! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Sada dopisných papierov "Bee" Wrendale Designs - čmeliak


Korešpondenčná sada obsahuje 20 hárkov ilustrovaných listových papierov a 10 zladených obálok. Všetky listové papiere majú rovnaký dizajn. Balené v elegantnej textúrovanej krabičke bez plastu. Papiere majú formát A5 (14,8 x 21 cm).
Vypredané
10,50 €

Gratulácia k zásnubám


Veľkosť priania A6 (105 x 148 mm). Prianie je vo vnútri čisté. Tlačené na recyklovaný papier. Súčasťou priania hnedá/ prírodná obálka z recyklovaného papiera. Všetky priania sú šetrné k prírode, a preto sú tlačené na FSC® certifikovaný papier so 100% obsahom recyklovaných vlákien. Obálky sú tiež z hnedého recyklovaného papiera a obaly, v ktorých sú priania zabalené, sú vyrobené z kukuričného škrobu, a sú preto biologicky odbúrateľné a kompostovateľné. Všetky priania sú vo vnútri prázdne a čakajú len na Vás a Vaše nápady, tak hurá do toho.
Vypredané
2,99 €

V kategórii "Blahoželania a priania" nájdete nádhernú kolekciu blahoželaní a prianí pre všetky dôležité udalosti v živote vašich blízkych. Či už oslavujú narodeniny, výročie, svadbu, narodenie dieťaťa, alebo akúkoľvek inú špeciálnu príležitosť, naše blahoželania a priania sú ideálnym spôsobom, ako vyjadriť vašu lásku, radostné pocity a najlepšie želania.

Naše blahoželania a priania sú starostlivo navrhnuté s cieľom poskytnúť široký výber štýlov, od tradičných až po moderné, od jednoduchých až po luxusné. Každá karta je vyrobená z kvalitného papiera a je zdobená krásnymi motívmi, čím zaručuje, že vaše blahoželanie bude vyzerať rovnako dobre, ako znie.