! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


CANSON Art Book ONE 100g, 80 listov, 10,2x15,2cm, krúžková väzba


CANSON Art Book ONE je z vysoko kvalitného papiera 100g bez obsahu kyselín. Tento elegantný skicár má čierny obal s miernou textúrou väzbou. Ideálne pre ceruzku, pastel a uhlík. Je vhodný aj na písanie a robenie poznámok. Vyrobený vo Francúzku.
Vypredané
4,29 €

Guma KOH-I-NOOR tvárlivá 6422 Soft


Miesiteľné gumy na prírodnej báze – MÄKKÉ bez pridania plastov a ftalátov. Guma je vhodná na mazanie grafitových čiar a na prírodné a umelé uhlie; vhodný aj na zber drobných zlomkov z olova a dreveného uhlia a možno ho použiť aj na umelecké kresby.
Vypredané
0,40 € 0,79 €

Guma KOH-I-NOOR tvárlivá 6426 Super Extra Soft


Miesiteľné gumy na prírodnej báze – EXTRA MÄKKÉ bez pridania plastov a ftalátov. Guma je vhodná na mazanie grafitových čiar a na prírodné a umelé uhlie; vhodný aj na zber drobných zlomkov z olova a dreveného uhlia a možno ho použiť aj na umelecké kresby.
Vypredané
0,56 € 1,09 €

Guma Faber-Castell Sleeve


Ergonomická stieracia guma s plastovým pohyblivým krytom. Dodáva sa náhodná farba.
Vypredané
3,69 €

Kategória "Skicáre a pomôcky" v našom eshope je určená pre umelcov, študentov a všetkých kreatívcov, ktorí hľadajú kvalitné materiály pre svoje kresliace a skicovacie projekty.

Ponúkame široký výber skicárov v rôznych veľkostiach, gramážach a typoch papiera, ako aj doplnkové pomôcky. Či už potrebujete tradičný skicár na vodné farby, profesionálny skicár na technické kreslenie alebo kompaktný skicár na cesty, náš eshop je pripravený uspokojiť všetky vaše potreby s širokou ponukou kvalitných skicárov a kresliacich pomôcok.