do tajuplného sveta mystiky, tajomstiev a duchovných praktík. Táto fascinujúca oblasť sa zaoberá štúdiom a pochopením rôznych ezoterických a okultných prvkov, ktoré nám otvárajú dvere k nevysvetliteľným javom a nadprirodzeným silám.

V literatúre tejto kategórie objavíme rôzne aspekty mágie a okultizmu, vrátane rituálov, kúziel, čarovania, astrálnej projekcie, alchýmie a iných tajomných praktík. Budeme mať možnosť spoznať históriu a vývoj mágie a okultizmu, ako aj ich vplyv na rôzne kultúry a náboženské tradície.

Prehĺbime svoje pochopenie ezoterických princípov, ktoré nám umožnia vnímať svet okolo nás inými očami. Literatúra nám poskytne náhľad do učení starovekých mudrcov, tajomných spisov a mystických tradícií, ktoré sa prenášajú z generácie na generáciu.

Pri čítaní tejto literatúry sa obohatíme o poznanie duchovných praktík, ktoré môžu poslúžiť na duchovný rast, sebapoznanie a dôkladnejšie porozumenie vnútornému svetu. Dôležité je mať rešpekt a otvorenú myseľ k poznávaniu rôznych prístupov a perspektív, ktoré nám mágia a okultizmus ponúkajú.

Kategória literatúry Mágia a okultizmus je vhodná pre tých, ktorí túžia objavovať tajomstvá vesmíru a nezistené možnosti ľudského ducha.