! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Extra - Kľúčenky, prívesky strana 6 z 7

ŠMOLKO prívesok na kľúče v plastovom obale


Dobrodružstvá Šmolkov, ktoré vytvoril Peyo v roku 1968, prinútia generácie snívať už viac ako 60 rokov. Znovu objavte slávne malé modré stvorenia s týmto rozkošným príveskom na kľúče Šmolko. Kolekcia Chibi od Plastoy pripomína hrdinov popkultúry vo farebnom popovom štýle. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
5,99 € 9,99 €

ŠMOULINKA prívesok na kľúče v plastovom obale


Dobrodružstvá Šmolkov, ktoré vytvoril Peyo v roku 1968, prinútia generácie snívať už viac ako 60 rokov. Znovu objavte slávne malé modré stvorenia s týmto rozkošným príveskom na kľúče Šmoulinka. Kolekcia Chibi od Plastoy pripomína hrdinov popkultúry vo farebnom popovom štýle. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
5,99 € 9,99 €

PANORAMIX prívesok na kľúče


Panoramix je dedinský druid, vynálezca všemožných elixírov a držiteľ galskej múdrosti. Vo svojom hrnci pripravuje svoj slávny čarovný nápoj, aby čelil rímskym útokom. Vydajte sa na jazdu svetom Asterixa a Obelixa s týmto príveskom na kľúče. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
8,99 €

MALÝ PRINC V PAPIEROVOM LIETADLE prívesok na kľúče


Malý princ je nadčasové dielo, ktorého poézia oslovuje malých aj veľkých, ktorí budú radi znovuobjavovať vesmír s touto kľúčenkou MALÝ PRINC V PAPIEROVOM LIETADLE. Vezmite si so sebou poéziu sveta Malého princa, kamkoľvek pôjdete s týmto príveskom na kľúče. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
8,99 €

MALÝ PRINC & PÁN LÍŠKA prívesok na kľúče


Malý princ je nadčasové dielo, ktorého poézia oslovuje malých aj veľkých, ktorí budú radi znovuobjavovať vesmír s touto kľúčenkou MALÝ PRINC & PÁN LÍŠKA Vezmite si so sebou poéziu sveta Malého princa, kamkoľvek pôjdete s týmto príveskom na kľúče. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
8,99 €

MALÝ PRINC V OBLEČENÍ PRINCA prívesok na kľúče


Malý princ je nadčasové dielo, ktorého poézia oslovuje malých aj veľkých, ktorí budú radi znovuobjavovať vesmír s touto kľúčenkou MALÝ PRINCE V OBLEČENÍ PRINCA. Vezmite si so sebou poéziu sveta Malého princa, kamkoľvek pôjdete s týmto príveskom na kľúče. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
8,99 €

DOGMATIX prívesok na kľúče


Dogmatix je verným spoločníkom Asterixa a Obelixa: odkedy sa s nimi stretol už nikdy ich neopustil! Sledoval ich pri všetkých ich dobrodružstvách. Vydajte sa na jazdu svetom Asterixa a Obelixa s týmto príveskom na kľúče Dogmatix. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
8,99 €

MALÝ PRINC & BARANČEK prívesok na kľúče


Malý princ je nadčasové dielo, ktorého poézia oslovuje malých aj veľkých, ktorí budú radi znovuobjavovať vesmír s touto kľúčenkou MALÝ PRINC & BARANČEK. Vezmite si so sebou poéziu sveta Malého princa, kamkoľvek pôjdete s týmto príveskom na kľúče. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
8,99 €

MALÝ PRINCE SEDIACI NA MESIACI prívesok na kľúče


Malý princ je nadčasové dielo, ktorého poézia oslovuje malých aj veľkých, ktorí budú radi znovuobjavovať vesmír s touto kľúčenkou Malý princ na Mesiaci. Vezmite si so sebou poéziu sveta Malého princa, kamkoľvek pôjdete s týmto príveskom na kľúče . Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
8,99 €

MARSUPILAMI prívesok na kľúče


Divoká džungľa Palombie ukrýva zvláštne zviera: Marsupilami. Vďaka svojej herkulovskej sile a extra dlhému chvostu je to bezpochyby kráľ džungle. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
5,39 € 8,99 €

HRDÝ ASTERIX prívesok na kľúče


Asterixa netreba predstavovať. Tento malý fúzatý chlapík, šikovný ako bič a levie srdce, je Obelixovým najvernejším priateľom Vydajte sa na jazdu svetom Asterixa a Obelixa s týmto príveskom na kľúče HRDÝ ASTERIX . Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
8,99 €

GASTONOV KOCÚR prívesok na kľúče


Zoznámte sa s čiernobielým kocúrom Gastona Lagaffe. Pokojne sediaci, zdá sa, že pôsobí veľmi múdro, a predsa to bude „šialená mačka“ autorom mnohých gagov pod ceruzkou Franquina, jeho tvorcu. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
5,39 € 8,99 €

RON WEASLEY prívesok na kľúče v plastovom obale


Ron je takmer taký dobrý ako Harry na metle. Koniec koncov, lietal so svojimi bratmi odkedy bol dosť starý na to, aby jazdil na metle! Kolekcia Chibi reinterpretuje postavy Harryho Pottera vo svojom jasnom popovom štýle. Nechajte tento krásny prívesok na kľúče Ron Weasley zapôsobiť na vás! Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
9,99 €

Pútko na kľúče L PANTONE Yellow 012


Dlhé pútko na kľúče v rozličných PANTONE farbách. Materiál: nylon a kov Rozmery: 480 x 33 mm.
Vypredané
14,99 €

Pútko na kľúče L PANTONE Red 2035


Dlhé pútko na kľúče v rozličných PANTONE farbách. Materiál: nylon a kov Rozmery: 480 x 33 mm.
Vypredané
14,99 €

Pútko na kľúče S PANTONE Green 15-0343


Pútko na kľúče v rozličných PANTONE farbách. Materiál: nylon a kov Rozmery: 180 x 33 mm.
Vypredané
13,99 €

Pútko na kľúče L PANTONE Pride


Dlhé pútko na kľúče v rozličných PANTONE farbách. Materiál: nylon a kov Rozmery: 480 x 33 mm.
Vypredané
14,99 €

Pútko na kľúče S PANTONE Aubergine 229


Pútko na kľúče v rozličných PANTONE farbách. Materiál: nylon a kov Rozmery: 180 x 33 mm.
Vypredané
13,99 €

Pútko na kľúče S PANTONE Blue 2150


Pútko na kľúče v rozličných PANTONE farbách. Materiál: nylon a kov Rozmery: 180 x 33 mm.
Vypredané
13,99 €

V kategórii "Kľúčenky, prívesky" nájdete rozmanitý výber malých, ale osobitých doplnkov, ktoré môžu každodenne sprevádzať vaše kľúče, tašku alebo batoh. Naša ponuka je ideálna pre tých, ktorí milujú originálne a praktické príslušenstvo alebo hľadajú malý, ale významný darček pre priateľov a rodinu.

Naše kľúčenky a prívesky sú vyrobené z rôznych materiálov, vrátane kovu, kože, textilu a odolného plastu, a sú dostupné v širokej škále tvarov a dizajnov. Či už preferujete klasické a elegantné motívy, alebo hľadáte niečo súvisiace s vašou obľúbenou knihou, filmom alebo hobby, náš sortiment vám ponúka mnoho možností. 

V našom e-shope nájdete "Kľúčenky, prívesky" pre každého, od jednoduchých a funkčných kúskov až po detailne spracované a tematické prívesky, ktoré odrážajú vaše záujmy a osobnosť.

Spestrie svoje kľúče či kabelku zaujímavým príveskom.