! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Akrylové farby Cadence sada 5 ks svietiace v tme 30 ml


Sýta, vysoko krycia farba na všetky povrchy. Riediteľná vodou. Pred použitím pretrepať. Odtiene možno vzájomne miešať. Pomôcky umyte vodou a mydlom. Netoxická. Súprava svietiacich farieb obsahuje efektové farby, ktoré pohlcujú svetlo a svietia v tme. Po určitej dobe môže efekt žiary postupne odznievať, namaľovaný predmet je potrebné opäť vystaviť svetlu a "nabiť" ho. Farby sa nanášajú štetcom. Odporúčame naniesť aspoň 2–3 vrstvy, alebo farby nanášať na predmet už podmaľovaný akrylovými farbami.
Vypredané
17,49 €

Ceruzka Stabilo EASYergo tvrdosť HB 3,15 mm pre pravákov ružová/lila


Ergonomická ceruzka so stláčacím mechanizmom. Variant pre pravákov i ľavákov. Jedinečný dizajn a ergonomický tvar, tvarovaný úchop je z protišmykového materiálu. V 3 farebných prevedeniach, tuha HB. Súčasťou balenia je ergonomické strúhadlo.
Vypredané
12,59 €

Janod Pečiatky Dinosaury 15 ks od 3 rokov


Detské pečiatky pre deti od 3 rokov s motívom dinosaurov, sú vhodné na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Roarrrrr! Nechajte svojho malého prieskumníka stretnúť sa tvárou v tvár s dinosaurami. Diplodocus, T-Rex, ich stopy, skaly, stromy a sopka čakajú na vytvorenie nového sveta. Týchto 15 penových pečiatok je ideálnych na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Vhodné pre deti od 3 rokov. Materiál: plast Rozmer: 20 x 6 x 14 cm
Vypredané
15,89 €

Janod Pečiatky Jednorožec 15 ks od 3 rokov


Detské pečiatky pre deti od 3 rokov s motívom jednorožca, sú vhodné na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Ďalšia zastávka, je krajina jednorožcov! Táto skvelá súprava obsahuje 15 penových pečiatok:rozprávkové fantastické zvieratká, sladkosti, srdiečka a dúhu... všetko, čo bude váš drobec potrebovať, aby mohol uniknúť do rozprávkového sveta jednorožcov. Ideálna hračka pre rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Vhodné pre deti od 3 rokov. Materiál: plast Rozmer: 20 x 6 x 14 cm
Vypredané
15,89 €

Janod Pečiatky Baby Savana 5 ks od 18 mesiacov


Detské pečiatky Baby pre najmenších od 1,5 roka s motívom savany, sú vhodné na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Poďme na safari cez savanu a hľadajme spolu slona, opicu, zebru, leva a žirafu. S týmito 5 pečiatkami si vaše dieťa bude myslieť, že je skutočným objaviteľom. Ich ergonomický tvar je vhodný pre malé ručičky. Ideálna hračka pre rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Vhodné pre deti od 1,5 roka. Materiál: plast Rozmer: 20 x 6 x 14 cm
Vypredané
15,89 €

Janod Pečiatky Baby Farma 5 ks od 18 mesiacov


Detské pečiatky Baby pre najmenších od 1,5 roka s motívom farmy, sú vhodné na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Bééé... odkiaľ pochádzajú tieto zvuky? Áno, hádate správne... uprostred farmy nájdete ovečku, zajačíka, prasiatko, húsku a sliepočku. Popustite uzdu fantázii vášho dieťaťa – a zvieratkám – spolu s atramentovou podložkou a 5 roztomilými ilustrovanými pečiatkami. Ich ergonomický tvar je vhodný pre malé ručičky. Ideálna hračka pre rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Vhodné pre deti od 1,5 roka. Materiál: plast Rozmer: 20 x 6 x 14 cm
Vypredané
15,89 €

Fixky MAPED Color'Peps Monster 12 ks


Súpravy farebných fixiek s ľahko vyprateľným a umývateľným atramentom. Žiarivé farby, plastové telo s motívmi obľúbených príšeriek. Hrot odolný proti zatlačeniu či poškodeniu, účinný uzáver.
Vypredané
4,30 €

Fixky MAPED Color' Peps Monster 12ks + 15ks farebných ceruziek


Súprava 12 ks farebných fixiek a 15 ks farebných ceruziek s obľúbenými motívmi príšeriek. Jasné a žiarivé farby. Fixky s ľahko vyprateľným a umývateľným atramentom. Hrot odolný voči zatlačeniu či poškodeniu, účinný uzáver. Bezdrevné farebné ceruzky v čiernom prevedení, trojhranné telo, mäkká a odolná tuha. V praktickom, opakovane použiteľnom puzdre.
Vypredané
9,99 €

Pastelky MAPED Color' Peps Monster 12 ks


Súpravy bezdrevných farebných ceruziek v čiernomprevedení s motívmi príšeriek. Trojhranné telo, mäkká a odolná tuha, jasné farby.
Vypredané
3,29 €
  • 5 /5

Farebné ceruzky MAPED Color´Peps Animals 18 farieb


Súpravy farebných ceruziek so zvieracími motívmi v puzdre. Trojhranné telo, mäkká a odolná tuha, jasné farby.
Vypredané
5,29 €

Farebné ceruzky trojboké MAPED Color' Peps 12 ks, BL


Súpravy farebných ceruziek v puzdre. Trojhranné telo, mäkká a odolná tuha, jasné farby. Súprava Fluo obsahuje fluorescenčné farby.
Vypredané
2,55 € 3,00 €

Detské fixy MAPED Color' Peps Long Life 18 ks


Súpravy farebných fixiek s ľahko vyprateľným a zmývateľným atramentom. Žiarivé farby. Hrot odolný proti zatlačeniu alebo poškodeniu, účinný uzáver. Dlhá životnosť. Trojhranný tvar pre lepšie a pohodlnejšie uchopenie.
Vypredané
5,95 € 7,00 €

Pastelky MAPED Color' Peps Animals 12 ks


Súpravy farebných ceruziek so zvieracími motívmi v puzdre. Trojhranné telo, mäkká a odolná tuha, jasné farby.
Vypredané
2,97 € 3,49 €

Detské fixy MAPED Color' Peps Long Life 12 ks


Súpravy farebných fixiek s ľahko vyprateľným a zmývateľným atramentom. Žiarivé farby. Hrot odolný proti zatlačeniu alebo poškodeniu, účinný uzáver. Dlhá životnosť. Trojhranný tvar pre lepšie a pohodlnejšie uchopenie.
Vypredané
4,07 € 4,79 €

Sada MAPED Blowpen String´Art


Súprava obsahuje nástavec pre fúkanie, 6 farebných fixiek, 4 predtlačené predlohy a sadu gumičiek, s ktorými sa docielia efektné airbrush výsledky. Jednoduché použitie. Flexibilný nástavec umožňujúci voľnosť pohybu. Vhodné pre deti od 5 rokov.
Vypredané
5,60 € 8,00 €
  • 5 /5

Sada MAPED Creativ Blowpen Pop´Art fúkacie pero 6 farieb


Súprava obsahuje nástavec pre fúkanie, 6 farebných fixiek, 6 predtlačených predlôh, kde je možné kombinovať fúkacie pero s farebnými ceruzkami pre úžasné ilustrácie. Jednoduché použitie. Flexibilný nástavec umožňujúci voľnosť pohybu. Vhodné pre deti od 5 rokov.
Vypredané
5,60 € 8,00 €
  • 5 /5

D&R Simply sada štetcov na akryl Gold Taklon syntetický vlas krátka rúčka 7 ks


Štetce Daler-Rowney Simply Acrylic sú vyrobené zo zlatého Taklonu, čo je syntetický materiál vytvorený tak, aby vykazoval kvality najjemnejších prírodných štetcov. Akrylové štetce Simply pokrývajú rôzne tvary a veľkosti, aby vyhovovali všetkým potrebám umelca. Táto sada obsahuje 7 štetcov s krátkou rukoväťou (okrúhle #2, okrúhle #6, Filbert #4, Flat Shader #8, Liner #1, Angle Shader #1/4" a Flat Wash #3/4").
Vypredané
7,89 €
  • 5 /5

D&R Simply vreckový náčrtník 100g 72 listov


Skicár Daler-Rowney Simply Hard Cover je ideálny na skicovanie a kreslenie. S hmotnosťou 100 g je ideálny pre akúkoľvek suchú techniku, ako je pero, uhlík alebo ceruzka. Skúsení umelci aj začínajúci umelci môžu pridať svoje obľúbené náčrty na biele stránky tohto skicára viazaného v umelej koži, ktorý je dodávaný so záložkou, vnútorným vreckom a zapínaním na gumičku. Je ľahký a prenosný, vďaka čomu je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým vziať si svoje náčrty kamkoľvek. Rozmermi sú 8,9 x 14 cm. Má 48 strán 72 listov). Sivobiely papier bez obsahu kyselín.
Vypredané
6,29 €

Kategória "Kreatívne potreby" v našom eshope je určená pre umelcov, kreatívcov a každého, kto má vášeň pre tvorbu a chce rozvíjať svoje umelecké zručnosti.

Ponúkame široký výber kreatívnych potrieb, vrátane kvalitných farieb, štetcov, plátien, kresliacich súprav, kaligrafických pier a mnoho ďalších materiálov a nástrojov, ktoré podporujú tvorivosť a umožňujú realizovať umelecké vízie. Či už ste začínajúci umelec alebo skúsený profesionál, náš eshop je pripravený poskytnúť vám všetko, čo potrebujete pre vaše umelecké projekty.