! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Pre dievčatá strana 10 z 10

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Pyžamová párty


Nové vydanie knihy Pyžamová párty od obľúbenej autorky detských kníh Jacqueline Wilsonovej je na svete.Na novej škole nie je ľahké nájsť si kamarátov. Dana je na škole nová a túži po tom, aby ju mali všetci radi. Jedna z jej spolužiačok však robí všetko pre to, aby ju zosmiešnila. Podarí sa jej to? Alebo budú Danine nové kamošky na jej strane? Kniha o skutočnom priateľstve a správnom rozhodnutí už čaká na teba.
Predaj skončil
4,89 €

dostupné aj ako:

Bozk


Nové vydanie knihy Bozk od obľúbenej autorky detských kníh Jacqueline Wilsonovej je na svete. Silvia a Karl sa kamarátia od detstva. Odjakživa sa spolu hrávali a ich rodiny sa navštevovali. Silvia vždy v hĺbke duše verila, že sa raz vezmú. Keď začnú dospievať, zrazu sa všetko zmení. Silvia by najradšej trávila všetok čas s Karlom, ten má však nového kamaráta Paula, ktorý ho zaujíma oveľa viac ako Silvia. A keď hrajú fľašu, Karl robí, čo môže, aby ju nemusel pobozkať. Silvia pochopí, že jeho city k nej sa zmenili, a tým môžu byť jej plány do budúcnosti ohrozené. Podarí sa jej zistiť, čo sa za tým skrýva?
Predaj skončil
5,59 €

dostupné aj ako:

Už nemám záujem


Vanese sa ani len nesnívalo, že v deň svojich narodenín stretne chalana, do ktorého sa šialene zaľúbi. A hoci jej Martin spočiatku opätuje náklonnosť, kvôli Vanesinej najlepšej kamarátke sa situácia čoskoro zmení. Ani krásna Nataša však nedokáže zabrániť tomu, aby sa Martin o Vanesu prestal úplne zaujímať. Prečo je jej stále nablízku, prečo jej pomáha a dáva na ňu pozor? Martinovo zvláštne správanie nedá Vanese spávať. Jej život sa však čoskoro skomplikuje, keď zistí, že rodičia, ktorí sa o ňu nikdy nezaujímali, ukrývajú veľké tajomstvo. Koľko krutých rán osudu dokáže zniesť mladé dievča? Zvládne sa znovu postaviť na nohy? Nájde niekedy šťastie a pravú lásku? Dokáže odpustiť tým, ktorí jej tak veľmi ublížili?
Predaj skončil
6,90 €

dostupné aj ako:

Odvrhnutá


Emily netušila, že sa jej želanie splní. Jedného dňa sa však preberie v nemocnici a nemá nič. Rodinu, priateľov a celú jej minulosť pohltila amnézia. Ujme sa jej evanjelický kňaz s manželkou a ponúknu jej nový život. Hoci Emily chce začať od nuly a zabudnúť, že kdesi existuje jej skutočná rodina, osud jej to nechce dovoliť. Najnovší román Jany Šulkovej vás vtiahne do hudobného prostredia. Rodinné napätie a tajomstvá, ktoré sa postupne vynárajú z hlbín minulosti, vás nenechajú chladnými. Odvrhnutá je životný príbeh dievčaťa, ktoré po strate pamäti odhaľuje svoju minulosť a jazvy na duši spôsobené blízkym človekom. Tie ju doviedli do ťažkej situácie, keď musí voliť medzi dvomi životmi. Náročnú voľbu navyše sťažuje láska, ktorá sa jej pripletie do cesty. Emily sa musí rozhodnúť, či odpustiť, alebo nie. Pretože odpustiť je často ťažšie, ako zabudnúť...
Predaj skončil
6,90 €

dostupné aj ako:

Konečne dvanásťročná


Kniha Konečne dvanásťročná je voľným pokračovaním knihy Zakliate jedenáste narodeniny. Hlavnou hrdinkou knihy je tentoraz Rory. Na svoje dvanáste narodeniny netrpezlivo čakala celý život. Má dokonca aj zoznam vecí, ktoré sa jej v ten vysnívaný deň splnia. Vždy, keď o niečo požiada rodičov, odpovedia jej: „Keď budeš mať dvanásť, keď budeš mať dvanásť, keď budeš mať dvanásť..." Nuž, presne o osemnásť hodín, tridsaťšesť minút a päťdesiatdva sekúnd začne Rory konečne žiť naplno! Vtipný príbeh plný prekvapení o túžbe dospieť, aj keď celý vesmír naznačuje, že ešte treba chvíľu počkať, určite zaujme každé dievča.
Predaj skončil
8,39 €

dostupné aj ako:

Džínsový denník 5


Piate pokračovanie kultovej série. Odkedy sa Paula rozišla s Lukášom, jej život akoby stagnoval. Potom však Patrik príde s návrhom, aby s ním išla navštíviť brata do Sydney. Paula spočiatku odmieta, ale nakoniec odcestuje spolu s Denisou, ktorá práve rieši osobnú drámu. Paula sa prekvapivo rozhodne zostať v Sydney celkom sama. Spoznáva rôznych ľudí, rôzne kultúry, cestu jej skrížia problémy, ale aj chalan, ktorý jej pomôže – paradoxne i roztápať ľady medzi ňou a Lukášom. Paula sa bude musieť rozhodnúť: ostane žiť v cudzej krajine alebo sa vráti na Slovensko, kde je všetko hore nohami?
Predaj skončil
9,90 €

dostupné aj ako:

Zakliate jedenáste narodeniny


Amanda sa už neuveriteľne teší na svoje jedenáste narodeniny, lebo to bude všetko inak. Byť jedenásťročná je predsa o toľko lepšie ako desaťročná! Ale celý deň je od začiatku jedna veľká a nekončiaca katastrofa. Najhoršie na tom je, že sa pohádala s najlepším kamarátom Leom, ktorý má narodeniny v ten istý deň a doteraz ich oslavovali vždy spolu. Keď si večer líha spať, je šťastná, že má tento otrasný deň konečne za sebou. Alebo sa mýli? Na druhý deň sa totiž narodeniny znova zopakujú, a potom znova a znova a znova… Čo sa to deje? A ako sa z toho vymotať?
Predaj skončil
8,39 €

dostupné aj ako:

Punková princezná sa vracia


Pokračovanie bestselleru Punková princezná (2008) mladej talentovanej autorky. Karolína alias Punková princezná je obklopená skvelou rodinou, má malého synovca, priateľa, prácu aj kapelu, dokonca sa osobne pozná s hviezdami hudobnej scény. Čo viac si ešte môže priať? Azda len to, aby jej šťastné obdobie trvalo večne. Ibaže to by Jakub nemal tráviť toľko času s Teniskou, v časopisoch by nemali kolovať znepokojivé správy o Davidovi, mama so sestrou by nemali konať za jej chrbtom a sama Karolína by nemala kričať na Dustyho. A prečo vlastne Bendži s ulízanými vlasmi predáva mobilné telefóny?
Predaj skončil
6,60 €

dostupné aj ako:

Dievča s maskou


„Život tínedžerov je ťažký... Pohybujeme sa v krutej spoločnosti, donekonečna riešime vzťahy s opačným pohlavím, rodinou, priateľmi. To všetko nás zaťažuje a zraňuje naše srdcia. Navyše nám hormóny zatemňujú mozog, plieskajú nás o steny a nútia robiť nezmyselné veci, ako napríklad skúšať fajčiť marihuanu. Celý náš život je ako Rubikova kocka. Snažíme sa ju zložiť, neustále otáčame jej strany a nútime jednotlivé farby do seba zapadnúť, no nedarí sa nám... Ani jeden deň nie je bez problému... Volám sa Mima a môj život je dokonalý iba navonok. Mám všetko, po čom môže dievča v mojom veku túžiť. Okrem seba. Denne nastavujem svetu tvár, ktorá mi nepatrí, a to len preto, aby som zapadla a bola obľúbená. No na druhú stranu sa už vrátiť nechcem. Veď byť outsider je v porovnaní so životom princeznej Mimi niečo hrôzostrašné!“ Dievča s maskou je príbeh mladého dievčaťa o spoznaní samej seba. O tom, že maska, ktorú Mima nosí, ju zabíja, a že odraz, ktorý každé ráno vidí v zrkadle, nie je jej. Do jej života nečakane vstúpi on. Štipendista, na ktorého má zakázané sa čo i len pozrieť, nieto sa doňho ešte zamilovať!
Predaj skončil
4,90 €

dostupné aj ako:

Džínsový denník Lukášovými očami


Kultová séria pokračuje. Zuzka Šulajová, naša najlepšia autorka kníh o mladých a pre mladých, sa rozhodla vyplniť želania tisícok fanúšikov a k svojim najúspešnejším románovým postavám Paule a Lukášovi sa ešte raz vrátila. V ďalšom Džínsovom denníku. Tentoraz Lukášovými očami.
Predaj skončil
6,60 €

dostupné aj ako:

Džínsový denník 3


Dlhoočakávaný tretí Džínsový denník je konečne tu – takisto ako jeho hlavní hrdinovia a ich kamaráti. Sú už v poslednom ročníku gymnázia a na prahu dospelosti musia riešiť aj zložitejšie životné situácie. Paula Semoková, verná svojmu typickému zmyslu pre humor, vám ešte raz dovolí, aby ste spolu s ňou prežili celý rok z jej života, ktorý sa krúti najmä okolo vytúženého Lukáša. Zjavne je to veľká láska, ale sú už obaja dosť zrelí na vážny vzťah? Ako sa Paula popasuje s nežičlivou náladou v triede a neprajnosťou vlastných rodičov? A existuje ešte nejaká šanca, že by sa stará partia mohla znovu dať dokopy? Zuzka Šulajová, naša najúspešnejšia autorka románov o mladých a pre mladých, debutovala v roku 2007 románom Džínsový denník. Okrem Džínsového denníka 2 (2009) jej vo vydavateľstve Slovenský spisovateľ vyšli romány Dievča z minulosti (2008) a Ako z románu (2010). Prvé dva Džínsové denníky vyjdú čoskoro aj v češtine.
Predaj skončil
6,20 €

dostupné aj ako:

Džínsový denník 1


Čítať cudzie denníky by sa nemalo, ale pätnásťročná Paula, prváčka na gymnáziu, vás pozýva, aby ste sa začítali do jej veselého i trocha bláznivého života. Spoznáte jej rodinu, zoznámite sa s jej najlepšou kamarátkou Denisou, spolužiačkou poločarodejnicou Gabrielou a predovšetkým rozlúštite spolu s Paulou záhadu chalanských citov. Džínsový denník vám navyše zaručuje, že sa od srdca zasmejete.
Predaj skončil
5,90 €

dostupné aj ako:

Džínsový denník 2


Sympatická Paula Semoková je opäť na scéne – plná síl a elánu, ale najmä chuti zverovať sa so svojimi zážitkami a pocitmi novučičkému „džínsovému“ denníku. Paula a jej starí kamaráti sú už v druhom ročníku strednej školy, pomaly, ale isto dospievajú, hľadajú sa a zisťujú, čo vlastne od života chcú. Na tejto ceste ich čakajú nové tváre, nové zážitky i nové výzvy. Je len na Paule, či im podľahne, alebo zostane sama sebou. Bude ďalej chodiť s Patrikom, alebo dá šancu niekomu inému? Prečo jej Gabrieline karty nechcú prezradiť nič nové? A čo si má počať s prírastkami vo vlastnej rodine? Odpovede na tieto otázky i veľa ďalších prekvapení nájdete v pokračovaní Džínsového denníka, ktorý sa tentoraz dostane aj do nepovolaných rúk...
Predaj skončil
5,90 €

dostupné aj ako:


Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.