! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Fotoalbum CHERRY FLOWERS BB200 10x15


Zasúvací fotoalbum na 200 fotografií 10x15 , šitá väzba /bookbound/. Papierové strany s PP vreckami na fotografie a miestom na písanie poznámok, 2 foto na strane. Rozmer albumu je 23,5 x 22cm (výška). Album typu size XL je širší , čím sa priestor na poznámky predlžil o 2 cm oproti pôvodnému rozmeru.
Vypredané
13,99 €

Fotoalbum MEADOW 300 foto 10x15cm


Elegantný veľkokapacitný zasunovací album na 300 fotografií 10x15 a miestom na popis - písanie poznámok. Rozmer albumu je 21x32,5 cm. Papierové strany s PP vreckami na fotografie, šitá väzba (book bound), tvrdé dosky. Album pôsobí veľmi solídnym vzhľadom a kvalitným spracovaním. Na každej strane sú tri fotografie. Na povrchu je lesklo laminovaný potlačený dizajn na papierovom podklade (ART PRINT). Tento veľmi populárny dizajn je k dispozícii aj na iných typoch albumov rôznych veľkostí.  
Vypredané
18,50 €

V kategórii kvetové fotoalbumy nájdete nádhernú kolekciu fotoalbumov zdobených kvetinovými motívmi, ideálnych na zachytenie a uchovanie vašich vzácnych spomienok. Táto kategória je určená pre milovníkov prírody, romantikov a každého, kto chce svoje fotografie prezentovať v albumoch s jemným a estetickým dizajnom.

Naše kvetové fotoalbumy sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a štýloch, od albumov s klasickými kvetinovými vzormi až po moderné interpretácie florálneho dizajnu. Ponúkame rôzne typy albumov vrátane tých s kapsičkami pre ľahké vloženie fotografií, ako aj albumov s voľnými stranami pre kreatívne aranžovanie vašich obľúbených momentiek.