! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Zvieratá, chovateľstvo - ostatné strana 2 z 2

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

The Afghan Hound


This eBook examines the lovable and courageous Afghan Hound. It provides a direct analysis of the dog's behavioral patterns, traits, and unique characteristics.
Na stiahnutie
0,84 €

The Australian Cattle Dog


This eBook examines the lovable, highly-intelligent, and family-friendly Australian Cattle Dog (ACD). It provides an analysis of the dog's behavioral patterns, characteristics, and unique traits.
Na stiahnutie
1,12 €

The German Shepherd


This eBook examines the lovable, highly-intelligent, and family-friendly German Shepherd. It provides an analysis of the dog's behavioral patterns, characteristics, and unique traits.
Na stiahnutie
2,81 €

The Golden Retriever


This eBook provides an analysis of one of America's favorite dog breeds, the Golden Retriever. It provides an in-depth analysis of the dog's behavioral patterns, personality, and general characteristics.
Na stiahnutie
2,53 €

The Irish Setter


This eBook examines the lovable and affectionate Irish Setter.  It provides a direct analysis of the dog's behavioral patterns, personality traits, and characteristics.  This includes a discussion of the Irish Setter's health concerns, grooming and training requirements, as well as nutritional needs.
Na stiahnutie
0,84 €

The Border Collie


This eBook examines the lovable, highly-intelligent, and family-friendly Border Collie. It provides an analysis of the dog's behavioral patterns, characteristics, and unique traits.
Na stiahnutie
0,84 €

The Brittany


This eBook examines the lovable and courageous Brittany. It provides a direct analyis of the dog's behavioral patterns, personality traits, and general characteristics.
Na stiahnutie
0,84 €

The Spinone Italiano


This eBook examines the lovable and affectionate Spinone Italiano.  It provides a direct analysis of the dog's behavioral patterns, temperament, and traits.  This includes a general discussion of the Spinone Italiano's health concerns, training and exercise requirements, as well as nutritional needs.
Na stiahnutie
0,84 €

The Chesapeake Bay Retriever


This eBook examines the affectionate, intelligent, and industrious Chesapeake Bay Retriever. It provides a direct analyis of the dog's behavioral patterns, personality, and unique traits.
Na stiahnutie
0,84 €

The Wirehaired Pointing Griffon


This eBook examines the lovable and highly-intelligent Wirehaired Pointing Griffon.  It provides a direct analysis of the dog's behavioral patterns, personality traits, and characteristics.  This includes a general discussion of the Griffon's health concerns, grooming and exercise requirements, as well as nutritional needs.
Na stiahnutie
0,84 €

The Vizsla


This eBook examines the lovable and affectionate dog known as the Vizsla. It provides an analysis of the dog's behavioral patterns, personality traits, and general characteristics.  This includes a general discussion of the Vizsla's health concerns, feeding requirements, as well as grooming and training needs.
Na stiahnutie
0,84 €

Domácí chov slepic


… na nás působí jako meditace a jóga dohromady: Důvěřivá opeřená stvoření nás zbavují napětí a uklidňují! Ať už jsou to rousné zakrslé slepice s ozdobnými bačkůrkami z peří, ať jsou to blahobytné amroksky, nejzdatnější nosnice mezi slepičími plemeny, nebo neuvěřitelně krásně zbarvené vyandotky – zde jistě najdeme vše potřebné pro výběr toho správného plemene pro naši zahradu. Buďme bez starostí: Pokud vybereme to správné plemeno slepic, náš trávník zůstane zachován, nemusíme zřizovat žádné vysokánské oplocení, a ani žádné chrániče sluchu. K tomu připočtěme ještě protistresové účinky slepičího hejna. A navíc: Nejlepší vejce na světě do vaší kuchyně zdarma. Slepice jsou tedy královnami mezi domácími zvířaty!
Na stiahnutie
10,25 €

Zvířata v zahradě - pro radost i užitek


Příručka začínajícího chovatele domácího zvířectva (slepic, hus, kachen, králíků, koz a ovcí), ale také zahrádkáře, který se chce stát hostitelem některých volně žijících živočichů. Získáte důležité informace „jak na to“ o chovu - jaké příbytky zvířata potřebují, čím je krmit, jak o ně pečovat, jaké zajistit podmínky pro rozmnožování, specifické požadavky daného druhu, doporučení na nejvhodnější plemena, co dělat, když potřebujete odjet... Jak nalákat do zahrady ptactvo, ježky, veverky, motýly...
Na stiahnutie
8,77 €

Ako psy menili svet


Príbehy najznámejších psovAk neveríte, že jeden pes môže zmeniť svet, potom ste zrejme nikdy nepočuli o Peritasovi, psovi, ktorý zachránil Alexandra Veľkého pred slonom, ktorý ho takmer udupal. Alebo o Biche, talianskom chrtovi, ktorý začal vojnu medzi Francúzskom a Ruskom. Alebo o Urianovi, psovi, ktorý uhryzol pápeža Klementa VII., čím dopomohol k oddeleniu Anglicka od katolíckej cirkvi. Alebo o Pepsovi a Fipsovi, psoch, ktoré pomáhali Richardovi Wagnerovi komponovať opery. To je len päť zo 100 psov, ktoré zmenili civilizáciu. Nehovoriac o troch slovenských, ktoré doplnil autor a zároveň zverolekár Pavol Fabian. Kniha prináša príbehy o psoch z rôznych oblastí vedy, histórie, umenia, vlády, náboženstva a mnohých ďalších. Natrafíte napríklad aj na psa, ktorý sa chcel stať prezidentom Francúzska, a na psa, ktorý zachránil filmové štúdio. Stretnete psy, ktoré inšpirovali veľdiela literatúry a ktorým boli udelené ocenenia za ich činy vo vojenskej službe. Budete môcť stretnúť aj psa, ktorý sa stal magnátom nehnuteľností. Tieto krásne ilustrované pravdivé príbehy sú prejavom úcty k inteligencii, statočnosti a milujúcej povahe psov na celom svete.
Na stiahnutie
6,00 €

dostupné aj ako:

Chlpaté príbehy


Do deja skutočných príbehov vás vtiahne s nadhľadom jej vlastným tajomná a večne plachá mačka Micenka,ku ktorej časom pribudne ďalšia adoptovaná avšak psia slečna Daisy.Náhlym zvratom osudu sa z mačky z ulice stáva právoplatná členka rodiny.Cieľom tejto knihy je nielen pobaviť čitateľa,ale aj pomôcť iným opusteným zvieratám.Z predaja každej knihy putuje časť výťažku neziskovej organizácii,ktorá sa tejto činnosti venuje.Pes a mačka je skvelá kombinácia,o čom vás dúfam táto kniha presvedčí.Tak nech z ulíc a útulkov nájdu domov aj iné psy a mačky,tak ako v tejto knihe...
Na stiahnutie
4,00 €

Stafordšírský bulteriér


Stafordšírský bulteriér je jedním z mála plemen na světě, které má svůj emblém, jedná se o stylizovaný uzel. Tento znak, často nazývaný Stafford Knot, je ale především symbolem hrabství Stafford. Stafford Knot se poprvé objevil již ve 14. století na erbech, jako rodinný symbol a později na policejních helmách a ostatních ofi ciálních materiálech hrabství Stafford. Znakem plemene se stal až mnohem později, přibližně před 100 lety. Hrabství Stafford bylo dříve důležitou průmyslovou oblastí zvanou Black Country, ve které se nacházely mimo oceláren a skláren také uhelné doly. Horníci zde pracovali ve stísněných a nebezpečných štolách, kde často pro nedostatek kyslíku ztráceli vědomí a díky všudypřítomnému metanu hrozil každou chvíli i zával. Vzhledem k tomuto nebezpečí se navzájem jistili provazem, přivázaným k opasku právě tímto uzlem. Tento uzel se tak stal symbolem jistoty, důvěry a spolehlivosti. Stafford Knot je tedy příznačným znakem našeho plemene nejen pro kraj jeho původu, ale také pro jeho povahu, která právě jistotu, důvěru a spolehlivost představuje. Právě stafordšírský bulteriér má jako jediné plemeno na světě ve svém standardu,jako povahový rys, že je ABSOLUTNĚ SPOLEHLIVÝ.
Na stiahnutie
7,00 €

dostupné aj ako:

Vycvič si mazlíčka!


Chcete svého mazlíčka naučit běhat slalom, dát pac, vychovat k čistotnosti, zbavit strachu ze stříhání drápků? S klikrem se vám to podaří i u králíků, morčat, krys a spol.! Díky klikru rozvinete schopnosti svých mazlíčků hravou formou a poznáte: • jak vůbec klikrtrénink funguje, • jak své chlupáčky naučíte veselé a užitečné kousky, • jak trénink všechny neuvěřitelně baví, • které cviky jsou vhodné pro která zvířata • a jak můžete jednoduše „odkliknout“ různé strachy a stres.
Predaj skončil
7,06 €

Překvapivá fakta o zvířatech


Lidská historie je plná příběhů o zvířatech, napsaných těmi nejmoudřejšími a nejznámějšími lidmi – od Aristotela po Disneye. Přesto nás ve snaze zvířatům porozumět čeká ještě velmi dlouhá cesta.Ať už se díváme na videa s dovádějícími pandami nebo na fotky, na kterých se tučňáci „drží za ruce“, často si do jejich chování promítáme vlastní hodnoty. Takže byste asi nikdy neřekli, že se losové každou chvíli opijí a tučňáci neustále podvádí.V knize Překvapivá fakta o zvířatech nám zooložka Lucy Cooke odhaluje pravdu o zvířecích mýtech, jako že se úhoři rodí v písku, vlaštovky hibernují pod vodou, nebo že medvědice rodí beztvaré hrudky, ze kterých teprve jazykem vytvarují formu medvíděte. Autorka tak přibližuje, jak se do podobných příběhů promítají nejen osobnosti zvířat, ale i ty naše.
Predaj skončil
14,23 €

Moudrost zvířat


To jsem z toho jelen! aneb Víme, co si zvířata myslí? Napadlo vás někdy, jaké to je být rybou, papouškem či slonem? Honí se jim hlavou stejné myšlenky jako nám? Zažívají smutek nebo lásku? Ponořte se do fascinujících hlubin zvířecí mysli, o níž současná věda zjišťuje zcela nové poznatky. Dozvíte se, že mravenci se vzájemně učí, krysy jsou lechtivé, ptákům se zdá o zpěvu, psi si pamatují spousty slov a mnoho dalšího. Nechte se ohromit těmi nejzajímavějšími fakty o zvířatech a jejich vztahu k lidem!
Predaj skončil
9,77 €

Kategória literatúry Zvieratá, chovateľstvo, lov je zameraná na knihy, ktoré poskytujú informácie, poradenstvo a inšpiráciu pre všetkých záujemcov o chov zvierat a lov. Tieto knihy sa zaoberajú rôznymi aspektmi a témami týkajúcimi sa živočíchov, ich chovu, starostlivosti a ochrany, ako aj technikami a zručnosťami potrebnými pre lov.

V tejto kategórii nájdete rôznorodú literatúru, vrátane odborných príručiek o rôznych druhoch zvierat, ich biológii, správaní, potrebách a rôznych spôsoboch chovu a starostlivosti o ne.

Okrem toho sa kategória zameriava aj na tému lovu a poskytuje knihy o technikách lovu, výstroji a lovných zbraniach. Tieto knihy obsahujú užitočné rady, tipy a pokyny pre loveckých nadšencov a poľovníkov.