! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Fotoalbum NURSERY BLUE 200 foto 10x15cm BOX


Detský darčekový fotoalbum v ozdobnej krabici so stužkou. Album zasúvací na 200 foto 10x15 s miestom pre popis. Väzba je lepená (glue bound). Vymeniteľná fotografia/obrázok na prednej doske. Je vo dvoch farebných prevedeniach - modrý a ružový. Krabička sa dá využiť aj nezávisle od albumu.
Vypredané
8,90 € 18,50 €

Fotoalbum VELVET TEDDIES 200 foto 10x15cm BOX


Detský zasúvací album na 200 fotografii 10x15, s miestom na popis pri fotografiách. Na prednej vonkajšej strane je nalepený jemne reliéfny hnedý macko. Rozmer albumu je približne 22x22 cm. Darčekové balenie s ozdobnou stuhou.
Vypredané
21,00 €

Fotoalbum NURSERY PINK 200 foto 10x15cm BOX


Detský darčekový fotoalbum v ozdobnej krabici so stužkou. Album zasúvací na 200 foto 10x15 s miestom pre popis. Väzba je lepená (glue bound). Vymeniteľná fotografia/obrázok na prednej doske. Je vo dvoch farebných prevedeniach - modrý a ružový.
Vypredané
18,50 €

Legami Magnetický držiak na fotografie s klipmi Air Balloon


Oživte si svoje spomienky pomocou držiaka na fotografie s magnetickým drôtom Legami. Vďaka 7 klipom na fotografie s motívom vzduchového balónu na tenkom čiernom drôte si môžete ozdobiť svoj domov, kanceláriu alebo štúdio.
Vypredané
9,99 €

V kategórii fotoalbumy ponúkame bohatý výber albumov na uchovanie vašich najcennejších spomienok. Táto kategória je ideálna pre každého, kto si chce zachovať svoje fotografie v peknom a trvanlivom formáte, či už ide o rodinné snímky, dovolenkové zážitky alebo momentky z každodenného života. Naše fotoalbumy sú dostupné v rôznych veľkostiach, dizajnoch a materiáloch.

Ponúkame klasické albumy s priehľadnými kapsami na jednoduché vloženie fotografií, ako aj albumy na lepenie pre tých, ktorí si chcú svoje fotografie aranžovať vlastným štýlom. Okrem toho nájdete v našej ponuke aj špeciálne tematické albumy pre svadby, narodeniny a iné významné udalosti. V našom e-shope  nájdete albumy od renomovaných výrobcov, ktorí dbajú na kvalitu a estetiku. Každý album je navrhnutý s dôrazom na ochranu vašich fotografií pred poškodením a blednutím, aby ste si mohli vaše spomienky užívať ešte dlhé roky.