! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Extra - Ponožky 39-42 strana 6 z 6

Unisex ponožky Policajné autá HestySocks (veľkosť: 39-42)


Veselé ponožky Policajné autá pre veľkých aj malých fanúšikov policajných zložiek a áut. Odlíš sa od ostatných a vystúp z davu s rozdielnymi ponožkami v páre v pestrej farebnej “majákovej” kombinácii. Červeno-modré ponožky sú vyrobené z vysoko kvalitnej česanej bavlny, vďaka čomu ti budú nohy dýchať aj v tých najrušnejších situáciách. Zloženie: 90% Bavlny, 8% Polyamid, 2% Elastán. Farba: červená, modrá. Unisex. Vyrobené na Slovensku.
Vypredané
6,99 €

Unisex ponožky Kávopič HestySocks (veľkosť: 39-42)


Farebné ponožky pre každého kávopiča/kávopičku. Je jedno, či si dávaš Lungo, Ristreto alebo Cappuccino. Je jedno, či si hipster, manažér alebo dôchodca. S našimi farebnými ponožkami s kávovým vzorom budeš proste ten TOP milovník kávy. Sú z tej najlepšej “odrody”, ktorá ťa nabudí. Zloženie: 90% Bavlny, 8% Polyamid, 2% Elastán. Farba: čierna, bordová, hnedá, biela. Unisex. Vyrobené na Slovensku.
Vypredané
6,99 €

Unisex ponožky Vínopič HestySocks (veľkosť: 39-42)


Veselé ponožky Vínopič pre pravých milovníkov vína. Dopraj si pohodičku s vyloženými nohami pri poháriku vína s našimi tematickými ponožkami, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Prekvap vtipným darčekom a rozosievaj okolo seba dobrú náladu s veselými ponožkami Vínopič. Zloženie: 90% Bavlny, 8% Polyamid, 2% Elastán. Farba: červená, čierna. Unisex. Vyrobené na Slovensku.
Vypredané
6,99 €
  • 5 /5

Unisex ponožky Donut HestySocks (veľkosť: 39-42)


Privítajte Donut! Najsladšie ponožky, pri ktorých sa budeš zalizovať. Ak si rád zamlsáš, tak tieto chutné ponožky musia byť tvoje. S ponožkami Donut môžeš zhrešiť kedykoľvek a bez výčitiek, s nimi sa predsa nepriberá. Zloženie: 90% Bavlny, 8% Polyamid, 2% Elastán. Farba: hnedá, oranžová, ružová. Unisex. Vyrobené na Slovensku.
Vypredané
6,99 €