! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Sada MAPED Blowpen String´Art


Súprava obsahuje nástavec pre fúkanie, 6 farebných fixiek, 4 predtlačené predlohy a sadu gumičiek, s ktorými sa docielia efektné airbrush výsledky. Jednoduché použitie. Flexibilný nástavec umožňujúci voľnosť pohybu. Vhodné pre deti od 5 rokov.
Vypredané
5,60 € 8,00 €
  • 5 /5

Sada MAPED Creativ Blowpen Pop´Art fúkacie pero 6 farieb


Súprava obsahuje nástavec pre fúkanie, 6 farebných fixiek, 6 predtlačených predlôh, kde je možné kombinovať fúkacie pero s farebnými ceruzkami pre úžasné ilustrácie. Jednoduché použitie. Flexibilný nástavec umožňujúci voľnosť pohybu. Vhodné pre deti od 5 rokov.
Vypredané
5,60 € 8,00 €
  • 5 /5

Pilot Frixion Colors gumovacie fixy 6 ks, (M)


prvé gumovacie fixy rovnako ako ďalšie produkty z kolekcie FriXion je ich možné vygumovať a prepísať dostupné v 12 farbách, v súpravách po 6 a 12 kusoch priemer hrotu: 2,5 mm šírka stopy: 0,63 mm 6ks súprava obsahuje: žltú, červenú, ružovú, modrú, zelenú, čiernu farbu
Vypredané
10,99 €

Pilot Frixion Colors gumovacie fixy 12 ks, (M)


prvé gumovacie fixy rovnako ako ďalšie produkty z kolekcie FriXion je ich možné vygumovať a prepísať dostupné v 12 farbách, v súpravách po 6 a 12 kusoch priemer hrotu: 2,5 mm šírka stopy: 0,63 mm 12 ks súprava obsahuje: žltú, oranžovú, červenú, ružovú, sv. ružovú, fialovú, modrú, svetlomodrú, zelenú, svetlozelenú, hnedú, čiernu
Vypredané
19,99 €

Kategória "Fixky" v našom eshope je určená pre všetkých, od študentov a učiteľov až po umelcov a profesionálov, ktorí hľadajú spoľahlivé a kvalitné fixky pre svoje denné potreby alebo kreatívne projekty.

Ponúkame široký výber fixiek rôznych typov, farieb a hrúbok, vrátane vodoodolných fixiek a špeciálnych fixiek pre umenie a dizajn. Či už potrebujete fixky na písanie poznámok, zdôraznenie dôležitých informácií alebo pridanie farebných akcentov do vašich umeleckých diel, náš eshop je pripravený uspokojiť všetky vaše potreby širokou ponukou kvalitných fixiek.