! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Extra - Dekorácie a bytové doplnky strana 5 z 5

Krhla na polievanie "Pottering About" Wrendale Designs - vtáčik


Ilustrovaná kanvička na polievanie. Má jemnú modrú farbu, ilustrovaná z prednej aj zadnej strany. Dlhé hrdlo zaručí precízne zavlažovanie. Materiál: uhlíková oceľ. Rozmery: 26 x 4,1 x 12 cm.
Vypredané
28,50 €

Kuchynská utierka "Woodlanders" Wrendale Designs – lesné zvieratká


Utierka s ilustráciami zvieratiek na pastelovom prírodnom farebnom podklade. Praktické pútko na zavesenie. 100% bavlna. Možno prať v práčke. Rozmer 69 x 50 cm. Balené bez plastu.
Vypredané
13,90 €

Detský tanier a miska Wrendale Designs, sada 2 ks


Jedálenská súprava pre deti. Obsahuje okrúhly tanierik a misku, oboje s roztomilými ilustráciami zvieracích mláďat. Rozmer taniera 21,2 x 2 cm, rozmer misky 18 x 4,5 cm. Materiál: melamín.
Vypredané
24,50 €

Korkové podložky Wrendale Designs, 10,5 x 10,5 cm, sada 6 ks


Sada podtáckov z korku, každý s unikátnou akvarelovou ilustráciou iného zvieratka. Rozmery 10,5 x 10,5 x 0,5 cm. Celkom 6 ks. Umývajte iba vlhkou hubkou.
Vypredané
19,90 €

Tácka "Guard Duck" Wrendale Designs - kačka


Melamínová tácka - ideálna na servírovanie jednohubiek, odkladanie kľúčov, mincí, či šperkov. Akvarelové ilustrácie, úchyty po stranách pre ľahké prenášanie. Rozmer 21,5 x 14,5 x 1,5 cm. Vhodné umývať v hornej priehradke umývačky riadu.
Vypredané
11,50 €

Kikkerland Pripínacia lampa


Rozsvieťte svoje dobrodružstvo s týmto dažďu odolným nabíjateľným svietidlom. Je vybavené praktickou karabínou pre jednoduché pripevnenie a je ideálne na kempovanie. 2 hodiny výdrže batérie, 3 úrovne jasu. Nabíjací kábel súčasťou balenia. 2x vláknová LED dióda.
Vypredané
10,00 €

Figúrka Harry Potter, 20cm


Figúrka Harry Potter v školskej uniforme a s kúzelníckym paličkou. Ma pohyblivé ruky, nohy a hlavu. Veľkosť 20 cm. Vhodné od 5 rokov.
Vypredané
18,99 €

Figúrka Harry Potter: Ron, 20cm


Figúrka Ron v školskej uniforme as kúzelníckym paličkou. Ma pohyblivé ruky, nohy a hlavu. Veľkosť 20 cm. Vhodné od 5 rokov.
Vypredané
18,99 €

Figúrka Harry Potter: Hermiona, 20cm


Figúrka Hermiona v školskej uniforme as kúzelníckym paličkou. Ma pohyblivé ruky, nohy a hlavu. Veľkosť 20 cm. Vhodné od 5 rokov.
Vypredané
18,99 €

Legami Sada opätovne použiteľných vreciek na potraviny Panda 3 ks


Súprava 3 opätovne použiteľných vreciek na potraviny • Vhodné do umývačky riadu, do mrazničky • Tesnenie na zips. Rozšíriteľné dno • malé vrecko: D 15,8 x V 16 cm, stredné vrecko: D 21,5 x V 18 cm, veľké vrecko: D 23 x V 21 cm • Materiál: PE, OPP, PET, bezpečný na uskladnenie potravín – BPA, PVC free, bez ftalátov
Vypredané
4,99 €

Dárkový set plech - Friends - Chibi


Darčekový set s motívom obľúbeného seriálu friends je ideálnym darčekom pre milovníkov dobrej kávy či čaju. Set obsahuje podtácku a praktickú plechovú dózu, v ktorej si môžete uskladniť svoje obľúbené sušienky.
Vypredané
14,99 €

Plechová krabička na recepty "Country Animal" Wrendale Designs


Plechová dóza na recepty s 64 kartičkami. 6 ilustrovaných rozdeľovníkov na kategorizáciu jedál. Rozmer: 17 x 7 cm.
Vypredané
15,00 € 25,00 €

Sada plechových dóz káva, cukor, čaj "A Dog's Life" Wrendale Designs (3 ks) – psí svet


Plechové dózy s vekom na kávu, čaj a cukor. Krásné ilustrácie aj vo vnútri každej dózy. Rozmer: 15,5 x 11 cm/ks.
Vypredané
24,54 € 40,90 €

Plechová dóza na sušienky "Country Animal" Wrendale Designs – zajac


Plechová dóza s potlačou i vnútri, vhodná i na potraviny. Rozmer: 16 x 15,5 cm
Vypredané
14,94 € 24,90 €

Džbán na kvety "Harebells" Wrendale Designs – zajac


Džbán na kvety. Elegantný doplnok do interiéru i na terasu. Materiál: robustná uhlíková oceľ. Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu. Priemer: 17 cm, výška: 25 cm
Vypredané
33,90 €

Džbán na kvety "Foxgloves" Wrendale Designs – líška


Džbán na kvety. Elegantný doplnok do interiéru i na terasu. Materiál: robustná uhlíková oceľ. Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu. Priemer: 17 cm, výška: 25 cm
Vypredané
33,90 €

V kategórii "Dekorácie a bytové doplnky" nájdete všetko, čo potrebujete na oživenie a zútulnenie vášho domova.

Táto kategória je plná nápaditých a štýlových prvkov, ktoré dodajú každému interiéru osobitý charakter a príjemnú atmosféru. 

Naše dekorácie a bytové doplnky sú vyberané s ohľadom na aktuálne trendy v interiérovom dizajne a súčasne ponúkajú vysokú funkčnosť a trvanlivosť. Od klasických až po moderné kúsky, od minimalistických až po bohato zdobené, naša ponuka uspokojí rôznorodé štýly a vkusy.

V našom e-shope nájdete dekorácie a bytové doplnky, ktoré sú nielen krásne, ale aj praktické. Ponúkame širokú paletu materiálov a farieb, takže si môžete ľahko vybrať produkty, ktoré dokonale doplnia vašu domácnosť.