Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Extra - Výpredaj

Extra - Výpredaj strana 14 z 14

Maľovanie podľa čísel Vo veľhorách (40x50 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 40 x 50 cm Balenie "Vo veľhorách" obsahuje: • 33 akrylových farieb na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • Stabilný maliarsky kartón s ľanovou štruktúrou, na ktorom sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
37,99 €

Sada dvoch espresso šálok s podšálkou William Morris - Pimpernel 110 ml


Sada dvoch espresso šálok s podšálkou, 2x110 ml, vyrobená z kvalitného bieleho New Bone China porcelánu. Elegantná a odolná, vhodná do umývačky riadu a mikrovlnky. Zdobená ornamentom víriacich lístkov, vetvičiek a kvetov s veľkým poľným kvetom na tmavozelenom podklade, zakončeným zlatým okrajom. Výrazná farba pozadia v kombinácii s tlmenými farbami dodáva kolekcii originálny charakter a eleganciu. Balená v ozdobnej krabičke s rovnakým motívom.
Vypredané
20,90 €

Maľovanie podľa čísel Indiánske leto (50x80 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 50 x 80 cm (1 obraz 40x50cm, 2 obrazy á 20x50cm) Balenie "Indiánske leto" obsahuje: • 40 akrylových farieb na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
51,99 €
zľavy Haba

Klasický porcelánový hrnček William Morris - Pimpernel 380 ml


Klasický hrnček, 380 ml, vyrobený z kvalitného bieleho New Bone China porcelánu. Elegantný a odolný, vhodný do umývačky riadu a mikrovlnky. Zdobený ornamentom víriacich lístkov, vetvičiek a kvetov s veľkým poľným kvetom na tmavozelenom podklade, zakončeným zlatým okrajom. Výrazná farba pozadia v kombinácii s tlmenými farbami dodáva kolekcii originálny charakter a eleganciu. Balený v ozdobnej krabičke s rovnakým motívom.
Vypredané
9,90 €

Colorvelvet zamatový obrázok Sova A4


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 29,7x21 cm
Vypredané
6,00 €

Maľovanie podľa čísel Papagáje v pralese (50x80 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 50 x 80 cm (1 obraz 40x50cm, 2 obrazy á 20x50cm) Balenie "Papagáje v pralese" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
51,99 €

Aladine Gélové pečiatky Stampo CLEAR Lapač snov 13 ks


Súprava dekoratívnych gélových pečiatok. Jednoduché a presné umiestnenie pečiatky vďaka transparentnému prevedeniu. Vhodné použiť s akrylovým blokom pre ľahkú manipuláciu. Možno využiť aj na potlač textilu – s ohľadom na jemnú grafiku, odporúčame využiť textilný vankúšik. Atraktívne dizajny pre tvorenie všetkého druhu.
Vypredané
10,99 €

Výpredaj hračiek Panta Rhei

Výber extra sortimentu kúpite teraz výrazne lacnejšie v e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.

Späť na kategórie