! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Stredná sviečka Heart & Home Francúzska vanilka, 115g


Jemný a hrejivý vanilkový krém s podtextom sladkého karamelu, ktorý tejto obľúbenej vôni dodáva zemitý nádych. Typ vône: sladká ZLOŽENIE VôNE: Vrchné tóny: vanilka Stredné tóny: kokos Spodné tóny: karamel PARAMETRE PRODUKTU: doba horenia: do 30 hodín rozmery: 6 cm x 6 cm x 8,5 cm hmotnosť: 115 g Čo je Heart & Home? Vonná sviečka je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z prémiových materiálov - sklenené telo a kovový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
11,99 €

Sviečka NATURE Pačuli & guajakové drevo, 90g


Vychutnajte si vzrušujúcu vôňu a zároveň sa započúvajte do nenápadne upokojujúceho pukania dreveného knôtu. Vrchné tóny: Citrón Stredné tóny: Pačuli Spodné tóny: Guajakové drevo Čas horenia: do 20 hodín Váha: 90g Tieto nádherné poháre z dizajnového matného skla obsahujú ručne nalievaný prírodný biely sójový vosk s organickou, drevitou vôňou. Každá z vôňí obsahuje prírodné esenciálne oleje. Bambusové ochranné viečko nielen že poskytuje jednoduchý prístup k sviečke, ale zároveň ho môžete použiť ako podnos, na ktorý sviečku položíte. Eco-friendly bonus. Čo je Heart & Home NATURE? Vonná sviečka Heart & Home je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z NATURE friendly materiálov - sklenené telo a bambusový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
11,99 €

Sviečka NATURE Cedrové drevo & biele pižmo, 210g


Vychutnajte si vzrušujúcu vôňu a zároveň sa započúvajte do nenápadne upokojujúceho pukania dreveného knôtu. Vrchné tóny: Bergamot Stredné tóny: Biele pižmo Spodné tóny: Cédrové drevo Čas horenia: do 40 hodín Váha: 210g Tieto nádherné poháre z dizajnového matného skla obsahujú ručne nalievaný prírodný biely sójový vosk s organickou, drevitou vôňou. Každá z vôňí obsahuje prírodné esenciálne oleje. Bambusové ochranné viečko nielen že poskytuje jednoduchý prístup k sviečke, ale zároveň ho môžete použiť ako podnos, na ktorý sviečku položíte. Eco-friendly bonus. Čo je Heart & Home NATURE? Vonná sviečka Heart & Home je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z NATURE friendly materiálov - sklenené telo a bambusový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
19,99 €

Stredná sviečka Heart & Home Sladké čerešne, 270g


Sladká aróma čiernych čerešní sa mieša s najlepším ovocím, aby vytvorila túto úžasnú vôňu. Typ vône: sladká ZLOŽENIE VôNE: Vrchné tóny: čierna čerešňa Stredné tóny: jablko Spodné tóny: broskyne PARAMETRE PRODUKTU: doba horenia: do 30 hodín rozmery: 6 cm x 6 cm x 8,5 cm hmotnosť: 115 g Čo je Heart & Home? Vonná sviečka je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z prémiových materiálov - sklenené telo a kovový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
11,99 €

Veľká sviečka Heart & Home Sladké čerešne, 340g


Sladká aróma čiernych čerešní sa mieša s najlepším ovocím, aby vytvorila túto úžasnú vôňu. Typ vône: ovocná ZLOŽENIE VôNE: Vrchné tóny: čierna čerešňa Stredné tóny: jablko Spodné tóny: broskyňa PARAMETRE PRODUKTU: doba horenia: do 72 hodín rozmery: 8,5 cm x 8,5 cm x 12 cm hmotnosť: 340 g Čo je Heart & Home? Vonná sviečka je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z prémiových materiálov - sklenené telo a kovový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
22,99 €

Sviečka NATURE Bambusové drevo & zázvorník, 90g


Vychutnajte si vzrušujúcu vôňu a zároveň sa započúvajte do nenápadne upokojujúceho pukania dreveného knôtu. Vrchné tóny: Aloe Stredné tóny: Bambus Spodné tóny: Zázvorník Čas horenia: do 20 hodín Váha: 90g Tieto nádherné poháre z dizajnového matného skla obsahujú ručne nalievaný prírodný biely sójový vosk s organickou, drevitou vôňou. Každá z vôňí obsahuje prírodné esenciálne oleje. Bambusové ochranné viečko nielen že poskytuje jednoduchý prístup k sviečke, ale zároveň ho môžete použiť ako podnos, na ktorý sviečku položíte. Eco-friendly bonus. Čo je Heart & Home NATURE? Vonná sviečka Heart & Home je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z NATURE friendly materiálov - sklenené telo a bambusový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
11,99 €

Veľká sviečka Heart & Home Divoké černice, 110g


Jemné kvety a orosené ovocie, ktoré evokujú minulé spomienky na kypré šťavnaté černice, čerstvo nazbierané z jesenných živých plotov. Typ vône: ovocná ZLOŽENIE VôNE: Vrchné tóny: ríbezle a listnatá zeleň Stredné tóny: slivka a divoké černice Spodné tóny: cédrové drevo a sladké pižmo PARAMETRE PRODUKTU: doba horenia: do 30 hodín rozmery: 6 cm x 6 cm x 8,5 cm hmotnosť: 110 g Čo je Heart & Home? Vonná sviečka je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z prémiových materiálov - sklenené telo a kovový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
11,99 €

Stredná sviečka Heart & Home Zmyselná pivónia, 115g


Nepopierateľná vôňa nádherných kvetov pivonky obohatená o voňavý jazmín a zahalená do bieleho pižma a zmyselný semiš pre skutočne vznešený zážitok. Typ vône: kvetinová ZLOŽENIE VôNE: Vrchné tóny: pivonka, ruža a čerstvé zelené listy Stredné tóny: jazmín, konvalinka a ružové drevo Spodné tóny: cédrové drevo a biele pižmo PARAMETRE PRODUKTU: doba horenia: do 30 hodín rozmery: 6 cm x 6 cm x 8,5 cm hmotnosť: 270 g Čo je Heart & Home? Vonná sviečka je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z prémiových materiálov - sklenené telo a kovový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
11,99 €

Stredná sviečka Heart & Home Červený pomaranč, 270g


Intenzívna a osviežujúca dávka šťavnatých citrusov podložených aromatickým santalovým drevom vám prinesie inšpiráciu a revitalizáciu. Typ vône: korenistá / citrusová ZLOŽENIE VôNE: Vrchné tóny: pomarančová kôra, červený grep a citrón Stredné tóny: červený pomaranč a granátové jablko Spodné tóny: santalové drevo a malina PARAMETRE PRODUKTU: doba horenia: do 30 hodín rozmery: 6 cm x 6 cm x 8,5 cm hmotnosť: 115 g Čo je Heart & Home? Vonná sviečka je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z prémiových materiálov - sklenené telo a kovový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
11,99 €

Sviečka NATURE Cedrové drevo & biele pižmo, 80g


Vychutnajte si vzrušujúcu vôňu a zároveň sa započúvajte do nenápadne upokojujúceho pukania dreveného knôtu. Vrchné tóny: Bergamot Stredné tóny: Biele pižmo Spodné tóny: Cédrové drevo Čas horenia: do 20 hodín Váha: 80g Tieto nádherné poháre z dizajnového matného skla obsahujú ručne nalievaný prírodný biely sójový vosk s organickou, drevitou vôňou. Každá z vôňí obsahuje prírodné esenciálne oleje. Bambusové ochranné viečko nielen že poskytuje jednoduchý prístup k sviečke, ale zároveň ho môžete použiť ako podnos, na ktorý sviečku položíte. Eco-friendly bonus. Čo je Heart & Home NATURE? Vonná sviečka Heart & Home je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z NATURE friendly materiálov - sklenené telo a bambusový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
11,99 €

Sviečka NATURE Bambusové drevo & zázvorník, 80g


Vychutnajte si vzrušujúcu vôňu a zároveň sa započúvajte do nenápadne upokojujúceho pukania dreveného knôtu. Vrchné tóny: Aloe Stredné tóny: Bambus Spodné tóny: Zázvorník Čas horenia: do 20 hodín Váha: 80g Tieto nádherné poháre z dizajnového matného skla obsahujú ručne nalievaný prírodný biely sójový vosk s organickou, drevitou vôňou. Každá z vôňí obsahuje prírodné esenciálne oleje. Bambusové ochranné viečko nielen že poskytuje jednoduchý prístup k sviečke, ale zároveň ho môžete použiť ako podnos, na ktorý sviečku položíte. Eco-friendly bonus. Čo je Heart & Home NATURE? Vonná sviečka Heart & Home je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k živornému prostrediu. Obal pozostáva z NATURE friendly materiálov - sklenené telo a bambusový kryt, ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia.
Vypredané
11,99 €

Yankee Candle sviečka veľká Seaside Woods


Vôňa vyplaveného dreva sa mieša s brilantnými citrusovými a kvetinovými tónmi pre perfektný zážitok z vône. Top vône je pomarančový kvet, chladivý citrus. Srdce vône sú sladké kvety a agát. Základ vônej morské drevo a bavlna.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Coconut Splash


Tak osviežujúca a čistá, len s prírodnou, tropickou sladkosťou kokosu. TOP vône je melon, kokosová voda a mango. SRDCE vône je kokos a kokosové mlieko. ZÁKLAD vone je vanilka a santalové drevo.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka stredná Coconut Splash


Tak osviežujúca a čistá, len s prírodnou, tropickou sladkosťou kokosu. TOP vône je melon, kokosová voda a mango. SRDCE vône je kokos a kokosové mlieko. ZÁKLAD vone je vanilka a santalové drevo.
Vypredané
20,18 € 26,90 €

Yankee Candle sviečka malá Coconut Splash


Tak osviežujúca a čistá, len s prírodnou, tropickou sladkosťou kokosu. TOP vône je melon, kokosová voda a mango. SRDCE vône je kokos a kokosové mlieko. ZÁKLAD vone je vanilka a santalové drevo.
Vypredané
8,93 € 11,90 €

Yankee Candle sviečka malá Seaside Woods


Vôňa vyplaveného dreva sa mieša s brilantnými citrusovými a kvetinovými tónmi pre perfektný zážitok z vône. Top vône je pomarančový kvet, chladivý citrus. Srdce vône sú sladké kvety a agát. Základ vônej morské drevo a bavlna.
Vypredané
8,93 € 11,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Red Raspberry


Šťavnato sladké a plné prírodného božstva. Nič nie je tak lahodné ako zrelé ružovo červené maliny.
Vypredané
15,95 € 31,90 €

WoodWick sviečka veľká Seaside Neroli


Svieži morský vánok s vôňou naplaveného dreva a vodnej ľalie so sladkou vôňou kvetu neroli a pikantnej mandarinky. TOP: morská soľ, list kaffírovej limetky, mandarinka. SRDCE: pomarančový kvet, lotos, vodná ľalia, neroli, levanduľa, modrá šalvia. ZÁKLAD: naplavené drevo, slaný céder, kokos, teak. Doba horenia je 120 hodín.
Vypredané
26,18 € 34,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Vanilla


Čistá vôňa vanilky, ktorá je sladká ale zároveň veľmi jemná príjemná vôňa.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Sviečky sú najobľúbenejším doplnkom do bytu, či domu. Vytvárajú príjemnú atmosféru a dodajú vášmu domobu krásnu vôňu. Naše sviečky sú aj krásnym doplnkom pre váš domov alebo čitateľský kútik. Ich elegantné a štýlové obaly sú navrhnuté s ohľadom na estetiku a eleganciu.

Nájdete tu sviečky od známych značiek ako Yankee Candle, WoodWickHeart & HomePaddywaxMilkhouse CandlesVila Hermanos, Nature.