! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Extra - Čítačky e-kníh strana 2 z 2

PocketBook WPUC-740-S-VL puzdro 740, fialové


Puzdro pre čítačku kníh PocketBook 740 InkPad 3 je vyrobený z ľahkého a odolného materiálu.
Na sklade 1Ks
15,90 €

PocketBook 634 Verse Pro Passion Red, červený


Vodeodolný PocketBook Verse Pro je vybavený k očiam šetrným 6-palcovým dotykovým displejom E Ink Carta ™ pre príjemné čítanie na kvalitnom a bezodleskovom displeji. Jemné rozlíšenie 300dpi (1072x1448). USB-C. Funkciu SMARTlight používajte na upravenie jasu a teploty farieb displeja výberom teplého alebo chladného tónu osvetlenia. Kompaktné zariadenie, ktoré váži len 186 g, s dokonalou kombináciou mechanických ovládacích tlačidiel a dotykového displeja. S Wi-Fi, Bluetooth a cloudovými službami zariadenie ponúka rýchly prístup k online kníhkupectvám a umožňuje synchronizovať knižnicu vo viacerých zariadeniach. Zariadenie je vybavené 16 GB zabudovanou pamäťou a má slot na pamäťovú kartu, ktorý umožňuje vytvoriť pôsobivú osobnú knižnicu. Môže sa pochváliť napríklad funkciou Text-to-Speech, ktorá dokáže previesť akýkoľvek textový súbor na audio stopu a potom vám ju nahlas prečítať v jednom z 26 dostupných jazykov.
Vypredané
159,90 €

PocketBook HN-SLO-PU-740-DG-WW pouzdro Origami pro 740, tmavo šedé


Originálne ľahké puzdro pre čítačky PocketBook Inkpad 3. Možnosť poskladať ako stojan. Hmotnosť 140g Rozmery: 145 x 200 x 5 mm Pevné puzdro, plast a umelá koža.
Vypredané
18,90 €

Set PocketBook 741 InkPad Color Moon Silver a puzdro Origami svetlo šedé


Zariadenie PB741-N-WW je vybavené najnovšou 7,8-palcovou novou farebnou obrazovkou E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™), ktorá umožňuje zobrazenie 4 096 farieb. Osvetlenie poskytuje používateľom slobodu čítania kedykoľvek a kdekoľvek. PocketBook InkPad Color umožňuje prehrávanie audiokníh a hudby. Podporuje 6 obľúbených zvukových formátov (M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP). Audioknihy počúvajte cez bezdrôtové slúchadlá s dokonalým komfortom – PocketBook InkPad Color poskytuje možnosť pripojenia cez rozhranie Bluetooth. PocketBook InkPad Color podporuje rekordný počet formátov: 19 knižných, 4 grafické a 6 zvukových. Interná pamäť 16 GB a slot na pamäťové karty s kapacitou až 32 GB poskytujú používateľom obrovský priestor na osobnú e-knižnicu. Napriek veľkej obrazovke má PocketBook InkPad Color hmotnosť len 225 g, čo ju radí medzi svetové najľahšie 7,8-palcové čítačky e-kníh. Čítačka PocketBook InkPad Color je vybavená dvojjadrovým procesorom, ktorý zabezpečuje vysokú rýchlosť otvárania aplikácií a plynulé otáčanie strán. K tejto čítačke dostanete zdarma: PocketBook HN-SLO-PU-740-LG-WW puzdro Origami pre 740, svetlo šedé - originálne ľahké puzdro pre čítačky PocketBook Inkpad 3. Možnosť poskladať ako stojan. Hmotnosť 140g Rozmery: 145 x 200 x 5 mm Pevné púzdro, plast a umelá koža.
Vypredané
279,00 €

dostupné aj ako:

PocketBook WPUC-740-S-BK puzdro 740, čierne


Ultra ľahké puzdro pre PocketBook 740 InkPad 3. Kombinácia tvrdeného ABS plastu a EKO kože.
Vypredané
17,90 €
  • 5 /5

PocketBook 632 Touch HD 3 Spicy Copper


Čítačka e-kníh PB632-K-WW je vybavená viacdotykovým displejom E Ink Carta™ HD (1 072 ? 1 448, 300 DPI), ktorý dosahuje ostrosť stránok e-knihy porovnateľnú so skutočnou knihou. Technológia SMARTlight poskytuje plynulé vyváženie svetla umožňujúce harmonické čítanie cez deň i v noci. Vodotesná zvnútra von s ochranou HZO Protection™. Táto e-čítačka s hmotnosťou len 155 g a rozmermi 161,3 × 108 × 8 mm sa zmestí do štandardného vrecka na džínsoch. Užite si integrované zvukové funkcie s podporou formátov MP3 a M4B prostredníctvom zvukového adaptéra micro USB a bezdrôtového pripojenia Bluetooth. Funkcia prevodu textu na reč Text-to-Speech prevádza text na reč a umožňuje e-čítačke nahlas čítať ľubovoľný textový súbor v podporovanom formáte.
Vypredané
148,90 €

PocketBook 628 Touch Lux 5 Ink Black


Čítačka e-kníh PB628-P-WW je vybavená 6-palcovou HD obrazovkou E Ink Carta™ s optickými vlastnosťami nanajvýš podobnými stránke klasickej tlačenej knihy. Technológia SMARTlight umožňuje upraviť jas a teplotu farieb obrazovky. Vysoko produktívny dvojjadrový procesor umožňuje čítačke e-kníh PocketBook Touch Lux 5 čo najrýchlejšie zvládnuť akúkoľvek úlohu. PocketBook Touch Lux 5 je neuveriteľne ergonomická a ľahká, s hmotnosťou len 155 g, čo z nej robí ideálne zariadenie na každodenné čítanie kdekoľvek. Čítačka e-kníh podporuje 19 najpopulárnejších knižných a 4 grafické formáty, vrátane komiksových formátov CBR a CBZ. 8 GB internej pamäte plus slot na pamäťové karty microSD (až 32 GB) umožňuje stiahnutie tisícov e-kníh. Čítačka e-kníh vyniká pôsobivým oceneným dizajnom a dvoma štýlovými farbami: klasickou atramentovo čiernou a atraktívnou rubínovo červenou.
Vypredané
114,80 €

PocketBook HN-SLO-PU-U6XX-LG-WW puzdro Origami pre 6xx, svetlo šedé


Originálne ľahké puzdro pre čítačky PocketBook série 6xx. Možnosť poskladať ako stojan. Hmotnosť 90g Rozmery: 113 x 165 x 5 mm Pevné puzdro, plast a umelá koža.
Vypredané
16,90 €

PocketBook 741 InkPad Color Moon Silver


Zariadenie PB741-N-WW je vybavené najnovšou 7,8-palcovou novou farebnou obrazovkou E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™), ktorá umožňuje zobrazenie 4 096 farieb. Osvetlenie poskytuje používateľom slobodu čítania kedykoľvek a kdekoľvek. PocketBook InkPad Color umožňuje prehrávanie audiokníh a hudby. Podporuje 6 obľúbených zvukových formátov (M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP). Audioknihy počúvajte cez bezdrôtové slúchadlá s dokonalým komfortom – PocketBook InkPad Color poskytuje možnosť pripojenia cez rozhranie Bluetooth. PocketBook InkPad Color podporuje rekordný počet formátov: 19 knižných, 4 grafické a 6 zvukových. Interná pamäť 16 GB a slot na pamäťové karty s kapacitou až 32 GB poskytujú používateľom obrovský priestor na osobnú e-knižnicu. Napriek veľkej obrazovke má PocketBook InkPad Color hmotnosť len 225 g, čo ju radí medzi svetové najľahšie 7,8-palcové čítačky e-kníh. Čítačka PocketBook InkPad Color je vybavená dvojjadrovým procesorom, ktorý zabezpečuje vysokú rýchlosť otvárania aplikácií a plynulé otáčanie strán.
Vypredané
279,00 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

PocketBook HN-SLO-PU-740-LG-WW puzdro Origami pre 740, svetlo šedé


Originálne ľahké puzdro pre čítačky PocketBook Inkpad 3. Možnosť poskladať ako stojan. Hmotnosť 140g Rozmery: 145 x 200 x 5 mm Pevné puzdro, plast a umelá koža.
Vypredané
18,90 €

dostupné aj ako:

PocketBook 740 InkPad 3 čierny


Čítačka e-kníh PB740-E-WW má 7,8-palcový displej, E Ink Carta™ s 300 DPI vytvára realistický dojem ako pri čítaní klasickej papierovej knihy. Rozmery zariadenia sú 195 x 136,5 mm s hrúbkou iba 8 mm. Pri rekordne nízkej hmotnosti 210 g je táto e-čítačka výborným spoločníkom pre pohodlné a dostupné čítanie kdekoľvek – doma, vonku alebo na cestách. Funkcia SMARTlight umožňuje nastavenie jasu a teploty farby a dosahuje tak výnimočné a zvláštne osobné nastavenie. E-čítačka podporuje formáty MP3 pomocou adaptéra micro USB. Pri čítaní počúvajte hudbu, alebo si užívajte audio knihy. S funkciou prevodu textu na reč môže e-čítačka nahlas prečítať ľubovoľný textový súbor v akomkoľvek podporovanom formáte. PocketBook Cloud je určené na ukladanie e-obsahu a synchronizáciu knižníc medzi všetkými zariadeniami používateľa.
Vypredané
213,90 €

Najvhodnejšími zariadeniami na čítanie e-kníh sú špecializované čítačky, ktoré poskytujú najkvalitnejší zážitok spojený so sťahovaním, archivovaním a predovšetkým, samotným čítaním.

Čítačky e-kníh totiž, na rozdiel od iných zobrazovacích zariadení, vynikajú špeciálnym typom obrazovky, ktorá neprodukuje pre oči škodlivé modré svetlo, svojím vzhľadom imituje papier a je vhodná aj na dlhšie čítanie.

Kategória "Čítačky e-kníh" v našom eshope je navrhnutá pre všetkých milovníkov čítania, ktorí preferujú digitálnu formu kníh. Ponúkame široký výber čítačiek pocketBook od popredných výrobcov, ktoré sú ideálne pre čítanie na cestách, doma alebo kdekoľvek inde.