! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Financie, finančný trh, investovanie strana 4 z 4

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Ako mať peniaze 02


V druhej časti sa dozviete do čoho bezpečne investovať peniaze tak, aby ste dosiahli vysoké zhodnotenie /aj 100 % p.a./  Ako zvyšovať svoj základný príjem a vytvoriť dalšie 3 príjmy bez potreby 3 x viac pracovať. Ebook obsahuje aj úplné základy riskovania pri investovaní, aby ste neprišli do krachu. Ebook je písaný bežným jazykom, je veľmi stručný, logický a jednoduchý. Cenu ebooku berte ako investíciu, ktorá sa vám mnohonásobne vráti. Vedomosti čerpám z 20 ročnej praxe.
Na stiahnutie
10,00 €

Ako mať peniaze 01


V prvej časti sa dozviete základné pravidlá, ktoré je potrebné dodržiavať, aby sa vám finančne darilo. Ebook obsahuje úplne základné návyky, ktoré si budete musieť osvojiť, ak chcete ma finančný úspech. Naučíte sa používať jednoduchý graf finančnej pohody alebo aj to ako si správne rozdeliť čistý príjem. Ebook je písaný bežným jazykom, je veľmi stručný, logický a jednoduchý. Cenu ebooku berte ako investíciu, ktorá sa vám mnohonásobne vráti. Vedomosti čerpám z 20 ročnej praxe.
Na stiahnutie
5,00 €

Šlabikár úspechu s Affluence CLUB


Moje podnikanie som zahájila v roku 1993 a trvá až dodnes. Počas tohto dlhého obdobia som zažila obrovské úspechy, ale aj pády na úplnú nulu. Na základe toho, že mojou dominantnou vlastnosťou je vytrvalosť, som nikdy porážke nepodľahla. Dnes som vďačná osudu, že mi ukázal všetky životné stránky, z ktorých som sa poučila a zároveň zistila kadiaľ môže viesť moja cesta k skutočnému trvalému úspechu. Pokiaľ sa chcete aj vy dozvedieť ako sa dá vybudovať trvalý úspech, tak vám odporúčam stať sa vlastníkom mojej knihy, ktorá vám prostredníctvom piatich lekcií spolu s príkladmi a detailným vysvetlením odhalí tajomstvo dosahovania maximálneho profitu z Affluence CLUB. Výrazným benefitom tejto knihy je, že sa Affluence CLUB stane aj pre vás pomocnou rukou pri dosahovaní úspechu a finančného profitu prostredníctvom toho, že sa aj s vami podelíme z celkového zisku z predaja. Takže pokiaľ patríte aj vy k ľuďom, ktorých poteší mať tajný zdroj financií a zároveň sa radi naučia niečo nové, tak táto kniha je rozhodne určená pre vás.
Na stiahnutie
10,00 €

„Mrcha“ zlato


Uvažujete ako zhodnotiť svoje úspory? Chceli by ste rozprávkovo zbohatnúť? Rozmýšľate o kúpe zlata alebo ste si ho už kúpili? Pozor! Nie je všetko zlato, čo sa blyští... . Zlato môže byť aj „mrcha“. Verte Matúšovi Pošvancovi, vie o tomto drahom kove všetko, čo je potrebné. Publikácia „Mrcha“ zlato Vás zrozumiteľným jazykom prevedie komplikovanými úskaliami dnešného sveta investovania do zlata i striebra. Okrem rád ako investovať, v nej nájdete aj prečo investovať do drahých kovov, ako funguje trh so zlatom, popis súčasného finančného sveta, dlhov vlád a rizík, ktoré z toho vyplývajú a nájdete v nej aj investičné mýty, ktoré kolujú o zlate i striebre. A ak ste počuli už o novom technologickom fenoméne Bitcoin, ktorý sa považuje za tzv. internetové zlato, je to o dôvod viac pozorne čítať. Spoznajte svet drahých kovov a pochopte ho. Vaša cesta za bohatstvom môže začať. „Mrcha“ zlato je tým správnym krokom pri investovaní do zlata a striebra.
Na stiahnutie
9,90 €

Villámfiúk


A ?Villámfiúk egy maroknyi Wall Street-i fickóról szól. Rájönnek, hogy az amerikai tőzsdepiacot a bennfentesek előnyére torzítják, a pénzügyi válság után a piacok nem szabadabbak, hanem kötöttebbek lettek, és még inkább a Wall Street-i nagybankok ellenőrzése alá kerültek. Erre a felismerésre külön-külön jutnak különböző cégeknél, de miután felfedezik egymást, a villámfiúk összefognak, és nekiállnak megreformálni a pénzpiacokat, egy olyan tőzsde létrehozásával, amelyen a magasfrekvenciás kereskedés – a problémák forrása – egyáltalán nem szerezhet előnyt. A Villámfiúk karakterei csodálatosak: nem ilyennek képzeljük a tipikus Wall Street-i figurákat. Többen közülük olyan munkát adtak fel, amellyel évi több millió dollárt kerestek. Teljesen új látószögből nézik a nagybankokat, a világ tőzsdepiacát és a magasfrekvenciás cégeket, ahogy még soha nem vizsgálták őket, és kiderítik, milyen rejtélyes új szisztéma szerint tesz szert profitra a Wall Street. A valóság néha izgalmasabb, mint bármelyik regény. Michael Lewis megvilágítja a pénzügyi világ sötét zugait, nem tesz jót a vérnyomásunknak: ha bármilyen kapcsolatban vagyunk a tőzsdével, vagy rendelkezünk nyugdíj-megtakarítással, akkor és ez mindez velünk is történik. De a Villámfiúk mégis érdekes olvasmány. Bemutat olyan embereket, akik egy olyan környezetben is meg tudták őrizni erkölcsi tartásukat, ahol ez nem kifizetődő. Ők leplezték le az intézményesített tisztességtelenséget, és hajlandók voltak harcba szállni ellene.
Na stiahnutie
7,01 €

A nagy dobás


Néhány ?kivételes ember látta a jövőt: a pénzügyi rendszer össze fog omlani és egy évtizedek óta nem látott válság közeleg. Felismerték az ingatlanárak folyamatos emelkedése mögötti kockázatot és a kétes jelzáloghitelekből kreált újfajta értékpapírok piacra zúdításának veszélyeit. Michael Lewis ironikus humorú portrékon keresztül vezeti be az olvasót a Wall Street világába. Napjaink gazdasági válságának történetét olyan szereplők szemszögéből ismerhetjük meg, akik megértették, de legalábbis sejtették, hogy mi folyik a háttérben, s igyekeztek profitálni is belőle közben pedig értetlenül figyelték, ahogy mások (köztük neves hitelminősítők is) elsiklanak a közelgő veszély jelei felett. A nagy dobás méltó folytatása a szerző első toplistás könyvének, a Brókerpókernek. „Rendkívül izgalmas olvasmány arról a pár emberről, akik Amerikában időben észrevették, hogy fenntarthatatlanok a pénzügyi folyamatok. Felismerték, hogy ebből nem következhet más, mint az elmúlt évtizedek legkomolyabb tőzsdei összeomlása, egy világméretű gazdasági válság.” – Fellegi Tamás, a Bárki lehet tőzsdés című könyv szerzője
Na stiahnutie
7,01 €

Efektivnost v systému zpětných toků


Kniha pojednává o ekonomické stránce reverzní logistiky, přičemž hlavní pozornost je věnována různým druhům ztrát, které v tomto podnikovém systému vznikají, snižují jeho výkonnost a následně i konkurenceschopnost. Cílem publikace je definovat problematická místa omezující opětovné získávání hodnoty ze zpětných toků. Autoři kombinují teoretické poznatky z literární rešerše s empirickými zjištěními, která pocházejí z kvantitativního dotazování mezi zástupci podniků působících v ČR a také z případové studie konkrétního podniku.
Na stiahnutie
7,65 €

Prečo je vzduch zadarmo a panenstvo drahé


Aj vďaka knihám ako Freakonomics už ekonómia nie je dávno iba suchopárnou vedou. V našich zemepisných šírkach však chýbala podobná publikácia, ktorá by pracovala aj s domácimi reáliami. Po dvoch knihách rozhovorov so známymi ekonómami Lukáš Kovanda napísal knihu, kde v štyridsiatich kapitolách vtipným a prístpuným spôsobom skĺbil ekonómiou s psychológiou, sociológiou či antropológiou. Veľa o jeho štýle písania napovedajú už samotné názvy kapitol, ako: - Prečo sú tučné dievčatá prístupnejšie na rizikový sex - Prečo ľudí tak veľmi zaujíma, koľko zarábajú ostatní - Prečo sú Facebook, Google aj Apple americké, a nie japonské - Prečo slabé odbory môžu za exodus banánov do celého sveta - Prečo samoľúbosť zarába a vzdelaní ľudia žijú lacnejšie
Na stiahnutie
6,90 €

dostupné aj ako:

Pénzügyi elemzés, csődelőrejelzés, válságkezelés


Több ?üzleti területet átfogó, hiánypótló szakkönyvünk részletesen tárgyalja azokat a pénzügyi viszonyszámokat, származtatott mutatószámokat és mutatószámcsoportokat, amelyekkel egy-egy cég pénzügyi teljesítménye megítélhető, jellemezhető. A szerzők a pénzügyi cégteljesítmény tükrében mutatják be a vállalatok fennmaradásának esélyeit, és azok szervezetelméleti hátterét. Részletesen tárgyalják a csődelőrejelzés, csődmodellezés módszertani eszközeit, és ezeket empirikus példákkal illusztrálják. A válságelmélettel, válságkezeléssel foglalkozó további fejezetek célja a válság megelőzésére, enyhítésére vagy a sikeres kibontakoztatásra irányuló elvek, módszerek bemutatása.A könyvnek különös értéke a korszerű eljárások, adattranszformációk, módszerkombinációk, modellteljesítmény- és stabilitásvizsgálatok Magyarországon viszonylag szűk körben ismert, egymásba ágyazott alkalmazása. Az elméleti, elemzésmódszertani, csődmodellezési és válságmenedzsment fejezetek a magas színvonalú egyetemi mesterképzés és posztgraduális MBA-képzés mellett szervesen egymáshoz kapcsolódva szolgálják a bemutatott ismeretek gyakorlati alkalmazhatóságát az üzleti világban.
Na stiahnutie
7,58 €

Bárki lehet tőzsdés 6.


A pénzügyek iránt érdeklődők körében már-már klasszikusnak számító könyvben a szerzõ a befektetések világába kalauzolja el az olvasót. Személyes tapasztalatain ? sikerein éppúgy, mint kudarcain ? keresztül ismerhetjük meg a különbözõ befektetési piacokat. A Bárki lehet tõzsdés ötödik kiadása lényegesen kibõvült a korábbi magyar és angol nyelvû kiadásokhoz képest. ?Sajátos hangvételû és rendkívül érdekes idõutazás, amit e könyv kínál. Ki mesélhetné el hitelesebben az elmúlt évtizedek tõkepiaci történéseit, mint egy hazai ? sokat próbált ? spekuláns. Szórakozta tó olvasmány a kezdõknek tanulásként, a haladóknak visszaemlékezésként.? Cselovszki Róbert, az Erste Bank Befektetési Rt. igazgatója ?Igen meghökkentõ és egyben tanulságos olvasmány a piacgazdaságba való átmenet olyan kelet-közép-európai érdekességeirõl, mint »ingyen ebéd« a bankoktól, a spekuláns tõkéjét hetek alatt felemésztõ hiperinfláció, vagy az olyan hatalmas kötvényhozamok, melyekrõl mi nyugati befektetõk nem is álmodhattunk.? Salomon John Drury, a JP Morgan londoni brókere ?A szerzõ a hazai és nemzetközi tõzsdei lehetõségek korlátlan tárházába nyújt bepillantást, amit a saját tapasztalatai tesznek hitelessé, és mások számára is tanulságos élménnyé.? Kecskeméti Judit, az Anno Tõzsdeklub elnöke ?Az olvasók egy vérbeli befektetõtõl ismerhetik meg a lassan formálódó magyar részvénypiac múltját és jelenét. Egy nem csak izgalmas, de hasznos történet, amely a hazai börze mellett a rendszerváltáskori valutaarbitrázstól a kárpótlási jegy piacán át egészen a Nokia és Google részvények szárnyalásáig terjed.? Korányi G. Tamás, a Napi Gazdaság tõzsdei rovatvezetõje
Na stiahnutie
4,99 €

Jak ovládnout své peníze


Neustálý vítr v peněžence, čekání na výplatu jako na smilování, peníze na dárky nebo na dovolenou se nakonec někde vydolují, často ze skrytých zásob. I tak mnohdy vypadá finanční situace nejedné rodiny. A přitom změna je jednoduchá, ačkoli se skrývá za poněkud nepopulárním pojmem finanční plánování. Jednoduše napsaná kniha Jak ovládnout své peníze, plná praktických příkladů, tipů a rad, vás přesvědčí, že finanční plánování má smysl a že nejde jen o suchou teorii, které nikdo nerozumí. Společnost Partners Financial Services, a.s. je v současnosti největší finančně poradenskou společností na českém trhu, s ročním obratem 1,5 miliardy a více než třemi sty tisíci klienty. Ing. Oldřich Šoba, Ph.D., vysokoškolský pedagog: Kniha se velmi zajímavým, poutavým a čtivým způsobem věnuje problematice osobních a rodinných financí. Je důkazem toho, že ke správě vlastních financí není v mnohých případech potřeba specializovaného studia, ale zcela dostačující je dodržování zásad založených na obyčejném selském rozumu. Obdobná publikace na trhu chyběla a je výborným příspěvkem ke zlepšení finanční gramotnosti, jejíž úroveň není v České republice bohužel úplně lichotivá.
Predaj skončil
11,64 €

Kryptomeny


Ak si chceš prečítať len jednu knihu o tomto novom globálnom fenoméne, je to práve táto! Krytpomeny majú pred sebou veľmi perspektívnu budúcnosť a je dôležité vedieť o nich aspoň kľúčové informácie, ktoré dnes, vo svete rýchleho technologického pokroku, patria k základnému vzdelaniu úspešných ľudí. Viac sa o nich dozviete v knihe, ktorú práve držíte v rukách. Krytpomena je digitálna forma peňazí, v podstate jednotky a nuly cirkulujúce na ineternete, elektróny prúdiace káblami alebo uväznené na pevných diskoch po celom svete. Obchod s krytpomenami napriek istému skepticizmu každý rok rastie. Neznalosť tejto problematiky je jednou z najväčších prekážok investovania na kapitálovom trhu. Zmenu, ktorú priniesli kryptomeny do sveta financií aj do bežného života, nemožno podceňovať. Všetkým ponúka príležitosť, aby realizovali svoje transakcie ihneď, bezpečne a priamo. Budete prekvapení, aký potenciál sa v kryptomene skrýva! Ľudia už od nepamäti snívali o lepšom svete. Známym príkladom je dielo Útopia Thomas Mora. Dnes, o 500 rokov neskôr, rôzni prognostici spochybňujú prevládajúce spoločenské modely na pozadí vysoko dynamického technologického vývoja a najmä ich vhodnosť pre budúcnosť. Individuálna sloboda verzus nátlak a kontrola zo strany štátu alebo viac osobného pohodlia a ľahší život za cenu straty súkromia? To všetko sú metafory pre základné otázky digitalizácie nášho sveta a spoločného vývoja človeka a stroja.Julian Hops nám vo svojej knihe pomáha nahliadnuť do týchto nových možností. Ponúka príležitosť pochopiť základné mechanizmy fungovania kryptoekonómie a rozoznať jej potenciály. Kniha predstavuje podsystém kryptomien a po prvý raz komplexne približuje celej verejnosti celý krytpoekonomický ekosystém. Doposiaľ však nikto neodpovedal na otázku, ako môže svet založený na blockchaine ekologicky udržateľne, respektíve na základe princípov trhového hospodárstva prispieť k rozvoju, ktorý podporuje blahobyt. Investovaním do kryptomien získalo za posledných desať rokov už mnoho ľudí viac než tisícpercentné výnosy. Táto kniha jednoducho a zrozumiteľne vysvetľuje, čo sú kryptomeny – ako si vybrať správne kryptomeny a ako do nich investovať. Získate informácie aj o prípadných rizikách a potenciálnom zisku. Či už sa chcete stať expertom na kryptomeny, alebo sa len dozvedieť niekoľko základných informácií – táto kniha je určená práve vám.
Predaj skončil
9,90 €

dostupné aj ako:


Literatúra zameraná na témy financií, finančného trhu a investovania je zdrojom dôležitých poznatkov pre jednotlivcov, podniky a odborníkov, ktorí chcú lepšie porozumieť svetu peňazí a efektívne spravovať svoje financie.

V tejto kategórii literatúry nájdete rôzne aspekty financií, ako sú osobné financie, korporátne financie, investovanie, riadenie rizika, bankovníctvo, kapitálové trhy a medzinárodné financie. Knihy z tejto kategórie vám poskytnú teoretické vedomosti a praktické nástroje na riadenie financií.

Literatúra o financiách a investovaní sa zaoberá rôznymi tématami, vrátane finančnej gramotnosti, riadenia osobných financií, tvorby rozpočtu, investičných stratégií, hodnotenia a analýzy investičných príležitostí, portfólio riadenia, riadenia rizika a správy dlhu. Tieto publikácie pomáhajú čitateľom pochopiť základné princípy financií, ako aj pokročilejšie koncepty a techniky v oblasti investovania a finančného riadenia.

Pre tých, ktorí sa zaujímajú o finančné trhy, literatúra v tejto oblasti poskytuje informácie o fungovaní trhov, investičných nástrojoch, technických analýzach, makroekonomických faktoroch ovplyvňujúcich trhy a obchodných stratégiách. Publikácie tiež analyzujú históriu finančných trhov, inkluzívne prípady úspechu a neúspechu a ponúkajú rady a odporúčania pre obchodníkov a investorov.