! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Fantasy, upíri strana 33 z 33

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Paladero: Město nikdy nekončící noci


Absolutně vzrušující kniha, kterou nedokážete odložit! V Jezdcích z Říše Hromů musel Joss čelit čarodějnicím, krvežíznivým monstrům, a dokonce vlastním druhům Zavázaným Mečem, aby dokázal, že je hoden stát se paladerem. Nyní jsou Joss a jeho druhové připraveni zahájit první fázi výcviku. Avšak dříve, než na něj stihnou dorazit, napadnou jejich město hroziví piráti, kteří unesou velkou část obyvatel včetně Jossova nejlepšího přítele Edgara.
Predaj skončil
8,88 €

V knižnej kategórii Fantasy a upíri objavíte fascinujúce svety plné magie, nadprirodzených bytostí a nekonečných dobrodružstiev.Ak hľadáte dobrodružstvo, napätie a vzrušenie, chcete sa ocitnúť vo fantastickom svete plnom kúziel a čarovných bytostí alebo v temnej a zvodnej ríši upírov, táto kategória je určená práve pre vás.

Kategória Fantasy vám otvára bránu do svetov plných imaginácie, kde sa stretávate s epickými príbehmi, hrdinami a zradami. Od klasických fantasy príbehov boja medzi dobrom a zlom až po originálne a vynaliezavé svety, knihy prinášajú úžasné dobrodružstvá, kúzla a fantáziu.

Ak vás láka tajomný a temný svet upírov, knihy v kategórii upíri vám poskytnú dobrodružstvá plné napätia, vášne a temnoty. Vstúpte do sveta bytostí noci. Tieto knihy vám prinášajú upírske príbehy o láske, boji proti temnotám a hľadaní rovnováhy medzi ľudskosťou a neprekonateľnou túžbou po krvi. Budete sa pohybovať medzi svetlom a tienistými stránkami upírskeho života, pričom odhaľujete ich tajomstvá a vzdorujete neodolateľnému pokušeniu.

K najznámejším autorom fantasy príbehov a príbehov o upíroch patria Joanne K. Rowling, Cassandra Clare, Soman Chainani, Sarah J. Maasová, Stephenie Meyer.