! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Dvojitá kuchynská chňapka "Busy Bee" Wrendale Designs - hortenzie


Štýlové ilustrované kuchynské chňapky. Materiál: 100% bavlna, rubová strana pletené froté, výplň 100% polyester. Rozmer po rozložení 89 x 18 cm. Možné prať v práčke.
Vypredané
30,50 €

Dvojitá kuchynská chňapka "Woodlanders" Wrendale Designs - lesné zvieratká


Štýlové ilustrované kuchynské chňapky. Materiál: 100% bavlna, rubová strana pletené froté, výplň 100% polyester. Rozmer po rozložení 89 x 18 cm. Možné prať v práčke.
Vypredané
30,50 €

Kojenecká čiapočka a rukavičky "Little Forest" Wrendale Designs - lesné zvieratká


Súprava ilustrovaných rukavičiek a čiapočky pre bábätká - tip na krásny darček. Hebučké palčiaky majú ilustrácie z oboch strán, na čiapočke sú roztomilé ušká. Set je vhodný pre dojčatá do veku 1 mesiaca. Materiál 100% bavlna, manžety 98% bavlna a 2% elastan. Balené v krabičke z kartónu zo zodpovedne obhospodarovaných lesov.
Vypredané
19,50 €

Krhla na polievanie "Pottering About" Wrendale Designs - vtáčik


Ilustrovaná kanvička na polievanie. Má jemnú modrú farbu, ilustrovaná z prednej aj zadnej strany. Dlhé hrdlo zaručí precízne zavlažovanie. Materiál: uhlíková oceľ. Rozmery: 26 x 4,1 x 12 cm.
Vypredané
28,50 €

Kuchynská utierka "Woodlanders" Wrendale Designs – lesné zvieratká


Utierka s ilustráciami zvieratiek na pastelovom prírodnom farebnom podklade. Praktické pútko na zavesenie. 100% bavlna. Možno prať v práčke. Rozmer 69 x 50 cm. Balené bez plastu.
Vypredané
13,90 €

Plechová krabička na drobnosti "The Snuggle is Real" Wrendale Designs - mačička


Plechová krabička na drobnosti s ilustráciami na vonkajšej i vnútornej strane. Rozmer: 9,5 x 6 x 2 cm. Plechovka je ideálna ako malý darček, hodí sa na uschovávanie liekov, cukríkov a iných drobností. Vyrobené z pocínovaného plechu.
Vypredané
6,90 €

Šatka " Feline Friends" Wrendale Designs – mačky


Tenký mäkký šál s motívmi mačičiek v sivej farbe. Elegantný rozmer 70 cm x 190 cm. Materiál: 100% polyester.
Vypredané
30,50 €

Taška na venčenie Wrendale Designs


Praktická kabelka na venčenie. Umývateľná podšívka, otváranie na zips, s vonkajším vreckom na prednej strane. Nastaviteľný popruh. Zipsy a ozdobný prívesok Wrendale z mosadze. Rozmery 20 x 14,5 x 4,5 cm. Vonkajšok a podšívka zo 100% recyklovaného polyesteru, popruh z 90% recyklovaného polyesteru a 10% recyklovaná bavlna.
Vypredané
22,90 €

Detský tanier a miska Wrendale Designs, sada 2 ks


Jedálenská súprava pre deti. Obsahuje okrúhly tanierik a misku, oboje s roztomilými ilustráciami zvieracích mláďat. Rozmer taniera 21,2 x 2 cm, rozmer misky 18 x 4,5 cm. Materiál: melamín.
Vypredané
24,50 €

Korkové podložky Wrendale Designs, 10,5 x 10,5 cm, sada 6 ks


Sada podtáckov z korku, každý s unikátnou akvarelovou ilustráciou iného zvieratka. Rozmery 10,5 x 10,5 x 0,5 cm. Celkom 6 ks. Umývajte iba vlhkou hubkou.
Vypredané
19,90 €

Puzdro na okuliare "Just Bee-cause" Wrendale Designs - včielka


Puzdro na okuliare s utierkou na okuliare a ilustrovaným vnútrom. Rozmer: 16 x 3,5 x 6 cm.
Vypredané
14,90 €

Šatka "Woodlanders" Wrendale Designs – lesné zvieratká


Tenký mäkký šál s motívmi lesných zvierat v slušivej horčicovo žltej farbe. Elegantný rozmer 70 cm x 190 cm. Materiál: 100% polyester.
Vypredané
30,50 €

Tácka "Guard Duck" Wrendale Designs - kačka


Melamínová tácka - ideálna na servírovanie jednohubiek, odkladanie kľúčov, mincí, či šperkov. Akvarelové ilustrácie, úchyty po stranách pre ľahké prenášanie. Rozmer 21,5 x 14,5 x 1,5 cm. Vhodné umývať v hornej priehradke umývačky riadu.
Vypredané
11,50 €

Kikkerland Pripínacia lampa


Rozsvieťte svoje dobrodružstvo s týmto dažďu odolným nabíjateľným svietidlom. Je vybavené praktickou karabínou pre jednoduché pripevnenie a je ideálne na kempovanie. 2 hodiny výdrže batérie, 3 úrovne jasu. Nabíjací kábel súčasťou balenia. 2x vláknová LED dióda.
Vypredané
10,00 €

Kikkerland Súprava na opravu bicyklov


Keď sa vydáte na bicykel, hoďte si túto krásnu plechovku do batohu a budete pripravení na všetko. Obsah: 6-hlavá imbusová súprava, súprava na opravu záplat, dva kovové vyrovnávače pneumatík, lepidlo, kovový brúsič a kľúč. Pekná plechová súprava a set náradia pre domácich majstrov. Materiál: cín, oceľ, zinok, guma, lepidlo
Vypredané
20,00 €

Kikkerland Nabíjateľný ventilátor tenký


Tento prenosný stolný ventilátor poskytuje 3 rýchlosti pre maximálne pohodlie. Nabíjajte pomocou mikro USB kábla (súčasťou balenia) a vychutnajte si až 6 hodín nepretržitého používania. Skladací stojan.
Vypredané
13,00 €

Set odznakov One Punch Man


Sada odznakov v licencii One Punch Man.
Vypredané
4,59 €

Set odznakov Zaklínač


Sada odznakov v licencii Zaklínač.
Vypredané
4,59 €

Pečiatky Disney Classics Bops/Tops


Pečiatky Bops/Tops v Disney Classic - pozbieraj ich všetky. Zberateľská sada 12-tich pečiatok - voňavé, zlaté.
Vypredané
3,99 €

V kategórii "Darčeky pre každého" nájdete perfektné darčekové nápady pre priateľov, rodinu alebo kolegov bez ohľadu na príležitosť. Či už hľadáte niečo pre vášnivého čitateľa, cestovateľa, gurmána, alebo milovníka technológií, máme pre vás širokú ponuku darčekov, ktoré potešia a zaujmú.

Naša ponuka zahŕňa širokú škálu produktov - od kníh a čitateľských doplnkov, ako sú záložky a lampičky na čítanie, cez dekoratívne predmety ako sviečky a plagáty, až po praktické gadgety a drobnú elektroniku. Všetko, čo by mohlo byť perfektným darčekom, nájdete práve tu.

V našom e-shope nájdete darčeky pre každého, pričom každý produkt je vyberaný s dôrazom na kvalitu a originalitu.