! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Film INSTAX MINI Pink Lemonade


Instax film mini sa vyznačuje vysokou hranovú ostrosťou, bohatou tonálnou škálou a realistickým podaním farieb vrátane "pleťovky". Dostupný je vo variantoch Color pre perfektné farebné podanie, Monochrome pre príťažlivé čiernobiele fotografie v bielom rámiku (štandard) a v zábavnom variante Deco so širokým radom zábavných motívov predtlačených na rámčekoch fotografií pre najrôznejšie príležitosti ako sú svadby, farby dúhy, hviezdičky, čierny, modrý rámik a ďalšie. Fotografie veľkosti kreditnej karty sa vyznačujú dobrou uschovávateľnosťou a príjemnou manipuláciou. Film obsahuje desať fotografií klasického formátu Instax mini a je kompatibilný so všetkými fotoaparátmi a tlačiarňami tohto typu. Materiál je balený v originálnej kazete, ktorá sa vkladá do vnútornej komory fotoaparátu alebo tlačiarne.
Vypredané
9,99 €

V kategórii "Instax" ponúkame obľúbené instantné fotoaparáty a príslušenstvo značky Instax, ktoré vám umožní zachytiť a okamžite sa podeliť o svoje obľúbené momenty. Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí milujú fotografiu a chcú mať fyzickú spomienku na svoje dobrodružstvá, oslavy alebo každodenné radosti.

Naše produkty Instax zahŕňajú širokú škálu instantných fotoaparátov, ktoré sú perfektné pre zábavu s priateľmi, rodinné stretnutia alebo ako kreatívny nástroj pre vaše umenie. Ponúkame tiež rôzne balenia instantných filmov, farebné a tematické rámečky pre vaše fotografie, albumy na uchovanie vašich najcennejších snímok a štýlové púzdra pre ochranu vašich fotoaparátov.