! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Extra - Nafukovačky a lopty strana 2 z 2

Legami Nafukovací kruh do bazéna maxi Starfish


Nafukovací kruh do bazéna maxi S jednou vzduchovou komorou. Obsahuje samolepiacu záplatu na opravu malých dier. S farebnými trblietkami vo vnútri. Obsahuje dve držadlá. Maximálna nosnosť: 80 kg Materiál: plastové držadlá, 0,20 mm hrubé PVC Priemer: 102 cm Produkt nie je vhodný na používanie na otvorených vodách alebo tam, kde sú silné prúdy. Žiadna ochrana pred utopením. Používajte v plytkej vode a deti len pod dohľadom dospelej osoby.
Na sklade > 5Ks
17,99 €

V kategórii "Nafukovačky a lopty" nájdete neoddeliteľných spoločníkov letných radovánok a vodných hier. Táto kategória je plná farebných a zábavných produktov, ktoré sú dokonalé pre rodinnú zábavu, párty pri bazéne alebo len tak pre uvoľnenie sa na vode počas horúcich letných dní.

Naše nafukovačky a lopty sú navrhnuté tak, aby poskytovali hodiny zábavy pre všetky vekové kategórie. Od obľúbených nafukovacích matracov v tvare zvierat a ovocia až po lopty na plážový volejbal, naša ponuka zahŕňa široký výber vzorov a veľkostí.

Ponúkame výrobky, ktoré sú nielen zábavné, ale aj praktické, s ľahkým nafukovaním a vypúšťaním pre pohodlné skladovanie a prenášanie.