! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Fantasy, upíri strana 11 z 33

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Az Órakép


Vasilisa Ognev tizennegyedik születésnapjára készülnek a Fekete Vérmek Várában. Óramágus apja és nagyanyja, a Fekete Királynő grandiózus meglepetéssel készül a nagy eseményre – kelepcét állítanak a bosszút forraló hatalmas Szellemnek. Ám a csapdába végül ők maguk kerülnek, és Astragor nagyratörő terveinél csak a megvalósításuk kegyetlenebb.Vasilisának harcolnia kell szerettei megmentéséért, varázsképességeinek kibontakoztatásával az Idő természetéhez kell minél közelebb férkőznie. Ám eközben barátaival felkutatja a berni, a londoni és a moszkvai óratornyok titkait, sellővé változik, óramágusi párbajt vív, időutazáson meglátogatja hírhedt dédapját, és a Széthasadt Vár termeiben folytat élet-halál küzdelmet ellenfeleivel. De vajon sikerül felülkerekednie a gonoszon? S ki válik az Idő Urává?Az Óramágusok új, egyedi hang a fantasyben, ahol az Idő külön, mágikus univerzumként jelenik meg. Három, időmágiát használó nép: az óramágusok, a tündérek és a Szellemek közt dúl a konfliktus, az Idő természetének megértését és mágiájának használatát pedig különleges óraszerkezetek teszik lehetővé a varázslényekkel és -tárgyakkal, kastélyokkal, különleges tájakkal teli, multidimenzionális világban. A gondosan kidolgozott, vibrálóan izgalmas világ és az összetett, folyamatosan fejlődő karakterek világszerte több millió olvasó szívét hódították meg. Az Óramágusok Oroszországban a második legnépszerűbb fantasysorozat, csak a Harry Potter-könyvekből fogy több példány.Az Órakép a sorozat ötödik kötete.
Na stiahnutie
9,86 €

Az óranév


LÉPJ ?BE AZ IDŐ BIRODALMÁBA! Miután a kulcshordozók meglelték Eflarus legendás várát az Időszakadásban, és Vasilisa kimentette az óramágia sújtotta Dianát a Vénóravirágok Mezejéről, az Ostalán felnőtt kislány nagyanyjánál, a vérmek uralkodónőjénél képzi magát óramágussá – ebben legnagyobb segítségére a Sötét Gondolatok tündére mellett a Fekete Királynő műszerészének unokája, Maar van, akiről kiderül: ő volt eredetileg a Fekete Kulcs hordózója. Ez a küldetés azonban már Vasilisa vállát nyomja, miután apja barátjával, a rejtélyes időkonstruktőrrel behatolnak a Széthasadt Vár termeibe. Vajon Vasilisa megfejti a Fekete Kulcs rejtélyét? Megtudja végre az igazságot az anyjáról? Van-e lelkük a szolgaként tartott mechanikus clockereknek, és kinek a testébe fog beköltözni Ostala hatalmas Szelleme, Astragor? Az Óramágusok új, egyedi hang a fantasyben, ahol az Idő külön, mágikus univerzumként jelenik meg. Három, időmágiát használó nép: az óramágusok, a tündérek és a Szellemek közt dúl a konfliktus, az idő természetének megértését és mágiájának használatát pedig különleges óraszerkezetek teszik lehetővé a varázslényekkel és -tárgyakkal, kastélyokkal, különleges tájakkal teli, multidimenzionális világban. A gondosan kidolgozott, vibrálóan izgalmas világ és az összetett, folyamatosan fejlődő karakterek világszerte több millió olvasó szívét hódították meg. Az Óramágusok Oroszországban a második legnépszerűbb fantasysorozat, csak a Harry Potter-könyvekből fogy több példány.
Na stiahnutie
8,45 €

Mortina a hrôzošťastné prekvapenie


Keď Mortina naposledy videla svojich rodičov, chystali sa na dlhú cestu, z ktorej sa však nikdy nevrátili. Dievčatko sa rozhodne, že vypátra, kam sa stratili. Podarí sa jej to?
Na stiahnutie
5,60 €

Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela 4: Nekromant


Po záchrane Perenelle Flamelovej z ostrova Alcatraz plného odvekých príšer sú dvojčatá Sophie a Josh opäť v svojom rodnom San Franciscu. Vďaka veľkolepej porážke Deeho uverili, že si môžu na chvíľu oddýchnuť. Rýchlo však zisťujú, že akékoľvek zdržanie môže znamenať smrť pre nich aj pre oboch Flamelovcov, ktorí bez Kódexu rýchlo starnú. Josh im však nedôveruje, navyše nerozumie, prečo jeho sestra áno. Ako sa dá zabrániť zániku sveta, keď aj medzi súrodencami klíči nedôvera, ktoré tam zasial nepriateľ?
Na stiahnutie
9,50 €

Meseföldi történetek


E könyv a Meseregény folytatása, a nyájas olvasó visszatér szépséges tájaira, az állatmese karaktereinek sokasága is ismerős lehet: gesztusaik, habitusuk talán még emberibb.  Ám ez a grandiózus tabló közel évszázadot tölt ki,  s az idő hullámai Meseföldén is számos partot mosnak, a szereplők visszatérnek, majd tovasodorja őket újabb hősöket a tarajára emelve. Az öt hosszú elbeszélés e színes fantáziavilág korszakváltását mutatja be, a derűs, idillikus multiverzum  megismeri a háborút, cselszövések és szaporodó rejtélyek hálóját. Ahogy a számos meseföldi historikus egyike írta:  „ Az óidők nagy csatái óta hiátus keletkezett az események hálójában, mely a középidőket jellemezte. E korban olybá tűnt, hogy a hosszú békességnek soha nem szakad vége, bár titkok és ármányok történtek a háttérben, melyek sokáig ismeretlenek maradtak. Úgy érzem, hogy olyan dolgokat cselekedtünk, melyek megmozgatták ismert világunk eseményeit, és alapvető változásra késztették azt a korszakot, melyet röviden, egy szóval pangásnak hívtunk…”   
Na stiahnutie
4,22 €

Lemezbolt a Szent János utcában


Az évtized ifjúsági regénye! Egy máltai vakáció sok mindenről szólhat: tengerről, barátokról, egzotikus helyszínekről. Ám Orsi ennél sokkal többet talál a szigeten: egy réges-régi lemezbolt olyan titkokat rejt, amelyekről azt hitte, csak a máltai lovagrend legendáiban léteznek. Vagy még ott sem. Múltak és jövők kapuján nem is olyan egyszerű átkelni… „Ha ki szeretnél lépni időből és térből, kezdj bele ebbe a regénybe! Csatlakozz Orsihoz (illetve Orsolyához) és Joelhez, settenkedj be velük a lemezbolt hátsó ajtaján, és garantáltan egy másik világban találod magad. Bernáth Zsolt regénye neked szól, ha kicsit is érdekelnek a régmúlt vagy a messzi vidékek titkai. Csak egyetlen dolgot sajnálsz majd: azt, hogy ilyen hamar véget ért a könyv!” (Mészöly Ágnes, HUBBY-díjas író) A kalandok hamarosan egy spanyolországi zarándokúton folytatódnak.
Na stiahnutie
8,42 €

Halhatatlan csajok klubja


Ismerkedjetek meg a tinédzser Wicca-boszorkánnyal, Mila Floresszel, akit a legkevésbé sem érdekel, mit gondolsz a Martens bakancsáról, a viselkedéséről, a magasságáról vagy a testsúlyáról, mert számára ez semmit sem jelent. Neki egyedül az a fontos, hogy mellette áll a legjobb barátnője, Riley. Ezért amikor Riley és a Fairmont Akadémia másik két tanulója, June Phelan-Park és Dayton Nesseth gyanús körülmények között hal meg, Mila nem hajlandó elhinni a mindenki más által elfogadott magyarázatot, miszerint a legjobb barátnője öngyilkosságot követett el. Hogy kiderítse, mi az igazság, egy tubus szájfény és egy régi varázskönyv segítségével véghez viszi azt, ami elképzelhetetlen: visszahozza a lányokat az életbe.
Na stiahnutie
9,57 €

Uchvatitelé říší


 Zachraň svět, nebo ho znič. Epická fantasy od autorky bestselleru Rudá královna.  Allwardem se šíří podivná temnota. Cítí to dokonce i Corayne an-Amaratová, která žije až v zapadlém městečku na pobřeží. A brzy objeví pravdu: je posledním žijícím potomkem prastarého rodu a jedinou nadějí na záchranu světa. Ale nebude na to sama. I když tma houstne, hodlá se ke Corayne připojit banda nepravděpodobných hrdinů. Společně se postaví krutému nepříteli – a utkají se s armádou, kterou si nikdo neuměl představit ani v těch nejhorších snech.
Na stiahnutie
17,11 €

Héjnélküli


Csak a sötétség teheti boldoggá az embert – aki lát, iriggyé, elégedetlenné válik, és háborúba keveredik másokkal. E szerint az ősi tanítás szerint élik életüket egy bennszülött törzs tagjai egy eldugott szigeten. Minden csecsemő arcára a szemet elfedő bőrhéjat varr a sámán. A héj a biztonság, a héjat egy életen át óvni kell – nem szabad, hogy végzetesen megsérüljön. Amikor a törzsfőnök házasságra készülő lányát, Dyamit ez a szerencsétlenség éri, megdöbbentő dolgokat tapasztal. Hogyan titkolja el a törzs vezetői elől, hogy lát? Hogyan adja szerelme és barátai tudtára, mekkora vakságban élnek? Vajon elkerülheti-e, hogy ő is arra a szörnyű sorsra jusson, ami a szigetre tévedő idegenekre és a héjsérült bennszülöttekre vár?A Föld 2 záróvizsga szerzőjének új, fordulatos kalandregénye.
Na stiahnutie
5,91 €

Változat sárkányokra


Sárkányos Égbelátó Mirkó szülővárosát a sárkányok őszi vonulása teszi különlegessé. Ilyenkor színpompás sárkánycsapat szeli át az éjszakai égboltot, ezzel hitet és reményt adva a város népének. Sárkányváros lakói ekkor háromnapos ünnepséget rendeznek, az évet pedig arról az emberről nevezik el, aki először kiáltotta ki a csodás teremtmények érkezését. Idén épp Mirkó évét ünneplik, azonban a sárkányvonulás után pár nappal Mirkó úgy dönt: megszökik, és a városkapu határain túl, egy térképet és megérzéseit követve próbálja felderíteni a sárkányok titkát…
Na stiahnutie
6,90 €

A halmosdombi ház


Hedy és Spencer életük legunalmasabb karácsonyi szünetérekészülnek bűvész nagypapájuk öreg házában, ám avalóság hamar rácáfol elképzeléseikre. Alig lépnek be a házba,amikor titokzatos üzenetek érkeznek nagymamájukról,akinek sok évvel korábban nyoma veszett egy rejtélyesbűvészmutatvány közben.A házat üzengető képkeretek, kitömött, beszélő szarvasfej ésmedvebőr, vízköpők, hollók és szellemek töltik meg - vajon miközük lehet ezeknek nagymamájukhoz? A gyerekek nyomozásbakezdenek, megpróbálják feltárni az ódon halmosdombiház féltve őrzött titkait, és ezáltal begyógyítani a régi családisebeket. Ehhez azonban minden bátorságukra,leleményességükre és varázslatba vetett hitükreszükségük lesz…A halmosdombi ház az elmúlt évek egyik legnagyobbsikert aratott gyerekkönyve, amelyből Sam Raimi, a Pókember filmekrendezője készít adaptációt.
Na stiahnutie
8,45 €

dostupné aj ako:

Kiberiáda


Ez a kötet a sci-fi egyik legnagyobb mesterének, a lengyel Stanisław Lemnek két kultikussá vált, a robotok világába kalauzoló gyűjteményéből válogat: a Kiberiádából és az Amit a robotok mesélnek című kötetekből. Az utóbbi két zseniális robotépítő mérnök, Trurl és Klapanciusz különleges utazásairól és kalandjairól mesél, az előbbiben pedig tobzódnak az acéllovagok, az elektronikus boszorkányok, a szerelmes robotkirályfik és a rátarti robotkirálylányok. A történetek egyszerre poétikusak és groteszkek, a bennük rejlő társadalomkritika pedig a mai olvasó számára is rendkívül friss és élvezetes. Ugyanis ez a metsző iróniával elénk tárt kibernetikus csodavilág - a maga zsarnok gépkirályaival, talpnyaló udvaroncaival meg agyafúrt robotzsiványaival együtt - nem csupán Lem kortársainak, hanem a 21. század olvasóinak is ismerős lehet.
Na stiahnutie
6,90 €

dostupné aj ako:

A tűz gyermeke – Tucat és a jég birodalma


Zsarátnok tele van mágikus szörnyekkel. Tucat feladja nevét és identitását, hogy megtanulja, hogyan kell ezekkel a lényekkel megküzdeni – legalábbis ezt állítja. Az igazság azonban sokkal rémisztőbb: azért jár a vadásztanonc iskolába, hogy bosszút álljon azokon, akik megfosztották őt a családjától. De amikor újdonsült otthonát támadás éri, és egyik barátját elrabolják, hirtelen egy váratlan utazás kellős közepén találja magát, melynek során eddig eltitkolt múltja menthetetlenül összefonódik saját, és ennélfogva az egész világ sorsával is. Vajon Tucat képes lesz-e megtalálni Hetet, mielőtt túl késő lenne, ha segít neki Kutya és két rivális vadásztanonc, Öt és Hat? Lyra. Lucy. Percy. Minden generációnak megvan a maga hőse, akinek kalandos története világszerte magával ragadja az olvasókat. A tűz gyermeke is ilyen hősies történetet beszél el. Egy varázslatos világba kalauzolja az olvasót, mely tele van izgalommal, váratlan fordulatokkal, és garantálja a felejthetetlen kalandot.
Na stiahnutie
7,32 €

Čarodějnice


Dechberoucí příběh ze sedmnáctého století o ženské síle, čarodějnictví, zlobě, pomstě a poutech, která nás svazují... Potom, co byla Evey svědkem brutální vraždy své matky spáchané lovci čarodějnic, chce jediné – vystopovat vraha a pomstít se. Zlost v ní sílí. Nezbývá jí však, než být rozumná. Dala totiž matce slib, že ochrání svou malou sestru Dill a za všech okolností ji udrží v bezpečí. Touha po pomstě je ale stále větší. Dodrží Evey svůj slib, nebo se vydá za svým osudem?
Na stiahnutie
9,79 €

Laskavý jed


První díl napínavé fantasy série ve stylu knih Holly Blackové Zahru sní o tom, že opustí rodnou Ateru a zažije dobrodružství, která zná jen z příběhů. Je však pouhá Zaříkávačka, takže její místo je ve stájích, kde pečuje o koně a dobytek. Vše se změní, když vládce země vyhlásí smrtící závod přes poušť, ve kterém se jeho tři potomci mají utkat o následnictví. Zahru se shodou nešťastných okolností stane tou, které budou všichni usilovat o život. Dokáže objevit záblesk naděje i v této bezvýchodné situaci?
Na stiahnutie
9,51 €

Tajemství kamenného království Middlestone: Klíč k minulosti


První díl fantasy trilogie o tajích skřítčího světa  Pod zemí se skrývá tajemství, které vždy ovlivňovalo chod dějin – vyspělá kamenná království obývaná skřítky. Ti odjakživa v tajnosti vychovávali a dodnes vychovávají nejvýznačnější lidské vynálezce a myslitele. Po stopách této záhady se teď vydává třináctiletá Terezie, adoptovaný sirotek bez minulosti. Podaří se jí spolu s kamarády Lenkou a Albertem zjistit, kdo jsou její skuteční rodiče? A odhalí při tom i podivuhodná tajemství skřítčího světa?
Na stiahnutie
8,28 €

UfONI


Co může být děsivější než ti druzí? No přece my sami! Být z jiné planety není žádná sranda. Lani s rodinou jako skoro poslední zbylí lidé ve vesmíru musí obyvatele planety Čúmm za týden přesvědčit, že lidstvo dokáže v jejich světě žít v naprosté harmonii s ostatními. Země je už totiž tak trochu neobyvatelná – hádejte, kdo za to může? A to je jeden z důvodů, proč domorodcům z Čúmmu, kteří jenom vypadají jako obří komáři, pozemšťané zrovna nevoní. Tím dalším je humor. Na Čúmmu je totiž přísně zakázán. To bude zábava!
Na stiahnutie
7,79 €

Fable 1: Dievča mora


Vitajte vo svete, ktorému vládnu nebezpečné more a ešte nebezpečnejší námorníci, bažiaci po bohatstve. Vo svete, kde si mladé dievča hľadá svoje miesto i rodinu, zatiaľ čo sa snaží prežiť medzi drsnými chlapmi. Ako dcéra najmocnejšieho kupca v Úžinách pozná sedemnásťročná Fable jediný domov - more. Už sú to však štyri roky, odkedy počas nemilosrdnej búrky prišla o matku. Na druhý deň ju otec opustil na neslávne známom ostrove, kde bolo priveľa zlodejov a primálo jedla. Aby prežila, musela sa vzchopiť, naučiť sa dôverovať svojim nezvyčajným schopnostiam. To jediné, čo ju drží pri živote, je túžba dostať sa z ostrova, aby našla svojho otca a dostala to, čo jej právom patrí. Pri úteku spoznáva mladého kupca menom West. Ak chce zostať nažive, musí čeliť oveľa väčším výzvam, než sú búrky, ktoré vládnu Úžinám.
Na stiahnutie
10,90 €

dostupné aj ako:

Alchymistova šifra: Zrádcova dýka


Návrat do Londýna komplikuje odhalení vražedného spiknutí. Pátý díl dobrodružné série plný magie, záhad a šifer. Christopher, Tom a Sally jsou zpátky v Londýně. Epidemie moru ustoupila a král, spokojený s jejich službami, jim nabídne překvapivou odměnu. Potíže je však sledují až domů... Neznámý vrah zaútočí na jejich starého přítele a nechá ho umírat. Pak se objeví anonymní dopis – záhadné varování ukryté v hádance a tajné šifře. Christopher a jeho přátelé zjišťují, že narazili na spiknutí hrozící smrtí králi... i každému, kdo se postaví zrádcům do cesty.
Na stiahnutie
9,51 €

V knižnej kategórii Fantasy a upíri objavíte fascinujúce svety plné magie, nadprirodzených bytostí a nekonečných dobrodružstiev.Ak hľadáte dobrodružstvo, napätie a vzrušenie, chcete sa ocitnúť vo fantastickom svete plnom kúziel a čarovných bytostí alebo v temnej a zvodnej ríši upírov, táto kategória je určená práve pre vás.

Kategória Fantasy vám otvára bránu do svetov plných imaginácie, kde sa stretávate s epickými príbehmi, hrdinami a zradami. Od klasických fantasy príbehov boja medzi dobrom a zlom až po originálne a vynaliezavé svety, knihy prinášajú úžasné dobrodružstvá, kúzla a fantáziu.

Ak vás láka tajomný a temný svet upírov, knihy v kategórii upíri vám poskytnú dobrodružstvá plné napätia, vášne a temnoty. Vstúpte do sveta bytostí noci. Tieto knihy vám prinášajú upírske príbehy o láske, boji proti temnotám a hľadaní rovnováhy medzi ľudskosťou a neprekonateľnou túžbou po krvi. Budete sa pohybovať medzi svetlom a tienistými stránkami upírskeho života, pričom odhaľujete ich tajomstvá a vzdorujete neodolateľnému pokušeniu.

K najznámejším autorom fantasy príbehov a príbehov o upíroch patria Joanne K. Rowling, Cassandra Clare, Soman Chainani, Sarah J. Maasová, Stephenie Meyer.