! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Foto, video, audio, mobil, hry strana 2 z 2

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Tvůrčí fotografické techniky Kontrast


Kontrast je součástí každé fotografie. Chceme-li vytvářet skvělé tvůrčí snímky, je třeba umět s ním pracovat a znát jeho podoby. Jasovou, obsahovou, významovou, barevnou nebo tonální. To vše nabízí kniha spolu s množstvím názorných fotografií.
Na stiahnutie
3,55 €

Fotografické tipy a triky 2. díl


Kniha radí, jak vložit do snímku prostorovost, kdy zaujme plošný snímek. Nabídne tipy pro práci s barvami, odlesky, tonalitou nebo rekvizitou. Názorné obrázky s komentářem jsou součástí knihy a naladí vás na tvůrčí fotografování.
Na stiahnutie
3,55 €

Možnosti a melodie


Možnosti a melodie patří k nejzralejším textům otce Jeronýma, mnicha z kláštera Sept-Fons, který v tomto krátkém pojednání o Boží lásce předkládá syntézu celého svého života, své zkušenosti a duchovní nauky. Jeho rady a varování, prostoupené srdečností a dobrotou, jsou určeny především řeholníkům, ale nejen jim. Otec Jeroným se obrací ke každému člověku, který upřímně touží po životě modlitby a spojení s Bohem. Kniha je součástí projektu vydávání spisů otce Jeronýma (dosud vyšlo: Otec Jeroným – Dopisy bratru Patrikovi – výběr dopisů, adresovaných v letech 1971–1984 bratru Patrikovi, současnému opatovi kláštera Sept-Fons, Otec Jeroným. Mnich – částečný portrét – album fotografií otce Jeronýma zobrazující všechny etapy jeho života, doprovozené úryvky z jeho textů).
Na stiahnutie
3,60 €

Sprievodca neplodnosťou pre katolíkov


Približne každý šiesty manželský pár zažíva neplodnosť. Katolícke páry však okrem toho musia bojovať aj so zmätkom, obavami a frustráciou, ktoré im prináša oboznamovanie sa s dostupnými možnosťami liečby. Sprievodca neplodnosťou pre katolíkov zapĺňa veľké biele miesto medzi katolíckymi materiálmi. Popisuje učenie Cirkvi o reprodukčných technológiách a poskytuje hlboký duchovný pohľad na emócie a vieru, ktoré sprevádzajú prijatie kríža neplodnosti.
Predaj skončil
9,90 €

dostupné aj ako:


Pripojte sa k nám na pútavú cestu cez svet multimédií a moderných technológií s našou kategóriou "Foto, Video, Audio, Mobil, Hry". Ponúkame vám širokú škálu kníh, ktoré vás zasvätia do tajomstiev fotografie, filmovania, zvukových techník, mobilných inovácií a dynamiky herného priemyslu.

Od praktických návodov na vytvorenie dokonalých snímok, cez pokročilé techniky strihu a postprodukcie, až po najnovšie trendy v mobilnom svete a stratégie pre hranie hier na najvyššej úrovni – naša kolekcia pokrýva všetko, čo technologickí nadšenci, kreatívci a hráči potrebujú vedieť.

Naše knihy vám pomôžu držať krok s rýchlo sa meniacim svetom multimédií a zábavy, a stanú sa vašim spoľahlivým sprievodcom v tejto pestrej sfére.