! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Legami Led lampa s neónovým efektom It´s Sign Flash


Rozžiarte svoj domov s LED lampou Legami It's a Sign s neónovým efektom. Táto jedinečná stolná lampa vyžaruje biele svetlo, vďaka čomu môžete ozdobiť svoj priestor a zároveň vniesť svetlo do vášho života. Duálne napájanie: 3 x AA batérie (nie sú súčasťou balenia) a USB kábel (súčasťou balenia). Len na vnútorné použitie.
Vypredané
15,99 €
  • 5 /5

Legami Led lampa s neónovým efektom It´s Sign Heart


Rozžiarte svoj domov s LED lampou Legami It's a Sign s neónovým efektom. Táto jedinečná stolná lampa vyžaruje ružové svetlo, vďaka čomu môžete ozdobiť svoj priestor a zároveň vniesť svetlo do vášho života. Duálne napájanie: 3 x AA batérie (nie sú súčasťou balenia) a USB kábel (súčasťou balenia). Len na vnútorné použitie.
Vypredané
15,99 €

V kategórii "Lampy"ponúkame širokú škálu osvetlenia, ktoré je dokonalým spoločníkom pre vaše čítanie a prácu. Či už potrebujete stolnú lampu na nočné čítanie, flexibilnú lampičku na čítanie, ktorú si môžete prichytiť priamo na knihu, alebo dekoračnú lampičku máme všetko, po čom vaše srdce túži.

Naše lampy sú navrhnuté s ohľadom na potreby čitateľov a pracovne zameraných zákazníkov. Ponúkame široký výber dizajnov, od minimalistických a moderných až po klasické a vintage štýly. S rôznymi možnosťami nastavenia intenzity svetla a otočnými hlavami, naše lampy poskytujú ideálnu flexibilitu a pohodlie. V našom e-shope nájdete "Lampy" vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť a spoľahlivé používanie.