! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Čarovné kreslenie L


Čarovné kreslenie v sebe spája kreatívnu a zároveň k prírode šetrnú zábavu pre malých i veľkých. Povoľte uzdu svojej alebo detskej fantázii bez použitia papiera!  Čarovné kreslenie L je veľmi ľahké (iba 136 gramov), odolné a zároveň veľmi bezpečné. Je vyrobené zo zdravotne nezávadných materiálov a pružného plastu, ktoré vydrží akékoľvek zaobchádzanie. Špeciálny displej reaguje na intenzitu tlaku pera, čím sa viete pri kreslení pekne vyhrať s detailmi. Čarovné kreslenie je navrhnuté tak, aby jeho displej bol šetrný k očiam aj pri dlhodobom používaní. Tabuľka má zaoblené hrany, čím je bezpečná aj pre menšie deti. Veľkou výhodou je aj nízka spotreba energie, pri každodennom používaní vydrží gombíková batéria takmer až celý rok. Ak sa náhodou dielo vášmu dieťaťu nepodarí, tak ho zmažete jediným stlačením tlačidla a Čarovné kreslenie sa môže začať nanovo. Skvelé, čo poviete?  Straty pera sa takisto obávať nemusíte. V špeciálnom držiaku je uložené naozaj bezpečne. Čarovné kreslenie je skvelým pomocníkom aj vo svete dospelých - ideálne na zapisovanie poznámok, či napríklad nákupného zoznamu. Čarovné kreslenie je naoko jednoduchá tabuľka, ktorá v sebe ukrýva nespočetné množstvo výhod. 
Vypredané
17,49 € 24,99 €
  • 5 /5

Pilot Pintor Sada Akrylový popisovač 3 ks, (F) tenký hrot, Adventný kalendár


Kreatívna sada akrylových popisovačov Pintor 3 ks, Adventný kalendár . Sada 3 farebných popisovačov a sada na vytvorenie adventného kalendára . Farby v balení: zelená, zlatá, biela Písať s nimi môžete takmer na všetky typy povrchov . Píše na papier, plast, kov, keramiku, drevo, textil a pod. Atrament je na vodnej báze. Fix je ultrakrycí . Šírka stopy: 2,2 mm Priemer hrotu: 4,5 mm
Vypredané
6,99 €

CANSON Art Book ONE 100g, 80 listov, 10,2x15,2cm, krúžková väzba


CANSON Art Book ONE je z vysoko kvalitného papiera 100g bez obsahu kyselín. Tento elegantný skicár má čierny obal s miernou textúrou väzbou. Ideálne pre ceruzku, pastel a uhlík. Je vhodný aj na písanie a robenie poznámok. Vyrobený vo Francúzku.
Vypredané
4,29 €

Guma KOH-I-NOOR tvárlivá 6422 Soft


Miesiteľné gumy na prírodnej báze – MÄKKÉ bez pridania plastov a ftalátov. Guma je vhodná na mazanie grafitových čiar a na prírodné a umelé uhlie; vhodný aj na zber drobných zlomkov z olova a dreveného uhlia a možno ho použiť aj na umelecké kresby.
Vypredané
0,40 € 0,79 €

Pastelky KOH-I-NOOR Progresso 8756 12 ks


Sada 12 farebných ceruziek, lakovaných, (PROGRESSO). Bez drevenej obálky, celá časť pozostáva z pastelovej tuhy. Tieto ceruzky sa dajú veľmi ľahko brúsiť a sú vhodné do školy, hobby a umeleckého kreslenia. Vďaka svojmu prierezu sú tieto ceruzky vhodné najmä na farbenie veľkých plôch.
Vypredané
4,02 € 7,89 €

Pastelky KOH-I-NOOR Polycolor 24 ks


Sada umeleckých farebných ceruziek. Tieto ceruzky majú kvalitnú tuhu s priemerom 3,8 mm, s vynikajúcimi vlastnosťami písania a brilantnými odtieňmi. Sada obsahuje kvalitné orezávatko a 2 grafitové ceruzky 1500. Je vhodná pre výtvarníkov, na hobby aj bežné kreslenie.
Vypredané
9,58 € 18,79 €

Pastelky KOH-I-NOOR Polycolor v plechu 24 ks


Sada 24 kusov kvalitných farebných ceruziek so silne pigmentovaným jadrom o priemere 3,8 mm v kovovej krabičke. Ceruzky majú výbornú povrchovú úpravu, lakované ukončenie a zlaté označenie. Vyznačujú sa bohatou stopou a možno ich ďalej upravovať blendovaním. Vhodné na umelecké a hobby kreslenie.
Vypredané
13,51 € 26,49 €

Pastel suchý Toison D OR 8514 24 ks


Sada 6 okrúhlych púdrových pastelov s obalom, priemer 10 mm a dĺžka 75 mm. Majú výborné zapisovacie vlastnosti a tiež perfektnú svetlostálosť. Pri kreslení je možné použiť pastelový držiak KOH-I-NOOR Versatil. Po dokončení odporúčame kresbu stabilizovať fixátorom.
Vypredané
8,00 € 15,69 €

Pastelky KOH-I-NOOR Krtko 24 ks


Sada šesťhranných pastelových ceruziek. Ceruzky sú v drevenej obálke, krabička obsahuje 24 kusov zabalených v kartónovom obale. Sú ideálne na kreslenie na papier a sú vhodné ako na školské aktivity, tak aj na univerzálne použitie.
Vypredané
3,05 € 5,99 €
  • 5 /5

Pastelky KOH-I-NOOR Krtko 12 ks


Sada šesťhranných farebných ceruziek. Ceruzky sú v drevenej obálke, krabička obsahuje 12 kusov zabalených v kartónovom obale. Sú ideálne na kreslenie na papier a sú vhodné ako na školské aktivity, tak aj na univerzálne použitie.
Vypredané
1,37 € 2,69 €

Pastelky KOH-I-NOOR Scala 4012 12 ks


Sada mechanických farebných ceruziek pozostávajúca z 12 mechanických ceruziek a strúhadla. Mušle a strúhadlá sú vyrobené z číreho priehľadného polystyrénu. Pastelky s mechanickým pohybom vymeniteľného olova sú vhodné na kreslenie, vyfarbovanie, podčiarkovanie a iné farebné zvýrazňovanie. Sú určené najmä pre žiakov, študentov, ale aj pre kancelárske použitie. Balené v uzatvárateľnej plastovej krabičke s EURO vešiakom z polystyrénu pre dobré skladovanie. Pri použití farebných ceruziek sa puzdro používa ako stojan. UPOZORNENIE: Varovanie. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
5,09 € 9,99 €

Ceruzka grafitová set 1512 ART (8B-2H) 12 ks


Sada grafitových ceruziek v prírodnom prevedení 1512N - 12 ks ceruziek v plechovom obale. Šesťhranné grafitové ceruzky v drevenom cédrovom obale. Grafitové olovo v 12 triedach tvrdosti 8B - 2H. Triedy sú presne dodržané. Ceruzky sa používajú pre grafikov a umelcov.
Vypredané
4,53 € 8,89 €

Pastelky KOH-I-NOOR Magic 3406 5 ks


Sada 5 ks farebných ceruziek MAGIC - Original, Tropical, Fire, Neon, USA, červené v blistrovom balení. Šesťhranné farebné ceruzky MAGIC, v drevenej obálke so špeciálnou trojfarebnou tuhou. Magický efekt - dúhová ceruzka - 3 farby v jednej tuhe. Ceruzka vytvára viacfarebnú stopu, ktorá sa mení otáčaním hrotu. Určené na školské, umelecké alebo špeciálne použitie.
Vypredané
3,97 € 7,79 €

Pastelky KOH-I-NOOR Progresso 8758 24 ks


Sada 24 farebných ceruziek, lakovaných, (PROGRESSO). Bez drevenej obálky, celá časť pozostáva z pastelovej tuhy. Tieto ceruzky sa dajú veľmi ľahko brúsiť a sú vhodné do školy, hobby a umeleckého kreslenia. Vďaka svojmu prierezu sú tieto ceruzky vhodné najmä na farbenie veľkých plôch.
Vypredané
8,10 € 15,89 €

Pastelky KOH-I-NOOR Polycolor 36 ks


Sada umeleckých farebných ceruziek. Tieto ceruzky majú kvalitnú tuhu s priemerom 3,8 mm, s vynikajúcimi vlastnosťami písania a brilantnými odtieňmi. Sada obsahuje kvalitné orezávatko a 2 grafitové ceruzky 1500. Je vhodná pre výtvarníkov, na hobby aj bežné kreslenie.
Vypredané
13,66 € 26,79 €

Set na skicovanie KOH-I-NOOR Gioconda v plechu 39 ks


Veľká umelecká súprava na suché kreslenie. Táto sada obsahuje všetky základné nástroje na kreslenie potrebné pre tento typ kreslenia, ako aj ďalšie nástroje, ako je guma na utieranie. Na stabilizáciu výsledného umeleckého diela sa odporúča použiť fixátor.
Vypredané
24,47 € 47,99 €

Pastelky KOH-I-NOOR Polycolor 72 ks


Sada 72 umeleckých farebných ceruziek. Tieto ceruzky majú kvalitnú tuhu s priemerom 3,8 mm, s vynikajúcimi vlastnosťami písania a brilantnými odtieňmi. Sada obsahuje 2 kvalitné strúhadlá a 3 grafitové ceruzky 1500. Je vhodná pre výtvarníkov, na hobby aj bežné kreslenie.
Vypredané
26,41 € 51,79 €

Pastelky KOH-I-NOOR Polycolor rolovací peračník 72 ks


Moderný zvitkový peračník. Obsahuje sadu vynikajúcich farebných ceruziek POLYCOLOR v 72 odtieňoch. Peračník má čiernu farbu. Sada je doplnená o orezávatko a gumu. Táto sada je ideálna na cestovanie alebo do školy. Farebné ceruzky sú dobre chránené pred poškodením.
Vypredané
32,89 € 64,49 €

Pastelky KOH-I-NOOR Polycolor rolovací peračník 36 ks


Moderný zvitkový peračník so sadou vynikajúcich farebných ceruziek POLYCOLOR v 36 odtieňoch. Súprava je doplnená o strúhadlo a gumu na gumovanie. Táto sada je ideálna na cestovanie alebo do školy. Farebné ceruzky sú dokonale chránené pred poškodením.
Vypredané
16,06 € 31,49 €

Kategória "Kreslenie a kreatívne písanie" v našom eshope je určená pre všetkých nadšencov umenia, ktorí hľadajú nástroje a materiály na vyjadrenie svojej kreativity.

Ponúkame široký výber produktov, od kvalitných ceruziek, atramentov, cez špeciálne papiere a zápisníky, až po súpravy pre kaligrafiu a iné kreatívne písacie a kresliace potreby. Či už ste začiatočník alebo skúsený umelec či spisovateľ, náš eshop je pripravený poskytnúť vám všetko, čo potrebujete pre vaše projekty kreslenia a kreatívneho písania.